gpu ile kazım başladı konuyu açtığım saatlerde rpow2 ile 10 farklı hesapla her birinden 50-60 civarı yarım saat içerisinde kazdım ancak devamı gelmedi birde yukarıdaki kod ile durduğunda devam ettiriyordum onu yapay zeka ile hazırladım kısa sürede iyi iş yaptı sonrasında zaten mail sorunu vs ben hala anlamış değilim web3 döneminde hala neden cüzdana mail ile giriyoruz? al şimdi girmiyor işte.
öncelikle paylaşımlar için teşekkürler. satoyu iyi yakaladın. bunda da baya erkenciyiz.
girmiyor diye üzülme hiç
ben de sabah 2 ayrı hesaptan 64 ve 17 tane kazdım. sonra öğlen girilmedi. akşam üstü açıldı. 5 6 saattir çalışıyor. mined this turn=0
hata var galiba sistemde.
sadece sato değil ki şu zamana kadar ne paylaştıysam ona paylaştığımda girenler kar etti ben yerine başka bir üye olsa şuan meritte yüzerdi.
asıl merak ettiğim şu 2 günde 21m coin ortaya çıkacak ne işe yarayacak 2 gün sonra kim bunu kullanacak? ne fee hakkında bilgi var ne başka birşey bir macera
https://rpow2stats.com/#overviewgüzelde block buluyorum son iki mesaj arasında 72 tane buldum.