Bitcoin Forum
February 12, 2026, 03:24:47 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: TEMU geri dönüyor  (Read 40 times)
MomusReign (OP)
Newbie
*

Activity: 14
Merit: 0

View Profile
February 11, 2026, 07:13:04 PM

Türkiye'de WhaleCo adında şirket açmışlar demek ki önceden biliniyordu şirketin açılma tarihi 25.07.2025 Alt sınır olarak 580 TL belirlenmiş.
https://x.com/yigitech/status/2021646964270465108
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1568
Merit: 1059

View Profile
Today at 01:03:35 AM

Bir uygulamaya gireyim dedim de hala aynı gibi. Yani bir çok ürün yerel satıcı gibi görünüyor. Yavaş yavaş global pazarda yer alan ürünler de Temu uygulamasında görülmeye başlar. O zaman da yurtdışından rahat rahat alışveriş yapılır bence. Güzel bir sistem açığı bulmuşlar. Bence Türk vatandaşını Türk’ten çok Çin’li firma düşünüyor bu rezillik herkese yeter sanırım.

mandown
Legendary
*

Activity: 2562
Merit: 2084

View Profile
Today at 07:12:04 AM

Bir uygulamaya gireyim dedim de hala aynı gibi. Yani bir çok ürün yerel satıcı gibi görünüyor. Yavaş yavaş global pazarda yer alan ürünler de Temu uygulamasında görülmeye başlar. O zaman da yurtdışından rahat rahat alışveriş yapılır bence. Güzel bir sistem açığı bulmuşlar. Bence Türk vatandaşını Türk’ten çok Çin’li firma düşünüyor bu rezillik herkese yeter sanırım.

ürünlerin tamamı gelmeyecek büyüjk ihtimalle ülkede satılabilecek ürünleri algoritma çoktan çıkartmıştır onlar gelecek gerisi yok.
Türk milletine yakışan yapılıyor başka birşey değil adamlar yine az çok alabilenler alsınlar demişler iyice kuzey kore olmaya doğru gidiyoruz.

karabiber
Hero Member

Activity: 1988
Merit: 923

View Profile
Today at 09:26:06 AM

Yerel satıcılar ağırlıklı hala ama bende global satıcılar da çıkmaya başladı hocam, hatta sepete attığım kaybolan ürünlerin bir kısmı geri dönmüş. Temu’nun yeni açtığı şirket kuruluş tarihi de yasaklamanın geleceğinin haberini çoktan aldıklarını gösteriyor tabi. Bakalım hükümet yetkililerinin buna cevabı ne olacak. Özellikle İTO Başkanı’nın ne yapacağını merak ediyorum çünkü globali kapatmak için elinden geleni yapmıştı. Üç kuruşluk şeyleri almak için bile kırk takla attırıyorlar.

emrecemsan
Hero Member

Activity: 2226
Merit: 544

View Profile
Today at 09:41:39 AM

Yerel satıcılar ağırlıklı hala ama bende global satıcılar da çıkmaya başladı hocam, hatta sepete attığım kaybolan ürünlerin bir kısmı geri dönmüş. Temu’nun yeni açtığı şirket kuruluş tarihi de yasaklamanın geleceğinin haberini çoktan aldıklarını gösteriyor tabi. Bakalım hükümet yetkililerinin buna cevabı ne olacak. Özellikle İTO Başkanı’nın ne yapacağını merak ediyorum çünkü globali kapatmak için elinden geleni yapmıştı. Üç kuruşluk şeyleri almak için bile kırk takla attırıyorlar.

İTO başkanı Şekip Avdagiç yurt dışı alışverişlerini bitirdiği için keyiflenmişti baya ama bu haberi duyduğuna eminim üzülecektir. Yandaşa yine istediği kadar kazandıramayacak. Bu adamın hiç durmaya niyeti de yok gibi görünüyor. Bu sefer de yurt dışına giden vatandaşları gözüne kestirmiş. Sırada yurt dışına çıkış yasağı var herhalde. İstiyorlar ki çakma Çin olalım. Bu politikalarla asla Çin gibi kendi içimizde büyüyemeyiz öyle bir dünya yok. Öyle bir amaç da yok aslında amaç Kuzey Kore gibi olmak bu gidişle.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: