Bitcoin Forum
October 02, 2026, 08:09:11 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: En Sevdiğiniz Türk Dizileri  (Read 96 times)
l99l (OP)
Hero Member

Activity: 1204
Merit: 693

View Profile
September 27, 2026, 01:41:13 PM

Sıralama yapmak gerekirse. İlk sıraya Kurtlar vadisini koyuyorum ilk 97 bölümünü. Bugün hala konuşulan dizi zamanında da her perşembe günü heyecanla izledik. Sokaklarda kimse kalmazdı.
İkinci sırayı Ezel'e veriyorum. Her ihanet sevgiyle başlar diyerek başladı dizi. Bu diziyi sevenler bir kaç defa izlemiştirler eminim. Ezel'in orjinal hikayesi monte kristo kontu romanı diyorlar, filmide varmış hiç bakmadım.
Üçüncü sıraya da komedi dizisi izlerken çok eğlendiğim bir diziyi koyuyorum Tatlı Hayat. Dizinin Cast'ı bile tek başına yeterliydi Haluk Bilginer, Türkan Şoray, Celal Kınoğlu bir araya gelerek harika iş çıkardılar. Bir de Türkan Şoray komedi dizisinde oynayamaz diyorlardı o zamanlar. Grin

xzone
Legendary
*

Activity: 3458
Merit: 1925

View Profile
September 27, 2026, 02:20:13 PM

Tatlı Hayat gerçekten efsane bir yapımdı. Türkiye'deki en değerli isimlerden olan hem Haluk Bilginer hem Celal Kadri Kınoğlu bir arada oynadı ve tamamen uyarlama olan bir yapım ile imza bir eser bıraktılar.

Bence Türk dizileri arasında en efsane olan diziler Behzat Ç., Leyla ile Mecnun ve Avrupa Yakası. Hepsi de zamansız diziler, hala denk gelse açar izlerim. Bazen youtubetan eski bölümleri açıyorum, onlar bile güncel zamanda bile harika gidiyor.
Dijital platformlarda da Şahsiyet bence çok iyi bir diziydi. Atiye'nin ilk sezonu da iyi başlamıştı, sonradan berbat bir hale geldi Cheesy

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████▄████▄████████
███▀█████▀█▄███▄█▀█████▀███
█████▀█▀█▄██▀▀▀██▄█▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄█▀██▄▄▄██▀█▄██▄████
████▄████▄█▀███▀█▄████▄████
██▄███▀▀█▀███▀███▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits..REWARDING, BEYOND LIMITS...
█████████████████████████
███████████▀▀░░▀█▄░░▀████
████████▀░░░░░░░░▀█▄░████
███████░░░░▄▄░░▄░░░▀█████
██████░░░░░▀▀▄██▀░░░░████
█████░░░██░▄██▀▄▄░░░█████
████░░░░░▄██▀░░▀▀░░██████
█████▄░░▀█▀░██░░░░███████
████░▀█▄░░░░░░░░▄████████
████▄░░▀█▄░░▄▄███████████
█████████▀░░▀░███████████
████████░░░▄░█░██████████
███████████▌▐██░█████████
███████████░███▌▐████████
██████████░█████░████████
██████▀░▄░▀███▀░▄░▀██████
█████░▄▀░░░░█░▄▀░░░░█████
█████░░░░░░░█░░░░░░░█████
██████▄░░░▄███▄░░░▄██████
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█

█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█
█

PLAY NOW  
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 3010
Merit: 1608

View Profile
September 27, 2026, 04:27:41 PM

Kurtlar Vadisi elbette sonra sevdiğim diziler ise Avrupa Yakası, Ezel, Tatlı Hayat, Ekmek Teknesi gibi diziler bu arada Ezel harbiden ortalama üstü bir diziydi zamanının üstünde bir diziydi ayrıca her ne kadar tarihi pek doğru yansıtamasa da global pazarda iyi bir yer yapan Muhteşem Yüzyıl var Halit Ergenç ise iyi bir rol yaptı orada

Arada açıp ne izlerim diye sorarsanız Kurtlar vadisi ve ezel diğerlerini denk gelirsek baktığım diziler bir de Seksenleri izlerim ara ara 360 da da yayınlanır

Hvdv
Hero Member

Activity: 1386
Merit: 708

View Profile
September 27, 2026, 07:49:21 PM

Duyguyu geçirme anlamında : ÜVEY BABA.

Nasıl bir duygu geçirmekse ana avrat sövdüğümü hatırlarım adama. Bildiğin kaotik bir diziyi televizyonda insanlar saatlerce izlerdi. Çocukların psikolojisi bozuluyordu üvey baba denilince. Herkes uzun süre üvey baba kelimesini ağzına almıyordu. Ne diziydi ama.

Türkiye gerçeklerine gelirsek Kurtlar vadisi ilk 97 çok çarpıcıydı. Efsanelerde zirveye koyarım ben de. Netflixde kulüp vardı bir de onu da beğendim.

püsür
Hero Member

Activity: 2072
Merit: 935

View Profile
September 29, 2026, 10:39:12 AM

Avrupa Yakası(sadece Burhan), Ayrılsak Da Beraberiz, Ruhsar, Kaygısızlar.

Tatlı Hayat'ı da çok izlemiştim ve severim ama bazı replikleri amerikan dizisinden birebir aktarıyorlardı, yapmacık durduğunu hissediyordum. Ayrıca Türkan Şoray da kötü oyuncu bence kusura bakmasın ama göze batıyordu, en azından sitcomda.

Bunlardan başka izlediğimi itiraf edeceğim Lise Defteri(başları güzeldi), Yabancı Damat, Yılan Hikayesi, Çocuklar Duymasın, Dadı Cheesy Büyük drama dizileri güzeldir ama öyle uzun uzun saatlerce hiç izleyemedim. Bir arkadaşım yıllar geçmesine rağmen hala muhabbetini yaptığı için Ezel'i izleyecektim. Baktım Monte Kristo Kontu'ndan uyarlanmış. Kitabı almıştım tekrar okuyacağım Cheesy Yeni netflix dizilerinden izlemeye çalıştım ama sadece Aşk 101'i sevdim. İlk sezonu izledim sadece ama valla güzeldi. He bir 'Bir Başkadır' cidden çok iyiydi. 'Fatma'yı da izlemiştim ama nasıl bittiğini hatırlayamadım şu anda.

.◼.◼.Vega.bet.◼.◼.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

...100 FS + 750% BONUS..MAX.WIN.$5,000...

███...FAST PAYOUTS  |  NO KYC  |  10% LOSSBACK...███
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

...Play Now...
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1540
Merit: 1073

View Profile
September 29, 2026, 05:09:11 PM

Ayrılsak da beraberiz, Çocuklar duymasın, Ruhsar geçmişe götüren komedi programları. Dadı da güzel diziydi. Alıp götüren dizi dersen Kurtlar vadisiydi. Perşembe günleri maç olduğunda bile Kurtlar Vadisi daha fazla izleniyordu acayip bir programdı.

Bunu dışında bir çok yapım var. Avrupa Yakası da beğendiklerimden.

mhanbostanci
Legendary
*

Activity: 3850
Merit: 1753

View Profile WWW
September 29, 2026, 05:20:27 PM

Yayınlandığı yıllara göre zamanın ötesinde bir dizi olarak Kavanozdaki Adam
Çok güzel aile dizisi olarak Aramızda Kalsın
İçimi parçalayan ama seyretmekten kendimi alıkoyamadığım dizi Sen Anlat Karadeniz
Karadeniz de geçen süper eğlenceli sürükleyici aile dizisi olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk

www.para.com.tr
Linux Sistem Yönetimi
Promox VE Danışmanlık
Kurumsal Web Hosting
Kurumsal E-posta Barındırma
l99l (OP)
Hero Member

Activity: 1204
Merit: 693

View Profile
Today at 02:14:36 PM

Ayrılsak da beraberiz, Çocuklar duymasın, Ruhsar geçmişe götüren komedi programları. Dadı da güzel diziydi. Alıp götüren dizi dersen Kurtlar vadisiydi. Perşembe günleri maç olduğunda bile Kurtlar Vadisi daha fazla izleniyordu acayip bir programdı.

Bunu dışında bir çok yapım var. Avrupa Yakası da beğendiklerimden.
Başlığı açarken öyle aklıma gelenleri yazdım. Avrupa Yakası unutulmaz diziler arasında, benzer bir sürü unutulmaz dizi var.

Avrupa Yakası(sadece Burhan), Ayrılsak Da Beraberiz, Ruhsar, Kaygısızlar.

Tatlı Hayat'ı da çok izlemiştim ve severim ama bazı replikleri amerikan dizisinden birebir aktarıyorlardı, yapmacık durduğunu hissediyordum. Ayrıca Türkan Şoray da kötü oyuncu bence kusura bakmasın ama göze batıyordu, en azından sitcomda.

Bunlardan başka izlediğimi itiraf edeceğim Lise Defteri(başları güzeldi), Yabancı Damat, Yılan Hikayesi, Çocuklar Duymasın, Dadı Cheesy Büyük drama dizileri güzeldir ama öyle uzun uzun saatlerce hiç izleyemedim. Bir arkadaşım yıllar geçmesine rağmen hala muhabbetini yaptığı için Ezel'i izleyecektim. Baktım Monte Kristo Kontu'ndan uyarlanmış. Kitabı almıştım tekrar okuyacağım Cheesy Yeni netflix dizilerinden izlemeye çalıştım ama sadece Aşk 101'i sevdim. İlk sezonu izledim sadece ama valla güzeldi. He bir 'Bir Başkadır' cidden çok iyiydi. 'Fatma'yı da izlemiştim ama nasıl bittiğini hatırlayamadım şu anda.
Türkan Şoray aslında o kadar da sırıtmıyordu belki de bana öyle gelmiştir. Smiley
Lise defteride güzel diziydi. Lise defterini görünce aklıma Hayat bilgisi geldi. Yeni netflix dizilerini hiçbirini seyretmedim nedense ön yargılıyım o konuda.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: