RaltcoinsB (OP)
Legendary
Online
Activity: 3010
Merit: 1608
|
 |
September 26, 2026, 01:08:22 PM Merited by Lachrymose (4) |
|
Arkadaşlar 2-3 gün önce Knight Online denilen online oyunda ki hayatımı mahvetmiştir ve bilen bilir, knight online bırakılmaz ara verilir sözü vardır oynamasam da ara ara takip ederim videolarını internet kafeciliği yaşayan @mandown abimiz iyi bilir oradan iyi para kazanmıştır herhalde Her neyse bu oyunda 2-3 gün önce illegal program TBL denilen üçüncü parti yazılımları kullanan oyuncular eski/yeni demeden ve değerlerine bakmadan banlamışlar eski GM Pwnage bir yayında tahmini banlanan karakterlerinin değerinin 1 milyar tl olduğunu söylemiş Bu rakam inanılmaz değil mi? Bir adam bir karaktere 20-25 milyon lira harcamış dedi aynı yayında şimdi oyunda bu potansiyel varken bu oyuna ticareti token ile yaptırsalar inanılmaz bir şey olmaz mı? 1 milyar liralık sadece banlanan karakter değeri varsa herhalde oyunda toplam karakter değerleri 5-6 milyar lira vardır bir oyunda bu kadar yüksek paranın döndüğünü bilmiyordum Ne diyorsunuz bu konuda beyler? Bu arada oynayan var mı bir @Lachrymose hatırlıyorum Rise konusunda da aktifti
|
|
|
|
mandown
Legendary

Activity: 2800
Merit: 2340
|
 |
September 26, 2026, 01:11:48 PM |
|
Arkadaşlar 2-3 gün önce Knight Online denilen online oyunda ki hayatımı mahvetmiştir ve bilen bilir, knight online bırakılmaz ara verilir sözü vardır oynamasam da ara ara takip ederim videolarını internet kafeciliği yaşayan @mandown abimiz iyi bilir oradan iyi para kazanmıştır herhalde ne oyun parası nede herhangi bir oyundan para kazanmadım beni sarmıyor bu işler cafede cocukların elinden para alıp oyuna sokan işletmeleride hiçbir zaman anlamadım steamde bulunan counter oyununda kasalar vardı eskiden kimse yüzüne bakmazdı bol bol düşerdi o bile deli para şuan https://steamcommunity.com/market/?l=turkishanlatmısımdır belki cafede 20 li yaşlarda bir elemanın ağladığını hatırlarım haftalarca bir kılıç mı ne boksa onu almak için uğraşmış birisi oyunda istemiş ona vermişti cocukda geri vermemişti mal 
|
|
|
|
RaltcoinsB (OP)
Legendary
Online
Activity: 3010
Merit: 1608
|
 |
September 26, 2026, 01:39:31 PM |
|
Arkadaşlar 2-3 gün önce Knight Online denilen online oyunda ki hayatımı mahvetmiştir ve bilen bilir, knight online bırakılmaz ara verilir sözü vardır oynamasam da ara ara takip ederim videolarını internet kafeciliği yaşayan @mandown abimiz iyi bilir oradan iyi para kazanmıştır herhalde ne oyun parası nede herhangi bir oyundan para kazanmadım beni sarmıyor bu işler cafede cocukların elinden para alıp oyuna sokan işletmeleride hiçbir zaman anlamadım steamde bulunan counter oyununda kasalar vardı eskiden kimse yüzüne bakmazdı bol bol düşerdi o bile deli para şuan https://steamcommunity.com/market/?l=turkishanlatmısımdır belki cafede 20 li yaşlarda bir elemanın ağladığını hatırlarım haftalarca bir kılıç mı ne boksa onu almak için uğraşmış birisi oyunda istemiş ona vermişti cocukda geri vermemişti mal  Abi sen oyundan kazanmadın ama oyun oynamaya gelen çocuklardan kazandın aslında demek istediğim buydu ve Knight, Metin, Silkroad, CS o dönemin en popüler oyunlarıydı bir de mu online vardı sanırım ama en çok beni çeken Knight’dı ve ciddi paralar verdim bir oturdum mu 8-10 saat kafede kalırdım onu demek istiyorum CS konusu ayrı bir şey zaten ama eski dönem CS’de hançer mançer yoktu abi Half Life ve CS’de poolday oynardık hey gidi günler 1 milyar liralık oyun karakteri değeri anormal ya onu anlatmak istiyorum öyle değil mi abi
|
|
|
|
|
l99l
|
 |
September 26, 2026, 01:56:46 PM |
|
Türkiye'de belli bir yaş aralığında olanlar Knight online oynamış, oynamamışsa da kesin etrafında oynayan arkadaşları olmuştur. Bir kaç gündür benimde önüme düştü milyar liralık charların banlandığı işin garip kısmı oyunda diğer karakterlere insanlara üstünlük sağlamak için milyon liralar harcıyorlar yetmezmiş gibi üzerine üçüncü parti yazılım kullanıyorlar hiç normal değiller.  Haksız yere yasaklananlarda olduğunu söyleyenler de var, böyle büyük bir yasaklama yaptılarsa iyice detaylıca araştırmışlardır durduk yere kimseyi yasaklamazlar tahminimce.
|
|
|
|
mandown
Legendary

Activity: 2800
Merit: 2340
|
 |
September 26, 2026, 02:52:24 PM |
|
Arkadaşlar 2-3 gün önce Knight Online denilen online oyunda ki hayatımı mahvetmiştir ve bilen bilir, knight online bırakılmaz ara verilir sözü vardır oynamasam da ara ara takip ederim videolarını internet kafeciliği yaşayan @mandown abimiz iyi bilir oradan iyi para kazanmıştır herhalde ne oyun parası nede herhangi bir oyundan para kazanmadım beni sarmıyor bu işler cafede cocukların elinden para alıp oyuna sokan işletmeleride hiçbir zaman anlamadım steamde bulunan counter oyununda kasalar vardı eskiden kimse yüzüne bakmazdı bol bol düşerdi o bile deli para şuan https://steamcommunity.com/market/?l=turkishanlatmısımdır belki cafede 20 li yaşlarda bir elemanın ağladığını hatırlarım haftalarca bir kılıç mı ne boksa onu almak için uğraşmış birisi oyunda istemiş ona vermişti cocukda geri vermemişti mal  Abi sen oyundan kazanmadın ama oyun oynamaya gelen çocuklardan kazandın aslında demek istediğim buydu ve Knight, Metin, Silkroad, CS o dönemin en popüler oyunlarıydı bir de mu online vardı sanırım ama en çok beni çeken Knight’dı ve ciddi paralar verdim bir oturdum mu 8-10 saat kafede kalırdım onu demek istiyorum CS konusu ayrı bir şey zaten ama eski dönem CS’de hançer mançer yoktu abi Half Life ve CS’de poolday oynardık hey gidi günler 1 milyar liralık oyun karakteri değeri anormal ya onu anlatmak istiyorum öyle değil mi abi online oyunlar bizim o dönemde çok zordu internet hızları yeterli gelmez ping gibi sorunlar yaşardır cafeler online oyunlardan çok para kazanmıştır yalan yok. 1 milyarlık değer normal abi artık dünyada anormal para var 1 trilyon dolar değerlemeler sahip şirketler bir yandan amerikan şirketlerinden pahalı tokenlar yani artık bana anormal gelen birşey yok
|
|
|
|
Phoenix Anka
Legendary

Activity: 1806
Merit: 1138
|
 |
September 28, 2026, 08:25:38 PM |
|
Sosyal medyada pek dillenmedi sanırım. Sosyal medyada dillenirse bakın Mehmet Şimşek nasıl bu oyunun içinden geçer. Sadece bu oyunun değil tüm online oyunların gelirini veya oyun içi satışlarını düzenleyip bunların aracı sitelerini erişime bile kapatabilirler. Her şey olabilir Türkiye’de. 1 milyar lira çok büyük para.
|
|
|
|
|
l99l
|
 |
September 29, 2026, 03:41:11 PM |
|
Sosyal medyada pek dillenmedi sanırım. Sosyal medyada dillenirse bakın Mehmet Şimşek nasıl bu oyunun içinden geçer. Sadece bu oyunun değil tüm online oyunların gelirini veya oyun içi satışlarını düzenleyip bunların aracı sitelerini erişime bile kapatabilirler. Her şey olabilir Türkiye’de. 1 milyar lira çok büyük para.
Artık kimse umursamıyor çünkü bu oyunu oynayan belli kitlesi kaldı sohbet, muhabbet onların arasında dönüyor. Dışarıdaki insanlar gram ilgilenmiyorlar. Eskiden oynamasa da ilgilenen insanlar oluyordu. Yıllarca artık insanlar üçüncü parti yazılım daha doğrusu hilelerden dolayı tamamen uzaklaştılar. Artık Knight Online bana göre son yıllarını yaşıyor. Bu oyunu, oyunu yönetenler bitirdi. İyi yönetilseydi hala bugün en fazla konuşulan oyun olurdu Türkiye'de.
|
|
|
|
|
Xyloo
|
 |
September 29, 2026, 06:52:10 PM |
|
Kafayı yemiş insanlar herhalde. Bir karaktere 20-25 milyon nasıl harcanır? Bence yanlışınız vardır hocam bu kadar büyük paralar bir oyun için verilecek paralar değil. 25 milyonu verdin diyelim karşılığında ne aldın? O parayı faize koysan dünya kadar gelirin olurdu. Bir oyuna bu parayı veren zırdelidir net.
Ayrıca 1 milyar lira da inanılmaz bir miktar. Bir oyundaki sanal eşyaların bu kadar para etmesi normal mi? Başka böyle oyunlar var mı?
|
|
|
|
lodocus
Sr. Member
  

Activity: 532
Merit: 404
Bitz.io Best Bitcoin and Crypto Casino
|
 |
September 29, 2026, 08:05:21 PM |
|
Hala bu oyunun piyasası olmasına şaşıyorum. Kemik bir kitle ömrünün sonuna kadar bile oyunu oynasa hala farm yapıp birilerine bir şeyler satabilmeniz bence komik. Sonuçta bir şeyin satılabilmesi için talep de olması lazım bir yerde. Sürekli bir sonrakine vere vere gitmez.
Sadece bizim ülkemizi veya belli bir bölgeyi değil tüm dünyayı kasıp kavuran NFT'ler, Metaverse arazileri bile beş para etmez hale geldi. Burada nasıl bir şey olmuyor anlamıyorum.
|
|
|
|
|
l99l
|
 |
September 30, 2026, 04:05:12 PM |
|
Kafayı yemiş insanlar herhalde. Bir karaktere 20-25 milyon nasıl harcanır? Bence yanlışınız vardır hocam bu kadar büyük paralar bir oyun için verilecek paralar değil. 25 milyonu verdin diyelim karşılığında ne aldın? O parayı faize koysan dünya kadar gelirin olurdu. Bir oyuna bu parayı veren zırdelidir net.
Ayrıca 1 milyar lira da inanılmaz bir miktar. Bir oyundaki sanal eşyaların bu kadar para etmesi normal mi? Başka böyle oyunlar var mı?
Hastalık ama nasıl bir hastalık çözemiyorum. O parayı yatırınca karşılık olarak herhangi bir getirisi olmuyor, sadece başka bir oyuncuya karşı üstünlük sağlamak için milyonlarca lira yatırmak rahatsızlık, delilik aynen. Hala bu oyunun piyasası olmasına şaşıyorum. Kemik bir kitle ömrünün sonuna kadar bile oyunu oynasa hala farm yapıp birilerine bir şeyler satabilmeniz bence komik. Sonuçta bir şeyin satılabilmesi için talep de olması lazım bir yerde. Sürekli bir sonrakine vere vere gitmez.
Sadece bizim ülkemizi veya belli bir bölgeyi değil tüm dünyayı kasıp kavuran NFT'ler, Metaverse arazileri bile beş para etmez hale geldi. Burada nasıl bir şey olmuyor anlamıyorum.
Öyle bir oyun işte garip hala devam ediyor olması. Sadece Türkler oynuyor bide. Bu sene zarar açıklamış yapımcı firma düşüşe geçmiş bile artık oyun.
|
|
|
|
eightdots
Legendary

Activity: 1652
Merit: 1064
|
 |
September 30, 2026, 08:30:19 PM |
|
Kafayı yemiş insanlar herhalde. Bir karaktere 20-25 milyon nasıl harcanır? Bence yanlışınız vardır hocam bu kadar büyük paralar bir oyun için verilecek paralar değil. 25 milyonu verdin diyelim karşılığında ne aldın? O parayı faize koysan dünya kadar gelirin olurdu. Bir oyuna bu parayı veren zırdelidir net.
Ayrıca 1 milyar lira da inanılmaz bir miktar. Bir oyundaki sanal eşyaların bu kadar para etmesi normal mi? Başka böyle oyunlar var mı?
Hastalık ama nasıl bir hastalık çözemiyorum. O parayı yatırınca karşılık olarak herhangi bir getirisi olmuyor, sadece başka bir oyuncuya karşı üstünlük sağlamak için milyonlarca lira yatırmak rahatsızlık, delilik aynen. Hala bu oyunun piyasası olmasına şaşıyorum. Kemik bir kitle ömrünün sonuna kadar bile oyunu oynasa hala farm yapıp birilerine bir şeyler satabilmeniz bence komik. Sonuçta bir şeyin satılabilmesi için talep de olması lazım bir yerde. Sürekli bir sonrakine vere vere gitmez.
Sadece bizim ülkemizi veya belli bir bölgeyi değil tüm dünyayı kasıp kavuran NFT'ler, Metaverse arazileri bile beş para etmez hale geldi. Burada nasıl bir şey olmuyor anlamıyorum.
Öyle bir oyun işte garip hala devam ediyor olması. Sadece Türkler oynuyor bide. Bu sene zarar açıklamış yapımcı firma düşüşe geçmiş bile artık oyun. Bir oyun için büyük harcamalar bunlar. Gerçek mi acaba diye de sorgulamak gerekiyor çünkü mantıksız geliyor. Bu oyunu uzun zaman oynayan ve hala devam eden kişiler vardır ama konu böyle paralar harcamaya gelince doğru mu bir düşünmek lazım. Günümüzde bu tarz bir oyun olsa ve biraz da yeni nesil şeyler eklense başlayacak çok kişi vardır. Yıllardır bu oyun konuşuluyorsa belirli bir kitlesi de var demek.
|
|
|
|
MK-74
Legendary

Activity: 2128
Merit: 1649
|
 |
September 30, 2026, 09:55:15 PM |
|
Yıllarımı çalan oyun, pişman mıyım hayır, güzel zamanlardı, internet kafelere gider 1 liraya 1 saat char kasardık, falan filan, sonra evlere yayıldı bilgisayarlar ve evlerde kasmaya başladık, koxplar falan kurardık bir gün sonra char temizlenmiş halde bulurduk. Ban yiyen 1 veya 2 hesabım vardı diye hatırlıyorum, 1 tanesinde iyi itemler vardı, o zaman parasıyla orta dereceli bir chardı ve gitti. 1 Milyar çok büyük para, o kadar var mıdır emin değilim ama milyonluk çok char vardı, uzun zamandır ilgilenmediği için yani ara verdiğim için bilgim yok 
|
|
|
|
Lachrymose
Legendary

Activity: 2086
Merit: 1465
|
 |
September 30, 2026, 11:26:38 PM |
|
knight online benim için “max dopaminin” tanimidir. bu oyunu oynadigim gunden sonra hayatta hicbir seyden onu oynadigim kadar zevk alamadim. knight’i en son lisede oynadim ve bir daha yanina yaklaşmadim. bundan bir iki sene önce de rise’i indirmiştim. iki ay araliksiz oynamişimdir. çareyi silmekte buldum.
geçenlerde de rise’in mobile versiyonunun oldugunu gordum. indirmemek için kendimi zor tutuyorum. bu konu bile tetikledi mesela. indirip biraz oynarsin diyor beynim; ama onun birazla sinirli kalmayacagini biliyorum. 1 milyar lira mevzusuna da inaniyorum. adam parayi yatiriyor ama o milyonluk chari satabiliyor da. alicisi var.
rise’a 2 ayda 20,000 lira bayilmistim.
|
|
|
|
|
Silence Scream
Legendary

Activity: 1778
Merit: 1412
|
 |
October 01, 2026, 05:27:02 AM |
|
knight online benim için “max dopaminin” tanimidir. bu oyunu oynadigim gunden sonra hayatta hicbir seyden onu oynadigim kadar zevk alamadim. knight’i en son lisede oynadim ve bir daha yanina yaklaşmadim. bundan bir iki sene önce de rise’i indirmiştim. iki ay araliksiz oynamişimdir. çareyi silmekte buldum.
geçenlerde de rise’in mobile versiyonunun oldugunu gordum. indirmemek için kendimi zor tutuyorum. bu konu bile tetikledi mesela. indirip biraz oynarsin diyor beynim; ama onun birazla sinirli kalmayacagini biliyorum. 1 milyar lira mevzusuna da inaniyorum. adam parayi yatiriyor ama o milyonluk chari satabiliyor da. alicisi var.
rise’a 2 ayda 20,000 lira bayilmistim.
Uyuşturucu bağımlılığı gibi desene. Bazı bağımlılık merkezleri var senin yaptığını yaptırmaya çalışıyor. Geçmişte oyun oynayıp uyumadığı için ölen bir Çin’li genç haberi okumuştum. Oyunun bağımlılığı ile uyuşturucu bağımlılığı arasında bana göre pek fark yok. Oyuna bağlı birisi de max haz için oynuyor. Knight için de bu kadar yüksek paralar dökülüyorsa ortalığa demek ki buna bağımlı da çok insan var.
|
| █▄ | R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | ▀█ | THE #1 SOLANA CASINO | ████████████▄ ▀▀██████▀▀███ ██▄▄▀▀▄▄█████ █████████████ █████████████ ███▀█████████ ▀▄▄██████████ █████████████ █████████████ █████████████ █████████████ █████████████ ████████████▀ | ████████████▄ ▀▀▀▀▀▀▀██████ █████████████ ▄████████████ ██▄██████████ ████▄████████ █████████████ █░▀▀█████████ ▀▀███████████ █████▄███████ ████▀▄▀██████ ▄▄▄▄▄▄▄██████ ████████████▀ | ........5,000+........ GAMES ......INSTANT...... WITHDRAWALS | ..........HUGE.......... REWARDS ............VIP............ PROGRAM | . PLAY NOW |
|
|
|
RaltcoinsB (OP)
Legendary
Online
Activity: 3010
Merit: 1608
|
 |
Today at 07:33:39 AM |
|
Beyler olayların arkası ortaya çıktı kasım ayında yeni sunucular açılacakmış bir kaç sunucu da geçmişte olduğu gibi birleştirilecekmiş bu kadar parayı bir anda silen Ntt bakalım yeni servera kayıt olayında ne kadar verimli olacak? Ücretli kullanıcılar yeni servera giriş yapmaz bu zamandan sonra düşünsenize 3 milyonluk Çarınız silinmiş bunlara tekrar bu kadar para kazandırabilir misiniz ?
Velhasıl sebep ortaya çıktı yeni sunucular yeni premiumlar yeni kullanıcılar ve bir anlık iştahla yeni servera başlayacak yeni kitle eski oyuncuları çekmek için göz boyama maksatlı yapılmış ağır banlar
|
|
|
|
|
Black Mbaye
|
 |
Today at 07:38:53 AM |
|
Beyler olayların arkası ortaya çıktı kasım ayında yeni sunucular açılacakmış bir kaç sunucu da geçmişte olduğu gibi birleştirilecekmiş bu kadar parayı bir anda silen Ntt bakalım yeni servera kayıt olayında ne kadar verimli olacak? Ücretli kullanıcılar yeni servera giriş yapmaz bu zamandan sonra düşünsenize 3 milyonluk Çarınız silinmiş bunlara tekrar bu kadar para kazandırabilir misiniz ?
Velhasıl sebep ortaya çıktı yeni sunucular yeni premiumlar yeni kullanıcılar ve bir anlık iştahla yeni servera başlayacak yeni kitle eski oyuncuları çekmek için göz boyama maksatlı yapılmış ağır banlar
Elbette bir yerlerde bir şekilde birilerini ikna etmeleri gerekiyor. Benim eleştireceğim konu oyunun içinde hile yapabiliyorlarsa yapay zeka bu kadar yürümüşken nasıl sadece karakter banlayarak çözeceklerini zannediyorlar? Oyun içi şerifler yok mu? Oyunun güvenliğini sağlayan şerifler olmalı. Bunlar oyun alanlarını düzenli denetleyerek hilecileri banlamalı. Milyon dolarlar kaldıran oyundaki basit önlemi bile yapamayan yöneticiler pek bir şey beceremezler 
|
| █▄ | R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | ▀█ | THE #1 SOLANA CASINO | ████████████▄ ▀▀██████▀▀███ ██▄▄▀▀▄▄█████ █████████████ █████████████ ███▀█████████ ▀▄▄██████████ █████████████ █████████████ █████████████ █████████████ █████████████ ████████████▀ | ████████████▄ ▀▀▀▀▀▀▀██████ █████████████ ▄████████████ ██▄██████████ ████▄████████ █████████████ █░▀▀█████████ ▀▀███████████ █████▄███████ ████▀▄▀██████ ▄▄▄▄▄▄▄██████ ████████████▀ | ........5,000+........ GAMES ......INSTANT...... WITHDRAWALS | ..........HUGE.......... REWARDS ............VIP............ PROGRAM | . PLAY NOW |
|
|
|
|