Bitcoin Forum
February 09, 2026, 03:07:59 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: TÜVTÜRK personelleri tarafından dövülerek öldürülen Polisimiz  (Read 89 times)
Frankwitzer (OP)
Jr. Member
*

Activity: 42
Merit: 11

View Profile
February 07, 2026, 09:27:51 PM
Merited by EFS (1), Vispilio (1)

6 Şubat günü Ankara’da TÜVTÜRK çalışanları, aracını muayeneye getiren bir polis memurunu döverek öldürmüştü.Bu olayla ilgili görüntüler servis edilmeye başlandı.
https://x.com/aykiri/status/2020113288986558797
Görüntülerde, bir TÜVTÜRK çalışanının Keskin’e arabayla çarptığı, ardından da sert bir şekilde çenesine yumruk attığı görülüyor.
Görüntülerin devamında TÜVTÜRK çalışanlarının toplu hâlde Keskin’e saldırdığı anlar yer alıyor.
Polis Memurun'un eşinin açıklamaları ise yürek burkucu.
https://x.com/aykiri/status/2020118059088802170
TÜVTÜRK videoların servis edilmesinden sonra açıklama yaptı.
https://x.com/TUVTURK/status/2020243347798143379
Peki soru şu,Polis burada beylik tabancasını kullansaydı ne olurdu?
l99l
Hero Member

Activity: 966
Merit: 610

View Profile
February 07, 2026, 10:47:57 PM

İnsanlar gerçekten insanlıktan cıkmış, hayvandan beter hale gelmiş. Okudukça, gördükçe insanın içi parçalanıyor.
Bir polisimizin böyle vahşice dövülerek hayatını kaybetmesi kabul edilemez. Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.
Bu kadar acımazlığı yapanların da adalet önünde en ağır cezayı almasını, yanlarına kalmamasını diliyorum. İnşallah ömür boyu hapishanelerde çürür giderler.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1568
Merit: 1059

View Profile
February 08, 2026, 03:45:14 AM

Kim olursa olsun böyle bir cinayet kabul edilemez. Aslında ölen vatandaşın polis olup olmaması da önemli değil. TÜVTÜRK gibi tekel olmuş bir kuruma böyle kriminal tipler girmemeli. Ortaya çıkan sonuç bu işte. Ölen vatandaşımıza allahtan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

1kodumtek7
Full Member

Activity: 1596
Merit: 186

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
February 08, 2026, 01:58:12 PM

Toplum öyle bir çürüme yaşıyor ki herkes gözünü karartmış. Sırf muayeneden araç geçmediği için tepki gösterdi diye polisimizi ya da bir vatandaşımızı döverek öldürmek nedir ya? Bu nasıl bir şeref yoksunluğudur? Kanunlar nasıl olsa olması gerektiği gibi işlemiyor diye cesaret alıyor bu katil tipler. Doğru düzgün ceza bile almayacaklar muhtemelen. Göstermelik bir ceza verirler ki o da döven herkese bile olmaz şaşırmam yani. Sonra bir af çıkar ölen öldüğü ile kalır.  Sad

Hvdv
Hero Member

Activity: 1148
Merit: 615

View Profile
February 08, 2026, 02:03:37 PM

En çok öldükten sonra istedikleri gibi açıklama yapıyorlar ona ayar oluyorum. Adam ölmüş kendini savunamaz durumda kamera görüntüleri var. Sana ılımlı şekilde geliyor evrak uzatıyor sen adama yumruk atıyorsun sonra savcılıkta saldıracak sandım ben önce davrandım diye yüzsüzce açıklama yapıyorsun. Allah belanı versin senin ya. Zaten kaydı da varmış bu şahsın Twitter’da öyle yazmışlar. Bunu çalıştıran kurumu kapatacaksın ne işe yarıyorlar ki?

mandown
Legendary
*

Activity: 2562
Merit: 2078

View Profile
February 08, 2026, 05:46:20 PM

İnsan canınin ucuzlugunu gösteren başka bir olay daha boşuna demiyorum bireysel silahlanma gibisi yok bu durumda yanında arkadaşın silah olsa kendisini savunma şansı vardı sadece bir lambanın yanmaması sonucunda milletin klasik hareketleri bireysel olarak bir çözüm veremeyen kişiler toplu halde kendilerini bir bok sanıyor. Haybeye tamamen önemsiz bir sebepten dolayı şahıs vefat etti.

xzone
Legendary
*

Activity: 3220
Merit: 1779

View Profile
February 08, 2026, 08:49:26 PM

Maaşlı teknikerler ne oluyor da böyle bir hakkı kendilerinde görüyor? Adama ne hakla yumruk atabilir? Sonucunu düşünmeden yapılan saçma bir hareket bir insanın hayatını kaybetmesine neden oluyor. Yumruk ve tekme gibi şeyler çok tehlikeli, vücutta nereye nasıl vurduğunuzun sonuçları ciddi riskler barındırır. Olayın geçmişini bilmiyoruz ama birine saldırıyorsanız suçlusunuzdur bu kadar basit.
Adamlar 20 kişi bir kişinin üstüne gidiyor. Bir de şirket açıklama yapıyor bizim çalışanımız değil diye. Sizin çalışanınız değilse neden o araçtan iniyor? Hafif hafif cezalar verilirse olacağı bu işte

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
mandown
Legendary
*

Activity: 2562
Merit: 2078

View Profile
Today at 07:06:41 AM

Şimdi biri çıkıp dese ki can güvenliğimden şüphe duyuyorum aracı muayene yaptıramıyorum ne olacak? birde ülkemizde tekel olmak yasak eee 2. şirket nerede? bunlar herşeyi kafana göre tek şirketle nasıl devam ediyor birde bunlar ihale de el falan da değiştiriyor tamamen keyfi bir uygulama bu araç ile işlgili olan muayene.

Araçları sadece parasal bir kaynak olarak gör her yıl muayene yapılsın ama oturduğun evin sağlığını yok say imar barışına evet de millet canlı kanlı her gece tabutlarında uyusun

Pages: [1]
  Print  

Jump to: