Bitcoin Forum
August 29, 2026, 04:53:17 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]  All
  Print  
Author Topic: 2026/27 sezonu Türkiye & Dünya transfer haberleri ve spekülasyonları  (Read 2112 times)
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1764
Merit: 1131

View Profile
Today at 09:57:23 AM

Leao'nun yerinde olsam Galatasaray'a gelirdim. Hem daha çok para alacağım hem de bizim lig Premier ligden çok daha kolay. Orada uzun sürede ne verdiğine bakarlar. Bizim ülkeye gel Fenerbahçe maçında show yap sonra 5 maç yat. Sonra şampiyonlar Ligi'nde show yap yine 5 maç yat. Kafası rahat olur. Tabi kafası çalışıyor ise.
Aston Villa'da çok rahat olamaz. Şunu da belirteyim. Galatasaray'da Barış Alper varken Leao'yu da almazdım.

Leao neyse ki bizi seçti ama işte çok daha fazla para dökerek bunu başarabildik. 45 milyon bonservis ve bir de 12 milyon maaş çok fazla. Üstüne bonus maddeleri de var her iki tarafta da. Yeni bir Osimhen benzeri transfer yapmış olduk bir başka deyişle.

Barış Alper'e güvenmiyorum ben ve güvenmemeyi de sürdüreceğim. Şampiyonlar Ligi'nde de az saç baş yoldurmamıştı geçen sezon. Sınırları belli bir oyuncu ve bitiriciliği berbat. Leao adam gibi odaklanırsa kat kat daha iyi oynar.

Barış Alper’e ben de güvenmiyorum çünkü güven vermiyor. Bir kaç maç iyi oynar sonra bir işe yaramaz. Milli takımda da saç baş yolduruyor ama seçenek az mecbur yerli oyuncu oynatmak zorundasın diye değere biniyorlar. Aslında Suudi Arabistan’a geçen sene satması lazımdı galatasarayın onu ama zorla takımda tuttular. Neom onu istiyordu diye hatırlıyorum. Leao çok iyi oyuncu Galatasaray adına iyi bir transfer oldu.

kriminall (OP)
Hero Member

Activity: 1806
Merit: 599

View Profile
Today at 10:54:01 AM

Bizimkilerin de durumunu anlamıyorum. Fenerbahçe Rafa Leao’yu transfer edecek dendiğinde çöp atıyorlardı, Galatasaray ise transfer ettiğinde öve öve bitiremiyorlar. Aynı şeyi Guendouzi için de Galatasaraylı spor yorumcuları yapmıştı. Tam tersi örnekler de var. Beşiktaş Salah ile ilgilenince çöp yaşlı diyen Trabzonsporlular salahı alınca yere göğe sığdıramadı.

Yabani
Sr. Member

Activity: 840
Merit: 265

View Profile
Today at 11:05:42 AM

Bizimkilerin de durumunu anlamıyorum. Fenerbahçe Rafa Leao’yu transfer edecek dendiğinde çöp atıyorlardı, Galatasaray ise transfer ettiğinde öve öve bitiremiyorlar. Aynı şeyi Guendouzi için de Galatasaraylı spor yorumcuları yapmıştı. Tam tersi örnekler de var. Beşiktaş Salah ile ilgilenince çöp yaşlı diyen Trabzonsporlular salahı alınca yere göğe sığdıramadı.

Bizim insanımızın tavrı bu ne yazık ki. Kendisinin olmamış bir şeye kulp takar. Ben Leao'nun pahalı ve gereksiz bir transfer olduğunu düşünüyorum. Galatasaray yönetimi taraftarın gazını almak için yapıyor. Transferin son günlerine geliyoruz. Aceleyle 2-3 transfer yaparlarsa hiç şaşırmam. Batrakov'da Morutan havası görüyorum. Morutan'ı da kimse bilmeden GS aldı getirdi ama şimdi nerede bilen yok.
Batrakov çok iyi olsa Avrupa'da ki büyük takımlar eş geçer mi? Umarım iyi çıkar da Galatasaray fayda sağlar

██████▄▄████▄▄░
███▄████▀▀▀▀█░███▄
▄███▀████████▀████▄
▄███████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
█████████████████████
▀███████████████▄▄▀▀
▀███▄████████▄███▀
███▀████▄▄▄▄████▀
██████▀▀████▀▀
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
halcybtc
Member
**

Activity: 156
Merit: 20

View Profile
Today at 01:48:48 PM

Fenerbahçe yine Omar Fayed gibi birisini almış getirmiş. Daha önce Oppong adını hiç duymadım ama geçen yıl Nice'te 40 maçta ilk 11 de sahaya çıkmış. Umarım Mimovic gibi Omar Fayed gibi olmaz. Bazen Skriniar'i dinlendirmek lazım.
Maçlarda onu dikkatle izliyorum. Tek hamlelik hareketleri var. Ya adam geçer ya da sarı kart görür. Benim gözümde tek hamlelik topçu.
Umarım Oppong ona alternatif olarak alınmıştır.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]  All
  Print  

Jump to: