dutturu
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
May 20, 2018, 11:28:49 AM |
|
Hocam ben şahsen bitcoin ile ödeme yapmam eth falan olursa belki de . Ben tansfer edicem bir sürü fee ödeyecem yemek eve gelecek ve ben hala ödemenin onaylanmasını bekleyeceğim .Aç kalırız be
|
|
|
|
zeytinye
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
May 20, 2018, 12:40:47 PM |
|
Çok oynak bir para birimi kullanılması şuan için zor.
|
|
|
|
Leteravian
Full Member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
|
|
June 04, 2018, 05:20:03 PM |
|
Şu an bunu yaparsanız terörist ilan edilip içeri alına bilirsiniz... ''Doç. Dr. Hilmi Erdoğan Yayla'' isimli ünvanlarını nereden aldığı belirsiz kişi ''A-HABER'' de bitcoinin bizim için YPG den bir farkı yoktur dedikten sonra olası bir ihtimal...
|
|
|
|
bulson
Full Member
Merit: 101
https://owloper.com
|
|
June 05, 2018, 04:07:42 AM |
|
Şu an bunu yaparsanız terörist ilan edilip içeri alına bilirsiniz... ''Doç. Dr. Hilmi Erdoğan Yayla'' isimli ünvanlarını nereden aldığı belirsiz kişi ''A-HABER'' de bitcoinin bizim için YPG den bir farkı yoktur dedikten sonra olası bir ihtimal...
Yok artık ya 😀 bence kesin tepeden girip terste kalmıştır kendisi ee bide büyük girip panik satışı yaptıysa ondan bileylenmiş olabilir 😂
|
|
|
|
fidalarinmordack
Newbie
Activity: 98
|
|
June 08, 2018, 02:53:14 PM |
|
Büyük mağazaların bu altyapıyı geliştirmesi tahminimizden zor ve pahalı oluyordur. Eğer gelecek görmüyorlarsa bu zahmete gireceklerini düşünmüyorum
|
|
|
|
xxbtcxxx
Member
Merit: 11
|
|
June 08, 2018, 08:10:41 PM |
|
İstekte bulunulur ama bunların geri dönüşü hiçbir zaman olmuyor sanki. Daha önce bende iki üç sefer bulundum en kısa zamanda ilgileneceğiz dendi ama hala bekliyoruz.
|
|
|
|
needestor
Newbie
Activity: 98
|
|
June 09, 2018, 08:39:10 AM |
|
teknoloji gelişmekte zaman geçtikçe ödeme şekilleri de değişecektir diye düşünüyorum, şuan evet biraz bu tür bir ödeme şekline uzak baksalarda zamanlar bu tür bir yeniliğe gideceklerdir, ki zaten forumda ki bazı mesajlarda bu tür ödeme konusuna sıcak bakan kişiler vardı.
|
|
|
|
Firadi
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 1
|
|
June 09, 2018, 02:24:03 PM |
|
Her gittiğim yerde bahsini geçiriyorum ama çalışanlar bu konuda pek bişey yapamazlar sanırım. Kurumsal olmayan yerlerde direk işyeri sahipleriyle konuşmak daha işe yarar görünüyor
|
|
|
|
ziya1453
|
|
June 09, 2018, 05:27:02 PM |
|
bitcoin ve tüm kriptolar içinde gün işinde yaşanan aşırı dalgalanmalar bırakım mağzaları en başta müşteriler için ciddi sorun yaratacaktır. bundan dolayı kriptolarla pratik bir ödeme sistemi çok zor.
|
|
|
|
akiko6823
|
|
June 09, 2018, 05:43:46 PM |
|
valla helal olsun hocam tebessüm etttirdin. Mantıklı aslında bu tür kaynaklar kabul ederse hem ülkemiz hemde global olarak baya piyasa değeri artar
|
|
|
|
wantwo
Newbie
Activity: 94
|
|
June 09, 2018, 09:02:49 PM |
|
beyler lightning yada atomic swap başlamadan bu dediğiniz talepler mümkün görünmüyor. popüler bir girişim olma ötesine geçemez
|
|
|
|
jungufle
Newbie
Activity: 70
|
|
June 10, 2018, 04:22:46 PM |
|
hiç güzel bir fikir değil bitcoin yapısal sorunlarını aşmadan bunu yapamayız arkadaşlar yavaş ve pahalı bir sistem
|
|
|
|
kerimcetin34
Newbie
Activity: 7
|
|
June 11, 2018, 12:50:03 AM |
|
Büyük şirketlerden bir tanesi girse Amazon gibi hepsi girecek zaten de kimse şu an riske atmak istemiyor kendini
|
|
|
|
kardil
Newbie
Activity: 126
|
|
June 11, 2018, 02:13:46 PM |
|
Starbucksa her gittiğimde söylüyorum, neredeyse bütün çalışanlar öğrendi artık sayemde bitcoin alan bile oldu ama ya üstlerine söylemiyorlar ya da üstleri üstlerine söylemiyor
|
|
|
|
jullerkone
Newbie
Activity: 182
|
|
June 12, 2018, 02:49:02 PM |
|
ülkemizle bitcoinle alışveriş yapan siteler var yok değil ama yaygın da değil. hani yemeksepeti, gold, dn&r ve bunun gibi görmek isteriz hani bitcoin olmasında istediği herhangi bir kripto para üzerinden olsun sorun değil.
|
|
|
|
enginp
Newbie
Activity: 210
|
|
June 14, 2018, 09:25:44 PM |
|
Konunun açıldığı tarihten bu yana çok zaman geçmiş, kullanıcılar Hero, Legendary seviyelerine ulaşmış, fakat Türk sitelerinde hala bir gelişme olmaması üzücü. Umarım ilerleyen zamanda gelişme sağlanır ve sarfedilen çabalar sonuçlanır.
Bol kazançlar dilerim.
|
|
|
|
rockerificg
Newbie
Activity: 3
|
|
June 18, 2018, 09:13:58 AM |
|
bir ara starbuck getirecek vs dediler ama öyle kaldı gelse çoğu firmaya örnek olabilir
|
|
|
|
lastingenauf
Newbie
Activity: 3
|
|
June 18, 2018, 07:32:42 PM |
|
Fazla değişkenlik gösterdiği için büyük firmaların henüz kullanacağını düşünmüyorum
|
|
|
|
nihattbolatt
Jr. Member
Activity: 490
Merit: 4
|
|
June 18, 2018, 08:41:31 PM |
|
2 yıl içerisinde gerçekleşmesi yüksek ihtimal. dönercide bile geçmeye başladı :d
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
felixesteban
Member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
|
|
June 19, 2018, 12:49:28 AM |
|
Halihazırdaki transfer hızı ve yüksek volatilite bunu biraz imkansız kılıyor ama ilerde olmaması için hiç bir sebep yok. Şuan Visa ve Matercard'da saniye başına işlem sayıları oldukça yüksek bitcoin bu konuda bunların yanına bile yaklaşamaz, yeni çıkan bazı coinler işlem kapasitesi bakımından daha iyiler hatta. Ama getirilmesi düşünülen lightning network ile saniye başına işlem sayılarının 1 milyona ulaşmasından bahsediliyor, eğer bu gerçekleşirse o zaman çok ciddi bir güç elde edeceği kesin. Bakalım zaman neler gösterecek.
|
|
|
|
|