Bitcoin Forum
June 02, 2026, 03:10:25 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [2026] Bitcointalk'ta Bitcoin Pizza Günü 🍕  (Read 161 times)
MK-74 (OP)
Legendary
*

Activity: 2002
Merit: 1613

View Profile
May 28, 2026, 11:15:01 PM
Merited by EFS (10), klarki (5), xzone (1), Phoenix Anka (1), blomen (1), BoundByFate (1)

Yönetici: icopress

Orjinal Başlık: [2026] Bitcoin Pizza Day on Bitcointalk 🍕

Quote from: En İyi Pizza için Oylama [Yakında]Bitcoin 🍕 Günü 2025 [Sonuçlar]Forum Sunucusu [Discord] Sponsor new [ANN B1exch]

Yıllar içinde (İtalyan bölümünün yardımı olmadan değil) gelenek haline gelen bazı şeyler var ve bunlardan biri, geleneksel olarak 22 Mayıs'ta kutladığımız Bitcoin Pizza Günü etkinliğidir. Şaşırtıcı bir şekilde, sadece bir hafta önce Laszlo çevrimiçiydi. Ona mesaj atıp mutlu tatiller dilemekten çekinmeyin; zira bu çılgın adam 10.000 BTC ödedi iki adet Papa John's pizzası için ve böylece bu harika geleneği başlattı. Bu yüzden sizi mutfak becerilerinizi test etmeye davet ediyorum! 🍕

Peki ya ödüller?

Bu yıl sponsor ♻️ b1eXch.to! Geçen yıl olduğu gibi, 6 kazanan olacak ve en yetenekliler 3.500$ ödül havuzunu paylaşacak! 🎁

🥈 2/3. olan
🥇 1. olan
🥉 4/6. olan

Ödül $750/500
Ödül $1500
Ödül $250

Nasıl çalışır?

Yayınlanma anından 10 Haziran'a kadar pizza fotoğraflarınızı paylaşma fırsatınız olacak! Belirlenen tarihten sonra, ortak çabalarla 6 kazananın belirleneceği bir oylama konusu oluşturulacaktır (oylama sistemi BCA'da kullanılanla aynı olacaktır).

• En az 2 fotoğraf paylaşın: [1] Kullanıcı adı ve tarih içeren Pizza Fotoğrafı [2] Yapım aşamasında Pizza Fotoğrafı Not
  • Pizza, Bitcoin pizzası olmalıdır (Bitcointalk tarzına izin verilir).
  • Pizza kendiniz tarafından yapılmış olmalıdır / Kullanıcı başına yalnızca bir pizza Not.
  • Pişirdiğiniz ürünün pizza olup olmadığına kendi takdirlerimle karar verme hakkını saklı tutarım.

Size birkaç tavsiye vereyim.

• Hayır "reserved" gönderilerine!(2 puan düşülecek)
  • Görsel barındırma için bitlist.co/upload veya talkimg.com kullanın.
  • Bitcoin sembollerini pizza fırında 7-10 dakika piştikten sonra eklemeniz en iyisidir.

Quote from: Yerel Duyuru

SPA   |   PID   |   FIL   |   IDN   |   GER   |   POL   |   UKR   |   RUS   |   ITA   |   ARA   |   ROM   |   BAN   |   URD   |   POR

MK-74 (OP)
Legendary
*

View Profile
May 28, 2026, 11:15:16 PM

Res

W Jr.
Copper Member
Legendary
*

Activity: 2030
Merit: 1491

View Profile
May 29, 2026, 11:50:20 PM

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim arkadaşlar.Forumda bu tarz etkinlikler senede bir kere oluyor ve bu etkinliklere kesinlikle katılmak gerekiyor.Bitcointalk’da çıkan bir efsanevi sahiplenmek bu ruhu devam ettirmek foruma çok önem katıyor.Hala bir yerlerde Bitcointalk’da bir üyenin pizzaya 10 bin bitcoin verdiği konuşuluyor.Buranın ruhu daima hayatta olacak.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
mandown
Legendary
*

Activity: 2674
Merit: 2216

View Profile
May 30, 2026, 07:04:27 AM

Tereyağına yumurta kırıp çayını yapmakdan öte gitmeyen bir mutfak deneyimim vardır yapamıyorum arkadaş mutfak bana göre değil ha yaptığım çöp olsa çöpe atmam yerim o ayrı konu keşke yeteneğim olsaydıda bu konuda katılım sağlayabilseydim bunları yapabilen arkadaşlara hayranım.
Buradan katılım olursa desteklerim onun harcindeelimden gelen birşey olmaz.

MK-74 (OP)
Legendary
*

View Profile
May 30, 2026, 02:29:13 PM

Artık neredeyse her sene düzenli olarak düzenleniyor bu yarışma ve bende eşimden geldiğince katılıyorum.
Sizlerinde katılmasını isterim, ana sayfada göreceğiniz üzere katılanların hepsi çokta güzel pizza yapmıyor, maksat katılım olsun diye katılanlarda var, bizim lokalden de katılırımlar olursa daha güzel olur. Bende katılacağım bu sene tekrar ama şu an düşünme aşamasındayım nasıl yapsam diye.
10 Haziran a kadar vaktimiz var.

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2884
Merit: 1529

View Profile
May 30, 2026, 03:08:32 PM

Artık neredeyse her sene düzenli olarak düzenleniyor bu yarışma ve bende eşimden geldiğince katılıyorum.
Sizlerinde katılmasını isterim, ana sayfada göreceğiniz üzere katılanların hepsi çokta güzel pizza yapmıyor, maksat katılım olsun diye katılanlarda var, bizim lokalden de katılırımlar olursa daha güzel olur. Bende katılacağım bu sene tekrar ama şu an düşünme aşamasındayım nasıl yapsam diye.
10 Haziran a kadar vaktimiz var.
10 hazirana kadar artık 10 gün kaldı hocam hazırlama süreci de var geçmişte başarılar almış birisisin ve umarım bunu da kazanırsın yarışmaya katıl ya değişiklik olur bizim ikinci çocuk muhabbetine hanım çok zorlanıyor ben de de öyle yetenekler pek olmadığı için girişemiyorum gördüğüm kadarıyla biraz cırt pastalar var

BoundByFate
Newbie
*

Activity: 24
Merit: 5

View Profile
June 01, 2026, 07:59:13 AM

Çok güzel bir etkinlik, ben buna katılırım teşekkürler bilgilendirme için, forumda böyle şeyler olması güzel, daha yeni olduğum için çok bilgim yok forumla alakalı ama zaman ayırıyorum buraya.
Paribu'da da gördüm buna bezner bir etkinlik onlarda pizza dağıtıyorlar.

Ayrıca kendimce evde pizza yapmışlığımda var, buna biraz özeneyim ben belki bir şeyler çıkartırım güzel.
xzone
Legendary
*

Activity: 3332
Merit: 1852

View Profile
June 01, 2026, 05:58:51 PM

Geçen sene yoğunluktan katılamamıştım, bu sene için aklımda birkaç gün içerisinde bir şeyler yapmayı planlıyorum. Yaratıcı bir şeyler olsun, diğer türlü katılan diğer kişilerden bir fark olmayınca dikkat çekmiyor pek. Bizim bölümden katılanlar olması ekstra güzel oluyor, desteklenecek kişi belli oluyor böylece.
Para ödülü de hiç fena değil, kazanan kişiye güzel bir destek atılmış olur.

Şu ana kadar 25 civarı katılım olmuş, pek kayda değer bir şey de göremedim. Bazıları korkunç gözüküyor Cheesy

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1680
Merit: 1086

View Profile
June 01, 2026, 08:48:56 PM

Arkadaşlar ben katılım sağladım. Benden önce Türk bir arkadaş var mı diye baktım da sanırım yok. Geçen senenin şampiyonu MK-74 hocam sağlam bir hazırlık evresi geçiriyor sanırım Grin Ondan iyi bir pizza bekliyorum.

Çok bir şey yapmanıza gerek yok. Basit malzemeler ile basit şekilde yapıp katılım sağlayın bence. Ödülleri de sponsorluklar sayesinde yapmışlar ödül almak mesele değil, mesela katılım yapmak. Herkese başarılar dilerim. 2022’de ilk 5’e girmiştim burada da amacım bu ama görelim. Çok güzel pizzalar var.

MK-74 (OP)
Legendary
*

View Profile
June 01, 2026, 09:14:43 PM

Benim hazırlık daha sürüyor, katılım sağlayın ilk 6'ya girmek zor olmamalı, biraz uğraştığınızda kolay bir şekilde girebileceğimizi düşünüyorum çünkü genelde pizzaların çoğuna çok emek verilmiyor ve yapmak için yapılmış gibi duruyor.
8-9 Haziran tarihlerinde güzelleri yayınlarlar, bende 9'u gibi yayınlarım, bir iki deneme yapmam lazım önce bakalım nasıl olacak, bir şey son 1 hafta kaldı neredeyse.

Şu an ki katılımlara göre ben, xzone, Phoenix Anka ve BoundByFate olan yeni arkadaş katılacak galiba, bizim lokalden katılımın olması güzel, daha da fazla kişi katılır bizden inş.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1680
Merit: 1086

View Profile
June 01, 2026, 09:52:09 PM

Benim hazırlık daha sürüyor, katılım sağlayın ilk 6'ya girmek zor olmamalı, biraz uğraştığınızda kolay bir şekilde girebileceğimizi düşünüyorum çünkü genelde pizzaların çoğuna çok emek verilmiyor ve yapmak için yapılmış gibi duruyor.
8-9 Haziran tarihlerinde güzelleri yayınlarlar, bende 9'u gibi yayınlarım, bir iki deneme yapmam lazım önce bakalım nasıl olacak, bir şey son 1 hafta kaldı neredeyse.

Şu an ki katılımlara göre ben, xzone, Phoenix Anka ve BoundByFate olan yeni arkadaş katılacak galiba, bizim lokalden katılımın olması güzel, daha da fazla kişi katılır bizden inş.
Hocam çok zor değil bence de ama işte olay oylamada bitiyor. Şu an aktif lokaller arasında Nijerya ve Rusya öne çıkıyor. Muhtemelen oralardan bazı üyeler kazanacaktır ama Türkiye’den arkadaşlar oylamaya katılırsa bizim şanslarımız artar muhtemelen.

Bu arada takılan sorusu olan varsa ben yardımcı olabilirim. Çok basit bir kaç fikir ile bile olsa önemli olan katılım. Bize geçici badge vermişlerdi o güzeldi.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: