testerman
|
|
December 29, 2014, 04:40:16 PM |
|
Kasım 2013 furyasında girmişim, 2,000 TL'lik yatırımla 1 BTC: 2,980 TL'den BTC almışım. Aralık 2014 sonunda 16,000 TL net kar. Eğer fiyat 800$ seviyesinde fln olsaydı 30,000 TL net kar olabilirmiş. Buna da şükür. 2015'in 3. ayında ulaşırım ama oralara.
Verdiğim emeğe değdi mi? Kesinlikle değdi, hem de bitcoin ve altcoinleri öğrenmiş oldum. Şu anda da Memorycoin'in geliştirici ekibindeyim - Chief Marketing Officer (CMO) olarak. 2015'te Memorycoin'in CEO'su oluyorum, teklif geldi. Bu coine de arada dikkat kesilin. Sürekli düşüyor fiyatı ama yükselebilir, yatırım tavsiyesi hiç değildir. Ben de deneysel takılıyorum orada ama şu an kazıp, elinizde tutsanız fln 2015 yılı içerisinde değerlenebilir diye düşünüyorum. Bakalım neler olacak..
benim anlamadigim, 0.671 btc almissiniz, gecen kasimda, su an 16000tl kar ettiginize gore 20.77 btc mi kar ettiniz, 0.671 btc ile, hic ek para koymadan? eger oyleyse, bu basarinin sirrini merak ettim, 40 a katlamissiniz paranizi, bu senede ayni performansi sergilerseniz gelecek sene de bu zamanlar 800 btc niz mi olacak?
|
|
|
|
coaex
|
|
December 29, 2014, 05:20:20 PM |
|
Kasım 2013 furyasında girmişim, 2,000 TL'lik yatırımla 1 BTC: 2,980 TL'den BTC almışım. Aralık 2014 sonunda 16,000 TL net kar. Eğer fiyat 800$ seviyesinde fln olsaydı 30,000 TL net kar olabilirmiş. Buna da şükür. 2015'in 3. ayında ulaşırım ama oralara.
Verdiğim emeğe değdi mi? Kesinlikle değdi, hem de bitcoin ve altcoinleri öğrenmiş oldum. Şu anda da Memorycoin'in geliştirici ekibindeyim - Chief Marketing Officer (CMO) olarak. 2015'te Memorycoin'in CEO'su oluyorum, teklif geldi. Bu coine de arada dikkat kesilin. Sürekli düşüyor fiyatı ama yükselebilir, yatırım tavsiyesi hiç değildir. Ben de deneysel takılıyorum orada ama şu an kazıp, elinizde tutsanız fln 2015 yılı içerisinde değerlenebilir diye düşünüyorum. Bakalım neler olacak..
benim anlamadigim, 0.671 btc almissiniz, gecen kasimda, su an 16000tl kar ettiginize gore 20.77 btc mi kar ettiniz, 0.671 btc ile, hic ek para koymadan? eger oyleyse, bu basarinin sirrini merak ettim, 40 a katlamissiniz paranizi, bu senede ayni performansi sergilerseniz gelecek sene de bu zamanlar 800 btc niz mi olacak? evet, yaklaşık olarak btc miktarı doğru. gelirler coaex.com satışları ağırlıklı. %5'lik bi dilim altcoin yatırımlarından gelenler-gidenler. burada kar-zarar durumları da var ve evet ek para koymadım. (yani bi 5000 TL geçende kredi çekip koydum ama onu net karda hesapladım zaten, btc'nin düşüşü de o arada etkilemiyor pek). kredi ödenir bi şekilde. sadece krediden zararlı çıkmam için 2015 yılında btc'nin 100$ fln olması lazım. olay, tıpkı diğer büyük yatırımcıların yaptığı gibi elindeki btc miktarını arttırmakta yatıyor. yeni dipler, yeni ortalama maliyetler yaratıp yaratıp oldu bu. ha bir şey daha var, o çok daha ilginç bir istatistik. eğer coaex satışlarında altcoinlerden gelen coinleri, karları da dahil olmak üzere hemen bozdurmayıp, sadece karlarını şu an elimizde tutuyor olsaydık, net karımız 86,000 TL civarı oluyordu. o yüzden 2015'te biraz altcoinlere ağırlık verebilirim. en çok kardan zarar ettiklerimiz, noblecoin ve darkcoin oldu. 2015'te daha profesyonel bir şekilde çalışmayı düşünüyorum. coaex'in altyapısını iyileştirip btctürk, koinim ve takascoin'den sonraki alternatif exchange olabiliriz, zaten coaex coin-au/ag-exchange demek - hadi bunu da easter egg olarak söyleyeyim. coaex'in alışılagelmiş exchangelerden tek farkı fiat currency yerine, dijital altın/gümüş bitcoin/altcoin değişimi sunması olacak, piyasadan çıkmak isteyen de premium ödeyip fiziksel altın/gümüş alabilecek. oldukça çetrefilli bir mimarisi var, kafamda kurdum ama daha geliştirmem gerekiyor. benzer örnekleri var dünyada 2 adet, bullion bitcoin ve provident metals. bunların biriyle de belki bir ortak çalışma olabilir. hatta bunlardan biri, istanbul'a da geldiler. neden geldiler o detayları bilmiyorum. beni çağırdılar da gitmedim, ne gidicem
|
|
|
|
cakir1
|
|
December 29, 2014, 05:24:19 PM |
|
benim anlamadigim, 0.671 btc almissiniz, gecen kasimda, su an 16000tl kar ettiginize gore 20.77 btc mi kar ettiniz, 0.671 btc ile, hic ek para koymadan? eger oyleyse, bu basarinin sirrini merak ettim, 40 a katlamissiniz paranizi, bu senede ayni performansi sergilerseniz gelecek sene de bu zamanlar 800 btc niz mi olacak? evet, yaklaşık olarak btc miktarı doğru. gelirler coaex.com satışları ağırlıklı. %5'lik bi dilim altcoin yatırımlarından gelenler-gidenler. burada kar-zarar durumları da var ve evet ek para koymadım. (yani bi 5000 TL geçende kredi çekip koydum ama onu net karda hesapladım zaten, btc'nin düşüşü de o arada etkilemiyor pek). kredi ödenir bi şekilde. sadece krediden zararlı çıkmam için 2015 yılında btc'nin 100$ fln olması lazım. olay, tıpkı diğer büyük yatırımcıların yaptığı gibi elindeki btc miktarını arttırmakta yatıyor. yeni dipler, yeni ortalama maliyetler yaratıp yaratıp oldu bu. ha bir şey daha var, o çok daha ilginç bir istatistik. eğer coaex satışlarında altcoinlerden gelen coinleri, karları da dahil olmak üzere hemen bozdurmayıp, sadece karlarını şu an elimizde tutuyor olsaydık, net karımız 86,000 TL civarı oluyordu. o yüzden 2015'te biraz altcoinlere ağırlık verebilirim. en çok kardan zarar ettiklerimiz, noblecoin ve darkcoin oldu. 2015'te daha profesyonel bir şekilde çalışmayı düşünüyorum. coaex'in altyapısını iyileştirip btctürk, koinim ve takascoin'den sonraki alternatif exchange olabiliriz, zaten coaex coin-au/ag-exchange demek - hadi bunu da easter egg olarak söyleyeyim. coaex'in alışılagelmiş exchangelerden tek farkı fiat currency yerine, dijital altın/gümüş bitcoin/altcoin değişimi sunması olacak, piyasadan çıkmak isteyen de premium ödeyip fiziksel altın/gümüş alabilecek. oldukça çetrefilli bir mimarisi var, kafamda kurdum ama daha geliştirmem gerekiyor. benzer örnekleri var dünyada 2 adet, bullion bitcoin ve provident metals. bunların biriyle de belki bir ortak çalışma olabilir. Darkcoin masternode kurmayı düşündünüz mü ya da kurdunuz mu? Türkiye'de 4 tane masternode olduğu görülüyor şu listede: https://drk.mn/masternodes.htmlDarkcoin ile uğraştığınızı bildiğim için soruyorum. Ayrıca FlutterCoin de ciddi düşüşlere sahne oldu; ondan da zarar etmişsinizdir diye tahmin ediyordum ama etmemişsiniz, tebrikler
|
|
|
|
coaex
|
|
December 29, 2014, 05:35:39 PM |
|
benim anlamadigim, 0.671 btc almissiniz, gecen kasimda, su an 16000tl kar ettiginize gore 20.77 btc mi kar ettiniz, 0.671 btc ile, hic ek para koymadan? eger oyleyse, bu basarinin sirrini merak ettim, 40 a katlamissiniz paranizi, bu senede ayni performansi sergilerseniz gelecek sene de bu zamanlar 800 btc niz mi olacak? evet, yaklaşık olarak btc miktarı doğru. gelirler coaex.com satışları ağırlıklı. %5'lik bi dilim altcoin yatırımlarından gelenler-gidenler. burada kar-zarar durumları da var ve evet ek para koymadım. (yani bi 5000 TL geçende kredi çekip koydum ama onu net karda hesapladım zaten, btc'nin düşüşü de o arada etkilemiyor pek). kredi ödenir bi şekilde. sadece krediden zararlı çıkmam için 2015 yılında btc'nin 100$ fln olması lazım. olay, tıpkı diğer büyük yatırımcıların yaptığı gibi elindeki btc miktarını arttırmakta yatıyor. yeni dipler, yeni ortalama maliyetler yaratıp yaratıp oldu bu. ha bir şey daha var, o çok daha ilginç bir istatistik. eğer coaex satışlarında altcoinlerden gelen coinleri, karları da dahil olmak üzere hemen bozdurmayıp, sadece karlarını şu an elimizde tutuyor olsaydık, net karımız 86,000 TL civarı oluyordu. o yüzden 2015'te biraz altcoinlere ağırlık verebilirim. en çok kardan zarar ettiklerimiz, noblecoin ve darkcoin oldu. 2015'te daha profesyonel bir şekilde çalışmayı düşünüyorum. coaex'in altyapısını iyileştirip btctürk, koinim ve takascoin'den sonraki alternatif exchange olabiliriz, zaten coaex coin-au/ag-exchange demek - hadi bunu da easter egg olarak söyleyeyim. coaex'in alışılagelmiş exchangelerden tek farkı fiat currency yerine, dijital altın/gümüş bitcoin/altcoin değişimi sunması olacak, piyasadan çıkmak isteyen de premium ödeyip fiziksel altın/gümüş alabilecek. oldukça çetrefilli bir mimarisi var, kafamda kurdum ama daha geliştirmem gerekiyor. benzer örnekleri var dünyada 2 adet, bullion bitcoin ve provident metals. bunların biriyle de belki bir ortak çalışma olabilir. Darkcoin masternode kurmayı düşündünüz mü ya da kurdunuz mu? Türkiye'de 4 tane masternode olduğu görülüyor şu listede: https://drk.mn/masternodes.htmlDarkcoin ile uğraştığınızı bildiğim için soruyorum. Ayrıca FlutterCoin de ciddi düşüşlere sahne oldu; ondan da zarar etmişsinizdir diye tahmin ediyordum ama etmemişsiniz, tebrikler darkcoin masternode kurmadım, kursaydım iyi olurmuş. onu geç keşfettim. fluttercoin'den ise kar elde ettik esasen ama çok az. birkaç iyi dostluk kurduk, o kadar. ha bir de flutter'ın o eski scam developer'ı (adını vermeyeyim ama bilen biliyor tabii), bize de bulaştı ama çabası, güvenlik engeline takıldı ve yok oldu. kendisine ağır yürüdüm özelden ve flutter permanent ban yemiş oldu. o, üzüldüğüm bi noktadır. yoksa proof-of-transaction bizim işimizle birebir uyumlu bi teknoloji. yeni ekibin ne olduğundan şüpheliyim, zaten hiç ilgilendirmiyor beni. anca re-branding yapmaları lazım ve gerçek kimlikleriyle gelmeleri lazım vs vs.
|
|
|
|
testerman
|
|
December 30, 2014, 12:26:38 PM |
|
taban ustune taban yapiyoruz, cin yine cakildi.
piyasaya yeni soktuklari energy efficient minerlarin etkisi var sanirim.
|
|
|
|
testerman
|
|
December 30, 2014, 12:43:35 PM |
|
yeni yila girerken 300 dolar altini test ettirecekler mi acaba?
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
January 03, 2015, 06:38:23 AM |
|
Artık umudunu yitiren kimler var ?
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
January 03, 2015, 07:50:47 AM |
|
Artık umudunu yitiren kimler var ? 2 ay önce 280 $ ı görüp 456$ a çıkmıştı.Gene artacaktır mutlaka panik yapmamak gerek.
|
|
|
|
shapeshift
|
|
January 03, 2015, 08:14:15 AM |
|
bence bu 1 ay içerisinde $400 görür
|
|
|
|
Procax
Newbie
Activity: 15
Merit: 0
|
|
January 03, 2015, 09:21:34 AM |
|
ve 307 dolari gorduk. dogum gununde hic oldu mu bu
|
|
|
|
coaex
|
|
January 03, 2015, 09:33:19 AM |
|
paycoin'e fırsat verenler, ondan para kazandığını düşünenler düşünsün artık.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
January 03, 2015, 09:34:43 AM |
|
kemerlerinizi bağlayın 300 ü aşağı kırarsa nerede durur bilmiyorum artık sağlam bir dip görelimde çıkışa geçsin şu melet
|
|
|
|
coaex
|
|
January 03, 2015, 09:36:26 AM |
|
kemerlerinizi bağlayın 300 ü aşağı kırarsa nerede durur bilmiyorum artık sağlam bir dip görelimde çıkışa geçsin şu melet
bitcoin'de artık öyle 50-100$'lık sert iniş-çıkışlar olmuyor pek. 300$'ın altına inerse 295$'da durur. ayrıca imzanızı hiç beğenmedim. scamlerin reklamlarını pek yapmayın derim.
|
|
|
|
Jarx
|
|
January 03, 2015, 01:04:10 PM |
|
Oh be sonunda geçtik 300'ün altına. Şöyle 200'lerin altına da inse...
|
|
|
|
Lebraam
|
|
January 03, 2015, 01:07:30 PM |
|
Ayvayı yesek değil mi? )
|
|
|
|
StoWoo
Newbie
Activity: 17
Merit: 0
|
|
January 03, 2015, 01:10:56 PM |
|
Start verildi hadi bismillah
|
|
|
|
Jarx
|
|
January 03, 2015, 01:46:17 PM |
|
Ayvayı yesek değil mi? ) Yemeyiz yahu. Bitcoin uzun vadede her türlü 4+ haneli rakamları görür çünkü arkasındaki teknoloji hiç bir zaman ölmez.
|
|
|
|
testerman
|
|
January 03, 2015, 04:48:42 PM |
|
evet aylardir 300 dolar kritik diyorduk,
geldik kritik seviyeye, burayi sert asagi kirarsa, artik bitcoinden cikmak icin iyice durup dusunmek lazim,
ha eger, tepki gelirse, 3 uncu kez buralardan donmus olacak ki, o zaman bu seviye taban olarak belirlenir.
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
January 03, 2015, 06:46:24 PM Last edit: January 03, 2015, 07:42:14 PM by hunterwolf |
|
BTC-E de 291'e kadar düşmüş bugün yav. Elde para da kalmadı yine de aklımda kalmasın diye son 1BTC aldım bakalım ne olacak bu saatten sonra. Bu gidişle 2 sene öncekine dönecek gibi duruyor
|
|
|
|
techman
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
January 03, 2015, 07:01:51 PM |
|
Yanlış olmasın 291'e kadar düştü Last Price: 298.911 USDLow: 291.278 USDHigh: 313.8099 USD
|
|
|
|
|