Tether Gold’a zaten güvenmiyorum bir de scudo’su da çıkmış desene. Artık fiziksel olarak altın almamak saçmalık. Artık bu kadar da olmaz yani kripto sektörü güzel kabul ediyorum her ne kadar son zamanlarda iyi olmasak da ama altını da girip kripto olarak almak saçmalık.
Fiziksel altın sigortadır, son kaledir. Borsaların, kağıt paranın, kriptonun, her şeyin çökmesine karşı sizi koruyacak yegane yatırım aracıdır. Herkes doların çökmesini, borsaların çakılmasını falan konuşuyor. Hollanda'da realize edilmemiş karlara yüzde 36 vergi getirildi. Çember gittikçe daralıyor. Zaman geçtikçe dünya genelinde hükümetler iyice delirecek milletin elindekine avucundakine çökme yarışına girecek.
Bu zincirleme reaksiyon başladığında bizi kriptonun kurtaracağına ben pek ihtimal vermiyorum açıkçası. Hükümetler höt deseler al sana göt diyecek çoğu yatırımcısı. Satmak için birbirimizi ezeceğiz. Borsalarda da durum aynı. Bilgisayarda, devlet kontrolünde saklanan herşey için geçerli bu dediklerim. Kripto tutmasına tutuyorum hala iyi bir miktar da ama olacakları da görmüyor değilim. Bu kargaşadan fiziksel altın ve (kısmen) gümüşten başka sağ çıkan olmaz.