Bitcoin Forum
December 04, 2016, 06:25:14 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Zero active connections to bitcoin network message  (Read 4481 times)
Rockford99
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 09, 2012, 02:24:20 AM
 #1

I'm traveling in Eastern Europe and want send some BTC.  I have "what SEEMS to be" pretty fast internet access, yet my wallet says
Zero active connections to bitcoin network message in the lower right corner 

Can anyone make a suggestion or explanation so that I can expedite the transfer?

Thanks in advance.
1480875914
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480875914

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480875914
Reply with quote  #2

1480875914
Report to moderator
1480875914
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480875914

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480875914
Reply with quote  #2

1480875914
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480875914
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480875914

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480875914
Reply with quote  #2

1480875914
Report to moderator
1480875914
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480875914

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480875914
Reply with quote  #2

1480875914
Report to moderator
1480875914
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480875914

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480875914
Reply with quote  #2

1480875914
Report to moderator
Stephen Gornick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
May 09, 2012, 07:43:36 AM
 #2

I'm traveling in Eastern Europe and want send some BTC.  I have "what SEEMS to be" pretty fast internet access, yet my wallet says
Zero active connections to bitcoin network message in the lower right corner 

Can anyone make a suggestion or explanation so that I can expedite the transfer?

Also, there were various network issues in older releases that have since been resolved, if that might be your problem.

Rockford99
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 09, 2012, 10:45:46 AM
 #3

I'm using Bitcoin 0.6.0.6 - Beta
Should I upgrade/re-install?

Thanks
Stephen Gornick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
May 11, 2012, 07:23:05 PM
 #4

I'm using Bitcoin 0.6.0.6 - Beta
Should I upgrade/re-install?

That version is recent enough, so probably isn't the issue.

Could it be that the network you are on blocks outgoing traffic except for web or something like that going on?

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!