cryptovagas
Member
Activity: 341
Merit: 10
@cryptovagas
|
|
February 15, 2018, 03:17:04 PM |
|
اَی بابا یعنی وضعمون جوری شده که باید متن گوگل برامون پست کنن :| من نمیدونم چرا این ادمین ها قبول نمیکنن که ایران رو هم یه کم تحویل بگیرن بخدا اگه میدونستن ارزش یه بیتکوین توو ایران چند تا صفر داره، تا حالا یه سایت جدا برامون زده بودن 530,000,000 نیییییییگااااا
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
amin20100
Newbie
Activity: 23
Merit: 0
|
|
February 16, 2018, 12:26:19 PM |
|
سلام دوستان سطح کاربری jr. member باید چند تا پست داشته باشه؟
|
|
|
|
cryptovagas
Member
@cryptovagas
|
|
February 16, 2018, 05:29:22 PM |
|
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
mory_net
Newbie
Activity: 6
|
|
February 17, 2018, 05:45:45 AM |
|
سلام دوستان ماینر چندروزی هستش از استخر Antpool مقدار دریافتی روزانه زیکش کمتراز مقدار روزهای قبلش شده. کسی میدونه علت این کاهش برای چی هستش؟
|
|
|
|
cryptobull3
Member
Activity: 336
|
|
February 17, 2018, 10:51:47 AM Merited by Leonard2016 (8) |
|
دیروز واسه چند ساعت کارمزد بیت کوین حتی از بیت کوین کش هم کمتر شده بود! انگار ماینر ها هجوم برده بودند سمت بیت کوین کش ، دلیلش کسی میدونه؟ راستی بیاید همه با هم پیام بدیم به ادمین ها تا زبان فارسی رو ساپورت کنند تا متن راست چین هم داشته باشیم و وقتی انگلیسی مینویسیم متن به هم نخوره! اینجوری یه حرف انگیسی هم نمیتونیم تو پست ها بذاریم!
|
|
|
|
TechBaMohsen
Newbie
Activity: 20
|
|
February 17, 2018, 11:11:31 AM |
|
نه خیلی ربط خاصی به ماینرهاش نداره بیشتر به این خرید و فروش های بیت کوین ربط داره هر موقع دیدی توی کوین مارکت کپ، حجم معاملات یا ولیوم کم شد بدون میزان فی انتقال هم کم میشه
|
|
|
|
cryptovagas
Member
@cryptovagas
|
|
February 17, 2018, 04:08:09 PM |
|
دیروز واسه چند ساعت کارمزد بیت کوین حتی از بیت کوین کش هم کمتر شده بود! انگار ماینر ها هجوم برده بودند سمت بیت کوین کش ، دلیلش کسی میدونه؟ راستی بیاید همه با هم پیام بدیم به ادمین ها تا زبان فارسی رو ساپورت کنند تا متن راست چین هم داشته باشیم و وقتی انگلیسی مینویسیم متن به هم نخوره! اینجوری یه حرف انگیسی هم نمیتونیم تو پست ها بذاریم!
پیشنهاد میکنم زیاد مزاحم اونا نشین، همه میدونین که قانون های اینجا زیاد صاحاب نداره، یه وقت اکانتتون رو از دست میدین نه خیلی ربط خاصی به ماینرهاش نداره بیشتر به این خرید و فروش های بیت کوین ربط داره هر موقع دیدی توی کوین مارکت کپ، حجم معاملات یا ولیوم کم شد بدون میزان فی انتقال هم کم میشه
آره این درسته، فکر میکنم مشکلش به خاطر مانور نظامی شرق آسیا باشه، اینجوری که شنیدم، توی کشورهای اون دور و بر آماده باش نظامی دادن چون ممکنه کره شمالی واکنش نشون بده
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
meri56
Newbie
Activity: 33
|
|
February 18, 2018, 10:33:00 AM |
|
سلام به همگی یه سوال من میتونم یه آگهی بزارم اینجا در مورد یک آی سی او؟ بس که قوانین جور واجور داره اینجا میترسم حذفم کنن یا اخطار بدن منظورم توی امضا نیستا همین پستهای معمولی
|
|
|
|
cryptovagas
Member
@cryptovagas
|
|
February 18, 2018, 06:15:57 PM |
|
سلام به همگی یه سوال من میتونم یه آگهی بزارم اینجا در مورد یک آی سی او؟ بس که قوانین جور واجور داره اینجا میترسم حذفم کنن یا اخطار بدن منظورم توی امضا نیستا همین پستهای معمولی
مشکلی نیست میتونید اینجا پست بزارید بچه ها blueman8331 رو کسی میشناسه، دیدم یه جا درخواست ترجمه فارسی داده بود، ولی تا حالا ندیدم بیان اینجا اگ میشناسید، بگید بیات اینجا بیشتر فعالیت داشته باشه، برای ساب-فروم نیاز به کمک همه داریم
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
navidd
Newbie
Activity: 18
Merit: 1
|
|
February 22, 2018, 01:27:18 AM |
|
واش بتن ساوج موزاییک شرکت ساوج موزاییک پس از یک دهه تجربه به منظور تامین نیاز مصرفکنندگان محترم، اقدام به تولید وپخش کفپوش های بتنی ، واش بتن ،موزاییک های حیاطی ، موزاییک ایرانی و فرنگی،سنگ مصنوعی گرانیتی، واش بتن ماشینی انتیک موزاییک اتوماتیک(پرس۵۵۰ تن)، و کفپوش بتنی پیادهرو خود را با نام تجاری ساوج موزاییک به بازار عرضه نمود. هماکنون این شرکت یکی از بزرگترین مراکز تولید و پخش سنگ مصنوعی، موزاییک اتوماتیک(موزائیک صنعتی، موزائیک گرانیتی،موزائیک ساده،موزائیک حیاطی) و نیز کفپوش بتنی و واش بتن در ایران میباشد، که در حال آبادن سازی کشور عزیزمان ایران می کوشد . ساوج موزائیک هم اکنون پس از سال ها تحقیق و ابداع با تکنولوژی روز به ساخت محصولات بتنی در صنعت ساختمان گردید. وبا هدف بسط و گسترش استفاده از محصولات جدید در صنعت ساختمان با بهای تمام شده کمترونیز کیفیت برتر نسبت به مصالح موجود در بازار اقدام به صادرات و ارائه این محصولات به سراسر کشور نموده است. این مدل تبلیغ دیگه ندیده بودیم وسط این فروم
|
|
|
|
cryptovagas
Member
@cryptovagas
|
|
February 25, 2018, 04:03:36 PM |
|
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
std1391
Member
Activity: 182
Merit: 16
bitcoin is love
|
|
February 26, 2018, 12:17:36 PM Last edit: February 27, 2018, 01:20:07 PM by std1391 |
|
معرفی بایننس اکسچنج اساسی و پیشرفته نمودار مبادله اساسی به شما می دهد تمام اطلاعات تجاری مربوطه را که شما نیاز دارید ایده های خود را اجرا کنید. شما می توانید یک جفت معاملاتی را انتخاب کنید و موارد زیر به شما ارائه میشود: یک نمودار کندل استاندارد پنجره سفارشی یک نظرسنجی در مورد کلیه سفارشات خرید و فروش، سابقه تجاری اخیر شبکه دستورات باز شما تاریخچه سفارش 24 ساعته شما به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از بزرگترین و رقابتی ترین اکسچنج های مبادلات در بازار است https://goo.gl/jtEfGM
|
|
|
|
cryptovagas
Member
@cryptovagas
|
|
February 27, 2018, 04:49:00 PM |
|
معرفی بایننس اکسچنج اساسی و پیشرفته نمودار مبادله اساسی به شما می دهد تمام اطلاعات تجاری مربوطه را که شما نیاز دارید ایده های خود را اجرا کنید. شما می توانید یک جفت معاملاتی را انتخاب کنید و موارد زیر به شما ارائه میشود:
یک نمودار کندل استاندارد پنجره سفارشی یک نظرسنجی در مورد کلیه سفارشات خرید و فروش، سابقه تجاری اخیر شبکه دستورات باز شما تاریخچه سفارش 24 ساعته شما به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از بزرگترین و رقابتی ترین اکسچنج های مبادلات در بازار است
داداش رباتی یا واقعا تونستی با پاس ایرانی اونجا اکانت بسازی ؟!!! من چند بار تلاش کردم، هر بار ریجکت شدم [/right
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
StealthPay
Newbie
Activity: 128
|
|
February 27, 2018, 08:17:29 PM |
|
StealthPay is giving away StealthCoins for free to the users of this thread. To get StealthCoins: 1) register on www.stealthpay.com2) PM us the email you used to register and we will send you the coins to your email. 1 StealthCoin per user. As of today the price of 1 StealthCoin is $0.32
|
|
|
|
std1391
Member
bitcoin is love
|
|
February 28, 2018, 09:40:20 AM |
|
معرفی بایننس اکسچنج اساسی و پیشرفته نمودار مبادله اساسی به شما می دهد تمام اطلاعات تجاری مربوطه را که شما نیاز دارید ایده های خود را اجرا کنید. شما می توانید یک جفت معاملاتی را انتخاب کنید و موارد زیر به شما ارائه میشود:
یک نمودار کندل استاندارد پنجره سفارشی یک نظرسنجی در مورد کلیه سفارشات خرید و فروش، سابقه تجاری اخیر شبکه دستورات باز شما تاریخچه سفارش 24 ساعته شما به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از بزرگترین و رقابتی ترین اکسچنج های مبادلات در بازار است
داداش رباتی یا واقعا تونستی با پاس ایرانی اونجا اکانت بسازی ؟!!! من چند بار تلاش کردم، هر بار ریجکت شدم [/right سلام دوست عزیز بله من اکانت ساختم ، البته ارتقا ندادم اکانتم برای همین به پاسپورت نیازی نبود ، بدون ارتقا حساب و ارسال مدارک هم شما روزانه تا 2 بیت کوین میتونید برداشت کنید و فکر میکنم بد نباشه!
|
|
|
|
cryptovagas
Member
@cryptovagas
|
|
February 28, 2018, 05:57:39 PM |
|
سلام دوست عزیز بله من اکانت ساختم ، البته ارتقا ندادم اکانتم برای همین به پاسپورت نیازی نبود ، بدون ارتقا حساب و ارسال مدارک هم شما روزانه تا 2 بیت کوین میتونید برداشت کنید و فکر میکنم بد نباشه!
استفاده اینجوری ریسکش خیلی بالاست بهتره زیاد چیزی تگه نداری اونجا من مدارک رو برای سایت کوکوین فرستادم ببینم میتونم اکانت وریفای شده بگیریم یا البته فعلا پاس ایرانی فرستادم، ولی اگه نشد پاس جوووور میکنم دیگه
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
std1391
Member
bitcoin is love
|
|
March 01, 2018, 04:54:38 PM |
|
سلام دوست عزیز بله من اکانت ساختم ، البته ارتقا ندادم اکانتم برای همین به پاسپورت نیازی نبود ، بدون ارتقا حساب و ارسال مدارک هم شما روزانه تا 2 بیت کوین میتونید برداشت کنید و فکر میکنم بد نباشه!
استفاده اینجوری ریسکش خیلی بالاست بهتره زیاد چیزی تگه نداری اونجا من مدارک رو برای سایت کوکوین فرستادم ببینم میتونم اکانت وریفای شده بگیریم یا البته فعلا پاس ایرانی فرستادم، ولی اگه نشد پاس جوووور میکنم دیگه البته! فقط باید مقداری رو توی اکسچنج ها نگه داشت که میخواهسد باهاش ترید کنید! حتی اگر وریفای هم بشید و سایت هک بشه پول هامیره رو هوا مثل اتفاقی که واسه صرافی ژاپنی کوین چک افتاد چون پرایوت کی رو به شما نمیدن اکسچنج ها هیچ وقت توصیه نمیشه پول زیادی رو توشون نگه دارید
|
|
|
|
cryptovagas
Member
@cryptovagas
|
|
March 03, 2018, 05:23:12 PM |
|
بچه ها یه خبر باحال همین الان اکانت سایت binance مدارک رو قبول کرد، الان اکانت وریفای شده دارم :دی
کوکوین هنوز هیچی، نمیدونم چرا اینقدر تاخیر دارن
|
For Sale.... PM me!
|
|
|
|
|
|