TechBaMohsen
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
November 05, 2017, 07:28:39 PM |
|
salam azizan. 6 ta RX RADEon 480 chand dar miyad baa ham dige?
اگر درست تنظیمش کنی و آورکلاک کنی و مد بایوس بزنی و درایور بلاکچین تقریبا ماهی 200 دلار میتونه برسونه میشه نزدیکای 800هزار تومن در ماه card gheymate bazar chie? natonestam peyda konam. kasi soragh dare? ببین لیون کامپیوتر داره، باهاشون در ارتباط هستم و قیمتهاشون مناسب هست، عادلانست نسبت به بقیه ی اینترنت حداقل کارت های ماینینگ آر ایکس 570 مدل 4گیگ که بهترین مدل برای ماینینگ هست نسبت به قیمتش حدودای 1350 تومنه گیگابایت مدل Auros خیلی خوب از آب در اومده،راحت 30مگاهش با مد بایوس و آورکلاک و درایوربلاکچین بهت میرسونه آموزشهاشو توی کانال تلگرامم که هم اسم با خودمه گذاشتم راحت میتونی انجام بدی
|
|
|
|
cryptovagas
Member
Activity: 341
Merit: 10
@cryptovagas
|
|
November 07, 2017, 03:22:26 PM |
|
ببین لیون کامپیوتر داره، باهاشون در ارتباط هستم و قیمتهاشون مناسب هست، عادلانست نسبت به بقیه ی اینترنت حداقل کارت های ماینینگ آر ایکس 570 مدل 4گیگ که بهترین مدل برای ماینینگ هست نسبت به قیمتش حدودای 1350 تومنه گیگابایت مدل Auros خیلی خوب از آب در اومده،راحت 30مگاهش با مد بایوس و آورکلاک و درایوربلاکچین بهت میرسونه آموزشهاشو توی کانال تلگرامم که هم اسم با خودمه گذاشتم راحت میتونی انجام بدی
من دیروز یه دونه aurosگرفتم سرعت سیستمم نابود شد نمیدونم چی شده، ولی فکر کنم 1400-1500 رفت توو پاچم البته هنوز پولش رو ندادم، فردا باید چک کنم ببینم قیمتش چقدره فقط از جعبش خیلی خوشم اومد، خداییشنسبت به قیمتش خیلی می ارزه
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
WISDOMSEEKER
Newbie
Activity: 14
|
|
November 09, 2017, 09:28:55 PM |
|
salam azizan. 6 ta RX RADEon 480 chand dar miyad baa ham dige?
اگر درست تنظیمش کنی و آورکلاک کنی و مد بایوس بزنی و درایور بلاکچین تقریبا ماهی 200 دلار میتونه برسونه میشه نزدیکای 800هزار تومن در ماه card gheymate bazar chie? natonestam peyda konam. kasi soragh dare? ببین لیون کامپیوتر داره، باهاشون در ارتباط هستم و قیمتهاشون مناسب هست، عادلانست نسبت به بقیه ی اینترنت حداقل کارت های ماینینگ آر ایکس 570 مدل 4گیگ که بهترین مدل برای ماینینگ هست نسبت به قیمتش حدودای 1350 تومنه گیگابایت مدل Auros خیلی خوب از آب در اومده،راحت 30مگاهش با مد بایوس و آورکلاک و درایوربلاکچین بهت میرسونه آموزشهاشو توی کانال تلگرامم که هم اسم با خودمه گذاشتم راحت میتونی انجام بدی دستت درد نکنه مهندس، حتما نگاه میکنم
|
|
|
|
TechBaMohsen
Newbie
Activity: 20
|
|
November 11, 2017, 07:41:12 AM |
|
ببین لیون کامپیوتر داره، باهاشون در ارتباط هستم و قیمتهاشون مناسب هست، عادلانست نسبت به بقیه ی اینترنت حداقل کارت های ماینینگ آر ایکس 570 مدل 4گیگ که بهترین مدل برای ماینینگ هست نسبت به قیمتش حدودای 1350 تومنه گیگابایت مدل Auros خیلی خوب از آب در اومده،راحت 30مگاهش با مد بایوس و آورکلاک و درایوربلاکچین بهت میرسونه آموزشهاشو توی کانال تلگرامم که هم اسم با خودمه گذاشتم راحت میتونی انجام بدی
من دیروز یه دونه aurosگرفتم سرعت سیستمم نابود شد نمیدونم چی شده، ولی فکر کنم 1400-1500 رفت توو پاچم البته هنوز پولش رو ندادم، فردا باید چک کنم ببینم قیمتش چقدره فقط از جعبش خیلی خوشم اومد، خداییشنسبت به قیمتش خیلی می ارزه Virtual memory یا همون Page File رو بگزار روی 20 گیگابایت ( 20000مگابایت) سرعت سیستمم نابود شد بخاطر کارت گرافیک یه حرف فوق العاده سطح پایینی هست خواهشا شما که ماینر هستی نگو حالا یه آدمی که کامپیوتر ندیده بگه یه چیزی ولی یک ماینر باید سطح سواد کامپیوتریش بالا باشه که پسفردا بخاطر این سطح سواد به خودش خسارت وارد نکنه موفق باشین
|
|
|
|
cryptovagas
Member
@cryptovagas
|
|
November 14, 2017, 04:12:53 PM |
|
Virtual memory یا همون Page File رو بگزار روی 20 گیگابایت ( 20000مگابایت) سرعت سیستمم نابود شد بخاطر کارت گرافیک یه حرف فوق العاده سطح پایینی هست خواهشا شما که ماینر هستی نگو حالا یه آدمی که کامپیوتر ندیده بگه یه چیزی ولی یک ماینر باید سطح سواد کامپیوتریش بالا باشه که پسفردا بخاطر این سطح سواد به خودش خسارت وارد نکنه
موفق باشین
محسن جون، اینو که گفتم جدی گفتم، سیستم نابود شده بود گرافیک رو پس فرستادم، الان سیستم با گرافیک قدیمی کار میکنه شرکتی که ازش خرید کردم، عذرخواهی کرد، علاوه بر تعویض کارت، گفته یکی هم همینجوری میده ولی میترسم دوبار کلرت رو وصل کنم X_X نمییدونم چی کار کزدن، ولی اولین بار هست که میبینم توی ایران مشتری رو اینجوری تحویل میگیرن
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
cryptovagas
Member
@cryptovagas
|
|
November 16, 2017, 05:37:29 PM |
|
حسن جون با هر نیتی که لینک ها رو پست کردی اینجا مشکلی نیست، خودمونیم :دی ولی در کل این سایت های ماینینگ برای بیتکوین دیگه ارزش نداره، سایتی هم که بیش از اندازه کمیسیون میده مطمئنآ نمیتونه دوام بیاره بهتره تو انتخاب این سایتها خیلی دقت کنی من توی HashOcean نزدیک به 10بیتکوین از دست دادم میدونم اصلن حس خوبی نیست که همچین اتفاقی برای هر کس دیکه بیوفته یه چیزی هم آفتاپیک :دی چرا این همه paint باز کردی
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
cryptovagas
Member
@cryptovagas
|
|
November 17, 2017, 02:16:06 PM |
|
از قدیم گفتم، مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید هم میترسه اگه من خیلی محافظه کارم، بخاطره اونه ولی دلیل نمیشه این شرکتها هم بد باشن به هر برات آرزوی موفقیت میکنم برای کسانی هم که بدنبال عشقشون هستن، پشتکار آرزو دارم، باید مثه این یوزر بود که موفق شد ?topic=2254852.0
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
Mike_Jacquees
Newbie
Activity: 6
|
|
November 20, 2017, 03:12:06 PM |
|
Salam bacheha, man ye exchanger az Alman hastam va PerfectMoney, ADVCash be Bitcoin exchange mikonam. exchange rate: preev.com + 2% Harvaght doost dashdin ye message az telegram vasam bezanin man be zoodi javab midam https://t.me/SimpleExchangeM E R C I !
|
|
|
|
|
skokopoko
Member
Activity: 182
skooooo kooo poooo kooooo
|
|
November 30, 2017, 03:42:23 PM |
|
|
|
|
|
cryptovagas
Member
@cryptovagas
|
|
November 30, 2017, 03:47:15 PM |
|
بابا کلن 6-7 نفرهستیم اینجا فونت 20 لازم نیست دیگه
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
skokopoko
Member
Activity: 182
skooooo kooo poooo kooooo
|
|
December 01, 2017, 08:49:11 PM |
|
بابا کلن 6-7 نفرهستیم اینجا فونت 20 لازم نیست دیگه فهمید
|
|
|
|
std1399
Newbie
Activity: 18
|
|
December 08, 2017, 05:17:15 PM |
|
سلام دوستان اینجا چه خوب و خلوته برعکس این تلگرام! سایت nicehash هم که پرید در کل به این سایت های ماینینگ مثل genesis و minergate هم زیاد اعتمادی نیست دیگه انگار هکر ها بدجوری افتادن دنبالشون!
|
|
|
|
std1399
Newbie
|
|
December 08, 2017, 05:55:50 PM |
|
خیلی هم عالی به امید موفقیت روز افزون
|
|
|
|
std1399
Newbie
|
|
December 08, 2017, 06:02:44 PM |
|
|
|
|
|
tufan96
Newbie
Activity: 2
|
|
December 09, 2017, 02:59:56 PM |
|
با سلام به همه من تازه کارم و میخوام وارد کار ماینینگ بشوم. برای شروع قصد تهیه سه عدد کارت گرافیک sapphire rx 470 8gb mining edition را دارم. پرسشی که از دوستان دارم این است که آیا در این کار سود است؟ و آیا این کارتها با توجه به این که ماینینگ ادیشن است و خروجی گرافیک ندارد بعدا روی دستم نمیماند کارت دیگر که موجود است rx 580 8gb است که حدود 400 هزار تومان گرانتر است و آنطور که متوجه شدم تفاوت چندانی در بازده ندارد .به نظر شما خرید کدامیک عاقلانه تر است و اصلا کسی بعدا کارتی که با آن ماین شده است(به فرض آنکه ماینر از لحاظ دما حواسش بوده تا به لحاظ گرمایی به کارت فشاری وارد نشود) را میخرد؟ در یک مطلب میخواندم که اتریوم به زودی از فاز ماینینگ خارج میشود آیا سکه های دیگر را هم میتوان با همین سود ماین کرد؟ و پرسش دیگر آنکه دوستان برای انجام ماینینگ با توجه به هش ریت سه کارت یک سکه مناسب و یک استخر مناسب به من معرفی نمایند با تشکر
|
|
|
|
mmddnn
Newbie
Activity: 10
|
|
December 10, 2017, 10:48:50 AM |
|
با سلام به همه من تازه کارم و میخوام وارد کار ماینینگ بشوم. برای شروع قصد تهیه سه عدد کارت گرافیک sapphire rx 470 8gb mining edition را دارم. پرسشی که از دوستان دارم این است که آیا در این کار سود است؟ و آیا این کارتها با توجه به این که ماینینگ ادیشن است و خروجی گرافیک ندارد بعدا روی دستم نمیماند کارت دیگر که موجود است rx 580 8gb است که حدود 400 هزار تومان گرانتر است و آنطور که متوجه شدم تفاوت چندانی در بازده ندارد .به نظر شما خرید کدامیک عاقلانه تر است و اصلا کسی بعدا کارتی که با آن ماین شده است(به فرض آنکه ماینر از لحاظ دما حواسش بوده تا به لحاظ گرمایی به کارت فشاری وارد نشود) را میخرد؟ در یک مطلب میخواندم که اتریوم به زودی از فاز ماینینگ خارج میشود آیا سکه های دیگر را هم میتوان با همین سود ماین کرد؟ و پرسش دیگر آنکه دوستان برای انجام ماینینگ با توجه به هش ریت سه کارت یک سکه مناسب و یک استخر مناسب به من معرفی نمایند با تشکر سلام دوست عزیز اولین موردی که باید بهش فکر کنی اینه که دنبال سوددهی در کوتاه مدت هستی یا بلند مدت. اگر دنبال سوددهی کوتاه مدت هستی خوب باید یکی از کوینهایی رو که رو بورس هست رو انتخاب کنی. مثلا Ethereum ، Zcash و ... تو لینک زیر میتونی ببینی چی الان به صرفه است ماین کنی. https://whattomine.com/البنه سختی این کوینها خیلی بالاست و با سه تا کارت گرافیک چیز زیادی در نمیآد ولی چون قیمتشون بالاست تا حدی قابل نوجیه هست. اگه دنیال سوددهی بلند مدت هستی میتونی یکی از کوینهای Pascal ، Sia و ... رو انتحاب کنی. اینها رو میتونی تعداد بیشتری با 3 تا کارت گرافیک ماین کنی ولی قیمتشون الان پایین. شاید مجبور بشی چند سال صبر کنی تا اونها رو با قیمت خیلی بالا بفروشی. البته او این مدت هزینه برق و اینترنت رو باید از جیب بدی ولی خوب خودش یک سرمایه گذاری. تمام کسانی که دو سه سال با اتریوم 1-10 دلاری ساختند و هزینه ها رو از جیب دادند ولی چندین هزار تا اتریوم نگه داشتند الان میلونر شدند. استخر ها هم تفاوت زیادی با هم ندارند. کوینت رو انتخاب کن بعد میتونیم اینجا استخر مناسب هم پیشنهاد بدیم.
|
|
|
|
mapar
Newbie
Activity: 40
|
|
December 24, 2017, 10:41:37 AM |
|
از دوستان کسی هست در ایران ماینینگ بکنه؟ هزینه برق به چه صورت هست اونجا؟ به صرفه هست؟
|
|
|
|
mapar
Newbie
Activity: 40
|
|
December 24, 2017, 05:43:37 PM |
|
ممنون، پس قیمت برقش تقریبا اندازه متوسط اروپاس انتماینر متوسط هزینه برقش ماهی 55 دلاره
بعد انتماینر اس 9 تو ایران چند هست؟
|
|
|
|
Tahmine
Newbie
Activity: 4
|
|
December 27, 2017, 06:17:00 PM |