Bitcoin Forum
January 16, 2019, 11:23:34 AM *
News: The copper membership price will increase by about 300% around Friday.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Stratum proxy server setup.. Would like to point antminers at it  (Read 5282 times)
Develop
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 129
Merit: 100


View Profile
October 07, 2014, 06:33:54 PM
 #1

Hello, I am trying to setup a stratum proxy server on a computer here in my house and point my 5 S3's at it.. I have had the server setup and running however the antminers keep timing out and not getting more work for a while.. can someone please copy and paste a config file on here for that setup.. I would like to use it with westhash.com, thanks.
1547637814
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547637814

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547637814
Reply with quote  #2

1547637814
Report to moderator
1547637814
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547637814

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547637814
Reply with quote  #2

1547637814
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1547637814
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547637814

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547637814
Reply with quote  #2

1547637814
Report to moderator
1547637814
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547637814

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547637814
Reply with quote  #2

1547637814
Report to moderator
pjcltd
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526
Merit: 1001

MP-Hosting (owner)


View Profile WWW
October 10, 2014, 07:53:22 AM
 #2

Hi
can you post more info on the server you have built
OS CPU RAM etc
what software  did you install etc
7queue
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 177
Merit: 100


View Profile
November 15, 2014, 08:35:51 AM
 #3

This westhash.com is interesting...

Why do you need a proxy for the S3's? Shouldn't they be able to handle stratum?

Now I know what this is all about: https://bitcointalk.org/index.php?topic=850620.0

8 )

8 )
Deagle21
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 338
Merit: 100



View Profile
November 15, 2014, 01:50:30 PM
Last edit: November 15, 2014, 02:34:10 PM by Deagle21
 #4

This is what I put in my stratum-proxy-nicehash.conf file.  Also I would get nothing but rejects if I used http://my server ip address:8332 in my antminer pool address on the web UI even though the pool status is live, so I had to make "disableStratum": false, and put stratum+tcp://my server ip address:3333  to get the miner to start hashing.  I pointed several miners to the proxy and it made my difficulty go up on westhash.com so I made a separate folder for each miner and ran separate instances of the stratum proxy for each miner to keep the difficulty to 512 for each miner.  kinda defeats the purpose of pointing all your miners to a single server proxy and putting "d=256" in the password on the conf file was ignored by westhash.com, so that didn't work to keep difficulty low.  All you have to do is in each folder, change the last digit of the port address on "stratumListenPort, getworkListenPort, "apiListenPort.  Each folder should also have its own conf file and bat file with java -jar stratum-proxy.jar -f stratum-proxy-nicehash.conf to start each instance of the proxy.

{
"logDirectory" : "",
  "logLevel" : "INFO",
  "disableLogAppend": false,
  "stratumListenPort" : 3333,
  "stratumListenAddress" : "0.0.0.0",
  "disableStratum": false,
  "getworkListenPort" : 8332,
  "getworkListenAddress" : "0.0.0.0",
  "disableGetwork": false,
  "apiListenPort" : 8888,
  "apiListenAddress" : "0.0.0.0",
  "disableApi": false,
  "poolConnectionRetryDelay" : 5,
  "poolReconnectStabilityPeriod" : 5,
  "poolNoNotifyTimeout" : 240,
  "rejectReconnectOnDifferentHost" : false,
  "poolHashrateSamplingPeriod" : 600,
  "userHashrateSamplingPeriod" : 600,
  "connectionHashrateSamplingPeriod" : 600,
  "isScrypt" : false,
  "databaseDirectory": "",
  "hashrateDatabaseSamplingPeriod": 60,
  "hashrateDatabaseHistoryDepth": 7,
  "noMidstate": false,
  "apiLogLevel": "INFO",
  "validateSha26GetworkShares": true,
  "poolSwitchingStrategy": "priorityFailover",
  "weightedRoundRobinRoundDuration": 60,
  "apiUser": "",
  "apiPassword": "",
  // The apiEnableSsl should be set to true or left commented if an apiUser is specified. If the apiEnableSsl option is not set, ssl is enabled when apiUser is set else it is disabled.
  //"apiEnableSsl": false,
  "pools" : [ {
    "name" : "Westhash Sha256",
    "host" : "stratum.westhash.com:3334",
    "user" : "You Bitcoin Address.worker name",
    "password" : "x",
    "enableExtranonceSubscribe" : true
  },
  {
    "name" : "Nicehash Sha256",
    "host" : "stratum.nicehash.com:3334",
    "user" : "You Bitcoin Address.worker name",
    "password" : "x",
    "enableExtranonceSubscribe" : true
  }
  ]
}
Deagle21
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 338
Merit: 100



View Profile
November 15, 2014, 02:09:42 PM
Last edit: November 15, 2014, 02:36:03 PM by Deagle21
 #5

This westhash.com is interesting...

Why do you need a proxy for the S3's? Shouldn't they be able to handle stratum?

Now I know what this is all about: https://bitcointalk.org/index.php?topic=850620.0

8 )

Because Extranonce Subscribe is not enabled in the current version of antminers cgminer.  They say it is better for the pool but i can tell the difference.  My payouts and reject rates seem to be the same.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!