grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
January 13, 2015, 09:29:49 PM |
|
Her sabah 5 civari kalkip piyasayi kontrol edip yatarim.Bence satis dalgasi gelmez piyasa dengelendi gibi.Yarindan sonra yon yukari olacak gibi geliyor bana.
|
|
|
|
omererdogan
Newbie
Activity: 31
Merit: 0
|
|
January 13, 2015, 10:16:46 PM |
|
Her sabah 5 civari kalkip piyasayi kontrol edip yatarim.Bence satis dalgasi gelmez piyasa dengelendi gibi.Yarindan sonra yon yukari olacak gibi geliyor bana.
bende aynı fikirdeyim bu gecede tutacağım btc leri, yarın düşüş devam ederse hepsini satacağım muhtemelen
|
|
|
|
testerman
|
|
January 13, 2015, 10:37:31 PM |
|
tekrar kontrol edin piyasayi, yangin basladi yine.. bu zamanlar eger komple satip cikmasadiysaniz , btc yi basibos birakilacak zamanlar degil
|
|
|
|
omererdogan
Newbie
|
|
January 13, 2015, 10:41:01 PM |
|
tekrar kontrol edin piyasayi, yangin basladi yine.. bu zamanlar eger komple satip cikmasadiysaniz , btc yi basibos birakilacak zamanlar degil Son düşüşten önce sattım valla sabaha ne olur ne olmaz yemedi açıkcası
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
January 13, 2015, 10:41:47 PM |
|
her gece yeni bir dip
|
|
|
|
testerman
|
|
January 13, 2015, 10:42:48 PM |
|
ne oluyorsa, 5 dakika icinde, huobide binlerce btc yi dokuyorlar, hem de hic kimse beklemezken..
|
|
|
|
testerman
|
|
January 13, 2015, 10:44:57 PM |
|
bende aynı fikirdeyim bu gecede tutacağım btc leri, yarın düşüş devam ederse hepsini satacağım muhtemelen Her sabah 5 civari kalkip piyasayi kontrol edip yatarim.Bence satis dalgasi gelmez piyasa dengelendi gibi.Yarindan sonra yon yukari olacak gibi geliyor bana.
tekrar kontrol edin piyasayi, yangin basladi yine.. bu zamanlar eger komple satip cikmasadiysaniz , btc yi basibos birakilacak zamanlar degil Son düşüşten önce sattım valla sabaha ne olur ne olmaz yemedi açıkcası son iki mesajinizla celismissiniz ama btc ile yataga girmemekle iyi yapmissiniz sabaha bir 50-100TL daha asagida gorebiliriz..
|
|
|
|
doge whisperer
Newbie
Activity: 5
|
|
January 13, 2015, 10:45:29 PM |
|
|
|
|
|
kralkral
|
|
January 13, 2015, 10:45:56 PM |
|
kafana göre BTC
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
January 13, 2015, 10:47:54 PM |
|
Yaaa sabırrrr.Ya pc yi kıracam ya dump yapanı bulup katil olucam..
|
|
|
|
omererdogan
Newbie
|
|
January 13, 2015, 10:52:21 PM |
|
bende aynı fikirdeyim bu gecede tutacağım btc leri, yarın düşüş devam ederse hepsini satacağım muhtemelen Her sabah 5 civari kalkip piyasayi kontrol edip yatarim.Bence satis dalgasi gelmez piyasa dengelendi gibi.Yarindan sonra yon yukari olacak gibi geliyor bana.
tekrar kontrol edin piyasayi, yangin basladi yine.. bu zamanlar eger komple satip cikmasadiysaniz , btc yi basibos birakilacak zamanlar degil Son düşüşten önce sattım valla sabaha ne olur ne olmaz yemedi açıkcası son iki mesajinizla celismissiniz ama btc ile yataga girmemekle iyi yapmissiniz sabaha bir 50-100TL daha asagida gorebiliriz.. Hocam 3 gecedir 20 dolara yakın düşüyor satmiyicaktım bu gece yükseliceğini tahmin etmiştim ama cesaret edemedim açıkcası. Sanırım satmakla en doğru kararı vermişim
|
|
|
|
cakir1
|
|
January 13, 2015, 10:54:53 PM |
|
Vezir'in Mete Han'a sorduğu gibi soruyorum, o kadar çinliyi nereye gömeceğiz?
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
January 13, 2015, 10:56:42 PM |
|
yine kırıldı
|
|
|
|
EFS (OP)
Moderator
Legendary
Activity: 3906
Merit: 2195
Crypto Swap Exchange
|
|
January 13, 2015, 11:00:26 PM |
|
Şelale
|
|
|
|
testerman
|
|
January 13, 2015, 11:04:11 PM |
|
Vezir'in Mete Han'a sorduğu gibi soruyorum, o kadar çinliyi nereye gömeceğiz? adamlar virus gibi, gidip bir seye bulasiyor, sonra bulastigi seyle beraber kendini de gomuyor..
|
|
|
|
testerman
|
|
January 13, 2015, 11:10:20 PM |
|
btcturke bakiyorum , bugunki aktif islemlerin yuzde 92 si satis yonunde.. hayir alsak satamiycaz bu dump varken..1 gun daha devam ederse aktif satislar, piyasanin cokca altina da inebilir, ki yasadik zamaninda bir kac kez
|
|
|
|
techman
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
January 13, 2015, 11:13:32 PM |
|
200$ kırılırsa, dipsiz kuyu, 150$ çok kısa sürede görülebilir..
|
|
|
|
Procax
Newbie
Activity: 15
|
|
January 13, 2015, 11:14:06 PM |
|
290 $ civariyken elimdeki coinlerin büyük çoğunluğunu çıkarmıştım 0,078 BTC gibi bi şey kaldı. Aldım kahvemi grafikleri rahatla izliyorum O değil de bu çinlilerin el attığı işi batıyorlar. Bunlara yatacak vermeyeceksin, yatacak yer.
|
|
|
|
testerman
|
|
January 13, 2015, 11:23:56 PM |
|
290 $ civariyken elimdeki coinlerin büyük çoğunluğunu çıkarmıştım 0,078 BTC gibi bi şey kaldı. Aldım kahvemi grafikleri rahatla izliyorum onun keyfi baska, keske bir kac evvel yapsaymisim diyorum bende..
|
|
|
|
omererdogan
Newbie
|
|
January 13, 2015, 11:27:42 PM |
|
ya benim anlamadığım bu adamların miner makinaları su mu yakıyor arkadaş, bu şekilde düşerse 1 ay sonra mining tamamen biticek o zaman ne olucak merak ediyorum
|
|
|
|
|