Bitcoin Forum
June 24, 2026, 07:57:53 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Babalar gününüz kutlu olsun  (Read 76 times)
RaltcoinsB (OP)
Legendary
*

Activity: 2898
Merit: 1545

View Profile
June 21, 2026, 08:40:07 AM
Merited by W Jr. (1), Hvdv (1)

Bir don, bir atlet, bir pijama, bir gömlek ile atlatılan bu kutlu gününüz kutlu olsun arkadaşlar anneler günü günler öncesinden konusu açılan bir özel gün ama babalar gününü bakın aha bu saat olmuş açan yok ben de ikinci çocuğu bekleyen bir baba olarak açmak istedim ey ahali herkesin babalar günü kutlu olsun babalarımızın vefat edenlerini mekanı cennet olsun yaşayanlara sahip çıkalım iyi ki varsınız sevgili forum iyi ki baba olmama da, öncesine de, sonrasına da tanık oluyorsunuz Smiley

Hepinizi seviyorum tekrardan babalar gününüz kutlu olsun

W Jr.
Copper Member
Legendary
*

Activity: 2044
Merit: 1506

View Profile
June 21, 2026, 08:46:18 AM

Babalar gününüzü kutluyorum arkadaşlar ben de.İsyan sonuna kadar haklı ama sistem bunu bize dayatmış Smiley

Bize PS5, yeni telefon, yeni tablet, teknolojik ürünler hediye edilmeli.Anneler gününde robot süpürge, mutfak robotu, hamur yoğurma makinesi, yoğurt makinesi vs ürün talep eden anneler, üstelik çiçek de isteyen anneler babalara basit hediyeler ile bugünü geçiştiriyor olmaz Smiley

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Hvdv
Hero Member

Activity: 1274
Merit: 690

View Profile
June 21, 2026, 11:11:32 AM

Tüm forumun, babaların ve geleceğin baba adaylarının babalar günü kutlu olsun. Babaların gölgesi yeter derler ya, gölgesinde yaşayacağımız, yaşadığımız babalarımızın gününü kutlamayı unutmayalım. O yaşlanmış nasırlı ellerde ne dertler vardı bizleri büyütürken kim bilir.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1694
Merit: 1096

View Profile
June 21, 2026, 11:41:54 AM

Forumun babalar gününü kutlarım ben de. Haziran ayında babalar günü olduğunu biliyorum ama hangi gün olduğunu unutmuşum. Bugün baba olan herkesin babalar gününü kutlarım.

Bu arada babası olmayanları da unutmamak lazım. Allah rahmet eylesin babalarınıza arkadaşlar.

Xyloo
Full Member

Activity: 252
Merit: 169

View Profile
June 21, 2026, 11:57:42 AM

Babalar gününüz kutlu olsun arkadaşlar. Her ne kadar bugünlerin bana bir oyun gibi geldiğini düşünüp samimiyet çizgisinden uzak olduğunu düşünsem de babalar gününüzü yine de kutlarım. Bu arada baba olmaktan da bahsetmek lazım babalarımızın gecesi gündüzü yoktu. Ben babamı gündüz çok az görmüşümdür mesela. Keşke daha fazla vakit geçirseydik insan ilerleyen yıllarda anlıyor.

Captain Corporate
Hero Member

Activity: 2422
Merit: 578

View Profile
June 21, 2026, 06:59:21 PM

Artık sonunda bir baba adayı olarak, gerçekten çok önemliydi bugün benim için. Daha öncede insan ileride baba olacağını tahmin ediyor, ama olur , olmaz, bilemiyor. İlk defa gerçekten baba olmayı bekleyen bir konumdayken geçirdim bugünü. Çok stresli bir bekleyiş elbette, insan geriliyor, hem süreç hakkında geriliyor, hemde önümüzde ki hayatın tamamı hakkında çok daha fazla geriliyor. Daha ne olacak, ne yaşanacak bilemiyorum, burada bir çok baba arkadaşımız var, ama umarım sandığım kadar korkutucu değildir Cheesy.

Kendim ve eşim olunca en kötü ihtimal yanlış bir şey yapsam, eşimle tartışırız geçer. Burada söz konusu, yaptığın bir yanlış, komple bir insanın hayatını etkileyebiliyor, ve bunu düşünmek korku veriyor bana. Umarım iyi bir baba olmayı başarabilirim.
kriminall
Hero Member

Activity: 1736
Merit: 564

View Profile
June 22, 2026, 12:43:38 PM

Herkesin babalar gününü kutluyorum ama bir gün gecikmiş halde tabii Smiley

Babaların önemini anlatmaya kelimeler yetmez. Bir ara bazı psikopatik olayları araştırıyordum ve bir çoğunda baba figürünün olmaması veya kötü bir karakterde olması şahsı toplum nezdinde kötü bir birey yapmaya iten ana unsur oluyordu. Baban iyiyse şanslısın, baban kötüyse psikopatsın gibi özetlenebilir. Umarım hepiniz şanslı babalar olursunuz, şanslı babaların çocukları olmuşsunuzdur.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: