Bitcoin Forum
December 04, 2016, 06:20:51 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Is it possible mining on multiple instance with single worker username?  (Read 3438 times)
Comepradz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49



View Profile
May 08, 2011, 11:09:55 AM
 #1

For example I have 3 PCs and I set them to get the work from public pool. I have to create 3 different worker username (e.g. user.1, user.2, user.3). It must be exhausting to setup 100 workers because beside I have to create 100 different username, I have to create 100 different script too Sad. Can I have my workers to use one worker username (e.g. only user.1)? Thanks

This signature contains 37 characters
1480832451
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480832451

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480832451
Reply with quote  #2

1480832451
Report to moderator
1480832451
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480832451

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480832451
Reply with quote  #2

1480832451
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
May 08, 2011, 11:17:30 AM
 #2

For example I have 3 PCs and I set them to get the work from public pool. I have to create 3 different worker username (e.g. user.1, user.2, user.3). It must be exhausting to setup 100 workers because beside I have to create 100 different username, I have to create 100 different script too :(. Can I have my workers to use one worker username (e.g. only user.1)? Thanks
It depends on the pool you are using.
With my deepbit.net you can use 10 (may be even 20) miners on single worker account with long polling support.
If you don't use long polling then miners number on single worker account is unlimited.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
Comepradz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49



View Profile
May 08, 2011, 11:27:34 AM
 #3

Why with Long Polling it is limited to 10? Is it your pool's internal policy?

This signature contains 37 characters
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
May 08, 2011, 11:39:43 AM
 #4

Why with Long Polling it is limited to 10? Is it your pool's internal policy?
Actually the limit is 20, but I said 10 just to be on safe side.
It's to detect LP errors caused by possible proxies and other stuff like it.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
clonedone
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
May 08, 2011, 12:09:52 PM
 #5

how do you activate longpooling? im using phoenix miner and im not sure how to do it?

Grinder
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1269


View Profile
May 08, 2011, 12:15:40 PM
 #6

If you use this pool you can use the same command on all the clients, and you don't even have to make a user: http://bitcointalk.org/index.php?topic=6667.0
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
May 08, 2011, 12:22:35 PM
 #7

how do you activate longpooling? im using phoenix miner and im not sure how to do it?
Phoenix supports LP by default.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
Cdecker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 487



View Profile WWW
May 08, 2011, 12:26:54 PM
 #8

Would be nice though if mining pools and miners would implement session tokens which could be used to identify different instances running with the same credentials Smiley

Want to see what developers are chatting about? http://bitcoinstats.com/irc/bitcoin-dev/logs/
Bitcoin-OTC Rating
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
May 08, 2011, 12:28:59 PM
 #9

Would be nice though if mining pools and miners would implement session tokens which could be used to identify different instances running with the same credentials :)
It's already used in the LP mode :)

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
clonedone
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
May 08, 2011, 01:03:39 PM
 #10

how do you activate longpooling? im using phoenix miner and im not sure how to do it?
Phoenix supports LP by default.

ahh cool thanks man

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!