Bitcoin Forum
August 12, 2022, 06:13:36 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Zero active connections to bitcoin network message  (Read 4795 times)
Rockford99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
May 09, 2012, 02:24:20 AM
 #1

I'm traveling in Eastern Europe and want send some BTC.  I have "what SEEMS to be" pretty fast internet access, yet my wallet says
Zero active connections to bitcoin network message in the lower right corner 

Can anyone make a suggestion or explanation so that I can expedite the transfer?

Thanks in advance.
1660284816
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660284816

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660284816
Reply with quote  #2

1660284816
Report to moderator
1660284816
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660284816

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660284816
Reply with quote  #2

1660284816
Report to moderator
icon
Automate your trading like a pro. Lightning fast execution.
Start trading
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1660284816
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660284816

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660284816
Reply with quote  #2

1660284816
Report to moderator
1660284816
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660284816

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660284816
Reply with quote  #2

1660284816
Report to moderator
1660284816
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660284816

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660284816
Reply with quote  #2

1660284816
Report to moderator
Stephen Gornick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2506
Merit: 1004


View Profile
May 09, 2012, 07:43:36 AM
 #2

I'm traveling in Eastern Europe and want send some BTC.  I have "what SEEMS to be" pretty fast internet access, yet my wallet says
Zero active connections to bitcoin network message in the lower right corner 

Can anyone make a suggestion or explanation so that I can expedite the transfer?

Also, there were various network issues in older releases that have since been resolved, if that might be your problem.

Unichange.me

            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █


Rockford99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
May 09, 2012, 10:45:46 AM
 #3

I'm using Bitcoin 0.6.0.6 - Beta
Should I upgrade/re-install?

Thanks
Stephen Gornick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2506
Merit: 1004


View Profile
May 11, 2012, 07:23:05 PM
 #4

I'm using Bitcoin 0.6.0.6 - Beta
Should I upgrade/re-install?

That version is recent enough, so probably isn't the issue.

Could it be that the network you are on blocks outgoing traffic except for web or something like that going on?

Unichange.me

            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █
            █


Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!