atentie cand cumparati!
cu un rig de 4 placi 5970, care au aprox 3000 kh/s in algoritmul scrypt normal si cu un consum de 1500-1600 w, asta inseamna 45 mh/s si un consum de 900-1000 w in algoritmul groestl pt minat myriad coin, nu ti scoti nici macar banii de curent.
e calcul matematic, la momentul asta orice moneda ai mina in algoritmul groestl, nu ti scoti cheltuiala.
cel mai mult ma deranjeaza promisiunile mincinoase din anunturi si faptul ca se dezimformeaza, nu ma deranjeaza pretul.
insa aici si pretul e suspect de mic.
aviz amatorilor, daca era asa de profitabil nu era asa ieftin sau nu mai era de vanzare.
mai bine ne spune vanzatorul ce consum au la priza in total cele trei placi puse pe un rig+celelalte componente din rig, deci consumul total al rigului cu cele 3 placi pe care le are la vanzare si ce hashrate total au in algoritmul scrypt normal cele 3 placi si asa putem face calculele singuri.
bafta la vanzare!
Salut, observand activitatea ta aici (
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=344436;sa=showPosts ) si faptul ca luna trecuta nu prea stiai mai nimic legat de acest domeniu, te rog sa te informezi mai bine inainte sa vii si sa ma acuzi ca fac " promisiuni mincinoase ".
In primul rand nu minez pe algoritm "groestl" simplu, minez pe algoritm: Myriad-Groestl (despre care se pare ca nu prea ai auzit) acest algoritm este diferit fata de "GROESTL simplu" - placile 5970 au o viteza dubla fata de 280x,7970..etc, pe acest algoritm (Myriad-Groestl)
deci imi pare rau sa te anunt dar 4 placi 5970 scot in medie 87mh/s-88 mh/s daca minezi pe algoritm Myriad-Groestl
Aici ai o poza la cgminer-ul meu, Gpu 0 este un 7970 iar gpu 1,2,3,4 sunt cele 2 placi 5970 ( 5970 este dual gpu ) dupa cum vezi aproximativ 11 mh/s pe fiecare gpu deci aproximativ 22 mh/s pentru o placa 5970 si pot fii duse chiar putin mai sus
consumul este putin mai redus fata de x11 deoarece memory-clock la placi este setat la 200
iar din punct de vedere al consumului placile isi scot curentul plus ceva dolari peste.
Minez solo au fost zile in care am gasit si 7 blocuri de myr adica 7000 myriad dar si zile cand gasesc doar 2 blocuri, per total am iesit pe plus mereu