kumara yönlendirerek vebal alıyorsunuz
Dostum trade yapıyormusun ?
trade kumardır mı diyceksin ?
trade'den kazandığın
BTC'yi trade yapan bir başkası kaybetmiyor mu?
trade kumar değldir ama kumar kadar masum da değildir.
oo ona bakarsan bitcoini 10$dan satanların hakkını iki cihanda da ödeyemeyecez
yatırım yapıyorsun güzel kardeşim bitcoin 700 800 liraya düşünce kimsenin kafasına silah dayamıyoruz ki satması için ihtiyacı olan miner olan panikçiler satıyor biz alıyoruz
paramız haftalarca aylarca sanal parada mahsur kalıyor yükselince satıyoruz o fiyattan satanlar yükseleceğini bilmiyor mu veya biz min 3-5 yıl içinde 5-10 katına çıkacağını bilmiyor muyuz? ama satıyoruz hala 1000 civarından
bitcoine emtia gözüyle bakıyorum altın gibi dibe vurduğunda alıp piyasa yükselince satanlarla aynı işi yapıyoruz
veya hisse senedi gibi senedini aldığınız şirket haram işlerle uğraşmadıkça borsa bile helaldir onun zararına da karına da ortaksınız
valla bende kumar sitelerinde kimsenin kafasına silah dayandığını görmedim.
kazı kazın oynuyorum bazen 1000, bazen 2, bazen 0 katı çıkıyor karı bende kestiremiyorum.
peki bu bitcoin'i en çok para değerinde kullananların uyuşturucu bağımlıları olduğu gerçeğine ne diyeceksiniz? o zaman her ürettiğiniz bitcoin ile o kişilerin yasadışı uyuşturucu madde almasına olanak sağlıyorsunuz.
kumar ile trade arasındaki bağ bence tamamen sigara ile alkole bakış açınız ile aynı.
burada büyük sıkıntı var işte
btc ile kumar oynamak = alkol kullanmak (aşırı günah. bildiğin günah. öyle böyle değil. ciddi günah)
btc ile trade yapmak = sigara içmek ne günah ne sevap.
en büyük sıkıntı belkide sizin miner'ın kazdığı btc ile 18 yaş altı biri darkweb'den uyuşturucu satın aldı. önce sizin tradeiniz ile ona btc sattınız. o da gitti aldı uyuşturucusunu. altın vuruş... allah rahmet eylesin.
bunun vebali kime? satoshi nakamoto'ya mı?
ben hala ikna olamadım canım kardeşim trade'in saflığına. bence trade de kumar kadar masum değil bu işte.