coaex
|
|
April 12, 2016, 08:12:11 PM |
|
o değil yarılanmadan sonra 2 katına çıkacağını düşünüyor herkes galiba
yarılanmadan sonra fiyatın 2 katına çıkma ihtimali %5, yükselmesi %15, yerinde sayması %60, düşmesi %25 ihtimal.. kendi tahminim, yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
April 13, 2016, 08:38:48 AM |
|
yarılanmadan sonra fiyatın 2 katına çıkma ihtimali %5, yükselmesi %15, yerinde sayması %60, düşmesi %25 ihtimal.. kendi tahminim, yatırım tavsiyesi değildir. öncelikle ytd. Bende 2 ye katlanacağını düşünmüyorum bir yükseliş olacaksa bile btc tutuyor millet ama alım gücü yavaşladı piyasaya yeni giriş yok bu yüzden btc birikimi var ki adamlar uzun süre bu btc leri satmaya çalışacaktır. Yarılanma olduğu zamana kadar da çıkan teknolojilerin sürekli daha kolay btc üretmeyi hedeflediğini biliyorsunuz yani teknoloji hiç değişmese iki kat mantığı gene yanlış çünkü 400 $ da örneğin birisi 20 $ kar ediyorse fiyat 800 $ çıktığında 40$ demektirki adam 20 $ dan yine vazgeçip 780$ e satar . 2 kat her halükarda hayal , yarılanma zamanı için konuşuyorum. Ama Teknolojiye bağlı olarak yukarı oynamanın oranı değişir gibime geliyor tabiki çok önceden yazdığım şu notlar hariç : Şu ve Alım yapamayanlar için; Bir dump daha gelecek büyük 390 $ a kadar yine gerileyecektir diye düşünüyorum. Çoğu kişi ters pozisyon alınması sağlandı ve nakit sıkıntısı var şuan herkesin elinde btc kaldı ama piyasada btc birikti. Onlar daha ucuza satılacaktır, bende nakit kalmadı yoksa toplamaya devam ederdim. #FYI #YTD
Şu Gereğinden fazla yükseldi ise eğer ciddi kar oranları varsa şuanki 450$ bandında ben çok bir yükseliş görmeyi beklemiyorum . Şimdiye kadar hep ters psikoloji yaptılar çok güzel oynadılar elinde btc tutanlar o yüzden olur da düşerse diye naktin tamamını da btc ye çevirmemek gerek diye düşünüyorum. ytd.
Yorumlarımın tutup tutmayacağını hala izliyorum.
|
signature not found.
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
April 14, 2016, 11:19:56 AM |
|
yarılanmadan sonra fiyatın 2 katına çıkma ihtimali %5, yükselmesi %15, yerinde sayması %60, düşmesi %25 ihtimal.. kendi tahminim, yatırım tavsiyesi değildir. öncelikle ytd. Bende 2 ye katlanacağını düşünmüyorum bir yükseliş olacaksa bile btc tutuyor millet ama alım gücü yavaşladı piyasaya yeni giriş yok bu yüzden btc birikimi var ki adamlar uzun süre bu btc leri satmaya çalışacaktır. Yarılanma olduğu zamana kadar da çıkan teknolojilerin sürekli daha kolay btc üretmeyi hedeflediğini biliyorsunuz yani teknoloji hiç değişmese iki kat mantığı gene yanlış çünkü 400 $ da örneğin birisi 20 $ kar ediyorse fiyat 800 $ çıktığında 40$ demektirki adam 20 $ dan yine vazgeçip 780$ e satar . 2 kat her halükarda hayal , yarılanma zamanı için konuşuyorum. Ama Teknolojiye bağlı olarak yukarı oynamanın oranı değişir gibime geliyor tabiki çok önceden yazdığım şu notlar hariç : Şu ve Alım yapamayanlar için; Bir dump daha gelecek büyük 390 $ a kadar yine gerileyecektir diye düşünüyorum. Çoğu kişi ters pozisyon alınması sağlandı ve nakit sıkıntısı var şuan herkesin elinde btc kaldı ama piyasada btc birikti. Onlar daha ucuza satılacaktır, bende nakit kalmadı yoksa toplamaya devam ederdim. #FYI #YTD
Şu Gereğinden fazla yükseldi ise eğer ciddi kar oranları varsa şuanki 450$ bandında ben çok bir yükseliş görmeyi beklemiyorum . Şimdiye kadar hep ters psikoloji yaptılar çok güzel oynadılar elinde btc tutanlar o yüzden olur da düşerse diye naktin tamamını da btc ye çevirmemek gerek diye düşünüyorum. ytd.
Yorumlarımın tutup tutmayacağını hala izliyorum. Haklısınız. Üstelik geçen yılın aynı bu günü ile günümüze kadar bakıldığında bitcoin fiyatı 240$ lardan 400lü değerlere gelmiş. Benim tahminim bu yarılanma muhabbetini piyasa uzun soluklu satın almış bile. Bu blok yarılanmasının fiyata etkisinin Kasım - Aralık 2016 da etkisini göstereceğini düşünüyorum ki buna blok yarılanmanın etkisi demek de yanlış olur. Buna bitcoin'in normal yükseliş trendi desem daha doğru olacak.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
April 14, 2016, 01:15:44 PM |
|
@designerusa hem fikiriz hocam alıntı yapınca çok uzun gözükecekti post alıntı yapmadım o yüzden ama. Bakalım o yüzden yaza satmayı planlayarak alanlar almasın, ytd.
|
signature not found.
|
|
|
semihyesilyurt
|
|
April 15, 2016, 08:39:51 AM |
|
Yüklü miktarda yatırım yapabilecekler için btcturk şuan piyasanın ~30 tl altında. Aracısız komisyonsuz arbitraj için son çağrıdır
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
April 15, 2016, 09:46:36 AM |
|
vay arkadas, hatta 40-50 tl altina dusmus, bosuna demiyorum, orada islem yapmak, islem yapmaya calismak zarardan baska bir sey olamaz, her seyden once hacmin bir takim tesviklerle artirilmasi lazim. yoksa bir borsa olamaz.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
EUROPEANTURK
|
|
April 15, 2016, 09:51:21 AM |
|
Yüklü miktarda yatırım yapabilecekler için btcturk şuan piyasanın ~30 tl altında. Aracısız komisyonsuz arbitraj için son çağrıdır Nakit kalmadı hocam nasıl alalım içim içimi yiyiyor. Nakiti olanlar bence de değerlendirsinler.
|
|
|
|
coaex
|
|
April 15, 2016, 10:17:18 AM |
|
naktim var ama almıyorum çünkü gerek yok. bu sene için 1250'lerden yeterince aldım. bitcoin'i tek başına almak yeterli değil. bunu belki 100 defa söylemişimdir, çeşitli projelere iştirak edip o bitcoin'i kullanarak elinizdeki bitcoin adedinizi arttırmak için yüzlerce, belki de binlerce yol var. bu, elbette vakit isteyen bir iş. hatta başlıbaşına bir iş ve benim de orta-uzun vadede mesleğim olacak. bu yaşımdan sonra çeşitli bilgisayar dilleri öğrenmeye çalışıyorum, yavaş yavaş. bu doğrultuda düşünürseniz esas kazancı orada yakalarsınız, yoksa gerçekten sadece al-sat yapmak ile fener-gs derbisinin sonucunu bilmek aynı oranda risk. bir sebebi yok ki, sonucunu bekleyesin.
|
|
|
|
Black Siyah RED
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
April 15, 2016, 10:53:21 AM |
|
Hamdi Bol'un bitcoin deneyine katıldım. Fiyat ne olursa olsun her hafta 50 tl lik btc alıyorum. Bence 1-2 haftaya bir çıkış trendine girecek btc.
|
|
|
|
coaex
|
|
April 15, 2016, 11:30:17 AM |
|
Hamdi Bol'un bitcoin deneyine katıldım. Fiyat ne olursa olsun her hafta 50 tl lik btc alıyorum. Bence 1-2 haftaya bir çıkış trendine girecek btc.
haha iyi bi insan o, seviyorum uzaktan uzaktan. micromanagement'ı iyi yapan bir nerd. bitcoin 1-2 haftaya çıkış trendine girmeyebilir tabii, o adama kulak verin yine de.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
April 15, 2016, 11:43:24 AM |
|
bitfinex 430 dolari biraz evvel gecti,
son bir kac gundur hissettirmeden, azar azar yukari gider bir hal aldi. son 1 haftaki artis yaklasik olarak 15 duzeyinde, ancak pump havasi olmadigi icin cok hissedilmedi.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
coaex
|
|
April 15, 2016, 11:54:09 AM |
|
bitfinex 430 dolari biraz evvel gecti,
son bir kac gundur hissettirmeden, azar azar yukari gider bir hal aldi. son 1 haftaki artis yaklasik olarak 15 duzeyinde, ancak pump havasi olmadigi icin cok hissedilmedi.
geçer, normal. sanırım dün diff. adjustment oldu. next diff. 191 milyar gözüküyor, haliyle ufak çaplı yükselişler olur.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
April 15, 2016, 06:40:31 PM |
|
bu aralar benimde gözle görülür yukarı yönlü bir beklentim var. yatırım tavsiyesidir .d
|
|
|
|
arancra
|
|
April 15, 2016, 06:51:19 PM |
|
Yobit te 435 i gördü. Poloda da 433 gördü ve düştü. İvme kazanacak gibi yukarı yönlü. 440-445 aralığında kalır sanırım.
YTD.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 15, 2016, 07:36:19 PM |
|
Yobit te 435 i gördü. Poloda da 433 gördü ve düştü. İvme kazanacak gibi yukarı yönlü. 440-445 aralığında kalır sanırım.
YTD.
yobit, polo gibi altcoin borsalarının bitcoin fiyatın da bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. şahsen ben öncelikle çin borsalar, sonrada btc-e, bitstamp gibi büyük hacimli borsaları takip ediyorum. yukarı hareket hakkındaki fikrime gelecek olursak, fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor , hafiften mal topluyorlar sanki, pump gelebilir YTD
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
April 15, 2016, 08:27:41 PM |
|
cikis var gibi gozukuyor, ancak zorlama gibi.. sanki hadi hep beraber el atin da gidelim dercesine.. hacim cok dusuk, desteklemiyor cikisi.. daha fazla para girisi lazim, o da yok.. gunluklere bakildigi zaman, hacmin nerdeyse dortte birine dustugu goruluyor. yon hic belli degil..
|
|
|
|
salinizm
|
|
April 16, 2016, 07:39:44 PM |
|
Ufaktan yine 430$ değerlerine geldi. Böyle devam eder umarım. Sessizliğini bozması taraftarıyım.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
April 17, 2016, 10:38:47 AM |
|
Bitcoin fiyat sıçraması Mayıs'ın sonuna kalmayacak diye düşünüyorum. AT FAVA BEKLE.
|
|
|
|
frank0929
|
|
April 17, 2016, 04:44:31 PM |
|
Bitcoin fiyat sıçraması Mayıs'ın sonuna kalmayacak diye düşünüyorum. AT FAVA BEKLE. Sizin beklediğiniz fiyat aralığı neresidir? Tüm zamanların en yükseğinin kaç katını bekliyorsunuz? 45 gün içinde ne gibi bir yükseliş dalgası görebiliriz? Güncel Bitcoin fiyatı ($): Bitstamp 426.27 BTC-e 424.628 Bitfinex 429.06 Huobi 429.02
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
April 17, 2016, 05:43:43 PM |
|
Bitcoin fiyat sıçraması Mayıs'ın sonuna kalmayacak diye düşünüyorum. AT FAVA BEKLE. Sizin beklediğiniz fiyat aralığı neresidir? Tüm zamanların en yükseğinin kaç katını bekliyorsunuz? 45 gün içinde ne gibi bir yükseliş dalgası görebiliriz? Güncel Bitcoin fiyatı ($): Bitstamp 426.27 BTC-e 424.628 Bitfinex 429.06 Huobi 429.02 all time high i bir gorelim de once, gerisini dusunuruz. all time high dan bu yana neredeyse 30 ay gecmis durumda. ne demis eskiler, it is about time.. zamani geldi.. geliyor artik.
|
|
|
|
|