Bitcoin Forum
June 25, 2017, 12:13:57 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: AMD update kills Hash rate  (Read 4361 times)
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2198


Ruu \o/


View Profile WWW
June 14, 2012, 11:48:58 AM
 #21

Today i update the driver to 12.6 beta, remove the includet sdk and install the 2.1 sdk.
Now the prob is, that cgminer seem to work with ~350mh/s, but there are no shares at all?!?
wtf...
2.1 sdk does NOT work with the newer 12.x drivers at all. They are simply incompatible I'm afraid.

Um. I use 12.1 driver and my 2.1 SDK works just fine.
Try breaking it with 12.4 Wink

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
Pooled mine at ckpool.org Solo mine at solo.ckpool.org
-ck
Creating a Bitcoin client that fully implements the network protocol is extremely difficult. Bitcoin-Qt is the only known safe implementation of a full node. Some other projects attempt to compete, but it is not recommended to use such software for anything serious. (Lightweight clients like Electrum and MultiBit are OK.)
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1498392837
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498392837

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498392837
Reply with quote  #2

1498392837
Report to moderator
1498392837
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498392837

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498392837
Reply with quote  #2

1498392837
Report to moderator
1498392837
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498392837

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498392837
Reply with quote  #2

1498392837
Report to moderator
ssateneth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288



View Profile
June 16, 2012, 01:35:25 AM
 #22

Today i update the driver to 12.6 beta, remove the includet sdk and install the 2.1 sdk.
Now the prob is, that cgminer seem to work with ~350mh/s, but there are no shares at all?!?
wtf...
2.1 sdk does NOT work with the newer 12.x drivers at all. They are simply incompatible I'm afraid.

Um. I use 12.1 driver and my 2.1 SDK works just fine.
Try breaking it with 12.4 Wink

I'd rather not fix what isn't broken, unless you'd like to pay for my mining downtime.

-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2198


Ruu \o/


View Profile WWW
June 16, 2012, 02:45:55 AM
 #23

Today i update the driver to 12.6 beta, remove the includet sdk and install the 2.1 sdk.
Now the prob is, that cgminer seem to work with ~350mh/s, but there are no shares at all?!?
wtf...
2.1 sdk does NOT work with the newer 12.x drivers at all. They are simply incompatible I'm afraid.

Um. I use 12.1 driver and my 2.1 SDK works just fine.
Try breaking it with 12.4 Wink

I'd rather not fix what isn't broken, unless you'd like to pay for my mining downtime.
Duh as if I expect you to... I was just pointing out it's newer 12.x drivers that are problematic, as I had said in my post.

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
Pooled mine at ckpool.org Solo mine at solo.ckpool.org
-ck
yuhannl
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
June 17, 2012, 10:29:55 AM
 #24

Today i update the driver to 12.6 beta, remove the includet sdk and install the 2.1 sdk.
Now the prob is, that cgminer seem to work with ~350mh/s, but there are no shares at all?!?
wtf...
2.1 sdk does NOT work with the newer 12.x drivers at all. They are simply incompatible I'm afraid.

Um. I use 12.1 driver and my 2.1 SDK works just fine.
Try breaking it with 12.4 Wink

I'd rather not fix what isn't broken, unless you'd like to pay for my mining downtime.
Duh as if I expect you to... I was just pointing out it's newer 12.x drivers that are problematic, as I had said in my post.

Assuming it's the same thing causing it...  I had this problem as well and have been scratching my head for days until someone pointed out it's due to some ULPS bug with the new drivers. Installed 12.3 and everything appears to be working fine..... Wink

Link: https://bitcointalk.org/index.php?topic=87352.0
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2198


Ruu \o/


View Profile WWW
June 17, 2012, 11:16:03 AM
 #25

Try breaking it with 12.4 Wink
Assuming it's the same thing causing it...  I had this problem as well and have been scratching my head for days until someone pointed out it's due to some ULPS bug with the new drivers. Installed 12.3 and everything appears to be working fine..... Wink

Link: https://bitcointalk.org/index.php?topic=87352.0

That guy with the advice about 12.4 in that thread looks familiar too  Wink

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
Pooled mine at ckpool.org Solo mine at solo.ckpool.org
-ck
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!