Öncelikle iddialı bir başlık koymamın sebebi sizi konuya çekmek. Tabi ki sanal para dünyasında size hiçbir şeyi garanti edemem.
Arkadaşlar bana cazip gelen bir cloud hashing hizmetinden bahsedeceğim size. Forumda Türkçe başlığı altında görmediğim için açma gereksinimi gördüm.
http://pbmining.com?ref=ubeydk
Her bir GHs ı 0.0041 BTC satıyorlar. Şu an için en ucuz fiyat, diğer avantajı kontratlar 5 yıllık olmasıdır. Mining sonucu kazandığınız btc leri belirlediğiniz BTC adresine pazar günü GMT -6 ya göre saat 24:00 da yatırıyorlar.
Bunlar bilinen klasik bilgiler. Vurgu yapmak istediğim konuları maddeler halinde altta sıralayacağım.
-Alınan GHs lar artan ortalama zorluk derecesi dikkate alındığında 7-10 ay arasında (bu aralık 13 günde bir zorluğun %14-15 arttığı varsayılarak belirlenmiştir) verdiğiniz miktarı BTC cinsinden geri alabilme ihtimaliniz var. Dikkate alınması gereken nokta, eldeki veriler incelendiğinde(bkz. bitcoinwisdom) zorluk derecesinde artış oranında gözle görülür bir düşüş var. Yani verilere göre 13 günde bir %10 artış a doğru gidiyor. Bu durumda amorte edebilme imkanı 6 ay sonra olabilir.
-Şu an ki güncel fiyat GHs başına 0.0041 BTC, bu değer 2 hafta önce 0.0044 dü. Yani fiyatlar zamanla tekrar düzenlenmektedir. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde fiyatta indirime girme ihtimalleri göz önünde bulundurulabilir.
-Hesabınızda ki bakiyeleri anlık olarak görüntüleyebiliyorsunuz. Ayrıca insanların tecrübelerine göre bitcoin transfer konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. (Bu maddeyi eklememin sebebi taahhüt ettikleri koşulları sağlayacaklarına dair içimde şüphe olmasıydı. yaptığım araştırmalar konusunda yaptığınız mining sonucu elde edilen BTC ler eksiksiz olarak sahibine ulaştırılmakta olduğunu insanlardan duydum) Ayrıca hesaptaki bakiyeyi ve GHs miktarını görünteleme amaçlı android uygulaması da yapmış adamlar.
Ayrıca bahsettiğim sitede ki duyuruyu sizlere sunmak istiyorum "Gelecekte fazla Bitcoin kazanmak için bugünün bitcoin ine fazla para harcamayın." İnternette gördüğüm kadarıyla birçok kişi satın aldıkları GHs lardan gelen BTC ile tekrar GHs almaktalar. Sanırım onlar için yapılmış bir anons, ama bize bakan tarafı da var tabi ki
Özetle şahsım için yapmış olduğum araştırmaları size sunmaya çalıştım. Ben kendi adıma yatırım yapmaya uygun buldum, sizinle paylaşmak istedim.
http://pbmining.com?ref=ubeydk
Referanslı sunduğum linkten üye olursanız çok mutlu olurum. (Adres barı kısmında linkin sonuna "ref=ubeydk" ekleyerek) Öğrencilik hayatım için bana yardımda bulunmuş olursunuz. Teşekkür ederim.
Sorularınızı yorum veya pm yoluyla iletiniz. Bildiğim kadarıyla cevaplarım, bilmiyorsam araştırarak gerekli bilgiyi bulmaya çalışırım.