kayuzak
Newbie
Activity: 36
Merit: 0
|
|
June 03, 2018, 12:42:57 AM |
|
çeviri için teşekkür ederiz karmaşık geldi ama seviyeme göre bakıcaz
|
|
|
|
sargon_26
Newbie
Activity: 30
|
|
June 03, 2018, 06:33:36 PM |
|
teşekkürler faydalı bir çalışma olmuş
|
|
|
|
needestor
Newbie
Activity: 98
|
|
June 07, 2018, 07:52:05 AM |
|
bu tür bilgilerin ve önemli makalelerin çevirisi gerçekten çok önemli ve anlaşılır bir şekilde olması da önemli öncelikle teşekkür ederim, bu tür bilgiler yazılı olarak ve bitcoin ile alakalı bilgilendirme videoları da gerçekten işime yarıyor daha da çoğalması dileği ile.
|
|
|
|
SpacExplorer
Jr. Member
Activity: 51
Merit: 1
|
|
June 12, 2018, 08:33:44 PM |
|
geçen yaz bu makaleyi ve spk da çalışan adamın makalesini okuduğum zaman aklıma geldi. bitcoin makalelerinde anlamakta en çok zorlandığım konu para üstü muhabbetiydi.
|
|
|
|
seninyanda
Newbie
Activity: 70
|
|
June 18, 2018, 03:43:29 AM |
|
Yararlı bilgiler sağolasın .
|
|
|
|
loverstartitej
Newbie
Activity: 3
|
|
June 18, 2018, 07:18:59 PM |
|
Elinize sağlık hocam faydalı bilgiler var
|
|
|
|
sercandrop
Newbie
Activity: 84
|
|
June 22, 2018, 07:32:19 AM |
|
Çok faydalı, bunu arıyordum gerçekten uzun zamandır
|
|
|
|
whitebwithlovelyc
Newbie
Activity: 28
|
|
June 22, 2018, 08:38:51 AM |
|
adam bayağı bayağı geleceğe yön verdi helal olsun ya
|
|
|
|
franch
|
|
June 29, 2018, 12:22:46 PM |
|
Gerçekten faydalı bir çalışma olmuş eline sağlık dostum
|
|
|
|
akalayci34
Jr. Member
Merit: 6
In volent we trust
|
|
July 01, 2018, 01:55:46 AM |
|
Nakamato Aile Vakfı İki bölümden oluşan yazınsal çalışmadaki ilk alıntının duyurulması. Alıntı temin edilmiştir. Tarihin kısa bir bakışı olarak eklemek istedim. Kitabın tamamını okuyamayanlar için bile, bunu herkesin kullanımına sunmak istedim. En çok sorulan sorular ve cevaplardan bazılarıyla birlikte bir kısa hikaye. İnsanların ve gerçeklerin bilinmesini istedim. Veya mümkün olduğunca fazlasının bilinmesini istedim. Çoğunu hatta en iyi kısımları kitaplar için saklıyorum. Şu anda sadece bir olasılık. Bu arada alıntı dahil edildi. Kitap hakkında bilgi içeren linkler(eğer bu sözkonusu ise) önümüzdeki ay bu sitede yayınlanacak. Bu bulmacada her ikisinin de isimleri çözülmek üzere, spoiler'ın alıntıya doğru ilerlemesini isteyenler için: cryptopuzzle - Harfleri sayılara dönüştürün - 1 gibi sayılar karışık soırayla B harfini temsil eder, - Sonunda iki parçaya ayrılmış kitabın başlığı ortaya çıkıyor 29 Haziran 2018 Paper: Duality: An excerpt Satoshi Nakamoto nakamotofoundation@protonmail.com http://nakamotofamilyfoundation.org/https://t.me/VolentixTurkeyhttps://t.me/volentixhttps://venue.volentix.io
|
Telegram: https://t.me/VolentixTurkey Join Us! twitter: @volentixturkiye
|
|
|
sectorim
|
|
July 05, 2018, 07:30:15 AM |
|
Şu hayatta bilgi, zamanlama, eyleme geçme ve sabır bunları tutturan parayı kırıyor. Satoshinin gerçek olmadığını inananlardanım. Yüzyılın teknolojisi diye tabir edilen blockchaini ancak Snowden gibi yazılım uzmanları yapar. Bitcoin türkçe makaleyinin eklenmesi en azından ne olup bittiğini görmemizi sağlıyor. teşekkürler.
|
|
|
|
babayeni
Jr. Member
|
|
July 06, 2018, 06:30:29 PM |
|
Ellerine sağlık dostum.
|
|
|
|
omercengiz_1907
Newbie
Activity: 1
|
|
July 07, 2018, 04:36:54 AM |
|
Nihayet tam manasıyla anlayabildik şu kriptoların mantığını, milletin ağzında ben bu işe anlam veremiyorum, hayali paralarla nasıl gerçek paralar kazanabiliyorsun diyenlere verilecek güzel cevaplar oluştu zihnimde..
|
|
|
|
alpddere
Newbie
Activity: 75
|
|
July 07, 2018, 12:45:06 PM |
|
biz yeni başlayanlar için özellikle güzel bir kaynak niteliğinde. işin özünü kavramadan ne bir şeyler yazmaya çalışmak ne de kripto projelerine yatırım yapmak çok saçma. bir şeyler öğrenmek için iyi bir başlangıç, teşekkürler.
|
|
|
|
slhcne
Newbie
Activity: 9
|
|
July 10, 2018, 10:55:03 AM |
|
alp ışığın dediği gibi kaç kez okudum ama hala hiç bişey anlamadım
|
|
|
|
pao25
Newbie
Activity: 70
|
|
July 11, 2018, 04:10:26 PM |
|
makale herkes için anlaşılır değil, zaten akademik bir makale. eğer biraz algoritma mantığından ve olasılıktan anlıyorsanız çoğunu anlayabilirsiniz. aksi durumda biraz araştırma yaparak açığınızı kapatmanızı öneririm.
|
|
|
|
agacsizkoala
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
July 12, 2018, 08:06:37 PM |
|
bu makale tarihin seyrini değiştiren önemli makalelerden bir tanesi diye düşünüyorum gerçekten önemli
|
|
|
|
blokceyin
Member
Activity: 168
Merit: 11
Sound/Foley FX Design Service For Your ICO Videos
|
|
July 13, 2018, 09:45:07 AM |
|
bu makale tarihin seyrini değiştiren önemli makalelerden bir tanesi diye düşünüyorum gerçekten önemli
Kesinlikle katılıyorum. Ellerinize sağlık, büyük hizmet! Şu hayatta ölmeden önce tanışmak istediğim biri varsa o da Satoshi Nakamoto'dur. Bu arada çeviriyi anlayabilmek için biraz İngilizce bilmek ve ilgili terimle hakim olmak gerekiyor. Saygılar.
|
Sound/Foley FX Design Service For Your ICO Promo Videos
|
|
|
sercandrop
Newbie
|
|
July 15, 2018, 07:45:57 AM |
|
Tarihi değiştiren insanlar gerçekten...
|
|
|
|
vuslatgelir
Member
Activity: 195
Merit: 10
-
|
|
July 20, 2018, 12:10:09 AM |
|
satoshi nakamotonun yazdığı bu makale devrim niteliğinde bir makaledir, bakalım neler bekliyor olacak bizleri ileride
|
|
|
|
|