Bitcoin Forum
December 03, 2016, 10:02:04 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [LTC] Help me fix my solo-mining and I'll give you coins!  (Read 1150 times)
Shadow383
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile
July 08, 2012, 05:43:57 PM
 #1

So, decided to try pointing one of my rigs at LTC mining:



Obviously, something is not going entirely to plan.

These are my settings in reaper:
Code:
host 127.0.0.1
port 9332
user username
pass password

protocol litecoin

worksize 256
aggression 18
threads_per_gpu 1
sharethreads 18
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 6144

This is my litecoin.conf from the roaming folder:

Code:
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=127.0.0.1
rpcallowip=192.168.x.x
rpcport=9332
daemon=1
server=1
gen=0

block_nTime=1317972665
block_nNonce=2084524493

Whoever can fix this for me will get some LTC from me when I start mining successfully  Cheesy
1480802524
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480802524

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480802524
Reply with quote  #2

1480802524
Report to moderator
1480802524
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480802524

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480802524
Reply with quote  #2

1480802524
Report to moderator
1480802524
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480802524

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480802524
Reply with quote  #2

1480802524
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480802524
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480802524

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480802524
Reply with quote  #2

1480802524
Report to moderator
1480802524
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480802524

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480802524
Reply with quote  #2

1480802524
Report to moderator
BlackBison
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 253



View Profile
July 08, 2012, 06:34:35 PM
 #2

which gpus?

pekv2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770



View Profile
July 08, 2012, 06:58:12 PM
 #3

Any errors being spat out by reaper?

Also, this might help but not sure.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=91979.0
sd
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 730



View Profile
July 08, 2012, 07:30:59 PM
 #4

Reaper is pretty shaky software.

Lower your aggression, that should help.

Also set your GPU ram to the fastest non-overclocked speed and your GPU engine to the slowest non-underclocked speed.

Shadow383
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile
July 08, 2012, 07:57:05 PM
 #5

which gpus?
7970s

Any errors being spat out by reaper?

Also, this might help but not sure.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=91979.0
No errors, just monstrously high shares and "GPU error" percentages...

Reaper is pretty shaky software.

Lower your aggression, that should help.

Also set your GPU ram to the fastest non-overclocked speed and your GPU engine to the slowest non-underclocked speed.



Tried it with aggression at 12, roughly halved my hashrate but I'm still getting >70% stales on any pool I join...
Greedi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


LitecoinTalk


View Profile WWW
July 08, 2012, 08:02:32 PM
 #6


thats not reaper, thats your cards failling, everyone with that card have that issue, nothing to do about it yet, will i have getting one to get 550 kh/s out it, with 0 stales, join me on #eWallet, and i'll help you, but just so you know it, its your card.

LitecoinTalk - Sign up today!
Try out LTC-Aarade!
Buy Shares!
superfastkyle
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 437


View Profile
July 09, 2012, 05:05:43 AM
 #7

I have the same issue? can anyone explain what is going on
Greedi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


LitecoinTalk


View Profile WWW
July 09, 2012, 05:08:50 AM
 #8

I have the same issue? can anyone explain what is going on

look at my post above yours

LitecoinTalk - Sign up today!
Try out LTC-Aarade!
Buy Shares!
superfastkyle
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 437


View Profile
July 09, 2012, 05:09:57 AM
 #9

so 7970 doesnt work with reaper?
Vorksholk
Legendary
*
Online Online

Activity: 1456



View Profile WWW
July 09, 2012, 05:13:51 AM
 #10

so 7970 doesnt work with reaper?

While it *works* with reaper, your only going to get around ~550kH/s (which isn't bad, just isn't what you'd expect from the card...).

Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757.0
Greedi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


LitecoinTalk


View Profile WWW
July 09, 2012, 05:14:47 AM
 #11

so 7970 doesnt work with reaper?
its does, with the right conf.. but can only get 550 kh/s.. come on irc, and i'll help you

LitecoinTalk - Sign up today!
Try out LTC-Aarade!
Buy Shares!
Vorksholk
Legendary
*
Online Online

Activity: 1456



View Profile WWW
July 09, 2012, 05:23:17 AM
 #12

Have you tried pool mining to see how the stales turn out there?

Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757.0
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!