ForeverFener
|
|
June 30, 2017, 03:07:30 PM |
|
Hardfork gelirse bitcoinin değerinde çok büyük düşüş olacağını söylemeye gerek yok.Bu düşüş yeni girenleri korkutup bu işten soğutabilir.Girmeyi düşünenlerde vazgeçebilir diye düşünüyorum ama bu transfer süreleri ve ücretlerine de artık bir ayar çekme vakti geldi çok önemli bir 2-3 ay geçiricez umarım her şey beklediğiniz gibi olur.
|
|
|
|
Account Supplier
|
|
June 30, 2017, 07:49:25 PM |
|
Hardfork gelirse bitcoinin değerinde çok büyük düşüş olacağını söylemeye gerek yok.Bu düşüş yeni girenleri korkutup bu işten soğutabilir.Girmeyi düşünenlerde vazgeçebilir diye düşünüyorum ama bu transfer süreleri ve ücretlerine de artık bir ayar çekme vakti geldi çok önemli bir 2-3 ay geçiricez umarım her şey beklediğiniz gibi olur.
Hardfork olursa neden düşüş olsun? İşlem kapasitesi artacak, ödenen fee'ler düşecek, hızlı işlem sebebiyle altcoinlere kayan paralar bitcoine geri dönecek. Bu fiyatı artırır. Hardfork ile fiyat düşecek denmesi manipülasyondur.
|
|
|
|
Navigo
|
|
June 30, 2017, 08:47:39 PM |
|
Hard fork olursa düşüş olur gibi saçma bir düşünce olamaz. Sonuçta coin çekilmez hale geliyor coinin fiyatını bu düşürür yoksa saçma şekilde coin iyileşti diye fiyat çakılmaz evet piyasa biraz sendeleyebilir ama düşüş kimsenin işine gelmez.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
June 30, 2017, 09:44:01 PM |
|
Önceki düşüş olduğunda alt coin bu kadar hareketli miydi? Yani son iki ayda 5 kata yakın artan bir market değeri var şu an! Bu kadar büyümüş bir piyasa bir anda kül olup biter mi?
|
|
|
|
calligrapher
|
|
July 01, 2017, 01:06:36 AM |
|
benim anlamadığım bir şey var bu hard fork ile ilgili.
şimdi ethereum ve öz ethereum classic 69 pide kebap arasındaki gibi saçma sapan bir mevzu mu dönecek?
hangimiz daha hakiki bitcoiniz gibisinden bir savaş falan. yeni gelecek olan her türlü parsayı toplamayacak mı nedir güncel olaylar neyi işaret ediyor?
|
selamlar olsun.
|
|
|
gokayc
|
|
July 01, 2017, 01:30:59 AM |
|
Ortada bir belirsizlik olduğu çok açık. Kimse hard forktan sonraki tepkiyi yüzde yüz tahmin edemez. Kimisi hard for olayının fiyatı olumlu, kimisi ise olumsuz etkileyeceğini savunuyor. Bu da haliyle belirsizlik ortamı doğuruyor.
Bu nedenle o esnada hangi seçimi yarsan yap bir risk almış olunur.
Bir de şu var ki bir çok kişi hard forkun ne anlama gelidiğini neden yapıldığını, hard fork ile ne gibi problemlere çözüm olmaya çalısıldığını bilmiyor. Bu nedenle o esnada en ufak bir fiyat oynaması koyun sürüsü gibi bir çok kişi birbirlerini takip ederek büyük fiyat oynaması meyadana getirebilirler.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
July 01, 2017, 04:15:28 AM |
|
Ortada bir belirsizlik olduğu çok açık. Kimse hard forktan sonraki tepkiyi yüzde yüz tahmin edemez. Kimisi hard for olayının fiyatı olumlu, kimisi ise olumsuz etkileyeceğini savunuyor. Bu da haliyle belirsizlik ortamı doğuruyor.
Bu nedenle o esnada hangi seçimi yarsan yap bir risk almış olunur.
Bir de şu var ki bir çok kişi hard forkun ne anlama gelidiğini neden yapıldığını, hard fork ile ne gibi problemlere çözüm olmaya çalısıldığını bilmiyor. Bu nedenle o esnada en ufak bir fiyat oynaması koyun sürüsü gibi bir çok kişi birbirlerini takip ederek büyük fiyat oynaması meyadana getirebilirler.
Bende buna benzer bi tepki bekliyorum anlık ani düşüşlerde milletin aman alttan alırı ditip satmasını sonra o fırsattan iatifade alttan btc toplayanların fiyatı daha yukarı taşıyacağını bekliyorum. Panikleyenlerin malı balinalara gececek.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
July 01, 2017, 04:36:28 PM |
|
Ayı piyasası başladı gibi. Hissettirmeden ağır ağır çöküyor. Şuan bir altcoinde yatırımım var bitcoin içinde 800-1000 dolar olduğunda al butonum çalışmaya başlayacak.
|
|
|
|
AMD FTW
Sr. Member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
July 01, 2017, 05:21:26 PM |
|
Ayı piyasası başladı gibi. Hissettirmeden ağır ağır çöküyor. Şuan bir altcoinde yatırımım var bitcoin içinde 800-1000 dolar olduğunda al butonum çalışmaya başlayacak.
Btc 800-1000 dolar olursa altcoin piyasası cökmüş olur. O seviyelere ineceğini sanmıyorum. Su hardfork muhabbetleri sırasında bile korkutma amaclı dumplarda 1500 seviyelerini ancak görürürüz
|
|
|
|
Navigo
|
|
July 01, 2017, 05:51:54 PM |
|
Bana göre provalar bitti. Hard fork falan muhabbeti başlatıp hatta bu sefer forklayıp fiyat aşağı gidiyor tutun diyecekler daha sonra milletten toparlayıp tekrar stabil hale getirecekler bence. Yatırım tavsiyesi değildir.
|
|
|
|
Madara1
|
|
July 01, 2017, 08:44:29 PM |
|
Hardfork gelirse bitcoin düşer diyorlar anlamadım ben bu işi daha iyi olması gerekmez mi?
|
|
|
|
kripto para
|
|
July 01, 2017, 09:05:47 PM |
|
Hardfork gelirse bitcoin düşer diyorlar anlamadım ben bu işi daha iyi olması gerekmez mi?
Hiç belli olmaz o iş. Hard fork ile fiyat artabilir de azalabilir de. Önemli olan hard fork gerçekleştikten sonra kaç zincir ile devam edileceği. Yoksa bitcoin'de gün içinde ortalama 2-3 fork zaten yaşanıyor. Çatallaşma olursa, 2 zincire bölünürse sıkıntı olur.
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
July 02, 2017, 10:23:26 AM |
|
Hardfork sonrası yukleliş muhtemel. Ama harfork olurken dumplanmasıda beklenen. Yani dump pump olacaktır buyuk ihtimal. yarı nakit yarı btc beklemek en mantıklısı olabilir
|
|
|
|
Navigo
|
|
July 02, 2017, 10:51:52 AM |
|
Yine hard fork topları atılmaya başlandı ne kadar direnseler de hard fork olacak olmak zorunda ama ben forkdan sonra fiyatın tekrar toplayacağını düşünüyorum çünkü yararına bir şey zararına değil.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
July 03, 2017, 02:28:37 PM |
|
Sağlam kırdı. Bakalım 3000 direncine yaklaşacak mı...
Shortcular terliyor muyuz?
|
|
|
|
elturco
|
|
July 03, 2017, 02:41:57 PM |
|
çok sıkışmıştı. yönünü belli etmeye başladı.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
July 03, 2017, 02:50:27 PM |
|
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
July 03, 2017, 02:58:16 PM |
|
2 gün önceden başlamıştı kıpırdanma ve bugün ki hareketliliğin nedeni bu sanırım...
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
July 03, 2017, 08:29:49 PM |
|
Umarım bitcoindeki bu yükseliş devam eder.Piyasanın tekrar toparlanması açısındanda bu artışın önemli olduğunu düşünüyorum genelin aksine ben şahsen 3000 doları görebilirise bitcoinin altcoinlerde de bir artış meydana geleceğini düşünüyorum
|
|
|
|
edutBTC
|
|
July 03, 2017, 08:36:27 PM |
|
Piyasadaki artış suni herkes biliyorki şu an 1 Ağustos öncesi piyasaya para girmiyor. Eğer piyasa yükseliyor diye alım yaparsanız aldığınızla kalacaksınız ben size söyleyeyim.
|
|
|
|
|