bigbooss
|
|
November 19, 2017, 07:45:24 AM |
|
Foruma sırf bu yüzden gelen arkadaşlar şunu bilin 1 TL bile kazanamayacaksınız. Şöyle ki konuyu kavramadan hiç bir konunun altına yapıcı post atamayacaksınız. Ayrıca bunu sizden İngilizce isteyecekler. Her yerde olduğu gibi burada da bir çıraklık dönemi var. Bu forumda yaklaşık 1 sene çok sık vakit geçirir ve amacınız öğrenmek olursa ileride bir şeyler kazanırsınız. Aslında herkesin dediği gibi yok öyle bir iki bir şey yazıyım da para kazanayım. Zaten burada vakit geçirmekten zevk almıyorsanız bu imkansız. İllede eğer bir şeyler yazarak para kazanmak istiyorsanız size tavsiyem steemit.com Blog yazarak para kazanın daha iyi. Size kızılmasının sebebi tamamen bu söylediklerim. Yoksa kimse sizin kazanmanızı istemiyor diye düşünmeyin. 2 aydır her imza konusunda üşenmeden belirtiyorum yeni gelen üyelere, imzayı falan boşverin gidip blog çevirin ann çevirin video ile uğraşın enazından daha iyi para kazanırsınız diye ama kimse dinlemiyor inatla. Herhalde yeni gelenlere ilkokul 1 seviyesinde anlatmak gerekli.Hadi onuda açıklayayım Full Member Sr. Member olarak imzaya girseniz alacağınız 2 ayda 1.5-2 Ether ama sadece konuyu çeviren newbie 1 ether alıyor 1.5 etherda whitepapr e alır benle kazandığı eşit olur.O yüzden boşu boşuna saçma salak postlar kasıpta forumuda çöplüpe çevirmeyin boşu boşunu zamanınızada yazık etmeyin derim. Hocam çevirme işleri için nereyi takip etmeniz gerekiyor,? İmza kampanyalarının olduğu sayfa yeterli mi?
|
|
|
|
Flakka
Newbie
Activity: 19
Merit: 0
|
|
November 30, 2017, 11:30:32 PM |
|
yeni projeler çıktıkca dahil oluyosun , sana da katılımcısın diye bounty veriyolar. iyi proje yada kotu proje diye ayırmadan yapılabilecek birşey. takip etsen yeter
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
December 02, 2017, 12:35:31 AM |
|
şu an için geçerli mi hocam ben de imza arıyorum kendime güzel bir şey var mıdır bu aralar pek anlamıyorum imza işlerinden neye göre seçeceğimden falan yardımcı olabilme şansın varsa sevinirim yıllar sonra yazıyorum benimki de iş ama mazur gör
|
|
|
|
ZENC
|
|
December 02, 2017, 08:10:30 AM |
|
Şuan ki imzamın iptal olması gibi bir durum söz konusu mesela. İCO seneye ertelencek falan diyorlar. 2 hafta boşa gitti. Bunları göz önünde bulundurursanız kazanırsınız 3-5 bişeyler. Bundan önceki imzamda 2 ay durdum kuş kadar token verecekler. Ne anladım bu işten.
|
|
|
|
RoyaLunique
|
|
December 02, 2017, 07:42:41 PM |
|
İlk imza kampanyam bakalım ödeme alacak mıyız.
|
|
|
|
smiletyson
|
|
December 02, 2017, 10:26:59 PM |
|
şu an için geçerli mi hocam ben de imza arıyorum kendime güzel bir şey var mıdır bu aralar pek anlamıyorum imza işlerinden neye göre seçeceğimden falan yardımcı olabilme şansın varsa sevinirim yıllar sonra yazıyorum benimki de iş ama mazur gör tabi tabi geçerli. 2014'teki mesajı alıntılayıp geçerli mi diye sormak nedir? fortunejack devam ediyor ama yeni alımlara kapalı.
|
|
|
|
DirtyUniverse
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
All I want is a new CLEAN page for just to live!
|
|
December 03, 2017, 01:47:34 AM |
|
şu an için geçerli mi hocam ben de imza arıyorum kendime güzel bir şey var mıdır bu aralar pek anlamıyorum imza işlerinden neye göre seçeceğimden falan yardımcı olabilme şansın varsa sevinirim yıllar sonra yazıyorum benimki de iş ama mazur gör tabi tabi geçerli. 2014'teki mesajı alıntılayıp geçerli mi diye sormak nedir? fortunejack devam ediyor ama yeni alımlara kapalı. Hahaha hocam hiç güleceğim yoktu ya iş yorgunluğu üzerimde bir gireyim foruma dedim postlara bakarken seninkini gördüm sesli biçimde gülme aldı beni adamlar okumadan 2014te ki girdileri alıntılayarak neyin peşinde anlamış değilim
|
Ok
|
|
|
furkantugra
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
December 03, 2017, 08:41:50 AM |
|
imza işi bana artık hiç makul gelmiyo çok ugrastryo en güzeli bountyler arkadaslar bu işi öğrenin bountylerden güzel geliyor
|
|
|
|
akm3535
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
|
|
December 03, 2017, 11:30:25 AM |
|
Zor iş valla yapılcak iş gibi degil artık projeler iyi degil
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
December 05, 2017, 01:49:59 PM |
|
Yahu ben sayfalarca post kasıyorum imzasız-ücretsiz, sırf mlleti bilgilendirmek, araştırmalarımı yayınlamak için. İmzayla, konu açarak, cevap yazarak para kazanmak diye bir şey varmış. Çok cahil gördüm şimdi kendimi. Beleşe post yazmışım Neyse daha Member'ım zaten, olaya girebilirim.
|
|
|
|
M G K
Newbie
Activity: 19
Merit: 0
|
|
December 05, 2017, 01:57:55 PM |
|
aslında yapılacak en güzel işlerden birisi bu devirde. ama bizim gibi adamlar forumu okumaya zor vaktimiz oluyor. :/
ama önümüzdeki günlerde bende başlamayı düşünüyorum.
|
|
|
|
yavuzcelik
Member
Activity: 168
|
|
December 05, 2017, 03:14:50 PM |
|
bana bu iş mantıklı gelmedi ? kafamdaki soru işaretleri gitmedi
|
Virtual Rehab➣➣➣ Psychological Rehabilitation for Vulnerable Populations
|
|
|
bigbooss
|
|
December 09, 2017, 10:05:43 PM |
|
bana bu iş mantıklı gelmedi ? kafamdaki soru işaretleri gitmedi
Niye gelmedi? Senin için en basiti benimde üye olduğum. Akche nin imza kampanyasına katılman olur, türkçe bölümde olduğundan sorulan sorulara yanıt alırsın işin mantığını da anlamış olursun, ilk sayfasında gerekli bilgiler yazıyor, zaten sayfalarca imza kampanyası ile ilgili bir sürü soru var onlarıda okur isen baya bir bilgi edinirsin
|
|
|
|
CoinSlayer
Member
Activity: 238
|
|
December 10, 2017, 07:55:51 AM |
|
şu sıra aşırı yığılma olucak ki sağlam sayfa yönecileir imza alırken en kötü full member sartı koymaya basladı onlarda farketti suyunun çıktığını ayrıca gelirler baya düştü
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
December 10, 2017, 08:36:51 AM |
|
Artık imza olayı veya İco olayı bitti diyebiliriz aslında bu bitcoin bu şekilde olduktan sonrasında altcoinlerden bir cacık olmaz.
|
|
|
|
RTE
|
|
December 10, 2017, 10:15:49 AM |
|
İmzaya girersin başkasının imzasını profilinde taşırsın bunun karşılığındada eth veya token alırsın.
|
|
|
|
Nasit uygun
Member
Activity: 140
|
|
December 10, 2017, 09:13:27 PM |
|
Artık imza olayı veya İco olayı bitti diyebiliriz aslında bu bitcoin bu şekilde olduktan sonrasında altcoinlerden bir cacık olmaz.
Hocam kesinlikle katılıyorum eskiden güzel bir harçlık oluyordu insanlara ama artık iş işten geçti.Bilinirlik arttıkça imza olayının değeri düşmeye başladı.
|
|
|
|
cacoin
|
|
December 11, 2017, 10:47:24 AM |
|
Takip ettiğim kadarıyla ne varsa eskilerde varmış, şu saatten sonra eski kazançları en azından okuduğum kadarıyla yakalamak zor.Bende girdim bi imzaya bakalım çok büyük beklenti içinde değilim ne gelirse kardır diye bakıyorum.yüksek beklentide olanlar varsa hayalkırıklığına uğrayabilir
|
|
|
|
mmm01
Legendary
Activity: 973
Merit: 1053
|
|
December 11, 2017, 10:49:00 AM |
|
imza olaylarının eski tadı olmadığı aşikar zaten bu post atma olayı birçok kimse için sıkıcı ve berbat geldiği için bir çok insan bu işlere elini dahi uzatmadan farklı işlere dalıyor sektörle ilgili o yüzden kovalamak pekte mantıklı değil.
|
|
|
|
tenqribizmenentr
Member
Activity: 154
Merit: 16
|
|
December 11, 2017, 11:15:24 AM |
|
Activity 25i gecince benim imzamdaki yerden kazanmaya baslayabilirsin. Haftada 25 gercek mesaj istiyorlar. Spamlari rastgele denetliyorlar. O sekilde paran birikir. 1 mi 10mBTC olunca cekiyorsun cuzdanina. Forum derecen yukseldikce daha iyi kazanc gelir. Benim bildigim newbie programi tek benim imzadaki.
hocam derece tam olarak ne olması gerekiyor kullanıcı grubu yani
|
|
|
|
|