political1907
|
|
April 22, 2015, 07:34:01 PM |
|
Try için konuşuyorum
Spread a dikkat etmediğim için uykulu uykulu yanlışlıkla 644 de satış yaptım ve inanılmaz derecede pişmanım şu anda, ufak bir kar yapsamda...
Btcturk daha yetişemedi gerçek değerlere. Koinim de durum daha fena şuanda 618'den alış emri var ve o alış emrinden satanlarda var. İnsan gerçekten hayret ediyor.
|
|
|
|
Presidential Rollie
Member
Activity: 65
Merit: 10
|
|
April 23, 2015, 12:21:05 AM |
|
Daha 240'ı göremiyorken 300 hayalleri kurmak için çok erken. Önce bir 250'yi hacimli geçtiğini görelim.
|
|
|
|
Balalayka
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
April 23, 2015, 07:08:47 AM |
|
Try için konuşuyorum
Spread a dikkat etmediğim için uykulu uykulu yanlışlıkla 644 de satış yaptım ve inanılmaz derecede pişmanım şu anda, ufak bir kar yapsamda...
btcturktte hacim dusuk oldugundan, bu tur firsatlari affetmezler, btcturktte hic islem yapmamama ragmen (tr donup para cekimi haric) surekli acik izlerim Alım satım için tavsiye ettiğinizyer neresi acaba ?
|
|
|
|
cogabonito
|
|
April 23, 2015, 01:05:46 PM |
|
Btctürk dışarıyı yakalamış normalde hep 30-35 tl yukarıda olurdu. Türk piyasasında fiyatlara şu an için ucuz kaldı diyebiliriz.
|
|
|
|
AltcoinInvestor
|
|
April 23, 2015, 01:49:17 PM |
|
İlginç bir şekilde Türk piyasası 5 tl geri kalmış. 640+ olmalıydı şimdiye.
|
|
|
|
political1907
|
|
April 23, 2015, 01:50:28 PM |
|
Btctürk dışarıyı yakalamış normalde hep 30-35 tl yukarıda olurdu. Türk piyasasında fiyatlara şu an için ucuz kaldı diyebiliriz.
Normalde 10 liradan fazla yukarda oluyorduk ama yükselince daha yetişemedi Böyle giderse 1-2 gün daha yetişemez.
|
|
|
|
isvicre
|
|
April 23, 2015, 02:00:49 PM |
|
Herkes full btcde, kimsede tl kalmadı herhalde. Aklıma başka bir açıklama gelmiyor.
|
|
|
|
cogabonito
|
|
April 23, 2015, 02:36:40 PM |
|
İnsanlarda para mı kaldı btc alıp yatırım yapsınlar. Dolar olmuş 2.75 hayat şartları çok zor çok.
|
|
|
|
political1907
|
|
April 23, 2015, 02:37:09 PM |
|
Herkes full btcde, kimsede tl kalmadı herhalde. Aklıma başka bir açıklama gelmiyor.
Muhtemelen öyledir. 210 civarlarında aldı sanırsam çoğu kişi ve biraz daha yükselmesini bekliyor. Gerçi aniden satışlar başlarsa birden yerin dibine de geçebiliriz.
|
|
|
|
isvicre
|
|
April 23, 2015, 02:38:12 PM |
|
Muhtemelen öyledir. 210 civarlarında aldı sanırsam çoğu kişi ve biraz daha yükselmesini bekliyor. Gerçi aniden satışlar başlarsa birden yerin dibine de geçebiliriz. Satsalar kaça kadar satacaklar? 210 altını aylardır görmedi zaten panik yaptıracak bir düşüş yaşanacağını sanmıyorum.
|
|
|
|
political1907
|
|
April 23, 2015, 02:42:41 PM |
|
İnsanlarda para mı kaldı btc alıp yatırım yapsınlar. Dolar olmuş 2.75 hayat şartları çok zor çok.
Dolar seçime kadar böyle yükselmeye devam edecek ardından saklanmaya çalışılan ekonomik kriz pat diye yüzümüze vurulacak ve 3 lirayı dahi geçecek gibi duruyor. Adamlar yükselmesin diye herşeyi yaptıkları halde yükseliyor. Var sen beklenmedik sonuçların çıkacağı seçimden sonrasını düşün.
|
|
|
|
asuspc
|
|
April 23, 2015, 02:45:42 PM |
|
Açıkçası ben de doların 3 tlyi görmesini bekliyorum. Seçim öncesi mi olur seçimden sonra mı orasını bilemem ama seçimden sonra olursa yeni hükümet 1-0 geriden başlamış olacak. Bunu da propaganda malzemesi yaparlar illa ki.
|
|
|
|
political1907
|
|
April 23, 2015, 02:51:09 PM |
|
Açıkçası ben de doların 3 tlyi görmesini bekliyorum. Seçim öncesi mi olur seçimden sonra mı orasını bilemem ama seçimden sonra olursa yeni hükümet 1-0 geriden başlamış olacak. Bunu da propaganda malzemesi yaparlar illa ki.
3 tl bence çok iyimser bile kalabilir. Şuanda kurtuluşumuz yok bu krizden. İstikrar istikrar diye çırpınıp durdular yıllardır ama son 5-6 senedir yavaş yavaş kapımıza yaklaşan bir kriz var. Daha doğrusu kriz dillendirilmediği için kimse kriz var diyemiyor. Ama dolar bazlı düşündüğümüzde gerçekten berbat haldeyiz şuanda. Bilmem kaç milyar dolar dış borç var ki bunun altından kalkmak nasıl mümkün olacak bilemiyorum. Propaganda malzemesi yapacak kim var ? Kendi yaptıkları berbat şeyleri güzelleştirmeyi iyi biliyorlar gerçi o konuda haklarını yememek lazım. Ne diyordu haşmetlimiz ''patinaj'' çekiyoruz.
|
|
|
|
asuspc
|
|
April 23, 2015, 03:24:22 PM |
|
Bitcoinin çıkışı düşük hacimle olduğu için güven vermiyor. Aşağı salınımlar şaşırtıcı olmaz.
|
|
|
|
Balalayka
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
April 23, 2015, 05:09:07 PM |
|
3 tl bence çok iyimser bile kalabilir. Şuanda kurtuluşumuz yok bu krizden. İstikrar istikrar diye çırpınıp durdular yıllardır ama son 5-6 senedir yavaş yavaş kapımıza yaklaşan bir kriz var. Daha doğrusu kriz dillendirilmediği için kimse kriz var diyemiyor. Ama dolar bazlı düşündüğümüzde gerçekten berbat haldeyiz şuanda. Bilmem kaç milyar dolar dış borç var ki bunun altından kalkmak nasıl mümkün olacak bilemiyorum. Propaganda malzemesi yapacak kim var ? Kendi yaptıkları berbat şeyleri güzelleştirmeyi iyi biliyorlar gerçi o konuda haklarını yememek lazım. Ne diyordu haşmetlimiz ''patinaj'' çekiyoruz. Bence özellikle seçim günü ülke gündemi hazır meşgulken bırkacaklar zor bela bu seviyelerde tuttukları doların ipini, şu anlık planım var olan paramı bitcoinde tutup ufak karlarla seçimin hemen öncesinde forex piyasasında kaldıraçla sağlam şekilde dolar almak olacak, bakalım sonumuz ne olur..
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
April 23, 2015, 09:52:07 PM |
|
Kriz kapida ustu ortuluyor sadece secime kadar.Dis borc dolar bazinda devasa rakamlarda.Dikkat edin her seyi satmaya basladilar bizim burdaki ordeklerin gezdigi yesil alani goleti bile ihaleyle 103 milyona sattilar.Oylar tepetaklak olunca yangindan mal kacirir gibi satisa basladi malum partinin belediyeleri.
|
|
|
|
political1907
|
|
April 23, 2015, 09:57:01 PM |
|
Kriz kapida ustu ortuluyor sadece secime kadar.Dis borc dolar bazinda devasa rakamlarda.Dikkat edin her seyi satmaya basladilar bizim burdaki ordeklerin gezdigi yesil alani goleti bile ihaleyle 103 milyona sattilar.Oylar tepetaklak olunca yangindan mal kacirir gibi satisa basladi malum partinin belediyeleri. Üstünü örtemeyeceklerini anladıkları için seçime kadar geçici kriz yalanının arkasına saklanacaklar. Gerçi bu gidişle seçimde yine tek başlarına iktidar olacaklar gibi duruyor orası ayrı bir olay.
|
|
|
|
DirtyUniverse
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
All I want is a new CLEAN page for just to live!
|
|
April 23, 2015, 10:47:27 PM |
|
Kriz kapida ustu ortuluyor sadece secime kadar.Dis borc dolar bazinda devasa rakamlarda.Dikkat edin her seyi satmaya basladilar bizim burdaki ordeklerin gezdigi yesil alani goleti bile ihaleyle 103 milyona sattilar.Oylar tepetaklak olunca yangindan mal kacirir gibi satisa basladi malum partinin belediyeleri. Üstünü örtemeyeceklerini anladıkları için seçime kadar geçici kriz yalanının arkasına saklanacaklar. Gerçi bu gidişle seçimde yine tek başlarına iktidar olacaklar gibi duruyor orası ayrı bir olay. Nick ile yorum uyumu Nikinin hakkını veriyorsun
|
Ok
|
|
|
political1907
|
|
April 23, 2015, 10:56:09 PM |
|
Kriz kapida ustu ortuluyor sadece secime kadar.Dis borc dolar bazinda devasa rakamlarda.Dikkat edin her seyi satmaya basladilar bizim burdaki ordeklerin gezdigi yesil alani goleti bile ihaleyle 103 milyona sattilar.Oylar tepetaklak olunca yangindan mal kacirir gibi satisa basladi malum partinin belediyeleri. Üstünü örtemeyeceklerini anladıkları için seçime kadar geçici kriz yalanının arkasına saklanacaklar. Gerçi bu gidişle seçimde yine tek başlarına iktidar olacaklar gibi duruyor orası ayrı bir olay. Nick ile yorum uyumu Nikinin hakkını veriyorsun Bölümümün de hakkını verdiğimi söyleyebiliriz bence. Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümü öğrencisi olunca böyle oluyor içim dışım siyaset
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 24, 2015, 08:05:31 AM |
|
Bu seçimde kim iktidar olursa altında kalabilirki yine bence akp olacak ve son dönemlerini yapacaklar. Önümüzdeki iktidar dönemindeki beklediklerim, Doların aşırı değer kazancı emlak balonu patlaması
bu 2side gerçekleşirse zaten erken seçim olur gelen iktidar dayanamaz.
|
|
|
|
|