Herşeyi geçtim elektrikli araçta ampul ne işe yarayacak, hangi soruna çözüm sunacak? Yeni nesil araçların neredeyse çoğunluğunda yedek lastik yokken kriko ve bijon anahtarı ne işe yarayacak? Patinaj zinciri diye birşeyi ilk defa duydum. Kış icin mi lazım bu?
Amma saçma şeyler istemişler. İnsan reflektör ister kaza durumu için boyunluk gibi batikon gibi ürünleri ister yav bunlar bu kadarmi başarısız olmaya başladı şunları standart haline getirenin ciddi anlamda aklından şüphe ederim. Kriko bijon anahtarı yanında hava şişirme cihazı olmadıkça ne işe yarar.
İlk okul çocuğuna sor bundan iyisini yapar
Harbiden çok saçma şeyler bu konuda aynı fikirde olmayan yoktur herhalde. Artık devir yapay zeka devri değil mi? ChatGPT girip amerikada araçlara zorunlu şeyler neler gibi aratma yapsalar mutlaka daha mantıklı seçenekler karşısına çıkar herhalde bu işlerle uğraşanların. Patinaj zinciri nedir mesela? Yaylaya gidenler dışında kim kalmış patinaja düşmüş acaba? Arabada zulüm bunları taşımak.
Yılın en az 30-40 günü yaylalardayim daha bir kere ihtiyacım olmadı patinaj zincirini araca takmak isteyen adam aracına düşmandır. İçinde sağa sola vurup biryerler kırılır gidersin çekme halatı bir kişiden yardım istersin bitti gitti.
Ya bunlar kesin bu ürünleri getiren birinden yüklü iş aldı başka açıklaması olamaz.