Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla 60 bin doların altından almayı bekleyenler hala bekliyor. Bitcoin 51 bine düşse bu sefer 50 bin dolar altını bekleyecekler. 3-4 sene önce 16 bin dolara düştüğü zaman 10 binin altını bekleyenler gibi, onlar hala bekliyor.

Kimileri beklemeyi seviyor, kimileri birikimini aydan aya artırmayı.
Burada kimse kahin olmadığına göre yapılacak en iyi şey geçmişteki hatalardan ders çıkarıp gelecek için daha çok biriktirmek. Şanslıyız ki bunun için uzun bir zamanımız var.
ben de bunu seviyorum. ben satın aldıktan sonra biraz daha düşebilir, veya en dibi yakalayamayıp biraz çıktığı yerden satın almış olabilirim. hatta satın almak için haftalık tepeyi bile kendime uygun görebilirim. en az 1-2 cycle boyunca bitcoin tutacaksanız asıl mesele maliyetten çok almaya ne kadar düzenli devam ettiğiniz oluyor.
şu anki fiyat 68.000 dolardan tek bir atışta tüm paramızla bitcoin almak tabii ki çok doğru olmaz ama beklemenin sonu yok. 68'den de alırım, inerse 60'dan da 50'den de. zaten böyle yaptıkça güzel bir fiyat ortalamasına eninde sonunda sahip olacaksınız.
birkaç gündür bitcoin yatay seyrediyor, şu anda hiçbir şey yokken satın almak garip hissettiriyor ama geçtiğimiz ayı sezonunda da 16 bin dolarda 3 ay boyunca yatay bir fiyat vardı. şu an grafikte oraya nasıl baktığınız 4 sene sonra şu anın 60 bin dolarlarına nasıl baktığınıza benzeyebilir.