Bitcoin Forum
July 13, 2026, 12:06:43 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 [4]  All
  Print  
Author Topic: 2026/27 sezonu Türkiye & Dünya transfer haberleri ve spekülasyonları  (Read 694 times)
Hvdv
Hero Member

Activity: 1302
Merit: 691

View Profile
July 11, 2026, 01:51:50 PM

Barcelona Dortmund'dan Karim Adeyemi için 20 milyon euro gibi bir teklifte bulunmuş. Dortmund da 30'dan aşağıya vermeyecek gibi duruyor. Hala oldukça genç bir oyuncu 24 yaşında ve yetenekli de bir kanat.

Muhtemelen Rashford kulübüne döndükten sonra onun yerini doldurmak istiyorlar. Rashford için de 35-40 falan istiyorlardı galiba ama belki yaş kıyasından dolayı Adeyemi'ye yönelmiş olabilir Barcelona.
Adeyemi’yi bu paraya getirebiliyorsak neden Türkiye’ye getirmiyoruz ki? Türk kulüpleri için bir fırsat olabilirdi Adeyemi. Zaten Türk mahallesinde büyümüş ve çok Türk arkadaşı var. Barcelona’da rotasyon oyuncusu olacağına Galatasaray’da veya Fenerbahçe’de as kadro oyuncusu olarak rahat oynardı ayrıca yüksek maaşı da cabası olurdu. Barcelona kulüp itibarıyla rahat transfer yapmaya çalışıyor Real gibi.

Konu bizim lig olunca zamanında verdikleri paralardan dolayı artık ucuza gelmiyorlar. Menajerler işleri yüksek tutuyorlar uzun zamandır bu yüzden de kulüpler oyuncuya çok fazla para vermek zorunda kalıyor. Barcelona gibi bir takımın verdiği paraya bakın yani şu oyuncuyu bizim kulüpler istese çok fazla fiyat konuşulur.

Rashford'un takıma katkısı çok yüksekti bence oyuncuyu tekrardan almamaları hata olur. Oyuna sonradan girdiği maçlarda katkısı yüksek oldu ve böyle oyuncu bulmak kolay değil.
Rashford hazır takıma uyum sağlamışken ve ekonomik olarak uygunken onun transfer edilmesi gerekiyordu bence.Onu almayarak yanlış yaptılar ve bir kaç yerde okuduğum kadarıyla Rashford transfer edilmeyi de bekliyordu.Ancak böyle olmayınca hayal kırıklığına uğramış.Barcelona adına bence yanlış bir politika ama takım içindeki uyumunu bilmiyoruz belki bu yüzden takımdan gönderilmiş olabilir, tekrar alınmamış olabilir.

Rashford geçen sene iyiydi de bu sene benzer performansı sergileyeceğini bilmiyoruz. Eğer hansi flick onu takımda istemiyorsa mutlaka bir sebebi olmalı. Bir de Rashford çok net pozisyonları da harcadı Barcelona’da. Yani attığı kadar kaçırdığı da var ama f/p olarak mantıklı bulmamış olmalılar.

Xyloo
Full Member

Activity: 280
Merit: 170

View Profile
July 11, 2026, 09:34:51 PM

Galatasaray, Lesley Ogochukwu ile neredeyse anlaştı deniliyor. 22 yaşındaki Fransız Burnley forması giyiyor. Ön libero mevkisinde yer alıyor ve premier ligden düştükleri için satışı olabilir. 28.5 milyon Euro fiyatı var. Galatasaray ile satın alma opsiyonlu kiralama yöntemi üzerine çalışıyor.

emrecemsan
Hero Member

Activity: 2380
Merit: 554

View Profile
July 12, 2026, 12:03:16 PM

Galatasaray, Lesley Ogochukwu ile neredeyse anlaştı deniliyor. 22 yaşındaki Fransız Burnley forması giyiyor. Ön libero mevkisinde yer alıyor ve premier ligden düştükleri için satışı olabilir. 28.5 milyon Euro fiyatı var. Galatasaray ile satın alma opsiyonlu kiralama yöntemi üzerine çalışıyor.

Fabrizio Romano meşhur "Here we go!" mesajıyla resmi transfer haberini girmiş.

https://x.com/FabrizioRomano/status/2076217497133707477

Toplam 30m €'nun altında bir anlaşmadan bahsetmiş. Lemina'nın yerini doldurmak için aldık belli ki de umarım sağlam bir performans gösterebilir. Evet daha sadece 22 yaşında Ugochukwu.

Eğer iyi iş yaparsa uzun yıllar takımın bir parçası olabilir de tabi büyük Avrupa kulüplerinin ağına takılmazsa. Bu yetmez bize daha çok transfer lazım hala bu arada.

Balmain
Hero Member

Activity: 2660
Merit: 958

View Profile
July 12, 2026, 01:25:25 PM

Lesley Ugochukw transferi kesinleşti. kısa süre içinde Galatasaray ile sözleşme imzalayacak. Burnley'den orta saha oyuncusu için 30 milyon Euro'nun altında bir teklif geldi. Lesley ve Osimhen gelecek sezon güçlerini birleştirecek güzel bir haber, iyi bağlantılar kuracaklarını düşünüyorum sahada. İkisininde atlezimni ve ikili mücadelerlerdeki üstünlüğü, rakip takımların hem savunmada hem de orta sahada nefes almasını zorlaştıracaktır.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1582
Merit: 488

View Profile
July 12, 2026, 01:44:42 PM

Lesley Ugochukw transferi kesinleşti. kısa süre içinde Galatasaray ile sözleşme imzalayacak. Burnley'den orta saha oyuncusu için 30 milyon Euro'nun altında bir teklif geldi. Lesley ve Osimhen gelecek sezon güçlerini birleştirecek güzel bir haber, iyi bağlantılar kuracaklarını düşünüyorum sahada. İkisininde atlezimni ve ikili mücadelerlerdeki üstünlüğü, rakip takımların hem savunmada hem de orta sahada nefes almasını zorlaştıracaktır.

Ben bu elamanın adını daha önce hiç duymadım. Bizim büyük takımların defansif oyuncu alacaksa Premier ligde küme düşen ya da küme düşmemeye oynayan takımlardan oyuncu almaması lazım. Zamanında Fenerbahçe aldı ( adını unuttum) uzun boylu birisiydi. Adam ağırdı. Bu takımlar hep kapalı savunma yapıyor. Hücum eden takımlarda nasıl ir defans açığı olacak onu hesap etmek lazım
Maliyeti çok yüksek geldi bana

jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1960
Merit: 358

View Profile
July 12, 2026, 02:32:15 PM

Galatasaray'ın olası Can Uzun transferi hakkında kaynağını aşağıda belirttiğim yeni bir haber ile karşılaştım. Galatasaray hala oyuncu ile temas halindeymiş ama kulübü ile henüz konuşmamış. İstenen para 60 milyon euro'yu bulabilir deniliyor. Can Uzun'un hem Galatasaray'da hem de Premier Lig'de oynamaya niyetinin olduğu söyleniyor. Galatasaray transferleri yine aşırı yavaş yönetiyor. Bence Can Uzun'u ellerinden kaçırabilirler. O kadar eleştiriye rağmen bu kadar yavaş hareket etmeleri de ilginç yani. Üst üste gelen şampiyonlukların rehaveti diyorum ben buna.

Kaynak: https://x.com/Plettigoal/status/2076290000245621120

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
kizilhare
Member
**

Activity: 395
Merit: 82

View Profile
July 12, 2026, 05:41:20 PM

Galatasaray'ın olası Can Uzun transferi hakkında kaynağını aşağıda belirttiğim yeni bir haber ile karşılaştım. Galatasaray hala oyuncu ile temas halindeymiş ama kulübü ile henüz konuşmamış. İstenen para 60 milyon euro'yu bulabilir deniliyor. Can Uzun'un hem Galatasaray'da hem de Premier Lig'de oynamaya niyetinin olduğu söyleniyor. Galatasaray transferleri yine aşırı yavaş yönetiyor. Bence Can Uzun'u ellerinden kaçırabilirler. O kadar eleştiriye rağmen bu kadar yavaş hareket etmeleri de ilginç yani. Üst üste gelen şampiyonlukların rehaveti diyorum ben buna.

Can Uzun gelirse Galatasaray 10 yıl forvet oyuncusu işini çözer. Osimhen için de teklif gelirse de satar geçer.
Çocuk genç ve iyi bence. Türkiye'ye genç yaşta gelir mi onu bilmiyorum. Genelde kendisini bile gurbetçiler erken yaşta gelmezler
Distraction
Hero Member

Activity: 2786
Merit: 608

View Profile
July 12, 2026, 06:41:23 PM

Can Uzun gelirse Galatasaray 10 yıl forvet oyuncusu işini çözer. Osimhen için de teklif gelirse de satar geçer.
Çocuk genç ve iyi bence. Türkiye'ye genç yaşta gelir mi onu bilmiyorum. Genelde kendisini bile gurbetçiler erken yaşta gelmezler

Galatasaray'ın Can Uzun'u almadaki amacı bence Osimhen'in arkasında 10 numara oynatmaktır. Zaten kendisinin ana mevkisi tam olarak orası yani alternatif olarak forvet de oynayabiliyor. Ancak ben yeni Mertenslerini aradıklarını tahmin ediyorum. Can Uzun bence harika 10 numara oynar yıllarca. 20 yaşında bir de daha yani onlar adına çok iyi transfer olur. Buradaki asıl sıkıntı 60 milyon euro gibi bir paradan söz edilmesi...

MK-74
Legendary
*

Activity: 2044
Merit: 1628

View Profile
July 12, 2026, 09:39:51 PM

Beşiktaş ve yönetimini Leandro Trossard transferi konusunda tebrik etmek gerekiyor çünkü gerçekten büyük bir transfer ligimiz için.
Geçen senenin Premier Lig şampiyonundan önemli bir oyuncuyu aldılar.
Arsenal'e geçen sezon çok büyük katkılar sağladı bu adam ve önümüzdeki sezon Beşiktaş'a da katkılar sağlayacaktır.

Hvdv
Hero Member

Activity: 1302
Merit: 691

View Profile
July 12, 2026, 10:41:18 PM

Can transferine 60 milyon verirlerse artık fifanın soruşturması gerekiyor Galatasaray’a. Osimhen’e 75 milyon ver, bir sene sonra Can’a 60 milyon ver. Bunun yanında diğer transferler de var. Bu yüzden Galatasaray bu kadar bonservisi ödeyemeyeceği için transfer olmaz bence.

kriminall (OP)
Hero Member

Activity: 1764
Merit: 568

View Profile
July 12, 2026, 10:47:26 PM

Fenerbahçe ile Mason Greenwood her konuda anlaşmış, Marsilya ile de anlaşılmış. Çok yüksek bir bonservis ödenecek ama karşılığını gelecek sene almayı düşünüyor Fenerbahçe yönetimi. Ayrıca yabancı oyuncu sayısı çok yüksek yakın zamanda bir çok ayrılık göreceğimiz kesin.

Pages: « 1 2 3 [4]  All
  Print  

Jump to: