Bitcoin Forum
April 10, 2026, 12:00:23 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Forum'daki Mesaj Ai'mı? değilmi bunu kontrol edebileceğiniz ücretsiz siteler  (Read 181 times)
Yabani (OP)
Full Member

Activity: 650
Merit: 196

View Profile
April 03, 2026, 05:32:59 PM

https://www.humanizeai.pro/detector : birden fazla ai'da denetim.
https://dechecker.ai/
https://www.zerogpt.com/
https://app.gptzero.me/

foruma atılan mesajların ai olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Lethobios
Member
**

Activity: 70
Merit: 10

View Profile
April 03, 2026, 06:58:23 PM

İstediğiniz kadar kontrol edin hafif bir müdahele ile bu siteler anlayamıyor.
Bu sitelerin hiçbirisinin işe yaramadığını aslında kendisi de biliyor çünkü yapay zekalar artık insansı yazabildiğini biliyor.

Yüksek kaliteli model = Yüksek vram ve disk kapasitesi.
İnsansı cevaplar için = yine aynı

Bakın şimdi bu mesajın yapay zeka olmama şansı yok bir de dağınık oldu yazmaz mı hahahaha

satoshi var mı yoksa Hal mi olursa olsun önemli olan kodlar çalışıyor .  o zaman sadece yazıydı. bugün ise para kazanmak için kullanılıyor. 17 yıl önce "Running Bitcoin" tweet'i... gerçekten tarihe mal olmuş bir an ALS ile mücadele etmiş olması üzücü ama aslında şaşırtıcı da değil. teknolojinin ön saflarında olan zekilerin çoğu bu hastalıkla yaşıyor zaten.. Stephen Hawking de öyleydi işte.

azmak istediklerim biraz dağınık oldu ama özetle: saygıyla anılır.. huzur içinde yatsın.
Yabani (OP)
Full Member

View Profile
April 06, 2026, 07:32:01 AM

@Lethobios yerel forumda olay mı çıkartalım? bunu mu istiyorsun? bir Kıdemli üye çıkar neredeyse 1000 merite yaklaşır globalede attığı mesajların çoğunluğunda yapay zeka kullandığı tespit edilirken yetmezmiş gibi yapay zeka kullanmayacağının sözünü verirken bana burada ÜÇ MAYMUNU oynama diyerek saldırır üstüne çoktan beni globale şikayet etmiştir yapay zeka ile oluşturduğu  konularında aldığı meritler yetmezmiş gibi tekrar merit peşine düşererek vispilo'nun merit cafe'sinde paylaşır. Bir diğeri gelir birkaç konuda bir yok yapay zeka vs yine bana saldırır?   Tabi o üyeyi görmek işinize gelmez.

Bir kaç satırlık yazı ile mesajın yapay olduğuna karar vermek kadar komik bir düşünce yapısı olamaz. Böyle bir düşüncen varsa git global'e konusunu aç hesap banlansın vs. foruma en ufak kattığın bir katkı yok katkı görmek istersen göstereyim yerel forumun nasıl içinden geçmişler.

İlk ben başlıyorum varmısın?
Lethobios
Member
**

Activity: 70
Merit: 10

View Profile
April 06, 2026, 05:24:43 PM

@Lethobios yerel forumda olay mı çıkartalım? bunu mu istiyorsun? bir Kıdemli üye çıkar neredeyse 1000 merite yaklaşır globalede attığı mesajların çoğunluğunda yapay zeka kullandığı tespit edilirken yetmezmiş gibi yapay zeka kullanmayacağının sözünü verirken bana burada ÜÇ MAYMUNU oynama diyerek saldırır üstüne çoktan beni globale şikayet etmiştir yapay zeka ile oluşturduğu  konularında aldığı meritler yetmezmiş gibi tekrar merit peşine düşererek vispilo'nun merit cafe'sinde paylaşır. Bir diğeri gelir birkaç konuda bir yok yapay zeka vs yine bana saldırır?   Tabi o üyeyi görmek işinize gelmez.

Bir kaç satırlık yazı ile mesajın yapay olduğuna karar vermek kadar komik bir düşünce yapısı olamaz. Böyle bir düşüncen varsa git global'e konusunu aç hesap banlansın vs. foruma en ufak kattığın bir katkı yok katkı görmek istersen göstereyim yerel forumun nasıl içinden geçmişler.

İlk ben başlıyorum varmısın?
Katkı vermek isteyen kim?
Katkıyı Yapay zeka yardımı ile mi vermem lazım?
Yapay zeka olmasaydı katkı veremeyecek miydin?
Sen verdiğin katkıyı katkı mı zannediyorsun? Verdiğin katkı da Şok'ta Pil blabla TL 5 tane merit gelmiş bitcoin forumunda verdiğin katkı bu mu yani dalga mı geçiyorsun?
Lachrymose
Legendary
*

Activity: 1932
Merit: 1407

View Profile
April 08, 2026, 09:27:27 PM

Sen verdiğin katkıyı katkı mı zannediyorsun? Verdiğin katkı da Şok'ta Pil blabla TL 5 tane merit gelmiş bitcoin forumunda verdiğin katkı bu mu yani

bence egzotik ve sıradışı bi başlıktı ya; ben iki merit vermiştim Grin bitcoin forumunda şok markette pil indirim basligi goruyosan; o adamin değerini bil abi. gerçek bağın sinyali bu; sadece bitcointalk’ın gerçek gurmeleri bu lezzeti bilir Cool
Yabani (OP)
Full Member

View Profile
April 09, 2026, 07:52:41 AM

Sen verdiğin katkıyı katkı mı zannediyorsun? Verdiğin katkı da Şok'ta Pil blabla TL 5 tane merit gelmiş bitcoin forumunda verdiğin katkı bu mu yani

bence egzotik ve sıradışı bi başlıktı ya; ben iki merit vermiştim Grin bitcoin forumunda şok markette pil indirim basligi goruyosan; o adamin değerini bil abi. gerçek bağın sinyali bu; sadece bitcointalk’ın gerçek gurmeleri bu lezzeti bilir Cool

Onun karın ağrısı başka pil vs değil bana globalde yapay zeka kullanıyor diye iftira atan biri var burada birçok kez merit vb sistemi manipüle etmiş birçok şeyi ortaya çıkartıyorum o arkadaş hemen saldırmaya geçiyor.

Burası konu dışı değil mi? bir arkadaşımız pili aradığını bile söylüyor daha ne yapalım
Pages: [1]
  Print  

Jump to: