halloweenn666
Member

Activity: 1011
Merit: 65
|
 |
September 30, 2018, 07:45:01 AM |
|
Yahu 50 grafik 40 yorum okudum herkes short girmiş. Piyasa zaten %85 fazla düşmüş ayılar hala düşecek diyor yeter amq. Milletin 1000 TLsi. varsa 150 TL si kalmis ayılar son bir oyunla fiyati %10 düşürüp alttan toplamaya çalışıyor akıl işi değil. Lan varıp varacagi düşüp düşeceği son değer %10 hadi %15 de. Ayılar 1 senedir kazanıyor ve yine kazanırsa bitcoin %10 kadar düşer herkes düşüyor aaa panik diyerek satar ayılar olur boynuzlu boğa sonra yine alttan toplarlarlar
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
 |
September 30, 2018, 07:52:44 AM |
|
bu 12 saat icinde ya pump gelir ya dump.cok sakin gidiyor %50 usdt %50 eth bekliyorum.7000 dolar ustune atarsa girmek mantıklı olabilir. tabi hacime ve alıcıların istegine baglı olarak. düsüs senaryosu ayrı degerlendirilmeli. kademeli alınabilir.
|
|
|
|
jasernity
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 4
|
 |
September 30, 2018, 09:01:53 AM |
|
Yahu 50 grafik 40 yorum okudum herkes short girmiş. Piyasa zaten %85 fazla düşmüş ayılar hala düşecek diyor yeter amq. Milletin 1000 TLsi. varsa 150 TL si kalmis ayılar son bir oyunla fiyati %10 düşürüp alttan toplamaya çalışıyor akıl işi değil. Lan varıp varacagi düşüp düşeceği son değer %10 hadi %15 de. Ayılar 1 senedir kazanıyor ve yine kazanırsa bitcoin %10 kadar düşer herkes düşüyor aaa panik diyerek satar ayılar olur boynuzlu boğa sonra yine alttan toplarlarlar
6000 dolar bitcoin için dip olmayabilir. inanın daha aşağıda bir sürü destek noktası var ve bir tanesi var ki onun altına bitcoin sarkma asla yapamaz. 1200 doların biraz üzeri ama bunları düşünmek için erken. etf red kararı çıksa bile bitcoinde ralli tamamen bitti, çöp oldu gibi bir durum söz konusu değil. bitcoin red kararını belki kısa bir düşüş ile fiyatlar ama yoluna kaldığı yerden devam eder.
|
traveler | Travel more. Pay less! Get more out of your travel. An innovative crypto-friendly discount travel aggregation platform
|
|
|
halloweenn666
Member

|
 |
September 30, 2018, 09:54:43 AM |
|
6000 dolar bitcoin için dip olmayabilir. inanın daha aşağıda bir sürü destek noktası var ve bir tanesi var ki onun altına bitcoin sarkma asla yapamaz. 1200 doların biraz üzeri ama bunları düşünmek için erken. etf red kararı çıksa bile bitcoinde ralli tamamen bitti, çöp oldu gibi bir durum söz konusu değil. bitcoin red kararını belki kısa bir düşüş ile fiyatlar ama yoluna kaldığı yerden devam eder. Valla düşürecek bunlar yine fiyatı öyle duruyor piyasada olumsuzluk çok buyuk
|
|
|
|
bigbooss
|
 |
September 30, 2018, 12:00:02 PM |
|
Eft red kararı kesin gibi, ancak bunu bahane edip fiyat illaki düşecektir diye düşünüyorum ne kadar düşer bilemiyorum 5800 direnç lafı dolaşıyor piyasada, ne olur olmaz diyerek stop koymak ya da kısa süreliğine usd ye geçmek mantıklı
|
|
|
|
marpaci
|
 |
September 30, 2018, 03:09:21 PM |
|
ETF kararı saat kaçta belli olacak bilen var mı? Ondan sonra ciddi bir hareket olacak gibi. Gerçi olumsuz haberi saten satın aldı BTC ama yine de ilk anda tepki verip sonra yeniden bu seviyelere gelecektir. Erteleme veya (olmaz gibi ama) olumlu bir haber olursa da çok ciddi bir hareket yapacak gibi duruyor.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
September 30, 2018, 04:28:29 PM |
|
ters köşe yapıp etf onayı verirlerse nisandaki gibi büyük pump oluşur breakout gerçekleşir. beklenen karar erteleme ama direk red verirlerse muhtemelen dump gelebilir. başrolde bitcoin varken bugün altlarda durmanızı tavsite etmem, olumlu veya olumsuz karar ne olursa olsun her iki senaryoda da altlar fena dump yiyecek.. son ana kadar bitcoinde durmak karara göre tethere geçmek daha mantıklı, çoğunluğun düşüş dediği anlarda balinalar ters köşe yapıyor genelde..
|
|
|
|
iskendercnr
Jr. Member
Activity: 448
Merit: 2
|
 |
September 30, 2018, 06:23:24 PM |
|
yıl sonu iyice yaklaşmışken piyasalardaki yükseliş beklentisine tam olarak olmasa da bir karşılık vereceğini düşünüyorum. hala daha bitcoinin 2018 içerisinde tekrar 5 haneli sayıları göreceğini düşünüyorum. tutunup tutunmaması ayrı olarak.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
bigbooss
|
 |
October 01, 2018, 05:41:36 AM |
|
Arkadaşlar bu eft. Kararı saat kaçta. ? Usd ye geçtik bekliyoruz ama. Saatine nette baktım bir türlü bulamadım bilen varsa Allah rızası için söylesın
|
|
|
|
halloweenn666
Member

|
 |
October 01, 2018, 07:07:30 AM |
|
Evet ETF çoktan ertelenmişti 23 Eylül'de.  Ancak bizim TR de çok haber olmadı. Kimsede bir şey anlamadı gördüğüm o. nakite geçiyordu ertelenecek iptal edilecek fiyat düşecek diyor satıyor balinalar ise topluyordu. Olayın özeti budur. Yani SEC ten boşuna haber beklemeyin  ))
|
|
|
|
darkworld
Member

Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
|
 |
October 01, 2018, 07:36:45 AM |
|
Arkadaşlar benim bildiğim bir ETF kararı yok en son açıklamada bekleme süresinin 29 Aralık 2018 tarihine uzatıldığı açıklaması vardı sanki birileri paso yalan haber basıyor.
|
|
|
|
bigbooss
|
 |
October 01, 2018, 07:43:02 AM |
|
Evet ETF çoktan ertelenmişti 23 Eylül'de.  Ancak bizim TR de çok haber olmadı. Kimsede bir şey anlamadı gördüğüm o. nakite geçiyordu ertelenecek iptal edilecek fiyat düşecek diyor satıyor balinalar ise topluyordu. Olayın özeti budur. Yani SEC ten boşuna haber beklemeyin  )) En son 30 eylül ertelendi diye biliyorum valla bir bilgi kirliligi var bu bir gerçek hani bir kaç gün stabil kalacak ise ben direk xlm ye girmeyi düşünüyorum bu nedenle benim için önemli
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
October 01, 2018, 11:34:32 AM |
|
Evet ETF çoktan ertelenmişti 23 Eylül'de.  Ancak bizim TR de çok haber olmadı. Kimsede bir şey anlamadı gördüğüm o. nakite geçiyordu ertelenecek iptal edilecek fiyat düşecek diyor satıyor balinalar ise topluyordu. Olayın özeti budur. Yani SEC ten boşuna haber beklemeyin  )) En son 30 eylül ertelendi diye biliyorum valla bir bilgi kirliligi var bu bir gerçek hani bir kaç gün stabil kalacak ise ben direk xlm ye girmeyi düşünüyorum bu nedenle benim için önemli eth ertelendi millet anlamadı sadece bizim haber bültenleri en büyük spekülasyoncu
|
|
|
|
Cryptotic
|
 |
October 01, 2018, 11:52:36 AM |
|
Heryerde 23 Eylülde SEC'in etfyi inceleme başladığı, kabul,red yada erteleme kararının 30 Eylülde açıklayacağı yazıldı. Yalanmıydı hepsi yani. Eğer karar 30 eylüle ertelenmediyse hangi tarihe ertelendi?
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
October 01, 2018, 05:06:31 PM |
|
en geç iki aya sağlam bir yükseliş gelicek hatta her an patlayabilir bitcoin, daha önceki ara trendler gibi değil en az nisandaki gibi büyük bir yükseliş bekliyorum. 6k altına inmedikçe kaçınılmaz son breakout.
|
|
|
|
anonymous3x
|
 |
October 01, 2018, 05:20:30 PM |
|
Masterluc grafiğinde 450.000 doları gösteriyor. Masterluc grafiği paylaşınca piyasadan çıkmaktan vazgeçtim 1 BTC = 450.000 USD mi off diyorum. Rallinin başındayız.
|
|
|
|
Teos
Member

Activity: 202
Merit: 17
|
 |
October 01, 2018, 08:48:50 PM |
|
30 Eylül ETF kararı diye kos koca ülkeyi trollediler ya:)
|
|
|
|
bigbooss
|
 |
October 02, 2018, 07:11:24 AM |
|
23 eylülde açıklanmış en son 30 eylül tarihine kadar açıklama kararı almışlar bu illa 30 eylülde açıklanacak demek değil haberi okuyunca anladım. 😃 şu an eft ile ilgili bir şey yok ancak fiyat 6 K da takıldı girmiyorum halen bekliyorum yönü ne olacak merak ediyorum
|
|
|
|
halloweenn666
Member

|
 |
October 02, 2018, 07:37:15 AM |
|
23 eylülde açıklanmış en son 30 eylül tarihine kadar açıklama kararı almışlar bu illa 30 eylülde açıklanacak demek değil haberi okuyunca anladım. 😃 şu an eft ile ilgili bir şey yok ancak fiyat 6 K da takıldı girmiyorum halen bekliyorum yönü ne olacak merak ediyorum
Dipteyiz hocam normal bu ayarda gideceğiz 2 hafta bu durgunluk surecek
|
|
|
|
Teos
Member

Activity: 202
Merit: 17
|
 |
October 02, 2018, 07:58:03 AM |
|
Masterluc grafiğinde 450.000 doları gösteriyor. Masterluc grafiği paylaşınca piyasadan çıkmaktan vazgeçtim 1 BTC = 450.000 USD mi off diyorum. Rallinin başındayız.
2019'un ikinci yarısında 220k doları gösteriyor. https://hizliresim.com/dBR9V7
|
|
|
|
|