|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
July 17, 2018, 03:54:45 PM |
|
ee grafiği aciklayacak misin? su konuya ne zaman sadece grafik atmayi birakacaksiniz
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
July 17, 2018, 04:17:04 PM |
|
gayet açık işte tobo var fincan kulp da oluyor. özetle yükseleceğine delalet bir grafik 6800 direnci kırılırsa 8k 7700 civarına kadar gider.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
July 17, 2018, 05:02:18 PM |
|
Ortadirek şaban önceden yorumların mantıklı geliyordu Ferhatın başka versiyonu gibisin, piyasa nereye giderse sen de oraya u dönüşü yapıyorsun Bir bakıyorum 4K diyorsun bir bakıyorum 8K diyorsun kendini fazla yıpratma biraz mola ver. Her şekilde boğa gelecek karamsar olmayın.
|
|
|
|
Cryptotic
|
|
July 17, 2018, 05:51:18 PM |
|
Bikaç dakikada 6800ü kırdı 7274 dolara çıktı, gözlerim yaşardı sevinçten
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
July 17, 2018, 05:52:51 PM |
|
kalbim 10k mantigim 5.9k
diyor, daha önce kalbim çokca defa kirildi xd
|
|
|
|
|
Cryptotic
|
|
July 17, 2018, 07:07:37 PM |
|
7483e kadar çıktı. Yükseliş başladı deyip herkese aldırıp, 2 gün sonraki G20 toplantısını bahane edip yine malı kucağımıza vermezlerse iyidir.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
July 17, 2018, 07:22:43 PM |
|
@torrentco
grafiği kendim çizmiş gibi paylaşmadımki?. ben yararlı gördüğüm her grafiği bu konuda paylaşıyorum kimin çizdiğinin önemi yok zaten.
@bitpazari
7700 dolara kadar bir yükselişi bir önceki yükselişte bekliyordum zaten 7700$ diye 50 kere yazdım buraya..ama 6800$ den geri döndü 6070 e kadar indi, bende umudu kestim açıkçası. sadece ben değil forumdaki çoğu kişi 5200 ve daha aşağısını bekliyordu heralde. düne kadar piyasada umut yoktu bugün ayrı telden çalıyor bitcoin. neyse 6800$ kırıldı bende altcoin sepetimi yaptım yapacak birşey yok, usd kaybetmektense biraz btc kaybettim ama altlardan onuda geri alacağım inş.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
July 17, 2018, 07:58:39 PM |
|
Şu an için çok erken ama bitcoin 10.000 doların üstüne çıkabilirse herkesin beklediği boğa sezonu başlamış olacak.Şu aşamada bitcoinin 7300 doların üstünde tutunması gerçekten çok önemli.
|
|
|
|
akalayci34
Jr. Member
Activity: 84
Merit: 6
In volent we trust
|
|
July 17, 2018, 10:38:30 PM |
|
6 ayda 10x yapacak diyor yani? kusura bakmayinda bu oran bana gore cok abarti geliyor. yuksek hayaller kurup kendimizi kandirmaya hic gerek yok bence.
geçen yıl bu sıra 2 bin $ iken X10 yaparak 5,5 gün dahi olsa 17-20 k seviyesinde kaldı. 17 Temmuz 2017: $1.925 12 Aralık 2017: $17.000
|
Telegram: https://t.me/VolentixTurkey Join Us! twitter: @volentixturkiye
|
|
|
the_doctor
|
|
July 18, 2018, 05:53:42 AM |
|
btc yine herkes umutsuzluğa kapıldığı, 4-5k lafları fazlası ile dillendirildiği bir dönemde yaptı hareketini. bu sefer altlarıda çok fazla ezmedi, heop beraber artılar nerdeyse. halen daha benimde herkes gibi aşağı dalga ile ilgili şüphelerim olsada, dışardan izlemektense trende olmayı tecih ederim
|
|
|
|
Riskylisk
|
|
July 18, 2018, 08:55:12 AM |
|
terste kaldık iyimi.. ben acıkcası bu kadar sert bir yukarı hareket beklemiyordum. daha süründürür diye bekliyordum. gerçi bu btc belli olmaz yarın 6100 dolara gelir sövmeye başlar millet yine.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
July 18, 2018, 11:02:15 AM |
|
daha 3 4 gün önce piyasa can çekişiyordu dikkatli olunmalı, hedef 7700$ olan rakama yaklaştı bundan sonrası full risk. altlar da bekleneni veremedi usd bazında artış olsada btc bazında düşüş var ve toparlayamadan btc düşüşe geçebilir. ben tekrar usdye geçtim çok sert yükseldi maceraya gerek yok biraz düşüşe geçer artık. şu grafiğe dikkat, 7897$ den düşüşe geçerse mini trend biter. üst kanala geçerse boğaya geçiş başlar.. bence üst kanala geçmeden tekrar düşüş yaşayacağız ve 5k 4k lı rakamları göreceğiz
|
|
|
|
bigbooss
|
|
July 18, 2018, 11:41:08 AM |
|
8200 adam akıllı gelmeyince rahat yok hatta bana göre 10 k nin geçilmesi lazım ki rahat bir nefes alalım benim para 3/2 azaldı bitti bir çok kişinin de bu sekilde burada en büyük gata her zaman olduğu gibi düştü daha düşmez deyip almakta oldu bu hatayı bu sefer yapmayacağım tabi önce zararımı kurtarmam lazım. 😃
|
|
|
|
Uhde
|
|
July 18, 2018, 12:28:48 PM |
|
daha önce de burada belirtmiştim. ben fiyattan çok hacime dikkat ediyorum. 24 saatlik hacim 3-4 milyar usd civarında seyrederken şu anda 6.5 milyar dolara çıkmış durumda. fena değil... bu hacim 10 milyar dolar seviyelerine çıkar da bir süre oralarda kalabilirse bu piyasanın daha güçlendiği anlamına gelir ve o saatten sonra boğa geldi diyebilmek için fiyatın belli seviyelere gelmesini bekleyebiliriz (Şant Manukyan 9200 ler civarını beklemek gerekli demişti). Onun haricinde şu anki hacim ve ortamda 500 btc lik ani bir satış bile piyasayı gene darma duman eder.
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
July 18, 2018, 04:37:05 PM |
|
daha önce de burada belirtmiştim. ben fiyattan çok hacime dikkat ediyorum. 24 saatlik hacim 3-4 milyar usd civarında seyrederken şu anda 6.5 milyar dolara çıkmış durumda. fena değil... bu hacim 10 milyar dolar seviyelerine çıkar da bir süre oralarda kalabilirse bu piyasanın daha güçlendiği anlamına gelir ve o saatten sonra boğa geldi diyebilmek için fiyatın belli seviyelere gelmesini bekleyebiliriz (Şant Manukyan 9200 ler civarını beklemek gerekli demişti). Onun haricinde şu anki hacim ve ortamda 500 btc lik ani bir satış bile piyasayı gene darma duman eder.
hacim teknik analizde anlam ifade eder, TA cılar ezberden hacim dayıyorlar hemen, halbuki manipulator bunu bildiği için hacimli bir şekilde yüseltiyor, sadece fiyatı değil hacmide kontrol ediyor, ara trend döndü ama yine adamın hedefi belli önceki ay 10k çevirdiği piyasayı şimdi oralara gelmeden çevirecektir.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
July 19, 2018, 09:31:11 AM |
|
Elemanın bir bildiği tabi ki yok. Klasik twitter veya tradingview da kim nederse onların peşinden gidiyor. Daha önce aşağıdaki mesajı atmıştı. Şimdi ağzından 3K 5K düşmüyor. 10 gün önce 10k zorluyorduk şimdi yine 6k fln konuşuyoruz. 6k dan hangi enyai btc satar artık? düşşede birşekilde artıyor, panik satışı yapacak adam kalmadı artık, kalan kerizleri ayıklamak için sürekli indir kaldır yapıyorlar. direk alış emirlerine sattılar indirmek için indirdikleri gibi yükseltecekler yine..
7000 altına inerse, 6000 dolardan satanları göreceğiz. Enayi demenin manası yok. 7000 altına inerse panikle ilk satanlardan birinin sen olacağını da biliyoruz. "7000'de sattım 5800'den toplayacağım" diye yazarsın buraya. @OrtaDirek dediklerin tutarlı olsa canım yanmaz ama resmen konuya spam yapıyorsun. 6k kim satar btc artık dediğimde 9990$ doları görmüştük aradan kaç ay geçmiş tutarsızlık var diyorsun, bitcoin'in kendisi tutarsız olunca yorumlarda tutarsız gelebiliyor. sadece konuya çok sık yorum attığım konusunda size hak veriyorum o nedenle, bundan böyle bu konuya haftada sadece 1 yorum bırakacağım.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
July 19, 2018, 09:53:48 AM |
|
Sizce şu anki yükseliş devam eder mi? Bir müddet 7 k civarlarında gezecek mi yoksa yine yönü aşağı mi çevirecek? Bazı hesapları takip ediyorum hala düşüş bekleyenler var ama piyasa tekrar aşağı kırılmayı kaldırabilir mi emin değilim
Şu anki yükseliş bile altlara can vermeye yetmedi
|
|
|
|
1brahim
Member
Activity: 94
Merit: 10
|
|
July 19, 2018, 11:13:17 AM |