Bitcoin Forum
August 09, 2026, 12:56:41 PM *
News: COLDCARD users only: critical vulnerability risks funds stored on COLDCARD devices; immediate action required

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8]  All
  Print  
Author Topic: 2026/27 sezonu Türkiye & Dünya transfer haberleri ve spekülasyonları  (Read 1471 times)
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2954
Merit: 1552

View Profile
August 02, 2026, 11:01:17 PM

Neymar, pazar günkü dönüşün ardından santos'un antreman sahasından izinsiz ayrıldı ve kulübün planladığı toparlanma antreamnını atladı. Kulüp Neymar'ın yaptıklarını daha göz mü yumacak. Yaptıkları kesinlikle hoş görülmemeli. Eğer kulübün programına uymuyorsa yaptıklarının kesinlikle bir cezası olmalı. Kariyerini kötü bir şekilde bitirmek istiyor herhalde Neymar, pekte umrunda olduğunu söylemek zor. sözleşme durumunu bilmiyorum ama yakında amerika'ya transfer olur yada kariyerini sonlandırır.

Dünya kupasında forma giyebilmiş bir oyuncunun şu anda böyle bir kariyere sahip olması üzücü, kendine dikkat etmeyen her sporcu bir gün bir anda çöküşü yaşayacaktır bunu resmen gözümüzler görmüş olduk. Derdi sosyal medya fenomeni olmak ya da yayıncı olmaksa zaten onu hemen bugün takip edecek yüz binlerce insan bulabilir, hala futbol oynama imkanı varken neden kendisine bunu yapıyor anlamıyorum.

İşin sonunda ya Amerika ya Arabistan'da izleyeceğimize çok eminim. Korkmaya gerek yok Türkiye'ye gelmez, bizde hala ciddi ve uğraştırıcı bir lig var buraya gelen sadece yatamıyor istediği gibi. Yatarsa da kariyeri tamamen bitiyor, o yüzden illa çalışacak buralara gelirse Smiley
Hocam zaten Arabistan’dan gitti ya adamı kovdular resmen yeter ki git dediler bir kaç dakika oynadı sonra sakatlandı ve bir sene falan oynamadı herhalde ama o sırada CSGO’ya aktı gitti adam kafada futbolu bitireli çok olmuş bir insanın da yedi ceddini doyuracak parayı elde ettiğine göre daha fazla kasmaya gerek yok diye düşündü herhalde futbol dünyasının en iyi oyuncularından birisiydi ama kendini harcıyor adam bile bile

l99l
Hero Member

Activity: 1148
Merit: 663

View Profile
August 03, 2026, 04:14:02 PM

Teknik direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetimin, Serhou Guirassy ile Alexander Sörloth üzerinde yoğunlaştığı belirtildi.
Fenerbahçe de gündem forvet, çalışmaları devam ediyor.  Alexander Sörloth transfer listesinin zirvesindeki oyuncu şuanda Fenerbahçe için. Aziz Yıldırım net konuştu santrafor alacağız ve bu hafta bitiririz dedi bu oyuncu hangi oyuncu olacak. Sörloth olma ihtimali de az değil, transfer edilecek oyuncunun.

ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2912
Merit: 663

View Profile
August 03, 2026, 05:24:43 PM

Trabzonspor Salah ile birlikte Vlahovic'i de istiyormuş. Gerçekten bu oyuncuların masrafını karşılayabilecekler mi? Şampiyonlar Ligi'ne de kalmadılar sonuçta orada olsalar iyi para kasarlardı neyse derdim bir nebze. Vlahovic Juventus'ta 20 milyon €'nun üzerinde bir maaşa sahipti. Hadi biraz indirime gitmeyi kabul etsin yine en kötü 10-15 aralığında ister diye tahmin ediyorum. Vlahovic'i Fenerbahçe de listesine eklemişti. Ben olsam Sørloth'u alırım ama. Çok daha iyi bir bitirici.
Hvdv
Hero Member

Activity: 1330
Merit: 691

View Profile
August 03, 2026, 07:22:31 PM

Trabzonspor Salah ile birlikte Vlahovic'i de istiyormuş. Gerçekten bu oyuncuların masrafını karşılayabilecekler mi? Şampiyonlar Ligi'ne de kalmadılar sonuçta orada olsalar iyi para kasarlardı neyse derdim bir nebze. Vlahovic Juventus'ta 20 milyon €'nun üzerinde bir maaşa sahipti. Hadi biraz indirime gitmeyi kabul etsin yine en kötü 10-15 aralığında ister diye tahmin ediyorum. Vlahovic'i Fenerbahçe de listesine eklemişti. Ben olsam Sørloth'u alırım ama. Çok daha iyi bir bitirici.

Vlahovic ve Salah’ı birlikte getirecek Türk takımı şu an yok. Maddi olarak Trabzonspor bunu karşılayacak bir takım değil bence. Salah zaten dünya kadar masrafı olan bir oyuncu ve forma satışından bile pay istiyor. Vlahovic de benzer şeyleri isterse Trabzonspor ne yapacak? Nereden gelir elde edecek acaba?  Trabzonspor gelir-gider dengesini iyi ayarlamalı.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1596
Merit: 1056

View Profile
August 03, 2026, 07:46:49 PM

Vlahovic ve Salah’ı birlikte getirecek Türk takımı şu an yok. Maddi olarak Trabzonspor bunu karşılayacak bir takım değil bence. Salah zaten dünya kadar masrafı olan bir oyuncu ve forma satışından bile pay istiyor. Vlahovic de benzer şeyleri isterse Trabzonspor ne yapacak? Nereden gelir elde edecek acaba?  Trabzonspor gelir-gider dengesini iyi ayarlamalı.

Bizim takımlar maaş olarak çok yüksekten gitmeye başladılar. Bu iyi bir şey değil ki gelecek oyuncuların istekleri hep yüksek olacak. Bu şekilde bir transfer politikasını izlemeleri doğru değil. Bu durumu eski haline getirmek için de hepsi ortak hareket ederse oyuncuların sözleşmesi bitene kadar yenilerini pahalıya almamalılar.

Normal bu oyuncular bizim lige gelmez ama maaşları çok yüksek olduğundan gelmeye sıcak bakıyorlar. Gelen de daha yüksek maaş veren olmadığından gitmek istemiyor. Oyun anlamında da takımlarımız şampiyonlar liginde olsa ve oradan sürekli gelir etse oyuncu satabilse tamam ama bunları yapamazlarsa da bu maliyetleri nasıl karşılayacaklar.

█████████████████████████
███████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
███▀░░██████▀░▀████░░▀███
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
███▄░░██████░░████░░▄███
█████▄░░▀███░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
.
 ROOBET .██████. BET ON WORLD CUP  🗺 ⚽︎.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
   BET NOW   
kriminall (OP)
Hero Member

Activity: 1792
Merit: 584

View Profile
August 03, 2026, 08:15:23 PM

Vlahovic ve Salah’ı birlikte getirecek Türk takımı şu an yok. Maddi olarak Trabzonspor bunu karşılayacak bir takım değil bence. Salah zaten dünya kadar masrafı olan bir oyuncu ve forma satışından bile pay istiyor. Vlahovic de benzer şeyleri isterse Trabzonspor ne yapacak? Nereden gelir elde edecek acaba?  Trabzonspor gelir-gider dengesini iyi ayarlamalı.

Bizim takımlar maaş olarak çok yüksekten gitmeye başladılar. Bu iyi bir şey değil ki gelecek oyuncuların istekleri hep yüksek olacak. Bu şekilde bir transfer politikasını izlemeleri doğru değil. Bu durumu eski haline getirmek için de hepsi ortak hareket ederse oyuncuların sözleşmesi bitene kadar yenilerini pahalıya almamalılar.

Normal bu oyuncular bizim lige gelmez ama maaşları çok yüksek olduğundan gelmeye sıcak bakıyorlar. Gelen de daha yüksek maaş veren olmadığından gitmek istemiyor. Oyun anlamında da takımlarımız şampiyonlar liginde olsa ve oradan sürekli gelir etse oyuncu satabilse tamam ama bunları yapamazlarsa da bu maliyetleri nasıl karşılayacaklar.
Bizim takımlarda Suudi takımların parası mı var acaba ? Bu değirmenin suyu nereden geliyor acaba?

Aziz Yıldırım’ın son açıklamalarını dinlediniz mi bilmiyorum ama bir kulübün diğer branşlarından 100 milyon Euro zarar ettiği, bir halı saha işine 100 milyon Euro ödeme yapacağı ama aynı işi 40 milyona başka bir firma ile bitireceklerini falan dile getirdi. Loca satışları, eski yönetimin sıkıntıları hepsini açık açık söyledi. Keşke her başkan bu kadar şeffaf olsa bu durumda yönetimin dolandırma veya hesabını vermeyeceği işi yapma gibi alışkanlıkları olamaz.

Hala transfer dönemi devam ediyor ve umarım iyi oyuncular gelir tabi ama bence genç yıldızları satan bir Avrupa ülkesi olmak bizim önceliğimiz olmalı.

jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1988
Merit: 363

View Profile
August 04, 2026, 10:48:24 AM

Bizim kulüplerin borç batağındayken bu kadar para verebiliyor olması cidden çok garip. Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray da öyle aman aman bir para kazanmıyor. Hadi Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalan takım iyi para toplar da yine de harcanan paralar çok fazla. Devlet desteği olma ihtimali falan geliyor insanın aklına mesela. Onun harici ya çok sağlam oyuncu satışı gerçekleştireceksin ya da çok zengin olman lazım. Zengin Avrupa kulüpleri gibi takılmaya başladı bizimkiler bir anda.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
Hvdv
Hero Member

Activity: 1330
Merit: 691

View Profile
August 04, 2026, 09:16:00 PM

Mo Salah Trabzonspor’da arkadaşlar. Transferi net olarak yalanlayan başkan yalancı çıktı böylece. 20+5 milyon Euro maliyeti olacakmış. Türkiye piyasasında en fazla para harcayan takım oldular ve ne yalan söyleyeyim Trabzonspor bu transferi yapmaz diye düşünüyordum. Maalesef bence Trabzon adına kötü bir karar olduğunu düşünüyorum.

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2954
Merit: 1552

View Profile
August 05, 2026, 02:16:43 PM

Mo Salah Trabzonspor’da arkadaşlar. Transferi net olarak yalanlayan başkan yalancı çıktı böylece. 20+5 milyon Euro maliyeti olacakmış. Türkiye piyasasında en fazla para harcayan takım oldular ve ne yalan söyleyeyim Trabzonspor bu transferi yapmaz diye düşünüyordum. Maalesef bence Trabzon adına kötü bir karar olduğunu düşünüyorum.

Valla ben kötü karar demiyorum ölüsü 2 sezonda Türkiye’de harikalar yaratır Dzeko 38 yaşında geldi ligde bence yaşına göre muhteşem oynadı Salah daha 32-33 yaşında bu adam Trabzonsporu uçurur bu arada Aral Şimşir, Pedro Carval falan derken Trabzon harika bir kadro kurdu herkes bizden ve Galatasaray’dan bahsediyor ama Trabzon ligi tek götürürse şaşırmayın yani bu adamlar bu sene muhteşem kadro kurdular oyuncu satmaya da başladılar artık Avrupa’da da tanınan bir takım haline gelecekler yavaş yavaş

CLS63
Legendary
*

Activity: 2562
Merit: 1945

View Profile
August 08, 2026, 07:13:00 PM

Transferi gizli bitirmek için başkan Ertuğrul Doğan bunu yapmayı tercih ediyor belli ki. Aral Şimşir'i transfer ederken de bir benzeri durum yaşanmıştı. Salah'ın adı bir ara Fenerbahçe ile de anılmıştı ve iyi ki o paraları verip almadık diyorum şu an. Geçen sezonki performansını izlemiş birisi olarak 34 yaşındaki Salah'a yılda o kadar maaş vermek mantıklı gelmiyor bana. Aynı şekilde şu an Lukaku ile anlaşmamızı da istemiyorum. Sık ve uzun süreli sakatlanan bir oyuncuya yüksek bir maaş verecekler.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1596
Merit: 1056

View Profile
August 08, 2026, 10:27:19 PM

Transferi gizli bitirmek için başkan Ertuğrul Doğan bunu yapmayı tercih ediyor belli ki. Aral Şimşir'i transfer ederken de bir benzeri durum yaşanmıştı. Salah'ın adı bir ara Fenerbahçe ile de anılmıştı ve iyi ki o paraları verip almadık diyorum şu an. Geçen sezonki performansını izlemiş birisi olarak 34 yaşındaki Salah'a yılda o kadar maaş vermek mantıklı gelmiyor bana. Aynı şekilde şu an Lukaku ile anlaşmamızı da istemiyorum. Sık ve uzun süreli sakatlanan bir oyuncuya yüksek bir maaş verecekler.

Böyle bir maliyetle oyuncu almanın doğru olmadığını düşünüyorum. Salah'ın kalitesini tartışamayız ama böyle bir maliyetle oyuncu almak kulüplerimiz için doğru bir hareket değil. Aynı şey Lukaku için de geçerli. Takımlarımız her sene aynı oyuncuların peşinde koşuyor. Sosyal medyanın yönlendirmesi ya da yöneticilerin bu işten anlamayanları mı bilmiyorum ama her sene konuşulan bu isimlerin katkısının çok fazla olacağını sanmıyorum. Greenwood gibi transferler lazım takıma. Hem genç hem de son sezonlarında sürekli oynamış oyuncuları almak gerekiyor.

Reklam geliri için oyuncu almak doğru mu bilemiyorum işi maddi kısmını ama takıma faydası olacak oyuncular lazım. Salah'ın belki faydası olabilir o konuda sadece maliyetine bir şey dedim. Fenerbahçe ise yapması gereken hamleleri iyi bir şekilde yapmaya özen göstermeli.

███████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
███▀░░██████▀░▀████░░▀███
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
███▄░░██████░░████░░▄███
█████▄░░▀███░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
.
 ROOBET .██████. BET ON WORLD CUP  🗺 ⚽︎.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
   BET NOW   
emrecemsan
Hero Member

Activity: 2408
Merit: 558

View Profile
Today at 09:05:18 AM

Barcelona Rodri'yi almaya uğraşıyormuş. Rodri bu sene Ballon d'Or ödülünün de favorilerinden birisi bu arada çünkü İspanya Dünya Kupası'nı aldı. Yalnız Manchester City'nin 70 milyon euro'nun üzerinde bir talebi var.

30 yaşındaki bir oyuncu için bence çok fazla para istiyorlar. Ben Barcelona'nın yerinde olsam hayatta bu seviyelere çıkmam. Kaldı ki Rodri uzun süreli bir sakatlık geçirmişti ve bu yönden de risk taşıyan bir anlaşma olur.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8]  All
  Print  

Jump to: