Bitcoin Forum
October 20, 2018, 11:58:43 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How to convert .Conf file into .Bat  (Read 1208 times)
cyberspacemonkey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1002


dApps Development Automation Platform


View Profile
May 27, 2014, 06:29:53 AM
 #1

Hello, does anybody here has any clue as to how to achieve this for CGminer? I just like using a .bat file better, I'm more used to  it.


            ▄▄▄▄
        ▄▄████████▄▄
    ▄▄████████████████▄▄
 ▄████████████████████████▄
██████████▀▀███████████████
██████████▄   ▀█████████████
████████████▄   ▀███████████
██████████████▄   ▀█████████
█████████████▀   ▄██████████
███████████▀   ▄████████████
██████████▄  ▄██████████████
███████████████████████████
 ▀████████████████████████▀
    ▀▀████████████████▀▀
        ▀▀████████▀▀
            ▀▀▀

⬢⬢

⬢⬢



       ▄▄▄▄
   ▄▄████████▄▄
▄██████████▀▀▀█▀█▄
██ ▀█████▀     ▀██
██▌   ▀▀▀      ███
███▄           ███
████▀         ████
▀████▄     ▄▄████▀
   ▀▀▄▄▄▄████▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████



       ▄▄▄▄
   ▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
██████████▀▀  ▐███
██████▀▀  ▄   ████
███▀   ▄█▀   ▐████
████▄▄█▀     █████
▀█████▌ ▄▄▄ ▐████▀
   ▀▀████████▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████



       ▄▄▄▄
   ▄▄████████▄▄
▄███████▀   ▐████▄
████████  ▄███████
██████      ██████
████████  ████████
████████  ████████
▀███████  ███████▀
   ▀▀████████▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████



       ▄▄▄▄
   ▄▄██▀█▀███▄▄
▄███▀▀▀ ▀ ▀▀█████▄
██████ ████▄ █████
██████ ▀▀▀▀ ▄█████
██████ ▄▄▄▄ ▀█████
██████ ████▀ █████
▀███▄▄▄ ▄ ▄▄█████▀
   ▀▀██▄█▄███▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████
1540036723
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540036723

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540036723
Reply with quote  #2

1540036723
Report to moderator
1540036723
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540036723

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540036723
Reply with quote  #2

1540036723
Report to moderator
1540036723
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540036723

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540036723
Reply with quote  #2

1540036723
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Chris_Sabian
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 1000



View Profile
May 27, 2014, 03:20:22 PM
 #2

Hello, does anybody here has any clue as to how to achieve this for CGminer? I just like using a .bat file better, I'm more used to  it.

Don't you just remain it .bat and open it using 'command prompt' in windows?  You should also 'save as' if you are using notepad it edit the text.
cyberspacemonkey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1002


dApps Development Automation Platform


View Profile
May 27, 2014, 04:35:15 PM
 #3

I know but the text from a .conf file looks a lot different than a .bat file, is there any way to convert one without having to edit the text manually?


            ▄▄▄▄
        ▄▄████████▄▄
    ▄▄████████████████▄▄
 ▄████████████████████████▄
██████████▀▀███████████████
██████████▄   ▀█████████████
████████████▄   ▀███████████
██████████████▄   ▀█████████
█████████████▀   ▄██████████
███████████▀   ▄████████████
██████████▄  ▄██████████████
███████████████████████████
 ▀████████████████████████▀
    ▀▀████████████████▀▀
        ▀▀████████▀▀
            ▀▀▀

⬢⬢

⬢⬢



       ▄▄▄▄
   ▄▄████████▄▄
▄██████████▀▀▀█▀█▄
██ ▀█████▀     ▀██
██▌   ▀▀▀      ███
███▄           ███
████▀         ████
▀████▄     ▄▄████▀
   ▀▀▄▄▄▄████▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████



       ▄▄▄▄
   ▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
██████████▀▀  ▐███
██████▀▀  ▄   ████
███▀   ▄█▀   ▐████
████▄▄█▀     █████
▀█████▌ ▄▄▄ ▐████▀
   ▀▀████████▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████



       ▄▄▄▄
   ▄▄████████▄▄
▄███████▀   ▐████▄
████████  ▄███████
██████      ██████
████████  ████████
████████  ████████
▀███████  ███████▀
   ▀▀████████▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████



       ▄▄▄▄
   ▄▄██▀█▀███▄▄
▄███▀▀▀ ▀ ▀▀█████▄
██████ ████▄ █████
██████ ▀▀▀▀ ▄█████
██████ ▄▄▄▄ ▀█████
██████ ████▀ █████
▀███▄▄▄ ▄ ▄▄█████▀
   ▀▀██▄█▄███▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████
Wusolini
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1000


no need to carry heavy money bags anymore


View Profile
May 28, 2014, 07:00:54 PM
 #4

I know but the text from a .conf file looks a lot different than a .bat file, is there any way to convert one without having to edit the text manually?

try it another way

create bat file (in folder with cgminer.exe) and put in: cgminer -c path_to_conf_file


e.g.
Quote
cgminer -c c:\cgminer-3.7.2-windows\MyCongf.conf


os2sam
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 1001


Think for yourself


View Profile
May 31, 2014, 07:24:57 PM
 #5

Hello, does anybody here has any clue as to how to achieve this for CGminer? I just like using a .bat file better, I'm more used to  it.

Just use the command line options that are in the Top Post and/or readme file.  Easy Peasy.

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!