Ayrılsak da beraberiz, Çocuklar duymasın, Ruhsar geçmişe götüren komedi programları. Dadı da güzel diziydi. Alıp götüren dizi dersen Kurtlar vadisiydi. Perşembe günleri maç olduğunda bile Kurtlar Vadisi daha fazla izleniyordu acayip bir programdı.
Bunu dışında bir çok yapım var. Avrupa Yakası da beğendiklerimden.
Başlığı açarken öyle aklıma gelenleri yazdım. Avrupa Yakası unutulmaz diziler arasında, benzer bir sürü unutulmaz dizi var.
Avrupa Yakası(sadece Burhan), Ayrılsak Da Beraberiz, Ruhsar, Kaygısızlar.
Tatlı Hayat'ı da çok izlemiştim ve severim ama bazı replikleri amerikan dizisinden birebir aktarıyorlardı, yapmacık durduğunu hissediyordum. Ayrıca Türkan Şoray da kötü oyuncu bence kusura bakmasın ama göze batıyordu, en azından sitcomda.
Bunlardan başka izlediğimi itiraf edeceğim Lise Defteri(başları güzeldi), Yabancı Damat, Yılan Hikayesi, Çocuklar Duymasın, Dadı

Büyük drama dizileri güzeldir ama öyle uzun uzun saatlerce hiç izleyemedim. Bir arkadaşım yıllar geçmesine rağmen hala muhabbetini yaptığı için Ezel'i izleyecektim. Baktım Monte Kristo Kontu'ndan uyarlanmış. Kitabı almıştım tekrar okuyacağım

Yeni netflix dizilerinden izlemeye çalıştım ama sadece Aşk 101'i sevdim. İlk sezonu izledim sadece ama valla güzeldi. He bir 'Bir Başkadır' cidden çok iyiydi. 'Fatma'yı da izlemiştim ama nasıl bittiğini hatırlayamadım şu anda.
Türkan Şoray aslında o kadar da sırıtmıyordu belki de bana öyle gelmiştir.

Lise defteride güzel diziydi. Lise defterini görünce aklıma Hayat bilgisi geldi. Yeni netflix dizilerini hiçbirini seyretmedim nedense ön yargılıyım o konuda.