Bitcoin Forum
September 23, 2017, 10:08:09 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: AMD OverClock Auto-Start in Bamt  (Read 1995 times)
elrodvoss
Member
**
Offline Offline

Activity: 87


View Profile
July 16, 2012, 02:49:57 AM
 #1

I'm working on my second rig, and I am going through a lot more detailed then the first one. 

I realized that the AMD Overclocker that is used to overclock the cards has a "auto-start" option when you click on it when its on the loader bar, but when I go to engage it, it give me a error saying that a file/directory is not found.  It is looking for amdoverdrivectrl.desktop, i just don't remember what directory it is look for it.  I believe I have it set up that the default setting is overclocked, just need the program to start up at boot.

I would like to get this set up as 100% headless.  My first rig has a monitor hooked up in case I lose power and have to restart it and set the overclock.

Any help in getting this to auto-start at power-up would be extremely helpful.

Thanks in advance as always.




1506204489
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506204489

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506204489
Reply with quote  #2

1506204489
Report to moderator
1506204489
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506204489

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506204489
Reply with quote  #2

1506204489
Report to moderator
1506204489
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506204489

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506204489
Reply with quote  #2

1506204489
Report to moderator
"There should not be any signed int. If you've found a signed int somewhere, please tell me (within the next 25 years please) and I'll change it to unsigned int." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506204489
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506204489

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506204489
Reply with quote  #2

1506204489
Report to moderator
1506204489
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506204489

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506204489
Reply with quote  #2

1506204489
Report to moderator
ssateneth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302



View Profile
July 16, 2012, 03:50:50 AM
 #2

Have you considered just BIOS flashing the cards?

elrodvoss
Member
**
Offline Offline

Activity: 87


View Profile
July 16, 2012, 04:54:59 PM
 #3

Have you considered just BIOS flashing the cards?

Never considered it, but these are asustek 5850s, so they don't have the bios switch.  I'm little shy of flashing the BIOS and bricking them.

I though that having amd overdrive auto-start would be simplist answer.  Computer boots, loads amd overdrive, overclock set, rig starts mineing.

Is there something I'm not seeing?

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!