Theymos'a veya Meta bölümüne mesaj atmanızı belirttiğimde neden yazmadınız? "+1 yazdım, mesajım silindi" şikayetinizin gülünç bulunmasından mı korktunuz?
Yahu bari yasini belli etme bu tip mesajlarla.
Vallahi beni yordun cocuk, simdi sana tek tek hesap mi verecegim efendim ben yillardir buradayim, bir cok kereler bitcoin isini biraktim yeniden girdim, eski hesaplarimin ya sifresini unuttum ya maili kaybettim falan seklinde.
Bir suru sey yazmissin sonsuz sabrim var falan diye, sana sorulan bir soruya tenezzul edip iki harf yazmak yerine direk link veren, iki satir aciklama yazmaktan aciz yada tembel, cevabin anlasilamadigi icin tekrar ve tekrar sorulan sorular, her birine ayri ayri link. Bumudur senin yardimin moderaorlugun sonra cikmis ben ilk defa birisini blokladim diyorsun, hadi oradan .. bilmesek daha evvel baska hesaplarda yasamasak bu durumu yedireceksin herkeze.
Geçen ay yapılan tartışmada herkese görüşü sorulduğunda neden cevap yazmadınız?
Nasil bir moderatorsun ki sen tartistigin adamin uyelik tarihine bakmadan boyle birsey yazabiliyorsun?
Yazmaya başlamışken şunu da söyleyeyim, genel bir uyarı olsun. Özellikle imza kampanyalarından sonra spam'e karşı forumun genelinde artık daha sıkı önlemler alındığından ben de troll/spam puanlama listemi tutuyorum. Şu ana kadar Türkçe bölümünden ceza alan üye olmadı, umarım bundan sonra da olmaz.
Bu mesajin yeri bu basligin alti degil, gerekli yere gerekli konuyu acip icerisine yazabilirsin, isini duzgun yapan bir mod boyle yapardi, baskalarini elestirirken baskalarina hatalarini soylerken kendisinin ayni hatayi yapmasi ayri bir ironi.
Bu konu kilit, ben daha da zamanimi harcayip tek bir kelime etmeyecegim bu konuda.