Bitcoin Forum
December 12, 2017, 11:21:45 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »  All
  Print  
Author Topic: X11mod, X13mod, X15 and catalyst 14.7 RC  (Read 33515 times)
ibfragalot2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126

First account stolen, in traditional BCT fashion!


View Profile
June 27, 2014, 01:20:30 PM
 #21

Anyone have a modified INF for the 14.6 RC2 yet for 5+ GPUs???

Can't use the modified inf for the 14.6 may version.
1513077705
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513077705

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513077705
Reply with quote  #2

1513077705
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
utahjohn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630


View Profile
June 27, 2014, 01:26:46 PM
 #22

Here's what I've got so far ... still tuning my config:
Powercolor R9280X ->> 4.1MHs WU .058 temp  62C-63C (volt-modded to 1.081V and heatsink paste done properly)
Powercolor HD7950 PCS+ ->> 3.6MHs WU .050  62C-63C (volt-modded to 1.100V and heatsink paste done properly)

Server 2008 R2 X64
catalyst 14.6 RC2
sgminer 4.1.0

Quote
"intensity" : "16,18",
"worksize" : "256,256",
"kernel" : "x11mod",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "24576,24000",
"shaders" : "2048,1792",
"gpu-threads" : "4,4",
"gpu-engine" : "1050-1090,1065-1085",
"gpu-fan" : "30-100",
"auto-fan" : true,
"gpu-memclock" : "1720,1250",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "95",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "64",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "90",
"failover-switch-delay" : "60",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "0",
"scan-time" : "59",
"tcp-keepalive" : "30",
"temp-hysteresis" : "2",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin",
"no-client-reconnect" : true,
"no-submit-stale" : false,
"load-balance" : true
forcefedvr6
Member
**
Offline Offline

Activity: 101


View Profile
June 27, 2014, 07:53:14 PM
 #23

Anyone have a modified INF for the 14.6 RC2 yet for 5+ GPUs???

Can't use the modified inf for the 14.6 may version.



I would like to know too.
utahjohn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630


View Profile
June 27, 2014, 10:26:32 PM
 #24

If anyone does come up with Modded INF for 14.6RC2 for 5+ cards let me know and I'll add link on OP.
prometheianz
Member
**
Offline Offline

Activity: 95


View Profile
June 28, 2014, 12:50:17 AM
 #25

Forgot to post this here aswell..

EDIT: Forgot to mention this BIN file is for 7950 or 280X cards, haven't tried it with any others!

If you're on 14.4 drivers and don't want the hassle of going to 14.6, just download this guys BIN file (I had to modify the BIN filename from 8192 to 8191 as that's the TC I use). I've got a 20% boost overall:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=658975.msg7419294#msg7419294

Quote
Delete that .bin created on 14.4 driver and copy this one. Its made on 14.6, 100% working  Wink
https://www.dropbox.com/s/z2igfbzxeqrtly0/x11modTahitiglg2tc8192w256l4.bin

I'm running Windows 7 with the 14.4 v3 mod drivers, lasybear's miner (sgminer_x11x13mod_03_06_2014.zip), and Pencha's BIN file.

I have 6 GPUs per machine and get 3.7 m/hash per card @ 1080/1500.
Bu777
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
June 28, 2014, 03:08:50 PM
 #26

Help!!!
Anyone have a 3 modified INF for the 14.6 RC2 yet for 5+ GPUs Huh
utahjohn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630


View Profile
June 28, 2014, 05:39:27 PM
 #27

Currently testing X15 algo (bitblock), I'm getting around 2.2Mhs on a 7950 which is about 4x scrypt
I'm using SGminer beta 5. Windows 7 x64 (only tested with X15 so far)
https://mega.co.nz/#!9BYBCIpb!9u-UdMe9h3SV_6ifqTsCpI1PkTiXdBzLoxModwfbKb4

X15.bat
Quote
@echo off
COLOR 0A
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer.exe --pool-algorithm bitblock -c X15.conf
I have never used "profiles": [], before so I just put in pools section

X15.conf
Quote
{
"pools" : [
   {
      "quota" : "90;http://127.0.0.1:8889",
      "user" : "blahblah",
      "pass" : "blahblah",
           "algorithm": "bitblock"
   }
]
,
"profiles": [],
"intensity" : "20",
"worksize" : "256",
"algorithm": "bitblock",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "8192",
"shaders" : "1792",
"gpu-threads" : "2",
"gpu-engine" : "1090",
"gpu-fan" : "30-100",
"auto-fan" : true,
"gpu-memclock" : "1300",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "20",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "95",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "64",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "60",
"failover-switch-delay" : "60",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "0",
"scan-time" : "59",
"tcp-keepalive" : "30",
"temp-hysteresis" : "2",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}
Karn
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434

"The mass of men lead lives of quiet desperation."


View Profile
June 28, 2014, 07:26:06 PM
 #28

Anyone suggest config settings for a 7990 x11/x13? Getting 6.2Mhs 60-61c underclocked to 1000, 1100mem, 1.065v, int 16, tc 22400

“But it's a poor fellow who can't take his pleasure without asking other people's permission.” ― Hermann Hesse, Steppenwolf
induktor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 699



View Profile
June 28, 2014, 09:44:13 PM
 #29

Sorry I don't have 7990 Sad

My settings for X15 and X13 on the R9 280X and 7970s

sgminer.exe --algorithm bitblock -o POOL -u USER -p PASS -w 128 --lookup-gap 2 -I 18 -g 4 --gpu-powertune 0 --gpu-engine 1030 --gpu-memclock 1500 --gpu-fan 35-80 --temp-target 62 --temp-overheat 67 --temp-cutoff 74 --auto-fan

Getting about 2.7 in X13 and 2.0 in X15
Driver is 14.4 (gonna try 14.6 see if I can squeeze more)
sgminer 4.2.1

BTC addr: 1vTGnFgaM2WJjswwmbj6N2AQBWcHfimSc
sandpaper
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 374


View Profile
June 28, 2014, 10:11:44 PM
 #30

x15 shows my gpu's going to 100c and fans to 9999 rpm. Idk why but it does.
induktor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 699



View Profile
June 28, 2014, 10:15:33 PM
 #31

x15 shows my gpu's going to 100c and fans to 9999 rpm. Idk why but it does.
WOW!
is that driver showing you crap or really the card goes to 100C ? check temp physically and power consumption.
I will scare the shit outta me if I see 100C on one of my GPUs Shocked
what miner, bin, settings, driver, os,card are U using?

BTC addr: 1vTGnFgaM2WJjswwmbj6N2AQBWcHfimSc
vleroybrown
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 510


This is who we are.


View Profile
June 28, 2014, 10:22:57 PM
 #32

Not working with my 6 GPU rigs unfortunately (only 4 GPUs are usable). The drivers will need to be modded if you have 5+ GPUs.

However, this *should* work, I haven't had a chance to try it yet:

https://litecointalk.org/index.php?topic=11761.msg185847#msg185847

Quote
I attempted to follow along from the original post and made this for the "14.6-Beta-V1.0-Windows-May23" download that you can grab currently from AMD. I only made 2 .infs that replaced the two in \Packages\Drivers\Display\WB6A_INF.

I initially tried it without cleaning out the files and it failed. I would recommend following the OP's post on clearing out the files here: https://litecointalk.org/index.php?topic=11001.msg79830#msg79830

I installed the same way as suggested in that post. I installed with fewer than 3 cards installed at the time. Afterwards I hooked the rest of them up and finally had 6 cards (r9 270s on Windows 8.1) working. I needed the 14.6 drivers as this miner: https://bitcointalk.org/index.php?topic=658411 is optimized for them and now my r9 270s are hashing ~2.5-2.7 Mh/s on x11mod kernel.

Anyhow, try these at your own risk: http://www.filedropper.com/146modtest       * fixed link

Cheers

Same experience only get 5 290 GPUs on a Asrock Bitcoin Board with 14.6.
induktor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 699



View Profile
June 28, 2014, 10:26:52 PM
 #33

Same experience only get 5 290 GPUs on a Asrock Bitcoin Board with 14.6.

Are you saying that new driver 14.6's card count limit is 5 cards?, that sucks!, damn!.

BTC addr: 1vTGnFgaM2WJjswwmbj6N2AQBWcHfimSc
vleroybrown
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 510


This is who we are.


View Profile
June 28, 2014, 11:08:37 PM
 #34

Same experience only get 5 290 GPUs on a Asrock Bitcoin Board with 14.6.

Are you saying that new driver 14.6's card count limit is 5 cards?, that sucks!, damn!.


Well it fired up fine and was about 50% fastest but unstable since within the hour I lost the 6th card.  Some weird error message in device manager,  I rolled back the driver and still am getting better hash but not maxing it out man.
bucketofsocks
Member
**
Offline Offline

Activity: 67


View Profile
June 28, 2014, 11:10:42 PM
 #35

x15 shows my gpu's going to 100c and fans to 9999 rpm. Idk why but it does.

for some reason on x15 my fans stay at idle no matter how hot the card gets (MSI 290) if I set fan speed manually in msi afterburner works ok and temps are normal
induktor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 699



View Profile
June 28, 2014, 11:15:59 PM
 #36

Well it fired up fine and was about 50% fastest but unstable since within the hour I lost the 6th card.  Some weird error message in device manager,  I rolled back the driver and still am getting better hash but not maxing it out man.
Weird!, I will check it on my dev miner and post results, but my biggest miner only has 5 cards, i was thinking about build one with 6, but now... Sad

BTC addr: 1vTGnFgaM2WJjswwmbj6N2AQBWcHfimSc
induktor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 699



View Profile
June 28, 2014, 11:18:54 PM
 #37

x15 shows my gpu's going to 100c and fans to 9999 rpm. Idk why but it does.

for some reason on x15 my fans stay at idle no matter how hot the card gets (MSI 290) if I set fan speed manually in msi afterburner works ok and temps are normal
I know it looks obvious but, make sure afterburner is not running and use something like this in the .BAT of the miner:

--temp-target 63 --temp-overheat 68 --temp-cutoff 73 --gpu-fan 35-90 --auto-fan

see if still behaves like that, if it is the only choice i can think of is to set afterburner to a fixed FAN speed, 290 are huge beasts, so probably 70 to 80% would be best, I have all MSI 280X and in scrypt-N i run all cards at 100%, in X11,13,15 usually are between 40 a 60%.





BTC addr: 1vTGnFgaM2WJjswwmbj6N2AQBWcHfimSc
utahjohn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630


View Profile
June 28, 2014, 11:29:51 PM
 #38

Remember that sgminer v5 is a beta ...

Report issues to the developers at https://github.com/sgminer-dev/sgminer/tree/v5_0-x15

Report issues with catalyst 14.6 RC2 at http://www.amdsurveys.com/se.ashx?s=5A1E27D25AD12B25

Hopefully if enough people complain about the 5+ card issue they will fix it before official release.
Rebeli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
June 29, 2014, 12:43:28 AM
 #39

I'm getting hw errors when mining x15 with Radeon 5000 series cards. 7000 series and 280x work fine with sgminer beta.


Anyone have any ideas on this issue? The 5000 series hash, but get only hw errors and no accepted work results Sad
utahjohn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630


View Profile
June 29, 2014, 01:17:47 AM
 #40

I'm getting hw errors when mining x15 with Radeon 5000 series cards. 7000 series and 280x work fine with sgminer beta.


Anyone have any ideas on this issue? The 5000 series hash, but get only hw errors and no accepted work results Sad
I got an old HD5450 going with sgminer v5 beta and 14.6RC2 however no shares submitted:
X15.bat
Quote
@echo off
COLOR 0A
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer.exe  --pool-algorithm bitblock --gpu-platform 1 -c X15.conf
X15.conf
Quote
{
  "pools": [
   {
      "quota" : "100;stratum+tcp://east1.us.stratum.dedicatedpool.com:6002",
      "user" : "blahblah",
      "pass" : "x",
           "algorithm": "bitblock"
   }
],
"profiles" : [
],
"algorithm": "bitblock",
"intensity" : "16",
"worksize" : "128",
"vectors" : "1",
"shaders" : "80",
"gpu-engine" : "850",
"gpu-fan" : "0-0",
"gpu-memclock" : "620",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "20",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "95",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "75",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "90",
"failover-only" : true,
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"no-submit-stale" : false,
"load-balance" : true,
"queue" : "0",
"scan-time" : "60",
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"load-balance" : true,
"kernel-path" : "/usr/local/bin",
"no-client-reconnect" : true
}

57 Khs ROFL

bumped up Intensity to 18 and it gets 58 KHs LOL

It's hashing but I have not seen any shares accepted yet ...
No HW errors. WU 0.00
I don't think 5xxx cards work with sgminer v5 beta

Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!