Bitcoin Forum
September 23, 2018, 03:12:39 PM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
  Home Help Search Donate Login Register  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 4 »
1  Local / Altcoins (Hrvatski) / [ANN] CollectibleCoin COLL - Neoscrypt - Bounty - Airdrop on: September 21, 2018, 07:30:41 PM

Discord: https://discord.gg/mR6uYUa

za dodatni airdrop!
Collectible coin


Opis:

Ovaj koin je razvijen kako bi riješio praktičan problem: kako uraditi timestamp stvari na jeftin i učinkovit način?Bitcoin blockchain je trenutačno previše preplavljen od transakcije drugih vrsta, a izvorni wallet nema način za hash određene fotografije/teksta (korisnik treba koristiti vanjske alate). Želim stvoriti značajku izravno u GUI novčaniku kako bi mogli uraditi timestamp stvari i dokazati vlasništvo.

Plan:

- rujan 2018
> Start
> Masternode

- listopad 2018
> Beta objava timestam dodatak

- studeni 2018
> Finalna objava timestamp dodatka
> Strategijska trgovačka partnmerstva

- budućnost
> Decentralizirani cloud storage haširanih fotografija/dokaza


Specifikacije:

Tiker: COLL
Datum objave: 17/09/2018
Premine ~ 4% - Celokupno za airdrop i nagrade
ASIC rezistentan
NeoScrypt hashing algoritam
Podešavanje težine Dark Gravity Wave
CPU/GPU/ mining
Blok nagrada kontrola od: 2222222/(((Difficulty+2600)/9)^2)
Blok generisanje: 2.5 minute
InstantSend confirmacija: ~5 sekundi
Ukupno koina ~22M Maksimum
Decentralizirani Mreža Masternoda
Superiorna Anonimsnost Transakcija uz PrivateSend
  
P2P port: 20500
RPC port: 20600

Zvanični explorer: http://95.179.171.176:8080/

MN Nagrade:

Blok    Nagrade MN
0    20.0%
158000    25.0%
175280    30.0%
192560    35.0%
209840    37.5%
227120    40.0%
244400    42.5%
261680    45.0%
278960    47.5%
313520    50.0%

Koina za MN: 1000
MN confirmacija: 15


MN uputi:

WIP


MN Natjecanje:

WIP


Preuzimanje:

Github repo: https://github.com/fastpow1/supercoll (best choice)
Linux novčanik (Ubuntu 18.04):  http://95.179.171.176/collectiblecoin-qt
Windows novčanik (64bit): http://95.179.171.176/collectiblecoin-qt.exe


Nagrade:

Prijevodi: 500 COLL1st Blok explorer: 2000 COLL
1st pool: 1500 COLL - TAKEN (plopzz)
2nd pool: 1000 COLL - TAKEN (thecryptominerpool)
1st exchange: 2500 COLL
2nd exchange: 2000 COLL

Looking for an escrow to lock the premine

Airdrop:


Pošaljite PM na (https://bitcointalk.org/index.php?action=pm;sa=send;u=221351) sa COLL adresom (starting with C) za 100 COLL koina bespaltno

Limit prvih 200 korisnika


Originalni engleski ANN:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5030859.0#quickreply

2  Local / Altcoins (Hrvatski) / [ANN] SNODE COIN SND🌟MASTERNOD🌟POW🌟POS🌟 BUDUĆNOST MASTERNOD USLUGA on: September 11, 2018, 09:59:55 PMWebsite | Discord | Twitter | ANN Najava Snode Usluge (ENG) |
BOUNTY KAMPANJA

Snode - Budućnost Masternod UslugaSnode je inovativni blokchain ekosustav koji ima za cilj osigurati integrirano okruženje za više blockchain baziranih usluga. Osnovna Snode vrijednost je masternod rješenje s širokim rasponom visokokvalitetnih masternode usluga. Ostale usluge i proizvodi predstavljeni u Snode ekosustavu uključuju digitalnu imovinu, podršku blockchain projektima, višenamjensko sredstvo za rudarenje itd.Dedicated masternod
Uz nekoliko klikova možete postati jedini vlasnik dedicated masternode. Dedicated masternod je najviši rang i najviše koristi sa ekonomske točke gledišta: najniža naknada u usporedbi s drugim vrstama masternoda, zahtjevi za povlačenje ne trebaju čekati 72 sata da budu odobreni.

Shared masternod
Shared masternode, s druge strane, daje ulagačima s malim kapitalom priliku da posjeduje masternod bez kolaterala. Grupa investitora skuplja koine kao dionice za pokretanje masternoda. Nagrada je podjednako podijeljena među ulagačima u grupi.

Instant Masternod
Dok shared maternod stvarno pomaže malim ulagačima, sve njegove dionice moraju se ispuniti prije početka. Ovo ponekad traži vremena i neučinkovito je. S koordinacijom iz blockchain razvojnog tima, Snode je u posljednje vrijeme uveo instant masternode. Instant masternod, iako ima sve prednosti shared masternoda, ne zahtjeva vreme za početak jer je već ispunjena. Nakon slanja koina investitori ne moraju čekati da njihova ulaganja počnu davati beneficije.

Truth-less Masternod Hosting
Nećete morati slati masternod kolateral. Snode će vas voditi kroz korake koji vam pomažu da postavite vlastiti masternod koristeći Snode infrastrukturu. Vaše koini nikada neće napustiti vaš novčanik i nagrade dolaze izravno u vaš novčanik.

Automatsko računovodstvo i plaćanje
Ova jedinstvena značajka čini da je distribucija nagrada točna; nagrade su precizno kalulisane do 0.00000001 (da, osam brojeva nakon točke). Ova značajka ne samo da pomaže u raspodjeli nagrada nego također pomaže automatizirati sve procese plaćanja, tj. Povrat ulaganja, isplatu bonusa itd. I što je još važnije, ovaj novi mehanizam plaćanja pomaže da smanjimo mrežnu naknada za 50 %.

Referral Bonus Sistem
Za svaki referal dobivate 20% bonusa od svih pozvanih osoba dokle god oni dobivaju nagrade, a bonus možete povući bez ikakve naknade.

Bitcoin/SnodeCoin buy-in kupovina
Umorni ste od slanja BTC na razmjenu kako bi kupio koine za masternod? Ne želiš gubiti vrijeme tražeći koine? Sve što trebate je naš BTC/SND buy-in značajka. Sada možete uskočiti u bilo koji masternod koin koji želite, trošenjem samo BTC ili SND. Također možete primiti nagradu u obliku BTC ili SND.

Blockchain Podrška Projektima
Napredna Snode platforma pruža blochchain startup sa svim potrebnim alatima za pokretanje vlastitog biznisa: konzalting, razvoj koina, podrška prije/poslije prodaje itd.

Multi-coin Mining pool
Mi pružamo našim korisnicima istinski mining pool, za Snode Coin i druge koine.Snode Masternod projekt predstavljen je javnosti u travnju 2018. dok je bio u beta fazi. U roku od dva mjeseca od početka beta verzije s prvim investitorima smo postigli značajan rezultat:
Quote
✓ Dva mjeseca nakon beta lansiranja, imali smo geometrijski porast  baze korisnika s malim ili minimalnim marketinškim naporima, tj. Imamo više od 1200 korisnika, i više od 100 aktivnih korisnika.

✓ Zabilježili smo gotovo 300.000 dolara u ukupnom depozitu, s prosječnom dnevnom isplatom od preko $2000.

✓ Do danas je postavljeno više od 120 masternoda, a trenutno je aktivno više od 60.

✓ Naša stopa zadržavanja je izvanredna, i većina naših prvih ulagača je ponovo investirala.

✓ Više od 10 glavnih i manjih verzija web portala objavljeno je kako bi rešile zahtjeve investitora i još mnogo toga.

Ali to je bilo pre 2 mjeseca. Šta sada?

2500 korisnika, sa više od 500 aktivnih korisnika

Više od 1,500,000$ vrednosti koina je uloženo u depozit, sa prosječnom dnevnom isplatom od 25,000$.

5000$ vredan referal bonus isplaćen.

40 masternod koina je podržano.

900+ masternoda je postavljeno, skoro 500 trenutno rade

90%+ investitora je ponovo investiralo.

15 glavnih i manjih verzija je objavljeno

100% sretne mušterije
Quote
Dobro jutro svima. Drago mi je da sam jedan od prvih investitora, uz BND node na Snode. Zaista vam mogu preporučiti Snode kao solidnu i vrlo profesionalnu uslugu za Vaše Masternode i dionice.

Janmunchen / Link
Quote
Da, koristim Snode trenutno za CDM, vrlo sam sretan uz automatizirani sustav koji je jednostavan za korištenje.
evlknvl666 / Link
Quote
Ako je nešto teško razumjeti, uz snode.co se to čini jednostavnijim i razumljivijima
CMN / Link
Quote
Koristim Snode i veoma je dobar!
Xolo / Link
Quote
@snode.co  Samo sam htio reći da sam doista zadovoljan vašom uslugom i radujem se vidjeti što nam spremate za buduće koine i poboljšanja, dok vam posao raste. Nastavite s dobrim radom! :thumbsup::thumbsup:
RedneckArsenal / Link
Quote
Izgleda da je svatko odgovorio na vaša pitanja. Ovdje sam nekoliko tjedana, kao i još neki momci. Imam više punih nodova uz Snode.co hosting (mislim 6 sada). Počeo sam s nekim jeftinijim da bi  testirao uslugu (preporučujem vam da to učinite kako bi vidjeli kako sve funkcionira) Vrlo sam zadovoljan sa svime do sada. Dnevne isplate su vrlo lijepo podijeljene i lako je pratiti investicije. Također sam otkazao jedan nod i sve svoje koine sigurno povratio u roku od 24 sata. Nemam nikakvu povezanost s Snode.co, ali bih preporučio njihovu uslugu svima koji su u potrazi za pouzdanom tvrtkom za MN hosting. Planiram raditi punu detaljnu napomenu nakon prvog mjeseca.
ruckus205 / Link
Quote
Samo sam htio reći da sam danas sretan. Dobio sam isplatu iz pure noda i xap noda. Hvala na sjajnoj usluzi.
holden777 / Link
Quote
@snode.co mi sada postaje favorit :smiley: nadam se još više otvorenih MN uskoro
onemako / Link
Quote
@snode Sjajno, pridružio sam se instant cdm nodu i dobio prvu isplatu posle manje od 2 sata Smiley
Cryptoid / Link
Quote
Kao odbranu snode ekipe, želim reći da sam pogledao još jednu drugu masternode uslugu na internetu i otkrio sam da je SNode usluga jednostavnija, ima prostije sučelje, izbornik i mnoge druge stvari, i menij je sve je jasno. Svi problemi se riješavaju na vrijeme. Sve najave su dostupne i uvijek su na vrijeme.
Ako ne vjerujete, samo pogledajte druge usluge. Budite sretni što imate priliku raditi s ovim momcima, a usluga nije privatna. I naknade su vjerojatno niske. Ostale usluge imaju veće naknade.

Coldinsky / Link
Quote
@snode.co Puno hvala. Još uvijek učim Smiley). Sve što mogu reći je = najbolja služba za korisnike na tržištu. Hvala još jednom
JoshFox / Link
Quote
Snode je profesionalna tvrtka, bezbedne politike, i oni će učiniti sve kako bi vaši koini i depozit bili sigurni,kao i Masternod nagrade od Masternoda, čim bude potvrđena sigurnost.
Janmunchen / Link
Quote
Vaš tim je najbolji od svih masternod timova, i stvarno to mislim. Ako integrišete "pool investors model" bićet još bolji za mene :smiley:
Sebasian / Link
Quote
Nemam veze sa @APRCoinOfficial, ali deluje obećavajuće a @snode_co ima odličnu uslugu za shared masternode i one koji nemaju tehničkog iskustva!
coinsomnia / Link
Quote
"SNODE.CO" Masternode havuzu!!! Koinini seç kazanmaya başla!!
Crypto KazanÇ / Link
Quote
Najbolji projekat kojem sam pristupio. Inovativan je i obećava. Hoću da kupim neke tokene i da ih sačuvam. Siguran sam da će cijena skočiti više puta u budućnosti...
Abdurrahman Yalcin / Link
Quote
Sjajna usluga, platforma laka za korišćenje. Dobio sam naghrade jedan dan posle investiranja. Bravo snode,co Smiley
PH Ferreira / LinkSnode Coin ima cilj da pruži prikladan način našim klijentima, za investiranje u sve projekte u Snode Eko Sistemu. Snode Coin je u osnovi hibridni sustav. Uz tradicionalne koncepte Proof-of-Work (PoW) i Proof-of-Stake (PoS) , Snode Coin također koristi najkorisniju metodu crypto-zarade - masternode. Uz Neoscrypt - poznati ASIC otporni kripto algoritam - tijekom PoW faze svatko može imati priliku zaraditi Snode koine koristeći hardvera kao što su CPU i GPUs. Tijekom PoS faze koristi se najnoviji PoS protokol, PoS v3.0.
Masternod je široko rasprostranjen kao kritična komponenta održavanja blopckchain mreže i najkorisni metod pasivnih primanja. Imajući to na umu, masternod je jedan od naših glavnih usredotočenja pri razvoju SnodeCoin i je zaista jedan od ključnih elemenata u SnodeCoin ekonomiji. SnodeCoin masternode je puni node koji ima kopiju cijele SnodeCoin mreže. Ona je povezana sa zamrznutim kolateralom SND-a na računu masternod vlasnika. Masternod vlasnik će biti nagrađen sa 80% blok nagrade za svoje usluge (npr. decentralizacija SND mreže, potvrđivanje SND transakcija itd.). Ova masternod nagrada je fiksna, bez obzira na blokchain u PoW fazi (okvirno 6 mjeseci) ili u PoS fazi.Maksimalna ukupna količina SND-a iznosi 60.000.000. Od kojih je 1.500.000 pre-mined od strane tvrtke

Od pre-prodaje 26,7% pre-mined količine SND-a se nudi za prodaju (do 400.000). Očekuje se da će se ovi SND raspodijeliti na sljedeći način:

25% od pretprodatog SND (10 masternoda) se nude po cijeni od 1 Bitcoin za svaki 10,001 SND paket prvog dana pretprodaje.

25% od pretprodatog SND (10 masternoda) se nude po cijeni od 0.8 Bitcoin za svaki 10,001 SND paket drugog dana pretprodaje. Preostali SND paketi se prodaju po istoj cijeni i drugog dana.

25% od pretprodatog SND (10 masternoda) se nude po cijeni od 0.6 Bitcoin za svaki 10,001 SND paket trećeg dana pretprodaje. Preostali SND paketi se prodaju po istoj cijeni i trećeg dana.

25% od pretprodatog SND (10 masternoda)  se nude po cijeni od  0.04 Bitcoin za svaka 500 SND paketa četvrtog dana pretprodaje, u obliku dionica u shared masternod. Preostali SND paketi se prodaju po istoj cijeni i četvrtog dana.🌟Svaka faza pretprodaje ima fiksno vrijeme i iznos dodijeljenih SND-ova za distribuciju. Nijedan prekomjeran SND neće biti suvišan za bilo koju fazu.

🌟Četvrta faza pretprodaje traje do 10 dana. Posle toga svi neprodati SND paketi se spaljuju
Snode korisnik može izabrati da host svoje masternode na Snode uz 50% popusta za prva dva tjedna

Snode može, ali nije dužan odbiti dodijeliti SND u količinama koje premašuju pretprodaju, ovisno o slučaju. Plaćanja za takve prekomjerne količine vraćaju se (u valuti prvobitnog plaćanja) proporcionalno ulagačima od strane tvrtke nakon odbitka relevantnih troškova koje tvrtka ima u svezi s obradom plaćanja, dok rizik razmjene snosi investitor.Snode Zvanični Mining Pool: https://pool.snode.co

Snode Pool se otvara posle pretprodaje.
Objavili smo zvanični SND wallet V2.0.0

               

GITHUB


Papirni Novčanik: https://wallet.snode.co
Informacije o pretprodaji: https://snode.co/presale-guide


3  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / MOVED: [ANN][BGL]🔥Bitglo Exchange ATTENTION 🔥 on: September 05, 2018, 01:26:49 AM
This topic has been moved to Scam Accusations.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5004055.0
4  Alternate cryptocurrencies / Service Announcements (Altcoins) / 📈 VaultMeX 📈 VaultMex.com Exchange ! Community Feedback ! on: September 04, 2018, 12:30:12 AM
Vaultmex exchange opened new censured topic,
and that is why I am posting this topic and link to OLD locked/renamed thread:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4832350.0

Many people are complaining about Vaultmex withdrawals, no support,
and issues with this exchange, as you can see and read in OLD original topic:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4832350.0

Old topic is locked so anyone can write experience with Vaultmex HERE,
and there is NO CENSURE  Wink Community comments are welcomed here

 
Official Vaultmex support
https://vaultmex.com/
https://discord.gg/GwdXFR5
5  Economy / Scam Accusations / [ANN][BGL]🔥Bitglo Exchange 🔥 SCAM 🔥 ATTENTION 🔥 on: September 03, 2018, 05:30:16 PM
I call all to examine for yourself new exchange called BITGLO before trading there.

This is what I found.
Original topic is censured and they erase everything they don't like.
Now it is LOCKED.

We can see 'team' with 3 members:
Bill Jansen
Johnathan Ryder
Adam Larson


None of the links are working, and names/images are not real.

One of them is a men model for Photographer Karine Grace.

source link:
London Mens Style Casual and business wear - by Photographer Karine Grace

http://schelay.blogspot.com/2017/08/london-mens-style-casual-and-business.htmlIf this is not true, Bitglo team can easily show real links and profiles.
But this is very unlikely.


Other fake team member Adam Larson is real person with real name Carsten Winkler living in Munich, Germany
Works at Winklerconsulting, and has nothing to do with Bitglo at all.

Links:
https://www.facebook.com/carsten.winkler.52
https://www.facebook.com/Winklerconsulting
https://www.facebook.com/Lohnoptimierer/


Video/Audio play link:https://www.whois.com/whois/bitglo.io


CoinMarketCap, Coinlib, Bitgo, Coindesk  Huh


Original Locked ANN:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4979783.0

Bitglo website:
https://bitglo.io/
https://get.bitglo.io/

Twitter:
https://twitter.com/BitgloExchange

Discord:
https://discordapp.com/invite/FFzPAbY6  Local / Altcoins (Hrvatski) / [ANN] GigaCash [GCASH] Masternode Private Cryptocurrency with Payment Gateway on: July 17, 2018, 04:27:54 PM


WEBSITE | WHITEPAPER | DISCORD | TWITTER

Što je GigaCash [GCASH]?

GigaCash je open source kriptovaluta sa fokusom na privatnost, brzinu, decentralizaciju i odluke zajednice. GigaCash
koristi QUARK algoritam sa POS konsenzusom i Masternode kako bi stvorio sigurnu mrežu s punim nodovima širom svijeta,
to osigurava da je mreža decentralizirana i da nitko nema kontrolu ili vlasništvo. Za razliku od većine drugih valuta, odluke
o GigaCash budućnosti donosi zajednica. Naš dugoročni cilj je masovno usvajanje i biti u top 100 kriptovaluta
u naredne dvije godine, cilj nam je dovršiti projekte zajednice i stvoriti payment gateway koji će biti dostupni našim partnerima
za implementiranje prihvaćanje plaćanja s bilo kojom kriptovalutom za usluge, proizvode, račune i drugo, dajući GigaCash holderima
dodatne pogodnosti. Također smo u potrazi za stvaranje decentralizirane burze koja će davati masternodima i stakerima 90% od
naknada za trgovanje.


INFORMACIJE O PROJEKTU

Imamo mnogo kratkoročnih i dugoročnih planova. Želimo započeti gradeći snažnu zajednicu jer to je glavna stvar koja pokreće
bilo koji projekat uspjeh uz marketingom i svijesti. Naš dugoročni cilj je masovno usvajanje i biti jedan od najboljih koina do 2020. godine
s višestrukim onlajn partnerstvima.

KRATKOROČNO:
- Izgradnja jake zajednice
- Svjesnost
- Masternode i staking
- Staking Pool partnerstva
- Mjenjačnice partnerstva
- Poboljšanje GigaCash-a
- Marketing
- Zerocoin Protokol


DUGOROČNO:
- Top 100 do 2020. godine (2 godine)
- Masovno Usvajanje
- Široka primjena
- 2500 + Masternoda
- Projekti Zajednice
- Partnerstva
- Multi Payment Gateway
- Decentralizirana Mjenjačnica gdje 90% pristojbi ide za masternode/stakerePAYMENT GATEWAY

GigaCash će stvarati Integrirani payment gateway koji će omogućiti našim
partnera i drugim trgovcima/trgovinama/uslugama prihvatanje plaćanja
bilo kojom kriptovalutom koju smo integrirali i dopuštajući svakome plaćanje svojih
računa, usluga i kupnju klikom na gumb kad god to požele bez napora.ž
Vjerujemo da je to ono što Gigacash čini jedinstvenim i mi ciljamo
surađivati s partnerima kako bi to implementirali i doveli kripto u 'mainstream'.


DECENTRALIZIRANA MJENJAČNICA

Nastojimo stvoriti decentraliziranu mjenjačnicu koja će omogućiti korisnicima
trgovati sa više koina, tokena i vrijednosnica bez ikakve treće strane koja im drži sredstva,
samo jedna osoba će imati kontrolu nad vašim sredstvima, i to ćete biti vi.
Svi masternodi i stakeri će dobiti 90% svih naknada koje generira
mjenjačnica za osiguranje transakcija.


ZNAČAJKE

Masternode & Staking
GigaCash pokreće Masternode koji osiguravaju blockchain i nagrađuju vlasnike s isplatama u GigaCashu.
Količina GigaCash-a potrebnog za masternode je 10.000 koina. Rani investitori će posebno imati koristi, zbog blokova
nagrade koji su najviši na početku i padaju vrijemenom. Masternode mogu biti izvor pasivnog dohotka i jesu
vrlo jednostavno postaviti na VPS ili lokalno na računalu. Ako nemate 10.000 GigaCash-a, možete također pomoći u osiguranju
uz staking vaših koina i pasivno zaraditi nagrade. U ovom dokumentu ćete naći strukturu nagrađivanja pa je pogledate.
Staking vaših koina doprinosi blockchain osiguravanju i to također je barijera za ulazak je niska,
jer ne trebate masternode da zaradite pasivni prihod s GigaCashom.

Fokusiran na Zajednici
GigaCash je vrlo usredotočen na zajednicu. Za razliku od većine kriptosukcija, zajednica igra važnu ulogu u GigaCashovim odlukama
i smjer GigaCashove budućnosti. Mi čvrsto vjerujemo da će zajednica donijeti GigaCash punom potencijalu.

Privatnost
GigaCash je privatni koin što znači da su vaše transakcije u potpunosti privatne i sigurne na blok mreži, što vam omogućujež
sigurno i privatno slanje i primanje u bilo koje vrijeme.

Super Brzo
GigaCash ima super brze transakcije sa blok vremenom od 60 sekundi, omogućujući vam slanje i primanje u roku od sekunde.

Decentralizirana Mreža
GigaCash je 100% decentralizirana i sigurna mreža na Blockchainu, na masternod i staking bazi, kontrolirana
od strane zajednice.SPECIFIKACIJE KOINA


IME        GIGACASH
TAG        GCASH
ALGORITAM        Quark
TIP        Pos/Masternod Hibrid
BLOK VRIJEME        60 Sekundi
PORT        5077
RPC PORT        5177
MIN STAKE VRIJEME        1 Čas
TEŽINA POD.        Svaki Blok
KOINA za MASTERNOD        10,000 GCASH
MASTERNODE NAGRADE        70%
POS NAGRADE        30%PRETPRODAJA

Pretprodaja će biti na GigaCash Discord kanalu, prodajom masternod paketa za generiranje sredstava za budućnost GigaCash.
Sredstva prikupljena u pretprodaji će se koristiti za listinge, marketing, partnerstva i razvoj GigaCash, to će
pridonijeti budućnosti GigaCash.

Svi rani ulagači imaju koristi od najviših nagrada koji su na početku, koje se kasnije smanjuju, što je  vrlo
profitabilno ulaganje.


KLIK OVDJE ZA DISCORD & ZA PRETPRODAJUPLANIRANE MJENJAČNICE

CRYPTO-BRIDGE  |  SHARDAX  |  TRADE SATOSHI  |  COINEXCHANGE.IO  |  CRYPTOPIA  |  KUCOIN(APLIKACIJA)  |  BINANCE(APLIKACIJA)NOVČANICI

WINDOWS
LINUX
GITHUB
MAC - SOON

NAGRADE

Popunite formular za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTOCu_DZxjS3rPeyUSgieTEhgf16zwdHDZhGF-0CtsIBSPeQ/viewform
Kontaktirajte nas na discord za  nagrade
Referal Masternod Kupovina Nagrada
Zaradite 5% svih vaših preporuka kupnji prije kupnje zbog neslaganja koje su izvršili u pre-prodaji (upotrijebite disocrd da nikad ne istekne)

Discord Kampanja (1$ in GigaCash per invite)
Pozovite što je moguće više ljudi i ostvarite 1 $ u GigaCash po pozivu dok ne dosegnemo 5000 korisnika.

Blok Explorer (600 GigaCash)
Kontaktirajte nas prvo za Blok Explorer

Masternod Setup Video (400 GigaCash)
Kontaktirajte nas prvo za Masternod setup video

Twitter Nagrada (GigaCash reward depends on your followers)
Pratite nas na twitter i re-tweet naš pinned tweet, morate imati minimum 500 followera

Social Media Posting (GigaCash reward depends on your followers or likes)
Napravite post social media o gigacash masternod/pretprodaji i postavite link za naš website, morate imati minimum 500 followera

Reddit Kampanja (GigaCash reward based on Upvotes)
• Vaš nalog mora imati minimum 50 postova i 200 coment karme, postovi sa negativnom karmom se ne kvalifikuju.
• Minimum 20 upvota

Youtube Review Video (200+ GigaCash)
Get 200+ GigaCash po youtube video, moraš imati 500+ subscribera.

Dobro napisani članak (200+ GigaCash)
Dobro napisani članak koja objašnjava GigaCash i značajke, minimum 500 followera.


Original English ANN
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5027292


WEBSITE | WHITEPAPER | DISCORD | TWITTER

7  Local / Altcoins (Hrvatski) / [ANN] [ZEST] [Masternodes] ZestCoin - Reverse Engineered Sponsorship Platform on: July 16, 2018, 08:46:05 PM

Za više informacija kontaktirati ZEST team, na Discord serveru. Ajmo Zest!8  Local / Altcoins (Hrvatski) / [ANN] Velum / 11M / Platna Platforma / Smart Contract bazi Masternod / X16R on: July 07, 2018, 05:04:08 PM
Pogledajte prvi promo video!9  Local / Altcoins (Hrvatski) / [PRE-ANN] Glyno decentralized dating [PoW/PoS][Pretprodaja][Nagrade] on: June 16, 2018, 01:57:54 PM

Glyno- [GLYNO]
Decentralizirana dating platforma

Linkovi

Web stranica: GlynoWebsite
Github: TBA
Whitepaper: TBA
Block Explorer: TBA
Linux Novčanik:TBA
Windows Novčanikt: TBA
 Mac Novčanik: TBA
 Mobilni Novčanik: TBA
Twitter: GlynoTwitter
Discord: https://discord.gg/tS8bC9R

Koina za Masternod 1000 GLYNO.

10  Local / Altcoins (Hrvatski) / [ANN][ICO] PAPEL COIN | DASH FORK | AIRDROP | MASTERNODES | POW | PapelPay on: June 14, 2018, 01:23:24 PMPAPEL Coin

ŠTO JE PAPELCOIN?

PapelCoin (PAPEL) je kripto valuta fork na bazi Dash Core.

Kripto valuta je pametan način korišćenja novca međunarodno i anonimno, iako ima nekih poteškoća sa naknadama i vrijemenom prenosa. Naš posao je da to učinimo lakše i jeftinije!

SPECIFIKACIJE

DASH Fork
X11 Algoritam
Premajn: 10% (26.200.000 PAPEL)
Blok Nagrada: 250 (Halving Godišnje)
Blok Vrijeme: 60 sekundi
Masternod Nagarada: 80%
Majning Nagrada: 20%
Koina za Masternod: 10.000 PAPEL

ŠTO JE PAPELPAY?

PapelPay je kripto platni i prenosni sistem koji imamo koristiti.

Možete korisiti Papel koine u PapelPay aplikaciji z aplaćanje našim partnerima.

Možete prenositi Papel koine PapelPay aplikacijom bez naknade mobilnim telefonima.

PapelPay sistem će u buidućnosti podržavati druge kripto valute za plaćanje bez naknade.

PRETPRODAJA

Runda 1: $0.2/PAPEL
27. svibnja - 11. lipnja 2018

Runda 2: $0.4/PAPEL
11. lipnja - 8. srpnja 2018


PLAN RAZVOJA

May 27 - June 11 2018 : First Round Of ICO

11. lipnja 2018: Objava desktop novčanika

11. lipnja - 8. srpnja 2018: Drugi krug ICO-a

9. srpnja 2018.: Listing na mjenjačnici

Q3 2018: Objava Beta aplikacije

Q4 2018: Web novčanik

Q1 2019: Governance sistem upravljanja

Q2 2019: Listing na više mjenjačnica

Q3 2019: Objava mobilne aplikacije

AIRDROP

Airdrop Budžet: 5M PAPEL

Za Registraciju: 15 PAPEL

Svaki Referal: 10 PAPEL

Za Referal Kupovinu : 5% od kupljenih PAPEL

Još airdropova uz najavu PapelPay aplikacije.

NAGRADE

Iza svkog uspešnog projekta uvek stoji zajednica! Za stvaranje zajednice započeli smo Nagradne Kampanje,
Kao prvi članovi naše zajdnice, pogledajte sledeće i pišite nam.

1)  za www.papelco.in ;
 Najviše refered korisnik dobija 5000 PAPEL
 Drugi najviše refered korisnik 3000 PAPEL
 Treći najviše refered korisnik  1000 PAPEL
 
2)  10 PAPEL za sbaki tweet;
 Možete dobiti najviše 20 PAPEL svaki dan do ICO završetka.
 Twitter nalog mora pratiti @PapelCoin i @PapelPay
 Twitter nalog mora imate najmanje  30 pratioca
 Tweet mora da ima;
  #papelcoin, #papelpay, #airdrop, #ico and Link(with or without your referals)
 
3) 3 Twitter pratioc dobija Masternode
4) Prvih 100 Telegram korisnika dobija 50 PAPEL Imamo preko 100 korisnika. Sada je 30 PAPEL.

Hvala! Imamo 100+ Telegram korisnika. Airdrop se nastavlja sa 30 PAPEL nagarde za 100-500 Telegram člana.

PREMAJN

Imamo 10% pre-majn koina.

BUDŽET DISTRIBUCIJA

Pretprodaja : 6.2M (AKo se ne proda, dodaje se u fond i airdrop budžet dugoročno)
Airdrop : 5M (Kampanje, Dugoročno)
Fondacija: 10M (Papel Fondacija)
Osnivači: 5M (Papel Tim pojedinačno)

MOBINA APLIKACIJA MOCKUPSMAJNING PULOVI

https://hashnice.pw
http://crypto.n-engine.com

Kontakt : info@papelco.in

MJENJAČNICE
Contact : info@papelco.in

RUNDA 1 SE ZAVRŠAVAENDS LIPNJA 11; NE PROPUSTITE PRILIKU DA UČESTVUJETE!

Nagrade i za; twitter, instagram, uskoro  Wink

SOCIAL MEDIA

TELEGRAM
(30 PAPEL AIRDROP)
TWITTER
(10 PAPEL AIRDROP FOR EACH TWEET (DAILY MAX: 20 PAPEL))
FACEBOOK

WEB STRANICA
OFFICIAL WEBSITE www.papelco.in
(15 PAPEL AIRDROP AT REGISTER)

NOVČANICI

Windows
Linux
GitHub

WHITEPAPER
https://papelco.in/Content/pdf/PapelCoin_WhitePaper.pdf

Airdrop Detalji
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4389297

Discord
Our discord channel is now Live!
https://discord.gg/2F38M9W

11  Local / Altcoins (Hrvatski) / ZENCOIN [PLATFORME][PRIVATNI COIN][MASTERNOD/POS 30%][NE ICO][AIRDROP][BOUNTY] on: June 12, 2018, 10:00:49 PM

Web stranica: https://zencoin-znc.me/
Blok Explorer: https://zencoinblockexplorer.ga/
Whitepaper: https://zencoin-znc.me/whitepaper_v1.pdf
Discord: https://discord.gg/aRBFhkh
Telegram: https://t.me/joinchat/JGFBC1AJRCBKDw8EG7JPeA
Twitter: https://twitter.com/ZENCOIN_ZNC
Github: https://github.com/zencoin-znc/zencoin
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4437539

Anonimne Transakcije uz ZeroCoin Protokol (Privatni Koin)
Sigurne i Brze Transakcije
Niske naknade transakcije 0.001 ZNC
Profitabilni Proof of Stake 30% APR
Developeri prave platforme za korist i profitabilnost koina
Projekat vođen zajednicom
Otvoreni Kod
Decentralizovan
Multi Platform Novlanici
Eko Majning
Masternod Implementacija (12.2018 ili ranije)


Specifikacije Koina
-ALGORITAM: SCRYPT
-TIP: POS 30% APR
-KOIN IME: ZenCoin
-KOIN TIKER: ZNC
-KOINA UKUPNO: 21,000,000,000 B
-PREMAJN KOLIČINA: 150,000,000 M (0.7143%)
-MIN. STAKE VREME: 8 SATI
-MAKS. STAKE VREME: BESKONAČNO
-KOIN ZRELOST: 20 BLOKA
-TARGET SPACING: 60 SEK
-KONFIRMACIJA: 6 BLOKA
-RPC port: 38804
-P2P port: 38803

Proof of Work
Blokovi: 10,000
Blok Nagrada: 1,000


Premajn Distribucija
40M NAGRADE I AIRDROPOVI
40M MJENJAČNICE LISTING
20M RAZUVOJNI TIM
50M COINSWAP

Preuzimanja
Windows novčanik: https://zencoin-znc.me/downloads/zencoin-qt-windows.zip
Linux novčanik: https://zencoin-znc.me/downloads/zencoin-qt-linux.tar.gz
Mac novčanik: https://zencoin-znc.me/downloads/zencoin-qt.dmg

VirusScan - neki antivirus pokazuje lažno pozitivno zbog majninga.
Linux novčanik: https://www.virustotal.com/#/file/1e6b161fa20d6442b3f0ac6e32856030da3b425e72001855f2c7eebf4804b58b/detection
Windows novčanik: https://www.virustotal.com/#/file/bb08b662588a9c727f3cfc96ab6e29f450eaccba7105cc796d37592469b875cb/detection
Mac novčanik: https://www.virustotal.com/#/file/008d192b415dc498c94f7ef4e6f87b1d87e2275f87b59403ec6d33a5325d270a/detection


Mjenjačnice (Kupi / Prodaj)
https://icqbase.com/exchange/ZNC/BTC
https://icqbase.com/exchange/ZNC/LTC

Airdropovi
https://zencoin-znc.me/forumdisplay.php?fid=4

Nagrade
https://zencoin-znc.me/forumdisplay.php?fid=5

Plan Razvoja
===Staking Faza===
-Najava
-Društveni Mediji
-Web stranica
-Windows/Linux Novčanik
-Majning Pul
-Blok Explorer
-Airdrop i Nagrade
-Izgradnja Zajednice
-Whitepaper
-RasPi i Mac Novčanik
-Još Nodova
-Faucet
-Stake Adresa i Pul
-Video Uputi
-Marketing
-Mjenjačnica Listing

===Produžena Faza===
-Web Novčanik
-Mobilni Novčanik
-Payment Gateways
-Mjenačnica Srednjeg Volumena

===Faza Platforme===
-Partnerstva
-Mjenjačnica Platforma (Razvoj Započeo)
-3 Druge Platforme (Najava sledi, da se spreči krađa ideje)

===Dodatno====
-Masternod Implementacija (12.2018 ili ranije)

Original engleski: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4437539.0

Donacije
Podržite projekat, sve donacije idu za razvoj i listing mjenjačnica.
BTC: 1NCtWh2j8gxa21z9uPGZ5C9U1AvW42KMJ5
LTC: LPNUV2aksQv9JR3dUEoHVng9dN2oKwiNDm
ETH: 0xe6afcd0b8a7482e7fc4a68dddcb6d347e2b9f450
DOGE: DPV6jYbHeKE594ydqrhiV95bc1j7PScFK1
BCH: 1LbWtErzPnhNSbu9W7H4WiLZuVhQRnQhEg
ZEN: ZECeU3eoN4VRJLk56o9BS81SFNY5nR2r71

Molimo ne komentarišite ovde adresu.
Rebrand iz XenCoin u ZenCoin.


Potpisi: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4437539

12  Alternate cryptocurrencies / Announcements (Altcoins) / >>> SCAM solution <<< VOTE >>> on: June 11, 2018, 03:38:07 PM
Please vote and propose solution to prevent scammers on bitcointalk.

STOP scammers creating clone coins multiple times ...
so we can make bitcointalk forum a better place.

Thanks


13  Local / Altcoins (Hrvatski) / [ANN] [ACED] [Masternodes] [Presale] [Bounties] on: June 08, 2018, 06:24:37 PM----
Ažuriranje:
- Najavljujemo da je VYPER.IO sadržaj sada Live. Veliki giveaway, $5500(ACED) za 50 pobednika. Ovo je vekila prilika da svako dobije AceD pre nego budemo na menjačnici. Srećno, zabavite se! http://vy.tc/fMqCq65
- Nagrade su sada Live! Proverite naš Discord za više informacija.
- Stemmit članak: https://steemit.com/cryptocurrency/@ghayas/aced-powerful-infrastructure-for-decentralized-applications-pre-sale-is-live-buy-or-get-your-free-coins-now
----

Vrednost u Anonimnosti.
Decentralizovani Masternodi.
Privatno orijentisana platforma koja pruža najbolju u klasi anonimnost.

Linkovi:
Pretprodaja: http://www.acedcoin.com/buycoin.html
Twitter Faucet: http://aced.lolpool.club/
Discord: https://discord.gg/hbxATTQ (We now have rooms for support in the following languages: French, Russian, Italian, Portuguese, Filipino, Arabic, Hindi, Vietnamese and Chinese)
Telegram: https://t.me/joinchat/G-Xi8Q92YXN0AgvBvSjHew
Website: http://www.acedcoin.com/
Twitter: https://twitter.com/AcedCoin
Reddit: https://www.reddit.com/user/AceDCoinCrypto (Official subreddit TBA)
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCA8GJI1QjjCe_XwBOA0Vnvg
Medium: https://medium.com/@acedcoin
Novčanik: https://github.com/Acedcoin/AceD/releases/ (Presently Windows and Mac are supported. Linux, Android and iOS are in development)
Blok Explorer: http://explorer.acedcoin.com/
Masternod Profitabilnost i Statistika: https://www.masternodes.pro/stats/aced/statistics
Mjenjačnice: TBA

Tehnički detalji:
Algoritam: X11
Programski Jezik: C++, C, CSS
Na DASH i POLIS osnovama
Sve zasluge developerima i onima koji su doprineli projektima Dash, Polis, za sav naporan rad koji smo koristili za stvaranje ovog koina.
MIT software licenca. Više na at: https://opensource.org/licenses/MIT
Protokol dokumentacija: https://github.com/Acedcoin/AceD/blob/master/aced-docs/protocol-documentation.md
Kako doprineti:  https://github.com/Acedcoin/AceD/blob/master/CONTRIBUTING.md
Lider našeg projekta (Discord: @MaGe-AceD#9956) je takođe i menadžer (nekada prozvan i šerif). Svi doprinosi zavise od njega za odobrenje.
Pulovi:
Zvanični Pul:
https://us1.cryptosharkspool.com
-a x11 -o stratum+tcp://us1.cryptosharkspool.com:4032 -u wallet-addr -p c=ACED
______________________________________________________________________________
Affiliate Pulovi:
http://youcrazy.me/
-a x11 -o stratum+tcp://stratum.youcrazy.me:3533 -u YourWalletAddress -p c=ACED
______________________________________________________________________________
https://asiapool.trade/
-a x11 -o stratum+tcp://miner.asiapool.trade:3539 -u wallet-addr -p c=ACED 
Nicehash port :13539
______________________________________________________________________________
https://saltpool.net/
-a x11 -o stratum+tcp://saltpool.net:3537 -u <WALLET_ADDRESS> -p c=ACE
______________________________________________________________________________
https://pool.coin-miners.info/
ANT D3 Konfiguracija:
URL: stratum+tcp://stratum-eu.coin-miners.info:3533#xnsub
Worker: Aced_WALLET_ADDRESS
Password: c=ACED,d=96

Nicehash Konfiguracija:
URL: stratum+tcp://stratum-eu.coin-miners.info:3533
Worker: Aced_WALLET_ADDRESS
Password: c=ACED,d=256

PlanRazvoja i više detalja:
______________________________________________________________________________
14  Local / Altcoins (Hrvatski) / ANN ProjectCoin-PRJ POW/POS/TierMN on: June 04, 2018, 07:29:09 PM


Najava
PROJECT COIN - PRJ

Hold PRJ koin i Planirajte Vaš Sopstveni Projekt

POW prije Bloka 2000
Code:
setgenerate true 1
Pridružite nam se


Explorer


Novčanik


Mjenjačnice


Masternode Statistika 5/6


Dogovor sa Sharing Masternode Servisom 3/6


Portfolio


5000000 DOT za Cryptopia

https://www.youtube.com/watch?v=p36KLIkVzGM
15  Local / Altcoins (Hrvatski) / [ANN]⚡⚡[PRiVCY]⚡⚡[Besplatni Airdrop - Počinje 09.06.2018]✅[Nagrade]✅[PoW/POS]✅ on: June 01, 2018, 10:28:02 PM
PRiVCY

Posjedujte svoju privatnost!

Website  |  Github  |  Bitcointalk  |  Twitter  |  Discord  |  Explorer

Što je PRiVCY

PRiVCY ($PRIV) je novi PoW/PoS revolucionarni privatni projekt koji koristi puno sigurnosnih elemenata za zaštitu anonimnosti korisnika PRiVCY. Naš novac je integriran s TOR-om i ima Stelt adrese što omogućuje pružanje dodatnih slojeva privatnosti i sigurnosti.

PRiVCY nudi brze, sigurne i jeftine transakcije idealne za svakodnevnu upotrebu.

Naš cilj je biti # 1 koin na svijetu!

Napomena: Radimo na jačanju sigurnosti, anonimnosti i privatnosti na cijelom kriptovalutnom tržištu, ali za razliku od mnogih drugih na tržištu svjesni smo scenarija stvarnog svijeta, tvrdeći bilo šta sa 100% sigurnošću jednostavno nije točno.

Moramo doći do spoznaja da će biti iskorištavanje softvera i / ili hardvera i najbolje što se može učiniti jest prilagoditi, prevladati i koračati prema izgradnji najboljeg mogućeg proizvoda.

Naš tim smatra da bi ovo trebalo biti otvoreno jer mnogi to ne žele učiniti.

Budite strpljivi dok radimo na izgradnji najbolje tržište kripto privatnosti! - ovo je tek početak.

Naš cilj je biti # 1 novčić na svijetu!


Ime: PRiVCY
Simbol: PRiV
Totalno koina: 30,000,000 PRiV
Premajn: 21,000,000 PRiV
Algoritam: X-13 Algo
Blok vreme: 45 sek


Pre-majn Distribucija

Marketing & Nagradni Fond: 2,500,000
GiveAways: 500,000
Airdrop: 11,000,000
Razvojni Fond: 4,000,000
Osnivači / investitori Nagrada: 3,000,000Wallet

Preuzmite PRiVCY nočanik:

Windows  |  macOS  |  Linux

Airdrop

Naš 20 tjedan besplatnih Airdrops započet će od 9. lipnja 2018. i završit će 20. listopada 2018. Registrirajte se sada da postanete jedan od naših ranih usvojitelja!
Za detaljne Airdrop pravila pridružite se našem Discord kanaluMjenjačnice

Uskoro:
Crex24: https://crex24.com/


Roadmap

Trenutno
Početak besplatne distribucije (AIRDROP)
Bounty program i pokloni
PoS & PoW počinje

Q3 2018
Whitepaper Finaliziranje
Opsežan marketing i sponzorstvo ključnih kripto osoba
Kontinuirani razvoj privatnosti i sigurnosnih značajki

Q4 2018
Prijave za novu mjenjačnicu
Kraj besplatne distribucije (AIRDROP)
Povećana kampanja za SEO prisutnost na tržištu

Q1 2019
Android i iOS novčanici
Poboljšane značajke privatnosti
PRiVCY holderima poticani razvoj

Q2 2019
Partnerstva s trgovcima
Sudjelovanje u Global Blockchain događajima


Originalni engleski
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4393794.0Potpisi

Uskoro dolaze novi potpisi! Napravite najbolji potpis i zatražite od 500 $ PRiV!


Majning Pulovi:

 ALTCOINPOOL.CLUB : https://bitcointalk.org/index.php?topic=4393794.msg39148027#msg39148027
 Gos.cx POOL : https://bitcointalk.org/index.php?topic=4393794.msg39151224#msg39151224
 WeekendPool : https://bitcointalk.org/index.php?topic=4393794.msg39153527#msg39153527


16  Local / Altcoins (Hrvatski) / [ANN][KURO] Kurokin - Japanska industrija ulja on: June 01, 2018, 12:38:28 PM
pogledajte https://oil.vision/kurokin/ for the latest information


[KURO] 黒金 KUROKIN
黒 [kuro] - Crno, 金 [kin] - Zlato, Novac


Japanska tvrtka eKen stvorila je Kurokin
za rad u naftnoj industriji u Japanu i širom sveta


Web stranica
Kurokin


Specifikacije
Scrypt PoW
RPC port 9888
P2P port 9888
Blok nagrade 50 koina
Totalno koina 88m
Premajn procenat 0
Prvo slovo adrese J
Koinbaza zrelost 8 bloka
T timespan 3.5 dana
T konfirmacije 4 bloka


Jednake mogućnosti za sve sudionike
Ne obavljamo majning unaprijed,
odnosno svi imaju jednake mogućnosti.


Preuzimanje
Windows v1.0.0.8
Win 32-bit
Win 64-bit

Linux v1.0.0.8
Linux 64-bit
Biznis
Prihvaćamo Kurokin kao isplatu za bilo koji naftni proizvod:
Trgovanje nafte i plina
istraživanje
Ekstrakcija ulja
Transport
Rafiniranje ulja
Oprema za naftu i plin
Upravljanje krizom
Revizija objekata


Pul Lista
Novi majning pul može se besplatno unijeti na web stranici Kurokin
ako su zadovoljeni sljedeći parametri:
nagrada se dodjeljuje s 10 minuta nakon potvrde blokiranja. Komisija je 0,2%
https://t.me/oil_vision


Pratite nas
17  Local / Altcoins (Hrvatski) / [ANN][AIRDROP] BIXBITE (BXB) - Cryptonight Heavy [POW] on: May 30, 2018, 03:28:58 PM

BIXBITE JAVNI MAINNET JE POČEO

BIXBITE (BXB)
Prednost BIXBITE koina je da je potpuno neovisna, decentralizirana i što je najvažnije, anonimna kripto valuta. Osim navedenog, BIXBITE je osmišljen kako bi osigurao da bilo ko, bez obzira na svoje znanje, može pristupiti kriptovaluti. Zato smo odabrali Cryptonight Heavy algoritam. Uostalom, on dopušt asvim ljudima mijenjanje kripto valute bez korištenja posebnih ASIC mašina. Da biste to učinili, dovoljno je upotrijebiti purse novčanik aplikaciju s ugrađenom funkcijom majnovanja ili koristiti druge programe osmišljene za dobijanje kriptovalute ovog algoritma.

Karakteristike BIXBITE Projekta

- ASIC zaštita
- Brze operacije
- Vrlo niska provizija za transakcije
- Globalno plaćanje
- PoW tehnologija
- Anonimna plaćanja
- Web novčanik / Android novčanik / IOS novčanik
- Majner za heavy cryptonight


BIXBITE Specifikacije

PoW algoritam: Cryptonight Heavy
Tiker: BXB
Maks koina: 688,009,000  (688 miliona)
Faktor Brzine Emisije: 19 (5+ godina)
Blok Vreme: 100 sekundi
Podešavanje Težine: Svakog Bloka
Početna Blok Nagrada: 419Plan Razvoja

Svibanj 2018  
 • Koncept dizajn projekta (gotovo)
 • Privatni testnet (gotovo)
 • Javni testnet (gotovo)

Lipanj 2018
 • Mainnet pokretanje, otvaranje pula (gotovo)
 • Reklamna kampanja, airdrop za aktivnost

Srpanj 2018
 • Mjenjačnice listing
 • Heavy algo modifikacija i optimizacija
 • Integracija Zawy’s LWMA podešavanja algoritma
 • Beta-objava sopstvenog BXB-minera
 • GUI novčanik za više platformi

Kolovoz 2018
 • Web stranica redizajn
 • Novčanici za Android i iOS (alpha)
 • Jednosmerna menjačnica direktno iz novčanika (zatvoreno testiranje)

Ažuriranje...

Majning Pulovi

https://pool.bixbite.pro Zvanični pul
https://bxb.scecf.org
https://bixbite.herominers.com
http://bixbitepool.hol.es
https://bxb.fetch.cash
http://bixbite.rocketpool.pro
http://asiapool.io/bixbite/

BXB-miner (alpha)

https://github.com/BixBite-project/bxb-miner

Novčanik (CLI)

https://github.com/BixBite-project/bixbite/releases

Blockchain explorer

https://explorer.bixbite.pro

Zajednica / Social Media

- Telegram
- Twitter
- Facebook
- Instagram
- Github

Prevodi

Engleski original  LinkBIXBITE NAJAVLJUJE AIRDROP KAMPANJU!✅✅✅

18  Local / Altcoins (Hrvatski) / [PRE-ANN][MANO] Masternod Fondacija [Pretprodaja][Nagrade] on: May 29, 2018, 02:00:01 PM
MANO
 - Masternod Fondacija
Masternod Infrastruktura za Pametne Investitore.
Od kraja 2017. godine, nekoliko kripto stručnjaka je reklo da će
masternod koini “imati bum u nadolazećim godinama.


Nakon samo pet mjeseci u 2018, možemo već vidjeti da su u pravu,
masternodovi postaju novi majning.

Ima smisla ako malo razmislite o tome.

Zašto bi itko kupio precijenjene GPU-ove i masivne račune za struju,
samo da bi majnovao koin koji može izgubiti polovicu svoje vrijednosti preko noći?

Pametni investitori počinju shvaćati da ulažući u masternodove ,
oni grade portfolio koja stvara pasivni dohodak .

Ponovo to pročitajte: Masternodovi stvaraju pasivni dohodak .

Daću vam dam brz primjer: Dash, prvi koin koje je implementirao masternodove.

Dali ste znali da su originalni Dash masternodovi bili postvljeni kad je koin vredeo oko $1? 


Da, to znači da su ljudi koji su uložili oko 1000 dolara u 1000 DASH koina i
i dobili masternod pre 4 godine generiraju pasivni dohodak
za sve to vrijeme.

Ali to nije sve!

1000 DASH ljudi koji su kupili oko 1000 dolara vrijedili su više od 1,64 milijuna dolara
u prosincu 2017., pa čak i sa svim padovima 2018. godine,DASH sada vrijedi oko 305 tisuća dolara.

Oni su generirali pasivni dohodak za posljednje četiri godine i
njihova početna investicija sada vrijedi 305 puta ili 30500% više.
.

ALi postoji kvaka, da, uvek postoji kvaka…

98,5% kripto ulagača nemaju pojma kako postaviti, održavati i voditi masternod.

Različiti koini imaju različite tehničke zahtjeve za vođenje svojih masternoda i,
budimo iskreni, većina investitora ne želi naučiti komplicirane Linux komande ili
 nemaju vremena za rješavanje sigurnosnih ažuriranja Ubuntu VPS-a.

Ulagači žele zaraditi novac, i točka  Zar i vi ne želite?

To je upravo ono zbog čega je MANO ovdje, projekat Masternod Fondacije će
ukloniti tehničke barijere koje drže podalje investitora od dodavanja pasivnih prihoda u njihove portfolie.

Zato je stcorena Masternod Fondacija:

Naša ekskluzivna $ 5 jedan klik masternod hosting usluga eliminira
današnje najčešće poteškoće za investitore.

Od sada će svaki investitor moći kliknuti i pokrenuti puni masternod
bez prethodne linux komandne linije ili čak i bez znanja o konzoli novčaniku.

Odabirom Tier 1 usluge, kao što su Amazon Web Services, Google Cloud,
Digital Ocean i OVH, moći ćemo ponuditi vrhunske svetske
infrastrukture s nikad pre ponuđenim - 99,9% jamstva za ugovor o razini usluge (SLA) .Ekskluzivna 2% naknada za Zajedničku Masternod automatiziranu platformu koja nudi mogućnost dodavanja
bilo kog koina automatski dijeli masternode bez čekanja ili interakcije s bilo kim.

Poznato je da su tradicionalne masternode usluge neučinkovite, zamorne i teške za revidiranje,
dok naša automatizirana platforma uvijek ima slobodna mjesta za nove dionice tako da investitor odmah počinje zarađivati
umjesto da čeka da se uspostavi novi masternod.

Ova platforma je već razvijena i koristi je CRS tim,
MANO je osigurao ekskluzivna prava korištenja platforme u svrhu višekratnog ulaganja.

Najsveobuhvatnija lista masternod koina i usporedna platforma ikada stvorena,
koji sadrži " Node Monitor " uslugu praćenja masternoda e-mailom, mobilnim i push upozorenjima
za investitore koji žele biti obaviješteni u stvarnom vremenu o bilo kakvim problemima.

Node Monitor Android i iOS aplikacije omogućit će mn vlasnicima stalni nadzor
svojih investicijskih statusa bez obzira na njihovu lokaciju.

Masternod Rangiranje će biti 'Coin Market Cap' za masternod koine.Eksluzivna menjačnica masternod koina gdje masternod vlasnici mogu primiti
svoje nagrade izravno obaviti trgovinu ako tako odluče.

Danas masternod investitori moraju prenijeti nagrade iz njihovih novčanika na menjačnice
a zatim ručno postaviti prodajne narudžbe kako bi povratili investiciju.

MANO menjačnica će omogućiti korisnicima da sigurno hostuju svoje masternode
na MANO infrastrukturi hostova potpuno besplatno.


 • Lipanj  2018: MANO koin Blockchain Inicijalno Lansiranje.
 • Srpanj  2018: MANO Host - Jedan klik Masternod Usluga za Svakoga.
 • Kolovoz 2018: Shared Masternod Platforma - Automatsko Shared Masternod Investiranje.
 • Listopad 2018: Masternod Rangiranje - Coin Market Cap za Masternod Koine.
 • Siječanj 2019: MANO Menjačnica - Kripto Menjačnica za Pametne Smart Masternod Investitore.
 • Ožujak 2019: MANO Fond - Masternod Investicijski Fond Decentralizovano vođen.    MANO KOIN

Za majnovanje, fer pokernuta i ditribuirana, naša kriptovaluta biće korišćena
na infrastrukturi koju pruža Masternode Fondacija, stvarajući konstanto
obnovljivu potražnju koja daje vrijednost i za investitore i korisnike podjednako
.


 • Simbol: MANO
 • Adresno slovo: M
 • Blok Nagrada: 10 MANO
 • Koina za Masternod:  1000 MANO
 • Blok Nagrada: 5/5 ( 50% Miner / 50% Masternod )
 • PoW Algoritam: Lyra2z
 • Blok vreme: 120 sek
 • Težina podešavanje: DGWv3
 • Halving: 12 meseci
 • P2P Port: 5982

 • RPC Port: 5983
 • Maksiumu Koina: 12,614,400 MANO
 • Premajn: 3%


    Instamajn Zaštita:

 • 
2 MANO za 30 bloka
 • 4 MANO za 60 bloka

 • 6 MANO za 60 bloka
 • 
8 MANO za 60 bloka

 • 10 MANO nadalje
    Masternod Aktivacija:

 • Masternod Plaćanje: osam ( 8 ) sati posle pokretanja.


    MANO koin Raspored:

 • PRE-ANN: 28.05
 • Web stranica i Light Paper objava: 30.05
 • Github kod objava: 31.05
 • Fer Koin start : Ponedeljak, 04.06, 2018 @ 4pm UTC
 • Nagradna kampanja počinje: 05.06. 2018


Postanite dio MANO obitelji !

Originalni eng. ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4328146

Tražimo više od pukih prevoditelja, tražimo voditelje zajednice i moderatore
koji će se brinuti i pomoći stranim članovima da koriste MANO usluge.

Ako smatrate da ste sposobni, možda ste to iradile prije i volite masternode kao mi, razgovarajte s nama!


Više nagrada započet će 5. lipnja, pobrinite se da se pridružite našem discord, telegramu i slijedite MANO na Twitteru i pratite ažuriranja.

Ovo je samo uzorak ostalih nagradnih akcija:

 • Youtube Video Nagrada

 • Članak / Blog Post Nagrada 

 • Social Media Nagrada
 • Discord Invite Nagrada    MANO koin Pretprodaja Aukcija Raspored i Detalji:


 • Super Early Bird Aukcija: Ponedjeljak, 4. lipnja u 18:00 UTC - Osam (Cool Masternoda bit će na aukciji s licitacijama počevši od 0,25 BTC po nodu.
 • Early Bird Aukcija:   Utorak, Osam (Cool Masternoda bit će na aukciji s licitacijama koje počinju od 0,35 BTC po nodu.
 • Glavna: Srijeda, 6. ​​lipnja u 19 sati UTC - Deset (10) Masternoda bit će na aukciji s licitacijama počevši od 0,50 BTC po nodu.
 • Krajna: Četvrtak, 7. lipnja @ 14:00 UTC [/b] - Četiri (4) Masternoda bit će na aukciji s licitacijama od 0,65 BTC po nodu.


    Pravila Pretprodajne Aukcije:
 • Aukcije će se održati isključivo na našem Discord serveru od strane MANO tima.
 • Maksimalno će se prodati najviše 3 masternode po osobi.
 • Ugledni escrow sigurnost od BTCT-a bit će zaposlena i plaćena od nas.
 • Escrow će dati BTC kupca nama samo nakon što se MANO pošalje na adresu koju je naznačio kupac.
 • MANO pretprodajna tvrda kapica je 20 BTC, nema više masternoda na aukciji nakon što stigne do toga.


    Kako će se upotrebljavati sredstva od pretprodaje::

 • Masternode web stranica: 0,8 BTC
 • Menjačnice Listing : 1 do 4 BTC (Crypto-bridge će biti MANO menjačnica)
 • Internacionalna Biznis Korporacija: 2 BTC
 • Licence za softver: 1,7 BTC
 • Hardverska infrastruktura: 1 BTC
 • Podrška osoblja: 0,5 BTC
 • Marketing: 3+ BTC
 • Od zajednice najviše izglasana dobrotvorna udruga: 5% od sakupljenog

    MANO članovi Tima na Discord:
 (Pažnja, izbegnite prevarante !)
 • MaNoDev#3948 -  Discord ID: 427532013319356416
 • Kryptus#5003 - Discord ID: 418243725227982848
 • John Galt#8687 - Discord ID: 450694552622333962
19  Local / Altcoins (Hrvatski) / XenCoin-[Scrypt POW/POS 365% APR][NO ICO/PRESALE][LOW PREMINE][AIRDROP][BOUNTY] on: May 26, 2018, 01:57:29 AMXENCOIN


Telegram: https://t.me/joinchat/JGFBCxE6h6jGXap4CCeFbg
Twitter: https://twitter.com/Xen_Coin
Github: https://github.com/xenrinkashime/xencoin
Bitcointalk (eng): https://bitcointalk.org/index.php?topic=4243427
Web stranica: -
Blok Explorer:
https://cvmpool.pw/explorer/XEN
Menjačnica: --ALGORITAM: SCRYPT
-TIP: POW/POS
-ZADNJI BLOK POW: 10,000
-BLOK NAGRADA: 5,000
-NAJAVA BLOK: 22
-KOIN IME: XenCoin
-KOIN TIKER: XEN
-MAKSIMUM KOINA : 21,000,000,000 B
-PREMAJN KOLIČINA: 100,000,000 M (0.475%)
-POS PROCENAT: 365% PO GODINI
-MIN. STAKE VREME: 8 SATI
-MAX. STAKE VREME: NEOGRANIČENO
-KOINBAZA ZRELOST: 20 BLOKA
-CILJANI PROSTOR: 60 SEK
-KONFIRMACIJE: 6 BLOKA
-RPC port: 38118
-P2P port: 38117

Što je XenCoin?
Otvoreni izvor, decentralizirani, peer to peer, dosadna, osigurana digitalna valuta,
suradnici koji stvaraju platforme za održavanje upotrebljivosti i profitabilnosti koina,
pružanje platnih rješenja za trgovce iu drugim uslugama i
brzina munje i niska naknada za transkripciju širom svijeta.

"Stvorimo snažnu zajednicu kao temelj projekta, dođite i pridružite nam se."

Kakva je raspodel premajn koina?
-20,000,000M Razvojni Tim
-40,000,000M Airdrop i Nagrade
-40,000,000M Listing Menjačnice

Zar 365% APR nije previše?
Da, ali to će trajati 20 do 100 godina za dostizanje
maksimuma, i neće svi koini imate stake u isto vrijeme.
Razvijamo mnogo platformi i usluga
gdje možete koristiti novac i nikad neće biti beskorisni.-Windows: https://github.com/xenrinkashime/xencoin/raw/master/XenCoin-Windows.zip
-Linux: https://github.com/xenrinkashime/xencoin/raw/master/xencoin-qt-linux.tar.gz

Novčanik se ne sinkronizira?
Preuzmite upute za konfiguraciju: https://github.com/xenrinkashime/xencoin/raw/master/xencoinconf.zip

-MacOS: <Ubrzo>
-RasPI: <Ubrzo>
-WebWallet: <Ubrzo>
-MobileWallet: <Ubrzo>addnode=80.211.13.220
addnode=94.177.216.68Kako podesiti nivčanik ?
<Video Tutoriali>

Kako radi Stake Majning?
<Video Tutoriali>
===Staking Faza===
-Obavijest
-Društveni mediji
-Web stranica
-Windows / Linux novčanik
-Majning Pul
-Blok Explorer
-Airdrop i Nagrade
-Zgrada zajednice
-RasPi i Mac novčanik
-Više nodova
- Faucet
-Telegram novčanik
-Telegram TipBot
-Video Tutoriali
-Marketing
-Menjačnice Listing

===Produžena Faza===
-Web novčanik
-Mobilni novčanik
-Plaćeni pristupnici
-Menjačnice srednjeg volumena

===Platforma faza===
-Partnerstva
-Menjačnica Platforma (razvoj počinje)
-3 Druge Platforme (TBA sprečava krađu ideje)
-Majning pool [2/2] [50,000XenCoins]
-Blok explorer [2/2] [100,000XenCoins]

-Izradite videozapis s vodičem kako postaviti novčanik Windows ili Linux
-Napravite tutorial videozapis o ulozi
-Promo videozapis (3000 - 50.000 ako je dobro)
-Aktivan član zajednice (telegram/twitter) (ovisi o vašem poslu)
-Glasanje [Budite aktivni na telegramu] (Ovisi o najavi)
== Pridružite se na telegramu i javite administratoru za bounty program ==-Pridružite se našoj telegramskoj grupi za formular airdrop  https://t.me/joinchat/JGFBCxE6h6jGXap4CCeFbg.


===Virus Scan===
Windows QT:
https://www.virustotal.com/#/file/f6ff60e0b848de2575402e2ae1121702febcaa75a8e2f446acc3b09cf18a4ca0/detection
Linux QT: https://www.virustotal.com/#/file/ba6b0b6158da3dbef39499fb94ebe13ec55ec88d7ecbd7b2f20695c0f47d9585/detection

Virus Total Detektuje a "Mining" kao lažno pozitivno, bez panike. (samo Linux QT)Podržite projekt, sve donacije idu na popis za razvoj i menjačnice.

BTC: 1NCtWh2j8gxa21z9uPGZ5C9U1AvW42KMJ5
LTC: LPNUV2aksQv9JR3dUEoHVng9dN2oKwiNDm
ETH: 0xe6afcd0b8a7482e7fc4a68dddcb6d347e2b9f450
DOGE: DPV6jYbHeKE594ydqrhiV95bc1j7PScFK1
BCH: 1LbWtErzPnhNSbu9W7H4WiLZuVhQRnQhEg

Molimo, ne komentirajte svoju adresu ovdje.
Nismo stari developeri XENCOIN-a iz 2013. godine, budite oprezni, uvijek pitajte zajednicu.
Molimo, Budite strpljivi, nastojimo vam pružiti najbolju digitalnu kriptovalutu.
Bookmarkujte i pratite nova ažuriranja Smiley


SWAP I REBRAND U ZENCOIN
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4462353.msg39989605#msg39989605
20  Economy / Service Announcements / OK.net exchange $ on: May 24, 2018, 01:48:31 AMPages: [1] 2 3 4 »
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!