cincan
|
|
August 24, 2015, 12:54:25 PM |
|
Açık emir tutmak her zaman risklidir. PC başında fiyatı takip etmiyorsanız emir girişi yapıp bırakmayın.
Ufak rakamlar için demedim zaten bunu, atıyorum bugun 675 eğerki bu raklamlardan almak planımda yoksa, almak istediğim rakam 640'sa onun için emir bırakırım. 640'dan çok aşağıyada düşebilir ve o arada illaki açık emirden dolayı alım yapıp daha düşük fiyatdan alma şansınız kaçırmış olabilirsin. Bütün riskleri elediğimde kar etmiyorum ben. 1-2 saat uzak kaldıgım zamanda bile düşüş veya yükselişi kaçırabiliyorsun yada uyku saatlerinde. Bu yüzden açık emir bırakmak mantıklıdır.
|
|
|
|
to1ga
|
|
August 24, 2015, 03:16:49 PM |
|
Sahte düşüş arkadaşlar. BTC-e hacimi bu düşüşü desteklemiyor. Panik algısı yaratılmaya çalışılıyor benceki. Sakin olan kazanır BENCE
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
August 24, 2015, 04:25:20 PM |
|
Sahte düşüş arkadaşlar. BTC-e hacimi bu düşüşü desteklemiyor. Panik algısı yaratılmaya çalışılıyor benceki. Sakin olan kazanır BENCEinsanlar zaten 290 dolardan, 210 a gelene kadar sakin sakin beklediler de ne oldu. panik algisi degil, panik var, core tartismalari suruyor, gavin santaj yapiyor, belki elindekilerin bir kismini piyasayi bu hale getirmek icin kullandi, spam devam ediyor. aslinda teknik olarak kendi inandiklari seye ihanet ediyorlar olan budur kisaca. gunluk grafik tam toparliniyor derken o da sert bozuldu.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3164
Merit: 1537
BITCOIN
|
|
August 24, 2015, 04:42:54 PM |
|
Düşüş duracak gibi görünmüyor. Gün içinde 8 dolarlık gevşeme oldu. Yarın 200-210 dolar bandına girebiliriz.
|
Professional gambling analyzer / Signature space for rent
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
August 24, 2015, 04:49:02 PM |
|
Düşüş duracak gibi görünmüyor. Gün içinde 8 dolarlık gevşeme oldu. Yarın 200-210 dolar bandına girebiliriz.
finexin 220 yi de asagiya kirmasi hic saglikli olmadi..
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
ingiltere
Legendary
BITCOIN
|
|
August 24, 2015, 05:27:10 PM |
|
Ve Btc-e 210 doların da altına indi. Sırada 200 dolar desteği var. Yarına da onu kırarsa 1xx'lü rakamları uzun süre sonra tekrar görürüz.
|
|
|
|
halisakal
|
|
August 24, 2015, 05:41:31 PM |
|
190 lar birazdan görünücek
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
August 24, 2015, 05:48:29 PM |
|
btc-e 200 e geldi hacim düşük ama, düşmeye devam ediyor, bu gidişle 200 altını göricez gibi duruyor. sahsen ben bu seviyeleri dip olarak görüyorum ama, yanılma ihtimalimizde uzak değil
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
August 24, 2015, 05:54:28 PM |
|
btc-e 200 e geldi hacim düşük ama, düşmeye devam ediyor, bu gidişle 200 altını göricez gibi duruyor. sahsen ben bu seviyeleri dip olarak görüyorum ama, yanılma ihtimalimizde uzak değil
piyasada btcnin geleceginin tehlikeleri ile ilgili bir ton spekulasyon dolasiyorken, 100 dolarda olur 10 dolarda, fiyati tutan bir sey yok, derinlik yok , manyagin teki gelse 30K btc satsa, okcoinin bile basi-kici oynar. fiyat 1 dolara duser.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
August 24, 2015, 05:57:19 PM |
|
piyasada btcnin geleceginin tehlikeleri ile ilgili bir ton spekulasyon dolasiyorken, 100 dolarda olur 10 dolarda, fiyati tutan bir sey yok, derinlik yok , manyagin teki gelse 30K btc satsa, okcoinin bile basi-kici oynar. fiyat 1 dolara duser. manyağın tekinin 300 usd den 30k satış koyduğu zamanları hatırlıyorumdan nerelerden nerelere geldik
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
August 24, 2015, 06:03:36 PM |
|
piyasada btcnin geleceginin tehlikeleri ile ilgili bir ton spekulasyon dolasiyorken, 100 dolarda olur 10 dolarda, fiyati tutan bir sey yok, derinlik yok , manyagin teki gelse 30K btc satsa, okcoinin bile basi-kici oynar. fiyat 1 dolara duser. manyağın tekinin 300 usd den 30k satış koyduğu zamanları hatırlıyorumdan nerelerden nerelere geldik gecen sene bu zamanlardaydi , bitstamp da, ama dumplamamisti, koyup birakmisti. oyle olunca satiliyor, ancak 3 gunde fiyat 150 dolar dusmustu. yine ayni realizasyon dusunuluyor olabilir.
|
|
|
|
twn
Legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
|
|
August 24, 2015, 06:03:50 PM |
|
piyasada btcnin geleceginin tehlikeleri ile ilgili bir ton spekulasyon dolasiyorken, 100 dolarda olur 10 dolarda, fiyati tutan bir sey yok, derinlik yok , manyagin teki gelse 30K btc satsa, okcoinin bile basi-kici oynar. fiyat 1 dolara duser. manyağın tekinin 300 usd den 30k satış koyduğu zamanları hatırlıyorumdan nerelerden nerelere geldik yanlış hatırlamıyorsam 900$ falandı biranda 300dolarları görmüştü btce de. o an trade yapıyordum btce hacklendi zannetmiştim.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
August 24, 2015, 07:00:04 PM |
|
Tr piyasasında 5xx lü rakamlara hazır olun bence.200$ altı mutlaka görülecektir bu kurla dahi 500tl ye kadar yolu var.
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
BITCOIN
|
|
August 24, 2015, 08:34:30 PM |
|
Tr piyasasında 5xx lü rakamlara hazır olun bence.200$ altı mutlaka görülecektir bu kurla dahi 500tl ye kadar yolu var.
Şu anda yurtdışı fiyatlarına yakın seyrediyor. Hatta Bitstamp ile neredeyse aynı. Btc-e'ye göre sadece 15 TL yukarıdayız.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
August 24, 2015, 08:51:52 PM |
|
Şu anda yurtdışı fiyatlarına yakın seyrediyor. Hatta Bitstamp ile neredeyse aynı. Btc-e'ye göre sadece 15 TL yukarıdayız. Btc-e sürekli diğer borsalardan düşük fiyatta. Sanki başka bir dünyada gibi. Birde sanki bu düşüşler bana biraz hacimsiz gibi geldi.
|
|
|
|
to1ga
|
|
August 24, 2015, 09:09:18 PM |
|
BTCTurkte anca 790 lı seviyeleri hacimle geçecek ki bişeyler olsun. Ki zaten yaklaşık 630 lu desteği kırmış aşşalara biyerlere gider artık. Tahmini belkide 485 civarlar yeni destek noktası. Bekleyip göreceğiz.
|
|
|
|
KaozTiposta
|
|
August 24, 2015, 09:28:26 PM |
|
Bu hızla inmeye devam ederse iki haneli fiyatları görebiliriz gibi.
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
August 24, 2015, 09:57:15 PM |
|
Çizimler çok kötü. Teknik analizi hep böyle mi yapıyorsunuz? Hacimsiz Türk borsasında teknik analiz yapmak zaten anlamsız. Yurtdışına %100 bağlıyız.
|
|
|
|
Lboss
|
|
August 24, 2015, 09:58:11 PM |
|
LTC blok yarılanmasına saatler kala BTC'deki bu düşüşü keriz silkeleme olarak düşünüyorum. 4 seferdir zorluk artarken (ki bu da aslında yeni üretilen BTC maliyetinin artması demek) bu fiyat düşüşü bana biraz garip geliyor. Fiyat daha da düşebilir belki ama 180 dolar ve altına kolay kolay düşeceğini zannetmiyorum. Düşse de çok kısa süreceğini tahmin etmekteyim. 600 TL altını görürsek de alıcı olurum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
August 24, 2015, 10:00:59 PM |
|
LTC blok yarılanmasına saatler kala BTC'deki bu düşüşü keriz silkeleme olarak düşünüyorum. 4 seferdir zorluk artarken (ki bu da aslında yeni üretilen BTC maliyetinin artması demek) bu fiyat düşüşü bana biraz garip geliyor. Fiyat daha da düşebilir belki ama 180 dolar ve altına kolay kolay düşeceğini zannetmiyorum. Düşse de çok kısa süreceğini tahmin etmekteyim. 600 TL altını görürsek de alıcı olurum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Türk borsasında 600 TL altına düşmesi bence pek olası değil. Ama elbette tetikte beklemekte fayda var. dolar olmuş 3 TL, bitcoin fiyatı 200$'ın altına düşse bile 600 TL eder, TR piyasası genelde 20-50 TL arası yukarıdan seyrediyor. Bitcoin'in fiyatı 190$'ı aşağı kırmadığı sürece biz 600 TL'nin altında bitcoin alamayız.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
|