bigbooss
|
|
November 20, 2018, 08:30:20 AM |
|
Bu işin altından bir şey çıkcak gibi , geçen sefer 3500 civarları idi sanırım aniden çıkış yapmış ve 20 bine dayanmıştı yine böyle bir senaryo olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum bir aklım alım zamanı diyor bir aklım dur diyor eth özellikle bu kadar düşmüşken alsam mı diyorum
110-120 dolar aralığında olursa kaçırmam ne olursa mjptm
Btc için ise tetikte beklemedeyim 3 bin civarlarında kesin alırım parça parça düşse de umrumda olmaz
|
|
|
|
cihan2421
Newbie
Activity: 174
Merit: 0
|
|
November 20, 2018, 08:31:26 AM |
|
Malesef XRPde daha fazla direnemedi, oda 5 dakikada çöktü.
Şom agzımı açtım xrp'de düştü.Ne kadar alttan topladysam elime verdiler güncel zarar -6.500 tl oldu.Hey gidi mk btc'si düşmezsin düşmezsin biz alınca yerle bir olursun şimdi buna sabah akşam sövmeyimde ne yapayım ?
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
November 20, 2018, 08:38:53 AM |
|
şuan çinde 1 btc uretmenın maliyeti kac dolar? onun %10 altına kadar sarkıtırlar sonrasının gelecegını dusunmuyorum. 24 saatte 5700den 4400e geldi. bir yerde durması lazım artık..
|
|
|
|
ekiller
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1150
LLP Programming & Electronics
|
|
November 20, 2018, 09:03:34 AM Merited by EFS (1), MorpheWQ (1) |
|
Bu düşüş ile ilgili ben geriye dönük olarak kendi düşününce ve yaşamım da hissettiklerimi, fark ettiklerimi söyleyeyim;
Ben fiyatı 5-6 USD olduğu zamanlardan beridir ETH madenciliği yapıyorum. Yani fiyat 5 dolar iken de yaptım 1400 Dolar iken de yaptım.
ETH nin fiyatı 5-6 dolardan 12-14 dolar seviyelerine geldikten sonra, öncesine göre daha yüksek ivmeli hızlı bir yükseliş başlamıştı.
Aynı durumu BTC tarafında 650 dolar seviyelerinden gözlemlemiştim. O fiyattan sonra BTC hızla yükseldi gitti.
Bahsettiğim zaman periyodu sanırım 2-3 yıl arasıdır. Tam olarak bilmiyorum hesap etmedim şimdi.
Eğer büyük ve uzun süreli bir pump dalgası başladığı seviyelerde veya ona yakın bir yerlerde bitiyor ise
Ben buna ETH için 15-20 dolar , BTC için 600-700 dolar aralığı diyebilirim.
Bu yazdıklarım da hiçbir teknik dayanak yoktur. Sadece ortalama 3 yıl kadar geriye dönük hissettiklerimden kaynaklı.
|
|
|
|
torrentco
|
|
November 20, 2018, 09:21:30 AM |
|
bu sıçışın tek guzel yönü şerefsiz orospu cocugu roger ver piçinin koini 200 usd ye dustu. bugun sırf %45 düştü.beter olsun
|
|
|
|
cihan2421
Newbie
|
|
November 20, 2018, 09:37:51 AM |
|
2013-2014 Katliamına bakarak şuanki seviye en dip seviye diyebilirmyiiz ? Yoksa o katliamıda sollar yeni bir rekorla tarihe adını mı kazır 2018 btc çöküşü diye ?
|
|
|
|
elturco
|
|
November 20, 2018, 11:54:25 AM |
|
ah cihan-wu, ne güzel de atıp tutuyodun geçen hafta şöyle yaparım btc yi böyle yaparım diye. Al bakalım, biraz daha basarlarsa fiyata o minerları ne yapacaksın bakalım... mal herif.
Racır gerzeğine diyecek hiçbirşey yok. bana beleş verdiği coinlerini de 1400$ a sattığımda teşekkür etmiştim zaten.
4300$ a da btc satacak değilim. uzun uzun hodl larım mis.....
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
November 20, 2018, 12:00:06 PM Merited by EFS (1), suram (1) |
|
Bitcoin üretmenin maliyeti xxx diyen yorumları pek ciddiye alamiyorum.
Venezuela’da elektrik bedavaya yakin, Türkiye gibi bir ülkenin doğusunda ise ‘bedava’. her gün 1800 btc bedava olarak üretilebiliyor, bitcoin uretmenin maliyeti -%10 diye bir sey yok. bitcoin’in maliyeti hash degerine bagli olarak surekli artip azalabilir. hash degeri bitcoin fiyati dustukce azalir, hash azalirsa yeni maliyet belirir. yani bitcoin’in fiyatini böyle basit hesaplarla hesaplayamazsiniz.
şu an tek bir gerçek var o da her gün 1800 btc’nin sirf madenciler tarafindan yoktan varedilip satildiği. talep yokken böyle bir arz karsilanamaz. her zaman dedigim gibi bitcoin halving gelmeden piyasa düzelmeyecek.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
November 20, 2018, 01:50:42 PM |
|
2. dalga o kadar uzun sürdüki 3. dalgaya gerek kalmadı. 6500 den 4200 dolara %35 düşüş, altlarda %50 ortalama düşüş, marketcap %40 düşüş. bu rakamlar zaten %80 değer kaybetmiş bir piyasaya ait tarihte eşi benzeri yok.
bundan sonrası ne olur dersek ise buradan döner, zaten daha fazlası olursa yasaklama haberleri gelmeye başlar dünyadan.. dünde dediğim gibi kısa vadede 6k gelmez artık bir dahaki tepe seviyesi 5800$ oradan tekrar düşüşe geçecek diye düşünüyorum..
|
|
|
|
beypazmad
Jr. Member
Activity: 406
Merit: 1
|
|
November 20, 2018, 05:28:06 PM |
|
yaşanan bu büyük düşüşün bir yükselişi tetikleyeceğini düşünüyorum. daha da doğrusu öyle olmasına kendimi ikna etmek istiyorum. yılı 6 bin dolarlarda tamamlayacak gibi görünüyor.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
bdivrik
|
|
November 20, 2018, 05:52:25 PM |
|
bakkt 29 ocak 2019 ertelenmiş geçmiş olsun
|
|
|
|
Prott
|
|
November 20, 2018, 06:06:33 PM Last edit: November 20, 2018, 07:47:45 PM by Prott |
|
Paranoyakça bir bakış açısı ile tarafların kavgayı bilerek abarttıklarını ve tüm bu yaşanılanların boğayı tetikleyeceğini düşünüyorum. Volatilite geri geldi evet çakılıyor ama treni kaçırdığını düşünen kitleler geldiğinde yarın uçabilirizde. En basit örnek ile Neo ya daha ilk başlarda yatırım yapmak istemiştim ama sonra vazgeçtim. Şimdi Antshares fiyatına düştü Hele ki iş halvinge kaldıysa yandık. Bütün piyasanın halvingi beklediğini düşünsenize ? Sonra ne olacak ? See u next halving ? 4 yılda bir buluşuruz 1800 BTC ortalama 5 bin dolardan 9 milyon dolar yapıyor günde, bunu piyasa eritemeyecekse dükkanı kapatıp gidelim çünkü 900 de bu bakış açısına göre piyasanın kurtuluşu olmaz. Hamsi gibi değilde balina gibi düşünmek lazım.
|
|
|
|
yaviz0002
Jr. Member
Activity: 420
Merit: 1
|
|
November 20, 2018, 06:58:27 PM |
|
eğer söylenildiği gibi bakkt da ertelendiyse daha da büyük bir düşüş bizi bekliyor demektir. allah sonumuzu hayır edip sabır versin bize.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Oracolcoin XOR ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
torrentco
|
|
November 20, 2018, 07:33:48 PM |
|
yabancı forumda gordum inşallah diyelim
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
November 20, 2018, 08:01:50 PM |
|
treni kaçıracağını düşünen kitleler düşerken değil yükselirken gelir, bu düşüşün arkasından esaslı bir yükseliş gelirse ancak olabilir.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
November 20, 2018, 08:09:36 PM |
|
yabancı forumda gordum inşallah diyelim Bu beni çok eğlendirdi Zaten eriyeceğimiz kadar eridik. Birkaç ay önceki portföy ile kıyaslayınca çerez parası diyeceğimiz bir miktar elimizde kaldı. Şu anda olabildiğince coin miktarını arttırıp sıradaki yükseliş dönemine hazırlıklı girmek için çok iyi bir dönem içerisindeyiz. 9 dolara Neo, 140 dolara Ether varken düşünmeye bile gerek yok
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
November 20, 2018, 08:44:07 PM |
|
Yarında düşşün 3k lara alım yapalım ortalamayı çekelim aşağı.5 ay önceden 4k gelecek dediğimizde taşladılar hatta 2k cıyım demiştim.Neyse 50k rüyalarını görenlere ders olmuştur.Muhtemelen 2014 ocağını şimdi yaşıyoruz.Biraz daha dibi boylayıp yükseliş gelecektir muhtemelen.2800 usd bana göre dip.Büyük düşüşler büyük yükselişlerin temeli olmuştur hep.
|
|
|
|
CinErik
Member
Activity: 189
Merit: 86
|
|
November 20, 2018, 08:55:25 PM |
|
Merhaba;
Çinlilerle Amerikalıların birbirlerinin üzerine dumplamaları bir biterse ortalık sakinleşir sanırım.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
cihan2421
Newbie
|
|
November 20, 2018, 09:03:53 PM |
|
Yarında düşşün 3k lara alım yapalım ortalamayı çekelim aşağı.5 ay önceden 4k gelecek dediğimizde taşladılar hatta 2k cıyım demiştim.Neyse 50k rüyalarını görenlere ders olmuştur.Muhtemelen 2014 ocağını şimdi yaşıyoruz.Biraz daha dibi boylayıp yükseliş gelecektir muhtemelen.2800 usd bana göre dip.Büyük düşüşler büyük yükselişlerin temeli olmuştur hep.
Hacı gemi yan değil tam battı ne yükselişi
|
|
|
|
shewadiwadi
|
|
November 20, 2018, 09:06:32 PM |
|
3k altına flash crash bekliyorum. Gerçek anlamda düşüş gerçekleşmedi. Hacim yükseliyor ama en yüksek seviyeye gelmedi. 3k altına sarkacak ve panik satışlar gerçekleşecek.
|
|
|
|
|