Bitcoin Forum
December 11, 2016, 11:56:07 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: What is the greatest need? (for you at this moment)
Uptime
Server Performance
Regular Payments
Real-time Stats
Automatic Payments
Other (PM Please)

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 »
  Print  
Author Topic: [19GH/s] Project X | 115% return | 0 Fee | Risk | GetWork | 2 slots available!  (Read 36703 times)
Tittiez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
July 06, 2012, 10:20:50 PM
 #221

Oh, I did.

Sometimes it takes till the next day for shares to show up, wait for tonights stats, I'm sure your shares will be there.

Edit:

Damn it marty.
1481457367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481457367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481457367
Reply with quote  #2

1481457367
Report to moderator
1481457367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481457367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481457367
Reply with quote  #2

1481457367
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481457367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481457367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481457367
Reply with quote  #2

1481457367
Report to moderator
1481457367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481457367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481457367
Reply with quote  #2

1481457367
Report to moderator
martychubbs
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 476



View Profile
July 06, 2012, 10:22:15 PM
 #222

Oh, I did.

Sometimes it takes till the next day for shares to show up, wait for tonights stats, I'm sure your shares will be there.

Edit:

Damn it marty.

Dude, you are sooooo dam funny!!!!!

Update: Today, I was only behind by 5hrs on payout...hope to keep shortening it to 30 mins...

Also, EU3 was down to rebuild and traffic was directed to JP1 for 30 mins...all fixed
kingkatari
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


LTC & BTC God do i love these coins... I WANT MORE


View Profile WWW
July 07, 2012, 05:14:57 AM
 #223

WOOOOOT Now getting 550MH/sec

the following stats are after trial and testing and tweaking over the last 7 hours

and a final restart of the system and CGminer
As i am using the Load Balance option in CGminer to spread all my shares and hashrate between all three servers

cgminer version 2.5.0 - Started: [2012-07-07 04:21:44]
--------------------------------------------------------------------------------
 (5s):427.2 (avg):502.8 Mh/s | Q:220  A:272  R:24  HW:0  E:124%  U:6.9/m
 TQ: 6  ST: 6  SS: 0  DW: 69  NB: 7  LW: 618  GF: 0  RF: 0
 Connected to multiple pools with LP
 Block: 00000426238e5a4fb54147d77f54f607...  Started: [04:56:19]
--------------------------------------------------------------------------------
 Pool management GPU management Settings Display options Quit
 GPU 0:  72.0C 100%    | 279.5/277.1Mh/s | A:139 R:12 HW:0 U: 3.55/m I:14
 GPU 1:  53.0C 100%    | 271.9/275.7Mh/s | A:133 R:12 HW:0 U: 3.39/m I:14
--------------------------------------------------------------------------------

martychubbs
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 476



View Profile
July 07, 2012, 05:51:17 PM
 #224

WOOOOOT Now getting 550MH/sec

the following stats are after trial and testing and tweaking over the last 7 hours

and a final restart of the system and CGminer
As i am using the Load Balance option in CGminer to spread all my shares and hashrate between all three servers

cgminer version 2.5.0 - Started: [2012-07-07 04:21:44]
--------------------------------------------------------------------------------
 (5s):427.2 (avg):502.8 Mh/s | Q:220  A:272  R:24  HW:0  E:124%  U:6.9/m
 TQ: 6  ST: 6  SS: 0  DW: 69  NB: 7  LW: 618  GF: 0  RF: 0
 Connected to multiple pools with LP
 Block: 00000426238e5a4fb54147d77f54f607...  Started: [04:56:19]
--------------------------------------------------------------------------------
 Pool management GPU management Settings Display options Quit
 GPU 0:  72.0C 100%    | 279.5/277.1Mh/s | A:139 R:12 HW:0 U: 3.55/m I:14
 GPU 1:  53.0C 100%    | 271.9/275.7Mh/s | A:133 R:12 HW:0 U: 3.39/m I:14
--------------------------------------------------------------------------------

Awesome!  Your running a tight ship...

Update: Instead of trying to herd cats, I consolidated EU2 and EU3 to one instance and set up a private instance in the eu for a user that can't split.  Stats for EU2 will continue on the private server and new traffic for EU2 move to EU3.  EU3 will be renames EU2, if you are keeping score.  However, NO ONE NEEDS TO DO ANYTHING, just change eu3 to eu2 on your miners with in the next 30-45 days...then I'll delete eu3 in DNS...  I removed eu3 from the OP, but you can still mine on it for a month or so...

Update: EU1 was restarted...burp
kingkatari
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


LTC & BTC God do i love these coins... I WANT MORE


View Profile WWW
July 07, 2012, 06:31:13 PM
 #225

now if there was some way to keep my wife from killing cgminer everytime she wants to play facebook games on my damn machine

Krak
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 591



View Profile WWW
July 07, 2012, 06:32:21 PM
 #226

now if there was some way to keep my wife from killing cgminer everytime she wants to play facebook games on my damn machine
Put the display GPU on dynamic?

BTC: 1KrakenLFEFg33A4f6xpwgv3UUoxrLPuGn
kingkatari
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


LTC & BTC God do i love these coins... I WANT MORE


View Profile WWW
July 07, 2012, 06:36:06 PM
 #227

I just might try that

Krak
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 591



View Profile WWW
July 07, 2012, 06:40:45 PM
 #228

I just might try that
While you're at it, change the intensity on the other one to 8 or maybe 9. Having it set to 14 will give you a lot of rejects.

BTC: 1KrakenLFEFg33A4f6xpwgv3UUoxrLPuGn
wildemagic
Member
**
Offline Offline

Activity: 112



View Profile
July 07, 2012, 06:46:14 PM
 #229

Agreed.

Get GPU-Z and watch the gpu usage under the sensors tab, adjust your intensity until it gets to just under 100% and back it off a bit, or use dynamic as suggested.

kind regards

.,-._|\     Offgrid 1.7kW Solar and 3G wireless internet powering my mining rig.
/ .Oz. \
\_,--.x/     [219.5btc of successful trades total] with : rastapool, miernik, flatronw & OneFixt
       o
Aseras
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


View Profile
July 07, 2012, 07:37:06 PM
 #230

Just run intensity 7. The computer will run well and still hash good.

You can also hide cgminer with a vbscript.
Just paste into a text file and rename whatever.vbs and run it.
Quote

Set WinScriptHost = CreateObject("WScript.Shell")
WinScriptHost.Run Chr(34) & "C:\cgminer\cgminer.exe" & Chr(34), 0
Set WinScriptHost = Nothing

You'll have to use task manager to kill it.
kingkatari
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


LTC & BTC God do i love these coins... I WANT MORE


View Profile WWW
July 07, 2012, 07:49:14 PM
 #231

how would i be able to bring it up so i can check on it while i am R.D. into that system

wildemagic
Member
**
Offline Offline

Activity: 112



View Profile
July 07, 2012, 08:07:29 PM
 #232

how would i be able to bring it up so i can check on it while i am R.D. into that system

Perhaps use the API or a web app that plugs into the api, then you can just goto the ip and url on that pc.

I have not used one for CGMiner, but I believe there are a couple of web apps that plug into it and allow total control.

kind regards

.,-._|\     Offgrid 1.7kW Solar and 3G wireless internet powering my mining rig.
/ .Oz. \
\_,--.x/     [219.5btc of successful trades total] with : rastapool, miernik, flatronw & OneFixt
       o
martychubbs
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 476



View Profile
July 07, 2012, 11:55:26 PM
 #233

I am moving everything back to 3 sepererate servers.  eu3 is going back as another option...  sorry to my mates accross the pond  Wink
Shadow383
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile
July 08, 2012, 01:34:55 AM
 #234

I am moving everything back to 3 sepererate servers.  eu3 is going back as another option...  sorry to my mates accross the pond  Wink

If it's anything, I'm UK based, just switched from the EU servers to us3 as my primary and my rejected shares have gone from 3-4% to 0.2%

So I think I'll be using the US ones anyway  Cheesy
Aseras
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


View Profile
July 08, 2012, 03:01:21 AM
 #235

how would i be able to bring it up so i can check on it while i am R.D. into that system
You won't. You can use the API or something like anubis.

Also if you remote desktop the ati driver will unload and break all the temp fan voltage and clock changing abilities.
Tittiez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
July 08, 2012, 03:20:27 AM
 #236

Also if you remote desktop the ati driver will unload and break all the temp fan voltage and clock changing abilities.

Aye I've had to remote desktop to my computer while I'm on vacation, and I can no longer see the temperature. Its over 100*f back at my house, so upon return I'm expecting the worst. Maybe the plastic melted off the cards? Tongue

And sorry marty but if this litecoin pricing keeps up I might be joining the gold mine pretty soon. I rather make $4 a day then $2.
kingkatari
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


LTC & BTC God do i love these coins... I WANT MORE


View Profile WWW
July 08, 2012, 04:44:19 AM
 #237

LoL tit I am running a Litcoin Pool if ya want to send some CPU hashes it'sa way
( and yes we have found over 40 blocks on it already )

Tittiez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686



View Profile
July 08, 2012, 01:40:11 PM
 #238

LoL tit I am running a Litcoin Pool if ya want to send some CPU hashes it'sa way
( and yes we have found over 40 blocks on it already )


I'm not talking about CPU Hashes, litecoin is also GPU mine-able. From my estimates I should have roughly 350-375kh/s to throw around, I"ll consider your pool.
Shadow383
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile
July 08, 2012, 04:48:58 PM
 #239

LoL tit I am running a Litcoin Pool if ya want to send some CPU hashes it'sa way
( and yes we have found over 40 blocks on it already )

Roughly how difficult is it to mine Litecoin (I have no idea but thought I'd give it a bash with my CPU anyway  Grin )

Been mining on half my CPU cores for about an hour and just solo-mined my first block  Grin
kingkatari
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


LTC & BTC God do i love these coins... I WANT MORE


View Profile WWW
July 08, 2012, 06:58:24 PM
 #240

Well if anyone is interested,

In my sig area is a link to my LTC Pool it is the Last one in my Sig area just sign up and hash away

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!