Bitcoin Forum
December 06, 2016, 10:13:09 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: Magically fixed- .inf file not found after 2.6 removal!  (Read 8135 times)
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
April 29, 2012, 05:06:44 AM
 #1


imsaguy connected to my machine, And when i went to show him the error, It just Didnt happen... I suppose i say Thanks? For looking at my system and making it smarten up.

He apparently has godlike powers

In reference to https://bitcointalk.org/index.php?topic=63616.0
I now cannot update or install drivers, I get the error:
 .INF file not found

The device manager fix doesnt work for me! Help me! my mining power is DEAD!
http://imageshack.us/f/718/asdsaaa.png/ <----Windows Error
System restore doesnt even HALF work! I just tells me that it couldnt restore!

http://imageshack.us/f/189/dasdao.png/
I FUCKING NEED HELP! HOLY FUCKING SHIT PLEASE!

I dont know where the hell the idea of me running win8 came from in that SS, But im not using win8ffs
Im on win7x64

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481062389
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481062389

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481062389
Reply with quote  #2

1481062389
Report to moderator
1481062389
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481062389

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481062389
Reply with quote  #2

1481062389
Report to moderator
1481062389
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481062389

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481062389
Reply with quote  #2

1481062389
Report to moderator
deepceleron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470



View Profile WWW
April 29, 2012, 04:37:03 PM
 #2

I replied to your latest pm, will watch this thread so others can see technical support.

deepceleron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470



View Profile WWW
April 29, 2012, 07:59:55 PM
 #3

Even windows update just yells an Error at me when i try to install drivers, And when i goto try installing drivers via device manager i just get this!

http://imageshack.us/f/443/gggggsya.png/

"cannot find the file specified". hrm.

A cut and paste:
Run the ATI catalyst installer, choose install, and press cancel after it has extracted the driver files to your hard drive. Then in Windows device manager, select "update driver" on your ATI video card, and browse to the extracted driver location, such as C:\AMD\Support\12-4_vista_win7_32_dd_ccc\Packages\Drivers\Display\W7_INF.

You might also run SFC to check that all windows system files are uncorrupted:
http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/ht/sfc-scannow.htm

Doing those steps gives me that "canot find" error! I've even aimed the device manager at the cd that the card came with!!

I suspect the problem is Windows 8 beta from the screenshot. I asked previously in communications what OS was being used but it wasn't specified. This is where all bets become off.

Here is a link to someone else with the same problem. They had to look at the event viewer, see what the files were "missing" from the installer log, discovered that Windows 8 was looking in the wrong place because it doesn't parse the driver inf correctly, and copy the driver files to the directory that windows 8 was looking at:

http://www.eightforums.com/graphic-cards/2266-video-driver-install-problems.html



DeathAndTaxes
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


Gerald Davis


View Profile
April 29, 2012, 08:15:29 PM
 #4

How about just reinstall the OS (clean install)?

Install the OS
Install SDK (2.4)
Install the driver ONLY (in install, select custom, uncheck SDK).
Setup the miner.

Done.
terrytibbs
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
April 29, 2012, 08:37:58 PM
 #5

How about just reinstall the OS (clean install)?

Install the OS
Install SDK (2.4)
Install the drive (custom, uncheck SDK).
Setup the miner.

Done.
BUT YOU HAVE TO !!!!!!!!!!!HELLLLLLLLLLP!!!!!!!!
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
April 29, 2012, 10:14:39 PM
 #6

How about just reinstall the OS (clean install)?

Install the OS
Install SDK (2.4)
Install the drive (custom, uncheck SDK).
Setup the miner.

Done.
BUT YOU HAVE TO !!!!!!!!!!!HELLLLLLLLLLP!!!!!!!!
Terry, Seriously not the fucking time.

D&T, This is my main computer, Y'know, The one that people have Years of tweaks put into?
Im not formatting untill i have to.

"I suspect the problem is Windows 8 beta from the screenshot. I asked previously in communications what OS was being used but it wasn't specified. This is where all bets become off."

Wtf caused you to think that i have win 8? I've been running win 7 ultimate on this rig for atleast two years now!!


http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
rjk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


1ngldh


View Profile
April 29, 2012, 10:25:54 PM
 #7

I've been running win 7 ultimate on this rig for atleast two years now!!
That's the problem, right there. I know W7 is more reliable and all that, but after 2 years you sure are going to need to blow it away and start again. Take a screenshot of all your installed programs and of your start menu to make the move a bit easier.

Mining Rig Extraordinaire - the Trenton BPX6806 18-slot PCIe backplane [PICS] Dead project is dead, all hail the coming of the mighty ASIC!
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
April 29, 2012, 10:33:20 PM
 #8

I've been running win 7 ultimate on this rig for atleast two years now!!
That's the problem, right there. I know W7 is more reliable and all that, but after 2 years you sure are going to need to blow it away and start again. Take a screenshot of all your installed programs and of your start menu to make the move a bit easier.
Fffffffffffffffffffffffffffff
Im about to blow a gasket. THERE WAS NOTHING WRONG untill i attempted to remove old drivers.

If your not going to post about howto help SOLVE to issue, Please just hold your tounge!

It's not programs that i care about, It's shit like gpg, coins, registry tweaks, custom windows audio, tweaked FUCK WHY AM I LISTING THIS STUFF?!!

I Need help FIXING the ERROR, not "blank your machine, That always works dude"

Because i already fucking have a FRESH win7 dual boot, Waiting for me to install Shit to it.

How do i fix this fucking trash! I so badly fucking regret trying to update my video drivers.

Uninstall drivers, Install new ones, Thats all i tried to fucking do and now i dont have ANY display drivers other that this crappy "standard VGA grahpics adapter shit"


http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
terrytibbs
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
April 29, 2012, 11:51:12 PM
 #9

You are a fucking dick, and I hope you rot in hell with your old installation of Windows.

I advise any new readers not to help, seeing as he is extremely hostile to the most helpful of members.

Both D&T as well as rjk would actually profit from not helping you, and yet you treat them like assholes. The difficulty drop from your now-disabled mining rigs will serve as a nice bump in profits to community members who are actually nice to each other.
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
April 30, 2012, 01:20:24 AM
 #10

Terry, For fuck sakes i hate you So much. why do you plauge me on any post i place? leave me alone!
PLEASE Terrytibs!!
I shunned D&T and rjk, because they both are just telling me to format, Thats not solving the problem, Thats getting around it.
The two of them are glorious individuals whom i have no disliking to, but i am snapping on everyone because my main machine just got shot into the crapper after i followed somones instructions.

fwiw i have a panic and anxiety disorder, Aswell as depression, So i was FUCKING FREAKING out because my only damn source of entertainment just went to shit and I've lost all ability to run any videogame.

Yeah Im being a dick, I see that, Ya kind of forget about other peoples emotions when yours are blown apart...


Depressed->
wanted to play bf3, but was crashing so i went to install new drivers->
at the same time i installed a the lastet cgminer to try it out, Forgetting out the whole SDK/.Bin=Speed factors->
 Lost 60mh/s and remembered about the sdk/.bin compile that happens with fresh copies of cgminer->
get depressed more, knowing that i have to uninstall the horrifying sdk 2.6, So i followed deepdeleron's mini guide on how to do it properly->
Upon doing so, I could no longer install any display drivers play any games, I lose money by the second, So i panic->
 I freak out looking for fixes for hours and i keep getting AMD error's and windows error's->
Panic, Harder.. Start crying while looking for fixes->
Give up and come to ask for help, with what appears to be a simple .INF file missing->
Get told that "i think your on win 8, So i will do my best by handing you a win8 guide", Aswell as two people saying "Why not format?" and "Format your dirty installation of windows to fix that" Aswell as seeing you in my thread causes me to go "oh great.... Fucking Terry is here to scrutinise my every word"

So i flipped the fuck out.
I am Sorry.



http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
tarrant_01
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546



View Profile
April 30, 2012, 02:05:18 AM
 #11

Can you do a system restore back to before you installed the newer SDK?

1P95gCUCw3Tjb7yyoYtW3ARZZQyTpFgk6H
Bigal
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 204



View Profile
April 30, 2012, 02:33:28 AM
 #12

This may or may not help but see here http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=361532 last post. Additionally I had some issues once before can't seem to locate the source now but I had to uninstall ALL of the Microsoft Visual C++ Redistributable Packages in program manager, then install new drivers, then do a windows update. I always use Atiman to do a driver swap.



Quote
Originally Posted by Clouseau
Go into task manager and stop all non-windows processes. If the processes are not stopped, there will be more driver dlls left behind after uninstalling through control panel. Then uninstall catalyst through control panel. There will be left over ATI and AMD folders under the Program Data folder and the Users folders. Then will need to delete all the non-amd-chipset dlls associated with catalyst if running a mainboard with an amd chipset. After that then run CCleaner. When scanning the register with CCleaner make sure to run it more than once to make sure all registry entries it detects are all deleted. Then run System Ninja to get the remaining folders and files hiding under the recycle bin. If you're comfortable with working with redgedit, perform a search for ati and amd to find all the remaining registry entries left behind. Make sure you backup the registry on a flash drive before though. It is a lengthy process but will allow you to install Catalyst without issue. Here is a list of not so obvious dlls that are missed by both atiman and driver sweeper that is supplied by catalyst under system32 and sysWow64 folders: amdocl64, amdpcom64, OpenCL (both folders), OpenVideo64, OVDecode64, amdocl, amdpcom32, OpenVideo, and OVDecode.

The Small Time Miner Pools   CryptoCoin Ticker   BTC 1EHV2BY8JcvpBqnMqq5BSkbZvFHT7ndpnz    LTC  LaBigaLvm7L8XT5urnwJW5MpoArBAjsk2X
pekv2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770



View Profile
April 30, 2012, 03:03:22 AM
 #13

Jack.

Use a few utilities I recommend. In order.

One.
Windows Installer CleanUp Utility, if uninstall don't work, use it, to remove any stuff in add/remove programs.
http://www.majorgeeks.com/Windows_Installer_CleanUp_Utility_d4459.html

Two.
Driversweeper in safe mode.
http://phyxion.net/Downloads/

Option (A) Highly recommend.
Pay and get Registry Clean Expert, clean the registry in safe mode. It will gut the shit out. The last check box, File and path references make sure it's checked. Also after checking the registry, click on File and path references view more details and tick every box that shows. Click clean.
http://www.registry-clean.net/

Three.
Ccleaner.
http://www.piriform.com/ccleaner

Four.
After all cleansed and and should be with the above following, to double check, search the hdd for any left over stuff which there shouldn't be but we never know.

Usually, when I mined, and before mining I use to run into a lot of errors like this and the above did very well to fix stuff.

I wrote this as quick as possible for you as I see you look like in a hrry to fix it.

If anything else comes to mind I will post immediately .

Don't format. There is always a way to fix things.

Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
April 30, 2012, 04:24:04 AM
 #14

Thankyou SO much for staying to help me out!
As it stands right now, the CCC (or catalyst engine control center wtfever they changed it to) Tells me that no display devices are installed, or that my hardware is not functioning correctly,
I am currently mining at 20mh/s slower than since before this problem arose.
MSIa can control my cards.. I can mine.. Games SEEM to work, I almost dont want to touch it for fear of losing this half crippled running system..

I can finally breathe and relax now, Now knowing that my house wont go cold, Now that i dont need to turn the furnace on, And how i can play a game or listen to some nice music...

*deepbreaths* It really does take a catastrophy to wake someone up from thier own little world... Geeze.

Im going to follow your steps in the morning, When im not deprived of sleep.
Thankyou So, SO very much for stay and helpling me.

And Terrytibs, If you end up reading this, I dont like you, but i cant not Thankyou for putting it into perspective how Much of a jerk i was being. That being said, please dont stalk me.

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
mc_lovin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134


www.bitcointrading.com


View Profile WWW
April 30, 2012, 08:38:45 PM
 #15

in Windows?  try my guide to clean out Cataylst

http://www.bitcointrading.com/forum/index.php?topic=493.0

imsaguy
General failure and former
VIP
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 574

Don't send me a pm unless you gpg encrypt it.


View Profile WWW
April 30, 2012, 09:53:19 PM
 #16

I've been running win 7 ultimate on this rig for atleast two years now!!
That's the problem, right there. I know W7 is more reliable and all that, but after 2 years you sure are going to need to blow it away and start again. Take a screenshot of all your installed programs and of your start menu to make the move a bit easier.

Bullshit.  W7 doesn't require a reinstall just because its been installed for 2 years.  It only needs a reinstall because of stupid users not knowing how to take care of things.

Coming Soon!™ © imsaguy 2011-2013, All rights reserved.

EIEIO:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=60117.0

Shades Minoco Collection Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=65989
Payment Address: http://btc.to/5r6
terrytibbs
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
April 30, 2012, 10:02:40 PM
 #17

I've been running win 7 ultimate on this rig for atleast two years now!!
That's the problem, right there. I know W7 is more reliable and all that, but after 2 years you sure are going to need to blow it away and start again. Take a screenshot of all your installed programs and of your start menu to make the move a bit easier.

Bullshit.  W7 doesn't require a reinstall just because its been installed for 2 years.  It only needs a reinstall because of stupid users not knowing how to take care of things.
Bullshit. It does. There is no such thing as full uninstallation of an application, and garbage collection leaves practically permanent marks. If you do not reinstall your OS regularly, it will slow down, and eventually may even fail.

Bring arguments next time.
pekv2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770



View Profile
April 30, 2012, 10:05:30 PM
 #18

I've been running win 7 ultimate on this rig for atleast two years now!!
That's the problem, right there. I know W7 is more reliable and all that, but after 2 years you sure are going to need to blow it away and start again. Take a screenshot of all your installed programs and of your start menu to make the move a bit easier.

Bullshit.  W7 doesn't require a reinstall just because its been installed for 2 years.

Agreed, If properly maintained a install can last unlimited years.
Sometimes Microsoft can throw you a shitty update that corrupts the system which has been known to happen, even then people should have system restore active and/or regularly do image backups resolving from format/reinstall.

Quote
It only needs a reinstall because of stupid users not knowing how to take care of things.

Read above.

Edit:

Bullshit. It does. There is no such thing as full uninstallation of an application, and garbage collection leaves practically permanent marks. If you do not reinstall your OS regularly, it will slow down, and eventually may even fail.

Bring arguments next time.

I disagree.



Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
April 30, 2012, 10:09:28 PM
 #19

None of the solutions posted work at all, Still getting .INF not found

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
imsaguy
General failure and former
VIP
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 574

Don't send me a pm unless you gpg encrypt it.


View Profile WWW
April 30, 2012, 10:11:49 PM
 #20


Bullshit.  W7 doesn't require a reinstall just because its been installed for 2 years.  It only needs a reinstall because of stupid users not knowing how to take care of things.
Bullshit. It does. There is no such thing as full uninstallation of an application, and garbage collection leaves practically permanent marks. If you do not reinstall your OS regularly, it will slow down, and eventually may even fail.

Bring arguments next time.

I did bring an argument, see above. Its bolded so you can find it easier.  

The machine I'm on now is a W7 machine that's running fine.  I've updated, rolled back, changed drivers. I've added many programs over the life of it, updated many, uninstalled when needed.  If you're installing/uninstalling programs as a daily occurrence, I have to wonder WTF you are doing.

As long as you know what you are doing, there is really very little that will screw up Win7 to the point where you have to reinstall it from scratch.

Exactly what do you mean by
garbage collection

and just for the record.. What's my day job you ask?  Managing networks with hundreds of Windows machines.

Coming Soon!™ © imsaguy 2011-2013, All rights reserved.

EIEIO:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=60117.0

Shades Minoco Collection Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=65989
Payment Address: http://btc.to/5r6
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!