Düşüşün bittiğini düşünmüyorum zaten market değerleri falan yalan dolandan ibaret ben 20-30k usd bandına kadar düşeceğine inanıyorum çok fazla bu konuda yorum yapmak istemiyorum ama altında bir günde çıkan parayı görünce btc'nin aslında hala çok ucuz bir ürün olduğunu düşünüyorum btc'nin sorunu stable coinler sorun chart değil.
Düşüsün bittiğini bende düşünmüyorum da 20-30k usd bandına kadar düşer mi bana öyle olmaz gibi geliyor. Gerçi ne olacağı da belli olmaz, 120 bin dolarlardan 60k dolar seviyelerine geldi fiyat kademeli olarak düşer de kim bilir.
biraz daha vakit geçireceğimiz yerlere demir attık gibi duruyor. bu hafta 65-70 bin dolar arasında geçti ve bundan sonra da biraz buralarda takılabileceğimizi düşünüyorum. arka arkaya günlerce düştükten sonra biraz yatay seyir olması normal.
bu sırada millet saylor'la güzel dalga geçti. cnbc'ye konuk oldu ve bitcoin'in değerini %90 kaybetmesi halinde borçlarını sadece daha ileriye aktaracağını söyledi. sunucu kadın da onu nasıl yapacaksın diye soruyor, saylor biraz şaşırıyor
cnbc youtubeZamanı gelince de o insanlarla dalga geçer. Kısa vadeli bir yatırım yapmıyor ki şirketi uzun vadeli yatırımlar her türlü kar edecektir, nereden aldığının fazla önemi yok aslında.