n3o111
|
|
August 23, 2015, 10:54:43 AM |
|
2013'te takipte olan biri olarak paylaşılan görselin hiçbir şey anlatmadığını söyleyebilirim. En çok puan alan yorumlar da benim görüşümle aynı.
|
|
|
|
to1ga
|
|
August 23, 2015, 11:07:53 AM |
|
2013'te takipte olan biri olarak paylaşılan görselin hiçbir şey anlatmadığını söyleyebilirim. En çok puan alan yorumlar da benim görüşümle aynı. Grafikte arkadaş galiba Elliot Wave denilen tekniği uygulamaya çalışmış. Ama Dümdüz gittiği için pekte bişeye benzememiş.
|
|
|
|
n3o111
|
|
August 23, 2015, 11:12:17 AM |
|
Grafiklerin bu kadar dinlenmesi zaten yukarı yönlü bir hareket olacağını işaret ediyor. Beklenen sonuç doğru ama gidiş yolu eksik kalmış.
|
|
|
|
halisakal
|
|
August 23, 2015, 03:30:44 PM |
|
LTC 2 dolara düşerse full LTC ye giricem.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
August 23, 2015, 04:55:20 PM |
|
Bu hafta 200$ altını görebiliriz.Piyasada tedirginlik hakim panikle beraber anlık sarkmalar olabilir.
|
|
|
|
to1ga
|
|
August 23, 2015, 05:46:49 PM |
|
LTC 2 dolara düşerse full LTC ye giricem. Bu saatten sonra 2 dolar altına gerilerse zaten evimi arabamı satar girerim :p
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
August 23, 2015, 10:25:30 PM |
|
LTC 2 dolara düşerse full LTC ye giricem. Bu saatten sonra 2 dolar altına gerilerse zaten evimi arabamı satar girerim :p Uzun bir süre 1 dolar civarinda geziyordu o zaman almis miydin? Simdi pump büyük oldugu için sindire sindire dump yapiyorlar.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
August 23, 2015, 11:07:31 PM |
|
Lusifer bizim piyasaya el atmış https://i.imgur.com/GtHS2Q6.png
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
August 24, 2015, 06:34:30 AM |
|
An itibarıyla BTC-e de 215.42 $ gördük. Duruma bakılırsa 200 altına doğru gidecek gibi görünüyor. Ama yanıltmaca da olabilir. Şu an BTC'de olmadığım için sadece izlemekle yetiniyorum. BTC'de olan arkadaşların dikkatli olmasında fayda var.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3164
Merit: 1537
BITCOIN
|
|
August 24, 2015, 06:49:40 AM |
|
Teknik satımı gösteriyor, 200$ altını bu hafta içinde görebiliriz. Pozisyon alırken dikkatli olmakta yarar var.
|
Professional gambling analyzer / Signature space for rent
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
August 24, 2015, 07:45:19 AM |
|
Btc düşüyor, borsa düşüyor piyasa kötü başladı bugün.Dövizin artması btc kurunu dengeliyor şu aşamada.200$ altı görülecektir bu hafta bana kalırsa.
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
August 24, 2015, 07:54:43 AM |
|
Acilen 220$ üstüne atamazsa düşüş kaçınılmaz. Alım yapmak için acele etmeye gerek yok, yeni fırsatlar oluşacaktır.
|
|
|
|
coaex
|
|
August 24, 2015, 08:29:51 AM |
|
Btc düşüyor, borsa düşüyor piyasa kötü başladı bugün.Dövizin artması btc kurunu dengeliyor şu aşamada.200$ altı görülecektir bu hafta bana kalırsa.
209$ altı görülmeyecek ve 200-300$ arasında gidip gelecek diye geçen sene yazmıştım, bakalım merak ediyorum, 209$ altı görülecek mi (anlık iniş çıkışları, flashcrashleri saymıyorum) dohuz güzel bi sayı... dohuz sayısını aklımızın bi köşesinde tutalım. iki yüz ile beraber güzel bir ikili oluşturuyorlar.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
August 24, 2015, 10:16:30 AM |
|
Bu kadar düşmesi için ortada herhangi bir sebep göremiyorum. Ne oldu bir anda insanlar bitcoine ilgisinimi kaybetti? Mantıklı düşüşler yaşanmadı bu süreçte. Tabi bir mantık aramıyorum sonuçta ama o kadar exchange hacklendiğinde bile böyle düşüş yaşanmadı. Tekniği pek bilmem ama ben bu fiyatları gayet iyi bir alım fırsatı olarak görüyorum. Keşke dolarda bu kadar yüksek olmasaydı daha iyi fiyatlara alabilirdik. Sen alıcakmısın diye sorarsanız henüz almıycam
|
|
|
|
cincan
|
|
August 24, 2015, 10:34:34 AM |
|
yazın sonu, ayın sonu hahahaha kimsede para kalmamış yemişler bitcoinleri :DD piyasa yapıyorlar artık düşük fiyatdan alım yapmak için ama ne kadar daha düşer soru işareti, genelde en dibinden almaya çalışanlar güncel fiyatdan bile alamazlar bu hataya düşmeyin derim ben. Yukarı hareketi siz başlatmadığınız sürece çok şansınız varsa yükselişe denk gelip arada alım yapabilirsiniz, tabiki satan varsa, paranız btcturk veya kullandığınız aracı kurumun hesabında ise. Açık emir bırakmakda fayda var herzaman arkadaşlar.
|
|
|
|
dukeneptun
Legendary
Activity: 1064
|
|
August 24, 2015, 10:47:28 AM |
|
Bu kadar düşmesi için ortada herhangi bir sebep göremiyorum. Ne oldu bir anda insanlar bitcoine ilgisinimi kaybetti? Mantıklı düşüşler yaşanmadı bu süreçte. Tabi bir mantık aramıyorum sonuçta ama o kadar exchange hacklendiğinde bile böyle düşüş yaşanmadı. Tekniği pek bilmem ama ben bu fiyatları gayet iyi bir alım fırsatı olarak görüyorum. Keşke dolarda bu kadar yüksek olmasaydı daha iyi fiyatlara alabilirdik. Sen alıcakmısın diye sorarsanız henüz almıycam Madem "alım fırsatı" olarak görüyorsunuz neden "henüz" almıyorsunuz? yazın sonu, ayın sonu hahahaha kimsede para kalmamış yemişler bitcoinleri :DD piyasa yapıyorlar artık düşük fiyatdan alım yapmak için ama ne kadar daha düşer soru işareti, genelde en dibinden almaya çalışanlar güncel fiyatdan bile alamazlar bu hataya düşmeyin derim ben. Yukarı hareketi siz başlatmadığınız sürece çok şansınız varsa yükselişe denk gelip arada alım yapabilirsiniz, tabiki satan varsa, paranız btcturk veya kullandığınız aracı kurumun hesabında ise. Açık emir bırakmakda fayda var herzaman arkadaşlar.
Açık emir tutmak her zaman risklidir. PC başında fiyatı takip etmiyorsanız emir girişi yapıp bırakmayın.
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
August 24, 2015, 10:55:07 AM |
|
Tam alım yapılacak zaman bana göre. Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Kur yüksek ülke ekonomisi yerde lanet olsun. Şuan diğer her yerde fiyat düşük tam almalık. Ama bizde kur yüksek diye almıyorum. Kur düşmesini bekliyorum. Düşmeyecek onu da biliyorum.
|
|
|
|
KocaEfe
|
|
August 24, 2015, 11:51:02 AM |
|
730'dan aldığım Bitcoinler elimde duruyor tatile çıktığım için düşüşü pek takip edemedim elimde kaldılar.. Fakat bende biraz daha alım yapıp yükselmesini bekleyeceğim, ekonomi harbiden anasının gözü gibi. Herşey aldı başını gidiyor
|
|
|
|
dukeneptun
Legendary
Activity: 1064
|
|
August 24, 2015, 12:13:58 PM |
|
730'dan aldığım Bitcoinler elimde duruyor tatile çıktığım için düşüşü pek takip edemedim elimde kaldılar.. Fakat bende biraz daha alım yapıp yükselmesini bekleyeceğim, ekonomi harbiden anasının gözü gibi. Herşey aldı başını gidiyor Genelde insanların yüksekten alınan Bitcoinleri satmaya eli gitmiyor. Ekranda düşüşü izleseler de satamıyorlar. Tam satmaya karar verdiklerinde düşüş bitmiş oluyor, en dipten sattıklarıyla kalıyorlar. Sonra yükselişin süreceğini sanıp yeniden Bitcoin alıyorlar. Bu sefer de yükseliş duruyor, en tepeden aldıklarıyla kalıyorlar. Sonuç zarar üstüne zarar.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
August 24, 2015, 12:26:33 PM |
|
Madem "alım fırsatı" olarak görüyorsunuz neden "henüz" almıyorsunuz?
Çünkü şu anda Bitcoin yerine bebek bezi stoğu yapıyorum
|
|
|
|
|