DevilMorgan
|
|
February 18, 2016, 08:43:35 AM |
|
Bitstamp 422 USD yi gördü yükseliş devam ediyor.
|
|
|
|
Pierre 2
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
|
|
February 19, 2016, 08:33:01 AM |
|
Bu son yükseliş Steam haberlerinin etkisinden oldu diye düşünüyorum. Azalarak durulacaktır. (Bazıları vurgun yapmak için şişirmeyi denerse bilemem elbette)
|
|
|
|
n3o111
|
|
February 19, 2016, 02:45:34 PM |
|
Bu son yükseliş Steam haberlerinin etkisinden oldu diye düşünüyorum. Azalarak durulacaktır. (Bazıları vurgun yapmak için şişirmeyi denerse bilemem elbette) Steam haberinin Bitcoin fiyatına hiçbir etkisi olmadı. Spekülatörlerin umurlarında bile değil diyebilirim.
|
|
|
|
DanDan
|
|
February 19, 2016, 03:40:50 PM |
|
Bitstamp 421 BTC-e 419.99 Bitfinex 420.91 Huobi 431.50
Yine yatay seyre girdi. Bitcoin toplamak için güzel zamanlar, 2-3 ay sonra bu fiyatlar hayal olacak.
|
|
|
|
.BITSLER. | ▄███ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▄████▄ ▄████▄ ▀████▄ █████ ██████ ██████ █████ ▀████▄ ▀████▀ ▀████▀ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄▄████▀ ▀██████▀ ▀▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ ▄▄▄▄▀▀▀▀ ▄▄█▄▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▀▄▄ ▀█▀▀ ▄ ▀████ ▀▀▄ █ █▄ ▀▄ ▀████ ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▀ ▀▄▄ ▀████ ▄▄▄▀▀▀ █ █ ▄ ▀▄ ▄▄▄▀▀▀ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▄▄ ███ ▀██ █ ▀▀ █ █ ███ ▀██ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▄ █ ▀▀ █ ▀▀▄ ███▄ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▄ █ ▀▀▄▄▄▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀ | | | | ▄▄▄██████▄▄▄ ▄▄████████████████▄▄ ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄ ▄ ▄█████▀ ▀█████▄ ██▄▄ █████▀ ▄ ▀█████ ████████ ▄██ █████ ████████▄ ███▀ ████▄ █████████▀▀ ▄███▀ █████ █▀▀▀ █████ █████ ▄▄▄ ████ █████ █████ ▀▀ ████▀ █████ █████ █████▄ ▄█████ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ▀▀████████████████▀▀ ▀▀▀██████▀▀▀ | | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄ █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█ █▀▀ ███████████████████ ▀▀█ █▀ ███████████████████████ ▀█ █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█ ▄█▀ ██████████████▀ ▀█████ ▀█▄ ███ ███████████▀▀ ▀▀██ ███ ███ ███████▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀ ███ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ▀▀ █▄ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █▄ ▀█████████▀ ▀█▄ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀█▄▄ ▄▄▄ ▀▀█████ | | | [ | | ] |
|
|
|
simplelife888
|
|
February 19, 2016, 05:36:21 PM |
|
Bitstamp 421 BTC-e 419.99 Bitfinex 420.91 Huobi 431.50
Yine yatay seyre girdi. Bitcoin toplamak için güzel zamanlar, 2-3 ay sonra bu fiyatlar hayal olacak.
Size katılıyorum fiyatlar çok dalgalı sanki bir çıkış habercisi gibi bir anda yükselişe geçebilir gibi bir hava var bende elimden geldiğince alım yapmaya çalışıyorum .
|
|
|
|
coaex
|
|
February 19, 2016, 05:46:07 PM |
|
fiyat takip edenlere soru: core'cu musunuz, classic'ci mi? bitcoin yakında ikiye ayrılacak gibi de.. neye yatırım yapacağınızı bilin diye soruyorum.
|
|
|
|
frank0929
|
|
February 19, 2016, 05:58:56 PM |
|
fiyat takip edenlere soru: core'cu musunuz, classic'ci mi? bitcoin yakında ikiye ayrılacak gibi de.. neye yatırım yapacağınızı bilin diye soruyorum. Bu başlıkta altcoinler konuşulmuyor. Bitcoin tektir, farklı yollara sapanlar yanlış işler yapıyorlar. Devler ölmez, Bitcoin bölünmez.
|
|
|
|
coaex
|
|
February 19, 2016, 06:02:39 PM |
|
fiyat takip edenlere soru: core'cu musunuz, classic'ci mi? bitcoin yakında ikiye ayrılacak gibi de.. neye yatırım yapacağınızı bilin diye soruyorum. Bu başlıkta altcoinler konuşulmuyor. Bitcoin tektir, farklı yollara sapanlar yanlış işler yapıyorlar. Devler ölmez, Bitcoin bölünmez. Ciddi bir soru sordum ama işin dalgasındasınız. Neyse, zamanla hangi Bitcoin'i kullanacağınızı size söylerler ya da bir tercih yaparsınız artık.
|
|
|
|
frank0929
|
|
February 19, 2016, 06:04:27 PM |
|
fiyat takip edenlere soru: core'cu musunuz, classic'ci mi? bitcoin yakında ikiye ayrılacak gibi de.. neye yatırım yapacağınızı bilin diye soruyorum. Bu başlıkta altcoinler konuşulmuyor. Bitcoin tektir, farklı yollara sapanlar yanlış işler yapıyorlar. Devler ölmez, Bitcoin bölünmez. Ciddi bir soru sordum ama işin dalgasındasınız. Neyse, zamanla hangi Bitcoin'i kullanacağınızı size söylerler ya da bir tercih yaparsınız artık. Ben de ciddi cevap verdim. Bitcoin'i yıkmaya, bölmeye, ayrıştırmaya çalışanlar başarılı olamayacaklar. Bitcoin tektir, altcoinlerle ilgilenmiyoruz.
|
|
|
|
coaex
|
|
February 19, 2016, 06:08:41 PM |
|
fiyat takip edenlere soru: core'cu musunuz, classic'ci mi? bitcoin yakında ikiye ayrılacak gibi de.. neye yatırım yapacağınızı bilin diye soruyorum. Bu başlıkta altcoinler konuşulmuyor. Bitcoin tektir, farklı yollara sapanlar yanlış işler yapıyorlar. Devler ölmez, Bitcoin bölünmez. Ciddi bir soru sordum ama işin dalgasındasınız. Neyse, zamanla hangi Bitcoin'i kullanacağınızı size söylerler ya da bir tercih yaparsınız artık. Ben de ciddi cevap verdim. Bitcoin'i yıkmaya, bölmeye, ayrıştırmaya çalışanlar başarılı olamayacaklar. Bitcoin tektir, altcoinlerle ilgilenmiyoruz. Peki, buradan tercihinizin Bitcoin Core olacağını tahmin ediyorum öyleyse. Bununla ilgili bilgilendirici bir yazıyla beraber bir anket çalışması yapılsa iyi olur. Bugünlerde fiyatı etkileyecek en önemli olay bu çünkü.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
February 19, 2016, 06:10:20 PM |
|
fiyat takip edenlere soru: core'cu musunuz, classic'ci mi? bitcoin yakında ikiye ayrılacak gibi de.. neye yatırım yapacağınızı bilin diye soruyorum. Bu başlıkta altcoinler konuşulmuyor. Bitcoin tektir, farklı yollara sapanlar yanlış işler yapıyorlar. Devler ölmez, Bitcoin bölünmez. Ciddi bir soru sordum ama işin dalgasındasınız. Neyse, zamanla hangi Bitcoin'i kullanacağınızı size söylerler ya da bir tercih yaparsınız artık. Türkçe bölümde bu konuyu tartışabilecek, konuşabilecek yetkinliğe sahip kimseyi görmedim bugüne kadar. Bu konuyla ilgili tek bir yorum yaptım yanılmıyorsam: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1329329.msg13586774#msg13586774Daha çok twitter üzerinden Gavin ve Jeff'e yazıyorum düşüncelerimi. konuşup tartışıyoruz vs. Theymos'un bitcointalk.org, bitcoin.org ve r/bitcoin'e sahip olması ve "aptal egosu" sebebiyle yaptığı sansür ve teknik bilgisizliğinden ötürü xt,classic, unlimited gibi tam düğümleri "altcoin" olarak nitelemesi bu forumda bu konunun konuşulmasının ne kadar saçma olduğunun göstergesidir. Theymos'un bu çocukça tutumu değişmediği sürece Bitcoin gelişemeyecek. Ya da Bitcoin gelişecek ama bitcointalk platformu ölüme mahkum olacak.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
coaex
|
|
February 19, 2016, 06:13:23 PM |
|
fiyat takip edenlere soru: core'cu musunuz, classic'ci mi? bitcoin yakında ikiye ayrılacak gibi de.. neye yatırım yapacağınızı bilin diye soruyorum. Bu başlıkta altcoinler konuşulmuyor. Bitcoin tektir, farklı yollara sapanlar yanlış işler yapıyorlar. Devler ölmez, Bitcoin bölünmez. Ciddi bir soru sordum ama işin dalgasındasınız. Neyse, zamanla hangi Bitcoin'i kullanacağınızı size söylerler ya da bir tercih yaparsınız artık. Türkçe bölümde bu konuyu tartışabilecek, konuşabilecek yetkinliğe sahip kimseyi görmedim bugüne kadar. Bu konuyla ilgili tek bir yorum yaptım yanılmıyorsam: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1329329.msg13586774#msg13586774Daha çok twitter üzerinden Gavin ve Jeff'e yazıyorum düşüncelerimi. konuşup tartışıyoruz vs. Theymos'un bitcointalk.org, bitcoin.org ve r/bitcoin'e sahip olması ve "aptal egosu" sebebiyle yaptığı sansür ve teknik bilgisizliğinden ötürü xt,classic, unlimited gibi tam düğümleri "altcoin" olarak nitelemesi bu forumda bu konunun konuşulmasının ne kadar saçma olduğunun göstergesidir. Theymos'un bu çocukça tutumu değişmediği sürece Bitcoin gelişemeyecek. Ya da Bitcoin gelişecek ama bitcointalk platformu ölüme mahkum olacak. Forumda arama yapmamışım. Tam olarak dediğim şey varmış Teşekkürler çakır. Ben de görüşlerine katılıyorum.
|
|
|
|
altcoin_trader
|
|
February 19, 2016, 06:19:42 PM |
|
Bir miktar kıpırdanma olmuş btc fiyatında. 400 $ dayanmış resmen. Bununla ilgili bir haber var mı? Yükselişin nedenini bile, duyan?
etherum pump ından karını realize edenler btc ye dönünce btc nin bir kaç kademe fiyatının yükselmesi normal aslında ben yakın zamanda 400 usd nin üstüne atacağını düşünüyorum:
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1865
Merit: 1020
|
|
February 19, 2016, 10:04:29 PM |
|
Bir miktar kıpırdanma olmuş btc fiyatında. 400 $ dayanmış resmen. Bununla ilgili bir haber var mı? Yükselişin nedenini bile, duyan? etherum pump ından karını realize edenler btc ye dönünce btc nin bir kaç kademe fiyatının yükselmesi normal aslında ben yakın zamanda 400 usd nin üstüne atacağını düşünüyorum: İyi güldüm buna. O Ethereumun çapı ne ki Bitcoin piyasasını etkilesin. Çoluk çocuk eğleniyor işte.
|
|
|
|
DevilMorgan
|
|
February 20, 2016, 08:42:21 AM |
|
Bitstamp 424.49 BTC-e 423.012 Bitfinex 425.36 Huobi 435.65/2840.96
Bu haftasonu biraz hızlı olacak gibi :=)
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
February 20, 2016, 09:41:39 AM |
|
fena pump var ve 425$ da wall lar var.
|
signature not found.
|
|
|
DevilMorgan
|
|
February 20, 2016, 09:59:03 AM |
|
429 USD yi gördü an itibarı ile.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
February 20, 2016, 10:32:45 AM |
|
Bitstamp 428.48 $ BTC-e 428 $ Bitfinex 429.36 $ Huobi 438.06 $
BTCTurk: 1,285.27 TL
Bu haftasonu 2900 Yuan'ı aşabiliriz Çin Borsalarında. Güzel alımlar coşturuyor piyasayı. 3000 Yuan'ı umarım bu ay içinde görürüz..
|
|
|
|
adverbelly
|
|
February 20, 2016, 11:02:59 AM |
|
Bitstamp 428.48 $ BTC-e 428 $ Bitfinex 429.36 $ Huobi 438.06 $
BTCTurk: 1,285.27 TL
Bu haftasonu 2900 Yuan'ı aşabiliriz Çin Borsalarında. Güzel alımlar coşturuyor piyasayı. 3000 Yuan'ı umarım bu ay içinde görürüz..
440 $ göstermeden düşecek gibi geliyor. Elinde olanlar bence karlarını gerçeğe dönüştürmeli.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
February 20, 2016, 12:40:41 PM |
|
2900 yuan, biraz evvel asildi, hemen olmasada, mart ayi iceresinde 500 dolarlar tekrar gosterilebilir, belki de buyuk cikis oncesi son hazirliklardir bunlar.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
|