Trabzonspor Salah ile birlikte Vlahovic'i de istiyormuş. Gerçekten bu oyuncuların masrafını karşılayabilecekler mi? Şampiyonlar Ligi'ne de kalmadılar sonuçta orada olsalar iyi para kasarlardı neyse derdim bir nebze. Vlahovic Juventus'ta 20 milyon €'nun üzerinde bir maaşa sahipti. Hadi biraz indirime gitmeyi kabul etsin yine en kötü 10-15 aralığında ister diye tahmin ediyorum. Vlahovic'i Fenerbahçe de listesine eklemişti. Ben olsam Sørloth'u alırım ama. Çok daha iyi bir bitirici.
Vlahovic ve Salah’ı birlikte getirecek Türk takımı şu an yok. Maddi olarak Trabzonspor bunu karşılayacak bir takım değil bence. Salah zaten dünya kadar masrafı olan bir oyuncu ve forma satışından bile pay istiyor. Vlahovic de benzer şeyleri isterse Trabzonspor ne yapacak? Nereden gelir elde edecek acaba? Trabzonspor gelir-gider dengesini iyi ayarlamalı.
Bizim takımlar maaş olarak çok yüksekten gitmeye başladılar. Bu iyi bir şey değil ki gelecek oyuncuların istekleri hep yüksek olacak. Bu şekilde bir transfer politikasını izlemeleri doğru değil. Bu durumu eski haline getirmek için de hepsi ortak hareket ederse oyuncuların sözleşmesi bitene kadar yenilerini pahalıya almamalılar.
Normal bu oyuncular bizim lige gelmez ama maaşları çok yüksek olduğundan gelmeye sıcak bakıyorlar. Gelen de daha yüksek maaş veren olmadığından gitmek istemiyor. Oyun anlamında da takımlarımız şampiyonlar liginde olsa ve oradan sürekli gelir etse oyuncu satabilse tamam ama bunları yapamazlarsa da bu maliyetleri nasıl karşılayacaklar.
Bizim takımlarda Suudi takımların parası mı var acaba ? Bu değirmenin suyu nereden geliyor acaba?
Aziz Yıldırım’ın son açıklamalarını dinlediniz mi bilmiyorum ama bir kulübün diğer branşlarından 100 milyon Euro zarar ettiği, bir halı saha işine 100 milyon Euro ödeme yapacağı ama aynı işi 40 milyona başka bir firma ile bitireceklerini falan dile getirdi. Loca satışları, eski yönetimin sıkıntıları hepsini açık açık söyledi. Keşke her başkan bu kadar şeffaf olsa bu durumda yönetimin dolandırma veya hesabını vermeyeceği işi yapma gibi alışkanlıkları olamaz.
Hala transfer dönemi devam ediyor ve umarım iyi oyuncular gelir tabi ama bence genç yıldızları satan bir Avrupa ülkesi olmak bizim önceliğimiz olmalı.