@nesso buradan bir üye özelden konu hakkında bilgilendirmek yerine gidip globale şikayet ediyor daha sonrasında o üye aslında negatif trust alıyor. Ai kullanmayacagi konusunda söz verirken benim hakkımda aşağıdaki gibi konuşuyor. Söz verdiği için negatifi siliyorlar.
Yabani adlı hesabı birisi ifşa etmişti. Hatta globale bile şikayet etmiş. Yapay zeka ile post atıyor diye. Madem öyle bir şey gördün arkadaşa özelden mesaj at. Yapma de. Ne oldu mesela o arkadaşa globalde madalya mi taktılar.
Biz bunu bile yapamazken o adamlar bizi tabiki siklemez.
Bana bir arkadaş özelden yazdı ben o yazıyı değiştirdim sırf lokale zararım olmasın diye. Sallıyor diyen olursa da arkadaşın ismini veririm ( hani korktu tırstı vs diye düşünen varsa)
Saygılarımla...
şikayet eden bendim, yaptığımın da gayet arkasındayım. çok ufak bir durum olur tolere edilir ben de ispiyonculuk için fırsat arayan birisi değilim. ki çok ufak hatası olan, sadece özelden uyardığım insanlar da olmuştur. ama yabani'nin yaptığı apaçık fırsatçılıktı. özelden bu yüzden uyarmadım.
benim yaptığım şeyi yapmadığımı, üç maymunu oynadığımı düşünün. bu kullanıcı bunu uzun süre imzalarda ai kullanıp kolaya kaçsa, daha sonra türkçe bölümünde bulunmayan birisi tarafından fark edilseydi zaten sorunlar yaşayan bölümün iyice dışlanması kaçınılmaz olurdu. ki bunlar fark ediliyor, o benim raporladığım bölümde çok sıkı kontrol yapanlar var.
çok ufak bir hata olmuştur, insanlık halidir der geçerim. ama yabani full member olana kadar merit cafede dolanıp normal takılan birisiyken full member olduğu gibi arka arkaya yapay zeka mesajlar atmaya başlamıştı. birinin alt hesabıdır değildir orası beni ilgilendirmez. kullanıcıya bir hıncım yoktu, bunu bana madalya takacaklar diye de yapmadım. fark ettim, iyi olduğunu düşündüğüm şeyi yaptım o kadar.
üyenin yapay zeka kullanmaya devam ettiği konusunu globale bildirdim. Topladigim bilgileri buradada ayrıca bir konu altında paylaşacağım.
Sadece dedikodu değil.
Yapay zeka kullanip kullanmaması da umrumda değil. Benim sorunum yukarıda attığı postta ki davranış şekli.