Bitcoin Forum
May 09, 2026, 01:12:55 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: rpow2.com  (Read 87 times)
Yabani (OP)
Full Member

Activity: 705
Merit: 229

View Profile
May 08, 2026, 06:50:04 AM
Last edit: May 08, 2026, 07:59:51 AM by Yabani
Merited by ozgr (2), hikrimen (1)

https://rpow2.com/ sistem kaynağı kullanıp kullanmadığını bilmiyorum proje çok yeni miner'a gelip madenciliği başlatın yeterli.

Chrome :  F12 allow pasting yapıp kodu yapıştırırsanız otomatik durduğunda başlayacak kodu hazırladım.

(function() {
  let clickCount = 0;
  let checking = false;

function findMineButton() {
    const buttons = document.querySelectorAll('button');
    for (const btn of buttons) {
      const text = (btn.innerText || btn.textContent || '').trim();
      if (/^\[\s*MINE\s*\]$/.test(text)) return btn;
    }
    return null;
  }

function getStatus() {
    const body = document.body.innerText;
    const match = body.match(/STATUS\s*:\s*([A-Z_]+)/i);
    return match ? match[1].toUpperCase() : null;
  }

function check() {
    if (checking) return;
    checking = true;

const status = getStatus();

if (status === 'ERROR' || status === 'IDLE') {
      const btn = findMineButton();
      if (btn) {
        clickCount++;
        console.log(`[RPOW2-AUTO] STATUS=${status} → [ MINE ] tıklandı. (${clickCount}. kez) ${new Date().toLocaleTimeString()}`);
        btn.click();
      } else {
        console.warn('[RPOW2-AUTO] [ MINE ] butonu bulunamadı!');
      }
    }

checking = false;
  }

const timer = setInterval(check, 2000);

console.log(`[RPOW2-AUTO] Başlatıldı. IDLE ve ERROR izleniyor.`);
  console.log(`[RPOW2-AUTO] Durdurmak → clearInterval(${timer})`);
})();
mandown
Legendary
*

Activity: 2646
Merit: 2194

View Profile
May 08, 2026, 08:59:36 AM

Ben giriş yapamıyorum error: Failed to fetch gibi farklı hatalar veriyor kaçırdım sanırım aşırı talep var bir şekilde ekonomik değer kazanabilir gibi duruyor bu denli hype varken boş geçmeyecektir.

hikrimen
Jr. Member
*

Activity: 48
Merit: 14

View Profile
May 08, 2026, 09:29:13 AM

Bende giremedim sanırım projeyi yöneten güncellemeler yapıyormuş
ozgr
Legendary
*

Activity: 1904
Merit: 1060

View Profile
May 08, 2026, 06:09:05 PM
Merited by Yabani (1)

İşte aradığım pow ruhu Smiley deneysel isler ama real bir değer oluşturabilir dev solanaya bridge yapabilir ya da daha farklı bir şeyler olabilir.
Şu an kazabilen var mı? Browser uzerinden 1 saattir deniyorum hala 0 gösteriyor. Github derlemelerini kurcalıyorum çalıştırabilirsem güzel olacak.
https://github.com/stablemarkk/rpow_cli_miner
https://rpow2stats.com/

Rpow3.com da ayrıca clone fork olarak çıkmış onda sorun yok gibi.
Yabani (OP)
Full Member

View Profile
May 08, 2026, 06:50:21 PM

gpu ile kazım başladı konuyu açtığım saatlerde rpow2 ile 10 farklı hesapla her birinden 50-60 civarı yarım saat içerisinde kazdım ancak devamı gelmedi birde yukarıdaki kod ile durduğunda devam ettiriyordum onu yapay zeka ile hazırladım kısa sürede iyi iş yaptı sonrasında zaten mail sorunu vs ben hala anlamış değilim web3 döneminde hala neden cüzdana mail ile giriyoruz? al şimdi girmiyor işte.
edandrada
Member
**

Activity: 1143
Merit: 28

View Profile
May 08, 2026, 08:01:41 PM
Merited by Yabani (1)

gpu ile kazım başladı konuyu açtığım saatlerde rpow2 ile 10 farklı hesapla her birinden 50-60 civarı yarım saat içerisinde kazdım ancak devamı gelmedi birde yukarıdaki kod ile durduğunda devam ettiriyordum onu yapay zeka ile hazırladım kısa sürede iyi iş yaptı sonrasında zaten mail sorunu vs ben hala anlamış değilim web3 döneminde hala neden cüzdana mail ile giriyoruz? al şimdi girmiyor işte.

öncelikle paylaşımlar için teşekkürler. satoyu iyi yakaladın. bunda da baya erkenciyiz.

girmiyor diye üzülme hiç

ben de sabah 2 ayrı hesaptan 64 ve 17 tane kazdım. sonra öğlen girilmedi. akşam üstü açıldı.  5 6 saattir çalışıyor. mined this turn=0
hata var galiba sistemde.
Yabani (OP)
Full Member

View Profile
May 08, 2026, 08:07:04 PM

artık 2017 yılında değiliz anında gpu madenci uygulamalar geliyor onlarca fork çıkmış birini yapay zeka ile denedim elimdeki 4000 serisi gpu ile bol bol blok bulmaya başladım artık web sitesini açıp blok bulma devri bitti ghz hızlara çıkıldı bu gece gpu ile kazabilenler eğer ürün para ederse sağlam para kazanacak sanırım yarım saatte 30-40 tane blok buluyorum her blokta 1 tane buluyorum şöyle bir günde 1000 civarı elde edebilsem sorun olmayacak ama bu şekilde çok zor zaten elinde gpu olup heyecan arayan birçok madenci var bu gece kazabildiğimiz kadarını kazmalıyız ben yine iyiyim hemen hemen her cüzdanda 50-60 tane block buldum gündüz gitmeseydi efsane olacaktı.
Yabani (OP)
Full Member

View Profile
May 08, 2026, 08:11:14 PM
Last edit: May 08, 2026, 09:07:01 PM by Yabani

öncelikle paylaşımlar için teşekkürler. satoyu iyi yakaladın. bunda da baya erkenciyiz.

girmiyor diye üzülme hiç

ben de sabah 2 ayrı hesaptan 64 ve 17 tane kazdım. sonra öğlen girilmedi. akşam üstü açıldı.  5 6 saattir çalışıyor. mined this turn=0
hata var galiba sistemde.

sadece sato değil ki şu zamana kadar ne paylaştıysam ona paylaştığımda girenler kar etti ben yerine başka bir üye olsa şuan meritte yüzerdi.

asıl merak ettiğim şu 2 günde 21m coin ortaya çıkacak ne işe yarayacak 2 gün sonra kim bunu kullanacak? ne fee hakkında bilgi var ne başka birşey bir macera

https://rpow2stats.com/#overview

güzelde block buluyorum son iki mesaj arasında 72 tane buldum.
coupcoup
Jr. Member
*

Activity: 58
Merit: 20

View Profile
May 08, 2026, 09:38:42 PM
Merited by Yabani (1)

Gündüz bu konuyu gördüğüm gibi elimdeki 10 civarı adreste madenciliği 1 pc'de başlatmıştım 1500 civarında toplamda mint etmişim bakalım ne kazanacağız.

Teşekkür ederim.
mandown
Legendary
*

Activity: 2646
Merit: 2194

View Profile
May 08, 2026, 09:46:36 PM

Gündüz bu konuyu gördüğüm gibi elimdeki 10 civarı adreste madenciliği 1 pc'de başlatmıştım 1500 civarında toplamda mint etmişim bakalım ne kazanacağız.

Teşekkür ederim.

yuh hangi ara girdiniz hangi aralıkta kazdınız maşallah ben giremedim bile. yeni girdim oda konudaki hareketi görünce deneyeyim dedim yoksa giden gitti umarım para eder ve birşeyler bırakır emeğinizin karşılığını alırsınız.

ozgr
Legendary
*

Activity: 1904
Merit: 1060

View Profile
May 08, 2026, 10:11:32 PM

artık 2017 yılında değiliz anında gpu madenci uygulamalar geliyor onlarca fork çıkmış birini yapay zeka ile denedim elimdeki 4000 serisi gpu ile bol bol blok bulmaya başladım artık web sitesini açıp blok bulma devri bitti ghz hızlara çıkıldı bu gece gpu ile kazabilenler eğer ürün para ederse sağlam para kazanacak sanırım yarım saatte 30-40 tane blok buluyorum her blokta 1 tane buluyorum şöyle bir günde 1000 civarı elde edebilsem sorun olmayacak ama bu şekilde çok zor zaten elinde gpu olup heyecan arayan birçok madenci var bu gece kazabildiğimiz kadarını kazmalıyız ben yine iyiyim hemen hemen her cüzdanda 50-60 tane block buldum gündüz gitmeseydi efsane olacaktı.

Browser tabanlı terminal mining arayüzü olduğu için ilgi çekti ama ortada bir ürün yok? Eğer ürün olacaksa güzel başladı 20k worker var.
Piyasa bitik farklı şeyler ilgi çekiyor insanlar eğlence arıyor. Bir saat önce gpu ile başladım 25 tane çıktı gittikçe zorlaşıyor.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: